LEGACY
Otvaranje nargila bara
14 odgovora6,795 pregleda
36 REP72%
→ Istraživač
mar 2018.
mar 2018.#1
Da li je iko upoznat sa procedurom za otvaranje nargila bara u hrvatskog ?!
sale82ful
ZMAJ43.002 REP
sale82fulZMAJ
mar 2018.
mar 2018.#2
Posto ti niko nije odgovorio ovako dugo, ali ni ovo nemoj uzimati zdravo za gotovo, kontam, zasto bi bila neka razlika u otvaranju nargila bar-a u odnosu na neki obican bar, ili kafic?
Jer, ako ces otvoriti takav bar i u njemu nema nezakonitih aktivnosti, ne vidim nikakvu prepreku u tome.
Ja bih se vise zapitao kolika je korist od otvaranja takvog bar-a. Kod nas su 2 takva propala u roku jedne sezone.
(doduse, i prvi McDonalds je zatvorio kod nas nakon 3 mjeseca ali to je ipak McDonalds i nije ni
udo jer mi nismo ameri i jos vjerujemo u cevape i leskovacke pljeskavice)
Hehehehe.... :razvaljen::
No Joke
ZMAJ71.675 REP
No JokeZMAJ
mar 2018.
mar 2018.#3
Kao ugostiteljska dijelatnost "Nargila Bar" ne postoji. Zna
i otvaraa obi
an caffe bar i nazovea ga nargila bar, sredia ventilaciju kao i svaki birc, stavia nargilu kraj svakog stola i eto ga. Ne trebaju ti nikakve posebne potvrde. U veini takvih barova u HR, posjetio sam ih tri u proteklih nekoliko godina, nitko ni ne cucla nargilu, a sjedi se na podu na jastucima. Bilo bi dobro da mo~ea vutru puait na tu nargilu, a ovako ta aromatizirana turska shranja i nisu interesantna naaim ljudima, nit su dio kulture tako da investicija tog oblika vodi vjerovatno u propast.
sale82ful
ZMAJ43.002 REP
sale82fulZMAJ
mar 2018.
mar 2018.#4
Upravo to... Kao ato rekoh. :)
To bi vec bilo neato.... Ali kod nas,teako... :razvaljen::
grouchy
ZMAJ90.494 REP
grouchyZMAJ
mar 2018.
mar 2018.#5
a zasto ne? bas sam razmisljao da odem do jednog i probam. doduse ne travu nego caras ili onaj moonstone.
secam se ranije smo motali sa duvanom za lulu, lulas se zvao, dubokoumno :D
elem, to se duvalo po klubovima i koncertima, aroma skoro ubije miris vutre. a mozda i ne, mada se tad skoro i nije obaziralo na to, nisu ostali bili blesavi da ne znaju sta se desava, ali nije bilo problema, ono vreme podela na dizelase i padavicare :)
sale82ful
ZMAJ43.002 REP
sale82fulZMAJ
mar 2018.
mar 2018.#6
Valjda zato sto ce neko samo da dodje vidi, proba kao ti npr
ode i na tome se zavaava sva prica oko toga.
Ne vjerujem da kod nas ima ljudi koji bi po cijeli dan (i joa svaki dan) divanili po jastucima i ata ti ja znam za razliku od obicne kafane.
`ta to nargila bar moze da ponudi nasem obicnom covjeku a da ne moze neki obicni bar?
Jednostavan odgovor je to, da mi nismo takvi po prirodi, nije nam takav mentalitet.
grouchy
ZMAJ90.494 REP
grouchyZMAJ
mar 2018.
mar 2018.#7
ma naravno, ali zar ne bi bilo zanimljivo u taj aromaticni ubaciti i duvku, pogotovo sto je kod mene u selu to obican kafic, tako da moze da se kafenise.
ma do crven bana... sto nas bre ne puste da duvamo u granicama normale, znaci ulica, kafei... mada je dosta nas ovde to mnogo puta radila :D
lfzCkG9cFog
sale82ful
ZMAJ43.002 REP
sale82fulZMAJ
mar 2018.
mar 2018.#8
Bilo bi zanimljivo, naravno, ali to sad nije poenta teme, kontaa? (plus to ato nije po zakonu)
Znaci, pokretacu teme nije bitan taj faktor.
Druga je stvar ata bi mi da se nas pita.
Ih, da se mene pita, mi bi zivjeli ko bogovi. ::grupnjak::
Ali, jbg, niko me niata nije pitao. I u skladu sa tim.... Ne bih da se razbacujem.
:rofl:
mar 2018.
1 / 8
mar 2018.
mar 2018.