VUTRA
ForumZajednicaOfftopicNaduvani postovi
LEGACY

Naduvani postovi

3166 odgovora159,283 pregleda
HookerLEGENDA

maj 2012.

Zaato na ovom forumu ne bi postojalo mesto gde bi mogli da piaemo ata nam padne na pamet ali samo i isklju ivo onda kad smo dooobro naduvani... I bez ispravljanja greaaka u pisanju.... Zna da mi se desi da hou neato da napiaem naduvan,neato mi je proletelo kroz glavu ato bih hteo da podelim sa vama i onda lutajui po temama na forumu,a vodei ra una da ne postavim to ata hou na pogreano mesto,zaboravim ata sam hteo ili ono ata sam prvobitno hteo ode u sasvim drugom pravcu i to viae nije to...A verovatno ni u prvom momentu nije imalo ne znam kakvog smisla :) ,ali bi bilo spontano i iskreno. Dakle,kad niste sigurni gde bi ste neato postavili evo mesta za to.Ali,ponavljam,SAMO I ISKLJU IVO ONDA KAD SMO NA DOBROM DIMU.... Baa me interesuje ata e se sve skupiti ovde... Iz razumljivih razloga,ovaj prvi post piaem " ist ",od sad pa nadalje idu Naduvani postovi...
QuixISTRAŽIVAČ

maj 2012.

stari moj nevirujen ja da si ti cist u 12 i po' znan po sebi
Z&NZMAJ

maj 2012.

Imate brutal offtopic, pa se tamo ispucavajte. Da nebi joa jednu temu nakrcavali :P
artisticLEGENDA

maj 2012.

meni se ini baa ok tema...istina, ima brutal offtopic, ali ovdje bi bilo svakakih naduvanih smijurija...i samo isklju ivo to...brutal je za sve i svaata :) kako god

maj 2012.

Napuaena Vjeverica e carovati na ovoj temi :)
weedoyeLEGENDA

maj 2012.

da, lik bas ima bujnu mastu :)
Z&NZMAJ

maj 2012.

Ma trpajte samo! Da sam htio ve bih zajklu ao :icon_razz: Aj da vidimo, ko je bio zaista napuaen od vas kad je tipkao post? NISAM! ups :icon_lol::flamed:

maj 2012.

Bilo je vec ovakvih ja mislim da sam i ja jednu takvu otvorio. Zamru poslije nekog vremena kad shvatimo da je 70% foruma napisano po naduvanim dejstvom. I ja bi zakljucao da se pitam :dada
artisticLEGENDA

maj 2012.

ja sam zapalio maloprije d~oksonija, crto sam, i jebote, umoran sam...al mi fino
HookerLEGENDA

maj 2012.

Ljudi da li to ide sa godinama ili ne nemam pojma ali evo sta mi se nocas desilo....Potrefi se i meni i mojoj ~eni istovremeno ~elja za a sexom...Odosmo u spavau sobu i sad scenario...Ona - Otkud ovoliko mrva sa tvoje strane kreveta...Ja se pravim lud-Nemam pojma...Ona-Skloni to...Ja se pravim lud-Neu...Ona-Necu ni ja...Ja kazem pobedni ki-Meni ne smetaju... BRUKA::: I naravno nista od sex-a... I evo ja se sad dopisujem sa vama,ona u krevetu ljuta, a mene boooleee *****,meni baas dobro... Prekesio sam pravilo ove teme i ispravljao sam greske u pisanju,odoh sad na chat de vidim ata imae Zaato nema avpljanja nocas

maj 2012.

Evo naduvan sam majke mi, zamoto cijeli gram u frulu, bas je gangsta :banana_rasta: Vidio sam temu ono jos kad si je otvorio al tak sam bio naduvan da nisam znao di sam pa sta cu onda pisat rekoh... Nemam ni sad sta pametno, samo sam naduvan i pisem bezveze. A i treba mi malo odmora od buljenja u zelenu boju cijeli dan :dada
HookerLEGENDA

maj 2012.

