VUTRA
ForumZajednicaOfftopicglasba koja se sluša je...
LEGACY

glasba koja se sluša je...

34 odgovora3,327 pregleda
SLO-EraLEGENDA

nov 2005.

Zanima me??? koliko ljudi se trudi kupovati albume...u glasbenim trgovinama,net...??? piratska glasba??? i glasba je deo ugoðaja pa se je treba i zato ponekad potruditi,nešto uèiniti... pri tom naravno treba poštovati uslove: stvaraoca dela ~)

nov 2005.

Od domacih grupa koje zaista volim kupujem originale. Ostalo sve nabavljam od drugih....
GreenManAMBASADOR

nov 2005.

p2p piraterija

nov 2005.

Sve s neta i od drugih... To druženje i otkrivanje mi je najveæi užitak...sad da ga baš "ovjekovjeèim" originalkom...to mi nije bitno
dzontraISTRAŽIVAČ

nov 2005.

srbija-piraterija nema se para za orginal
SLO-EraLEGENDA

nov 2005.

nema se para nigde... ali treba barem pokušati zaraditi... i kupiti barem koji original.Meni je cool samo to, da mogu otièi u music shop i kupiti si album. :pivo

nov 2005.

Ja imam oko 60 gigabajta muzike na kompu sve u mp3 formatu. Da sve sam kupio ::super
flekitzaISTRAŽIVAČ

nov 2005.

ja inache muziku skidan sa neta , mada bih volela , kad bih imala para da kupim sve originale !!!! ali internet je chudo ;) i uzivam :) poz

nov 2005.

i ja isto 60 samo na hardu ;)

nov 2005.

kupovati originale onih muzicara koje zaista cenish....vrlo. to sve skupa moze da bude par diskova. ne verujem da neko ima 60GB muzike koju obozzava :]

nov 2005.

60 gigabajta moze da bude i malo ako stvarno volis raznovrsnu muziku. Toliko dobre muzike na ovoj planeti :-) Mada opet ja imam dosta albuma za koje se ne moze reci da je bas svaka pjesma odlicna ali vrijedi ih imati.

nov 2005.

ma da naravno, i ja imam 85 gb svacega od klasike do najdivljacnijeg dnb-a...al' kad ti se nesto zaista svidja(meni recimo underworld i amon tobin) nekako se shteknu repa... i kako kazu:"CD i knjigu nije greh ukrasti"

nov 2005.

i ja isto 60 samo na hardu ;) A joj...ja imam samo 40 ::placko
parameciumENTUZIJASTA

nov 2005.

Ljudi ja bih kupovao originale samo kad bih znao sta da kupim. Problem forsiranje teske komercijale na ovdasnjim TV kanalima (govorim o Srbiji). Nigde ne mozes da vidis ili cujes dobar spot, reklamu za neku muziku koja te zanima. Sve ide po principu "kad uzmem od ortaka" i sl.
dzontraISTRAŽIVAČ

nov 2005.

zato zivela piraterija
rendomISTRAŽIVAČ

nov 2005.

Malo je teže kupovat oriðiði CD-e ako slušaš psy... Inaèe, najprodavaniji psy trance album u povijesti prodan je u cijelom svijetu u (pazite sad) 80 000 -- osamdeset tisuæa -- primjeraka. Nije baš kao kad Vritney Spears proda 2-e milje komada u jednom danu...
hemicarISTRAŽIVAČ

nov 2005.

ma za 100 kinte mozes u bg da kupis sta oces piratsko originali su i do 600-700 jebi ga pa sad sami izracunajte sta se isplati

nov 2005.

-- II -- 0029

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se