Zanima me jel itko tu sadi (indoor pod lampama) sto drugo osim marihuane?
Neki dan tako razmisljam pa mozda bi mogao,kad vec imam 400w natrijevu zarulju, posadit nest drugo osim marihuane. Nesto legalno za svoj gušt , tipa jagode ili recimo orhideje posto cujem da je to dosta skupo cvijeće pa mozda bi mogao nesto i zaradit lol.
Evo kad već pitaš,ja sam uz moje biljke sadila i pšenicu za božić i svi su se čudili kolika je izrasla haha :)
A sada baš da je isplativo trošiti struju na cvijeće ili jagode,mislim da i nije baš :)
trenutno u boxu cili paprike, patuljasti suncokret, hokaido bundeva i amorphophallus ;) povremeno uleti bosiljak, majoran, selen, melisa, origano... po meni je blesavo ne iskoristiti prostor ako lampa radi, ono, bar za rasadu :) malo sam editovao naslov da se vidi sustina teme
pod kolko wata drzis to sve?
Meni je palo na pamet napravit isto to ko i ti, paprike, zacinsko i jos neke egzoticne gluposti al nikad nisam razmisljao kolko je svjetla dovoljno tj. koji je minimum
Uglavnom pravim sav svoj rasad: najvise cherry paradajz, tikvice, krastavac, zacinsko bilje, razno cvece, ali ne koristim HPS za njih, vec samo led panel od 99W. Cak i obican led reflektor 30w (x 2 kom.) je odradjivalo do sadjenja.
Ove godine sam prvu turu cherrya zas*o jer sam bas bas prerano zasadio, pocetkom februara...
Nabavio i mali plastenik za njega da izdrzi do usadjivanja u bastu, ali ga je mraz jednog jutra pokosio.
14.04. sam zasejao drugu turu, koja je pre par dana prebacena u bastu i bice ga ako ova godina stvarno bude suvlja.
Par godina si govorim da moram na prolece napraviti plastenik, ali eto i ovo prolece prodje :)
Pratim, razmisljam bas da ja otvorim ovakvu temu kad napravim box i naletim na ovo. Cuo sam na netu da neki lik gaji svezu nanu za caj pod led-om, kaze da je velika razlika izmedju sveze i susene nane.