Kako uspem da dva puta posaljem isti post,nemam pojma,ebo me kompjuter,neka neko ko to radi skloni jedan.... Evo ovako...Pogodio me Pero Zubac u ~icu,pretpostavljam da znate ko je Pero Zubac.Ma Znate sigurno,ne sumnjam...Mostarske kiae,taj Pero Zubac. Danas su u mom gradu po ele ve eri poezije,i ja kao snimatelj na lokalnoj TV,odem da usnimim malo.Izadje Pero za mikrofon i na kraju svog govora odrecituje svoju pesmu,Mostarske kiae. itao sam pesmu,znam ata je u pitanju,ali kako je to mono zvu alo iz njegovih usta.Treba znati...Moram da skoknem na Google,pa copy-paste,moram,da ne tra~im sad po knjigama,ovako je jednostavnije,tehnika jbg... Mostarske kiae U Mostaru sam voleo neku Svetlanu jedne jeseni, jao kad bih znao sa kim sada spava, ne bi joj glava, ne bi joj glava, jao kad bih znao ko je sada ljubi, ne bi mu zubi, ne bi mu zubi, jao kad bih znao ko to u meni bere kajsije joa nedozrele. Govorio sam joj ti si deriate, ti si balavica, sve sam joj govorio. I plakala je na moje ruke, na moje re i, govorio sam joj ti si aneo, ti si avo, telo ti zdravo ato se pravia svetica, a padale su svu no neke modre kiae nad Mostarom. Nije bilo sunca, nije bilo ptica, ni eg nije bilo. Pitala me je imam li brata, ata studiram, jesam li Hrvat, volim li Rilkea, sve me je pitala. Pitala me je da li bih mogao sa svakom tako sa uvaj Bo~e, da li je volim, tiho je pitala, a padale su nad Mostarom neke modre kiae, ona je bila raskoano bela u sobnoj tmini al' nije htela to da ini, nije htela il' nije smela, vrag bi joj znao. Jesen je, ta mrtva jesen na oknima njene o i ptica, njena bedra srna, imala je mlade~, mlade~ je imala, ne smem da ka~em, imala je mlade~, mali ljubi ast, ili mi se ini. Pitala me je da li sam Hrvat, imam li devojku, volim li Rilkea - sve me je pitala, a na oknu su ko bo~ini zvon ii moga detinjstva zvonile kapi i nona pesma tekla tihano niz Donju Mahalu, Ej, Sulejmana othranila majka. Ona je prostrla svoje godine po parketu. Njene su usne bile pune kao zrele breskve, njene su dojke bile tople ko mali psii. Govorio sam joj da je glupava, da se pravi va~na, Svetlana, Svetlana, znaa li ti da je atomski vek, De Gol, Gagarin i kojeatarije, sve sam joj govorio, ona je plakala, ona je plakala. Vodio sam je po Kujund~iluku, po aa inicama, svuda sam je vodio, u peine je skrivao, na ardak je nosio, pod mostovima se igrali ~murke, Neretva ~drebica, pod starim mostom Crnjanskog joj govorio, ato je divan, aaputala je, ato je divan. Kolena joj crtao u vla~nom pesku, smejala se tako vedro, tako nevino, ko prvi ljiljani, u d~amije je vodio, Karaoz-beg mrtav, premrtav pod teakim turbetom; na grob `antiev cvee je odnela, malo plakala, kao i sve ~ene, svuda sam je vodio. Sada je ovo leto, sad sam sasvim drugi, piaem neke pesme, u jednom listu pola stupca za Peru Zupca i niata viae, a padale su svu no nad Mostarom neke modre kiae, ona je bila raskoano bela u sobnoj tmini al' nije htela to da ini, nije htela, il' nije smela, vrag bi joj znao. Ni ono nebo, ni ono obla je, ni one krovove, bledunjavo sunce - izgladnelog de aka nad Mostarom ne umem zaboraviti, ni njenu kosu, njen mali jezik kao jagodu, njen smeh ato je umeo zaboleti kao kletva; onu molitvu u kapeli na Bijelom Bregu, Bog je veliki, govorila je, nad~ivee nas; ni one teake, modre kiae, o jesen besplodna, njena jesen... Govorila je o filmovima, o D~emsu Dinu, sve je govorila, malo tu~no, malo pla ljivo o Karenjini; govorila je Klajd Grifits ne bi umeo ni mrava zgaziti, smejao sam se - on je ubica, ti si dete; ni one ulice, one prodavce poslednjeg izdanja "Osloboenja", ni ono gro~e polusvelo u izlozima ne umem zaboraviti, onu besplodnu gorku jesen nad Mostarom, one kiae, ljubila me je po cele noi, grlila me i niata viae, majke mi, niata drugo nismo. Posle su opet bila leta, posle su opet bile kiae, jedno jedino malo pismo iz Ljubljane, otkuda tamo, ni ono liae po trotoarima, ni one dane, ja viae ne mogu, ja viae ne umem izbrisati. Piae mi, pita me ata radim, kako ~ivim, imam li devojku, da li ikad pomislim na nju, na onu jesen, na one kiae, ona je i sad, ka~e, ista, kune se Bogom potpuno ista, da joj verujem, da se smejem davno sam, davno, prokleo Hrista a i do nje mi baa nije stalo, klela se, ne klela, mora se tako, ne vrede la~i. Govorio sam joj o Ljermontovu, o `agalu, sve sam joj govorio, vukla je sa sobom neku staru Cvajgovu knjigu, itala popodne, u kosi joj bilo zapretano leto, ~utilo sunca, malo mora, prve joj noi i ko~a bila pomalo slana, ribe zaspale u njenoj krvi; smejali smo se de acima ato ska u s mosta za cigarete, smejali se jer nije leto, a oni ska u - baa su deca, govorila je: mogu umreti, mogu dobiti upalu plua... Onda su dolazile njene utnje, duge, preduge, mogao sam slobodno misliti o svemu, razbistriti Spinozu, sate i sate mogao sam komotno gledati druge, bacati oblutke dole, niz stenje, mogao sam sasvim otii nekud, otii daleko, mogao sam umreti onako sam u njenom krilu, samlji od sviju, mogao sam se pretvoriti u pticu, u vodu, u stenu, sve sam mogao... Prste je imala duga ke, krhke, beskrvne a hitre, igrali smo se buba-mara i skrivalice, Svetlana izai, eto te pod stenom, nisam valjda orav, nisam ja blesav, hajde, ata se kania, dobiea batine; kad je ona tra~ila - mogao sam pobei u samu reku - naala bi me, namiriae me, ka~e, odmah, pozna me dobro. Nisam joj nikad verovao, valjda je stalno urila kroz prste. Volela je kestenje, kupili smo ga po Rondou, nosila ga u sobu, veaala o kon ie, volela je ru~e, one jesenje, ja sam joj donosio, kad svenu stavljala ih je u neku kutiju. Pitao sam je ata misli o ovom svetu, veruje li u komunizam, da li bi se menjala za Nataau Rostovu, svaata sam je pitao, ponekad glupo, znam ja to i te kako; pitao sam je da li bi volela malog sina, recimo plavog, skakala je od ushienja - hoe, hoe, a onda, najednom, padala je u neke tuge ko mrtvo voe: ne sme i ne sme, vidi ti njega, kao da je ona pala s Jupitera, ko je to, recimo, Zubac Pera, pa da baa on a ne neko drugi, taman posla, kao da je on u najmanju ruku Brando ili takvi. Govorio sam joj ti si glupa, ti si pametna, ti si avo, ti si aneo, sve sam joj govorio. Niata mi nije verovala. Vi ste muakarci roeni la~ovi, vi ste hulje, svaata je govorila. A padale su nad Mostarom neke modre kiae... Stvarno sam voleo tu Svetlanu jedne jeseni, jao, kad bih znao sa kim sada spava, ne bi mu glava, ne bi mu glava, jao, kad bih znao ko je sada ljubi, ne bi mu zubi, ne bi mu zubi, jao, kad bih znao ko to u meni bere kajsije, joa nedozrele. ovek izrecituje i ja odem u tri lepe...Vrati me u proalost...Vremenska maaina...Nisam mogao da izdr~im i na putu kui odem u nabavku i srolam buksnu...Sam...Odoh....Slu~io sam vojsku u Mostaru,godinu dana proveo tamo i zavoleo taj grad u koji se na ~alost nikad posle nisam nikad vratio,prelep grad,gledao sam posle na TV-u kako ga neki kreteni ruae.Nabijem ih sve.. Setim se svog prvog koncerta na kojem sam bio,imao sam nekih 8-9 godina,u mom rodnom gradu na stadionu,odveli me roditelji,Zdravko oli a predgrupa Generacija 5.Kao da je ju e bilo.Bili su sa nama i neki porodi ni prijatelji sa erkom,iali smo u isti razred,koja ja na pola koncerta po ela da pla e i da kuka kako je umorna i gladna i da joj smeta buka i gu~va.Zbog te urke smo otiali ranije kui,nismo do ekali kraj koncerta i ja besan sutra na putu do akole ukradem jaje iz lokalne prodavnice, u ukradem jaje,i gadjam je na odmoru.Kako sam bio precizan,ne pogodim nju nego u iteljicu,koja je u tom momentu izaala napolje,posred glave i naravno dobijem ukor. Setim se gomile stvari koje su bile zavu ene negde u dnu ovog mog blesavog mozga,zaboravljene,u pau ini...Po ele da naviru uspomene ne mogu da se oduprem.Ali koga to interesuje...Setim se kako je ale na pla~i na moru,ja klinac,mislim da je Split bio,jeo slaninu i luk,sav znojav i masan i kako mu je keva rekla da je ko svinja pa se onda posvadjali... Setim se kad sam se prvi put potukao...Setim se kad sam u osnovnoj akoli,5-6 razred,na fizi kom,stajao iza Jelene,radili ve~be za zagrevanje,uski triko,ja je lupim po dupetu,ona po ne da me vija,kao ljuta,ja be~im,kao strah me je od nje,okliznem se na neku aljaku i padnem i oderem kolena i laktove do krvi... Naravno da mi se pojavio i Ejupi Kujtim,Albanac,sa kojim sam slu~io vojsku u Mostaru, ovek imao dvojno dr~avljanstvo,Belgija i Jugoslavija,i dodje dobrovoljno da slu~i vojsku,nije morao,bratstvo-jedinstvo jbg.Bili smo nerazdvojni...`to su njemu slali dobru travu iz Belgije...Gde u ono vreme da nadjea travu,Mostar,vojnici,nema aanse...E njemu poaalju nekoliko puta,ateka Malbora,10 kutija,sve nove neotpakovane,otvaraj jednu po jednu,jedna je puna vutre...Kako je tako upakuju,mamu im njihovu,nemam pojma,celofan na njoj,nov...Godinu dana smo bili zajedno,nikad se viae nisam uo sa njim, ak sam zaboravio i kako izgleda,evo sad mi se pojavi pred o ima mogao bih ga nacrtati.... E,stvarno,koga to interesuje...Hou da ka~em da ...Nemam pojma ata hou da ka~em....Blues u glavi....Kako je ovek odrecitovao Mostarske kiae. Ljudi volim ato sam vas pronaaao...Dobri ste...Baa dobri...I Tropico i Vutragenjo i Power i Opa cupa i Natura,Mazar,Venlo,Mrkvica,Nisam ja,ma i 666 999 je dobar :) ,Blade,Casper,Alika,ma ne mogu da nabrajam,svi... Ali koga to interesuje.... Ovo u sutra da zalepim negde na forum i podelim sa vama,ne mogu viae da sedim ispred monitora,odoh u krevet,da legnem i pustim mozak da radi svoje u tiaini....
artisticLEGENDA

maj 2012.

koliko brate teksta, zapalio sam spravicu i ne da mi se nikako itat toliko hahaha ja sam sa itanjem na vi :D

maj 2012.

Bome tek sam zapalio i lagano sam high, nije jos sjelo... al necu ti ni ja to citati, radije pusim i postam bezveze :P

jun 2012.

Ja sam strejt vec cetiri dana...:( pomaze malo kad citam vas e postove :D
narcisISTRAŽIVAČ

jun 2012.

.....pitam se????????......sto bih uopce pusio, ako neznam uzeti "vrhunski misaoni zamotuljak"!!!! Hocu da iz praznine misli......izvucem nesto sto bi mi osvijestilo .......samog mene, tebe i sve nas ........ali, ne ide mi...... .......odvede me, prebaci na........janjeci but koji tako lijepo mirisi iz pecnice....... .......mozda i nastavim.....ali sada moram da jedem!!!!
HookerLEGENDA

jul 2012.

Eto,da nisam otvorio ovu temu,gde bih ja sad ovo pisao... Nikad nisam prevario ~enu.Odem noas kod drugara,kad kod njega neki njegovi rodjaci iz Bosne.I njegova rodjaka Maja.Dobra Maja.Banuli,nije ni on znao da e doi...Banuo i ja.Pije se pivo,pi i neki rock,ma super sve,ja udario forcu, U nekom momentu dodje meni krivo ato mi nije uspeo prvi grow.Ustvari,uspeo ali porasle muake biljke.ebo ih ja.I ja nadjem Maju da joj se ~alim...Koji mi je kurc bio,nemam pojma.Dobra Maja.Kad Maja u nekom momentu ka~e.imam je duvke,ja ka~em gde si celog mog ~ivota,ona ka~e ajmo,odemo, dunemo,i naravno ostanemo napolju...Ja se neato prosro,ona upija,ja pomislim,jebo te ide mi joa uvek...Moje zmijsko telo,moja pamet,moja lepota :) ...Bruka. A Maja ima 33 godine.Ebo te.deset godin mladja od mene,kad sam kretao u srednju akolu ona bila u zabaviatu.Ali,dobra Maja. I ja,u jednom trenutku ka~em Majo ja sam o~enjen,imam dvoje dece,izvini...I niata...Nisam prevario ~enu.... Ali bilo mi je milo ato joa uvek mogu da smuvam neato...Jbg,mudroser ostaje mudroser... A ima samo 33 godine...Dobra Maja...
makisplitAMBASADOR

jul 2012.

ha ha ha ha ha Hookeru kralju!!!

jul 2012.

dobro si napravio hooker, svaka ast! jesi se pohvalio ~eni kako je nisi prevario? :bananica
narcisISTRAŽIVAČ

jul 2012.

A......sto su Maje interesantne zene!!!!!! Poznajem i ja Maju........ Prije cetiri dana kod mene bijase Medo i Slaven. Zarulali smo dobru staru...... indicu afganistanku....... pa kad nam je "dopustila", ja im ispricam o "mojoj" Maji, koja je imala dugu crnu kosu, lijepo lice i cudno privlacna ramena.......Sise, ni male ni velike, upravo da cijela stane u saku, sa onim idealnim krugom oko bradavice, s tim da joj je lijeva bradavica bila uvucena, pa bi se morao ufurati u "apsolutnu njeznost" kako bi je......."izvukao"!!!!! Stomak nije bio vidljiv, ali onaj dio "donjeg stomaka" je nekako strsio nad venerinom brijegu, pa sam imao osjecaj kao da se moram ........"saginjati"...... kako bi joj klitoris poljubio. Male usne.........skoro da nije ni imala.......toliko su bile male, ali sto je vlazila........potop!!!! Slusali su me obojica.....ali Slaven sa cudnim izrazom lica i pozornoscu iskljucivosti svega drugog. Sutra dan ......nazvao me Medo i kaze mi........ Jarane.......sinoc kad smo Slaven i ja izasli iz tvog stana na parkingu ispred zgrade, Slaven mi rece.... Medo, ja mislim da mi je @narcis (ja)........bio sa zenom. Covjece on je opisao moju zenu u detalje. Hajde.....Slavene ne budali, vidis da si napusen,.........rekao mu Medo, a on njemu.......jesam, jesam ali on opisa u detalje moju zenu...... a......mojoj zeni se upravo svidjaju tipovi kao on, a kad smo pekli janje kod mene u dvoristu.......vidio sam ja kako ona oko......@narcisa........"leta" i sve ga pita hoces li ovo ili ono, a ima i ono....... Medo ga nije mogao razuvjeriti.......niti mu osvijestiti zamagljene misli......stare dobre afganistanke..... Slaven me zvao na tlf. danas.........pita kad cemo opet zapaliti???????
KefaloENTUZIJASTA

jul 2012.

narcisu lepe bajke ti pises mogao bi cesce tako nesto da radis bio bi ti verni citaoc
HookerLEGENDA

jul 2012.

Evo me opet,jes da nemam puno vremena u poslednje vreme,ali eto,ato ka~u u pismima od nekad:naDJOH MALO VREMENA DA VAM SE JAVIM... Slu ajno stisnuh Caps Lock na tastaturi,sad sam ga isklju io. Dobro je ovde.Dobri ste vi likovi.Ozbiljno...Neato razmialjam sad.Ja baa sasvim nesvesno promoviaem ovaj naa forum.I milo mi je zbog toga.Dosta muzi kih imena sam zaka io ovde ,i okreni obrni,ukucaj neato ato se muzike ti e na google izbacuje vutra.com,vutra com,vutra com.... I eto...Samo to sam hteo da ka~em...A tek u da vas davim :) Hou da ispod mog imena stoji Hooker,music support,nova kategorija. Ko nije za sebe nije ni za drugoga... `aljem ovo...Ko ga ebe...
maSeISTRAŽIVAČ

jul 2012.

evo da napisem da sam naduvan,i da sam ovaj post napiso naduvan,ispusili smo dva pa sam naduvan,ne znam za vas al ja sam naduvan
MarcoPoloLEGENDA

jul 2012.

naduvan jos od jucer...to volim kad me drzi satima...al opet nekako nevesel i rezigniran...vise mi se ni ne otvaraju vijesti, niti gleda dnevnik...nista dobroga tamo necu vidjet...zasto su ljudi takvi da gledaju samo svoje interese...zasto upropastavaju i kradu ovu prelijepu zemlju...stalno nam je recesija...ta rijec je postala alibi za sve probleme...uzimaju nam kao da bi nas spasili...od koga? od njih samih?nesretan sam sto smo tako mlaki i apsolutno nista ne poduzimamo da ih sprijecimo...ovih dana se digla hajka na regrese, bozicnice, naknade za prijevoz jer kao privatni sektor to nema pa zasto bi ovi to imali...nista drugo nego hrvatski jal na djelu...ako mi nemamo zasto bi vi imali...umjesto da se borimo da svi imaju ta prava, da imamo besplatno skolovanje, da imamo besplatan javni prijevoz, besplatno zdravstvo...jer to ionako sve placamo kroz doprinose...nije to besplatno, sve smo mi to platili i to masno...stede na nama jel?na sebi definitivno ne jer ne prodje dan da ne izadje kakav clanak o rastrosnosti vlade i njihovih suradnika (ministarstvo obrane potrosilo 500 milijuna kuna bez natjecaja, vojkovic i mihanovic CO ipak ce dobiti milijunske otpremnine, Peljeski most mogao je kostati 300 ali Sanader je trazio da se napravi za 800 milijuna eura, Vladina agencija narucila luksuzne aute za 1.8 milijuna eura, Karamarkovo spijunsko gnjezdo - izgradnja kostala 436 milijuna kuna, rata leasinga 3.3 milijuna kuna, Bivsi sef trogirskog HDZa napravio stetu gradu od 600 tisuca kuna - zaduzio se kod karlovacke banke zbog NK Trogir, procelnik Zavoda za nuklearnu medicinu Ruer boskovic sklapao fiktivne ugovore i napravio stetu od 224.000 kn). Masa je takvih naslova, masa toga nikad nece ni izaci u javnost. Krade se na sve strane, nemilice...da ne spominjem dinamov stadion, hidroelektrane koje devastiraju floru i faunu, elektrane na ugalj u 21.stoljecu?Kako ih nije sramota? Ne trazim puno od zivota, nikad nisam bio materijalista i ne treba mi puno...dovoljno da mogu imati pristojan zivot bez stresa...da se ne moram bojati sto ce biti sutra...svako malo cujem da neko od poznatih ima rak, da je dobio otkaz...poskupljuju energenti? ma zasto? tehnologija je sve naprednija i energija bi trebala biti jeftinija nego ikad...ali obratno je nekad davno seljaci su se digli u bunu radi desetine (deseti dio uroda koji su uzimali feudalci)...danas nam uzmu pola onoga sto krvavo zaradimo...cetvrtina svega sto platimo ide njima kroz famozni pdv...ma dokle ce to tako...ovaj sistem je truo...sve se vrti oko novca...ljudi se otudjuju jedni od drugih (mada se prividno zblizavamo kroz tzv. socijalne mreze), postajemo bescutni i nasilni...i djeca su nam nam takva jer je to njihovo prirodno okruzenje...ne zelim takav svijet...mater im ***** oprostite na crnilu...al nekad me obuzme gorcina...jednom mora biti bolje ali kada? Edit: bolje se osjecam kad se ispucam...kao da olaksam dusu...imam berbu za koji dan...to me veselii da...hook...ti si kralj...legendo ;-) poll za hookera kao music supportera?

jul 2012.

:clap:istinu zboria marko,moralno je nacija propala,al' je sretna kad komaiji krepa krava:icon_lol:http://www.youtube.com/watch?v=VaghFe90kB0&feature=related
HookerLEGENDA

jul 2012.

UUUU kako me drma.Ne mogu da kuckam,da pokusam da nalepim ovu pesmu apa na spavanje. http://www.youtube.com/watch?v=4xve5rVEuBU valjda sam uspeo,provericu ujutro...takav sam jbg...mislim

avg 2012.

Naduvan sam, znaci mogu postat... cisto da razjasnimo u startu xd Evo bas citam malo forum, doso s posla i tak to, uzivancija sada, pivica frulica i dobbro.... Uglavnom, sad si razmisljam o ozljedivanju. Citao sam temu kak je covjeku grana pukla u cvijetanju, ako ste u toku vidjeli ste. Znaci kako je to luda stvar Vutrici pukne stabiljka, ona s drugog kraja svog tijela pusti novu granu i ideee ona ne zanima nju nista, samo promijeni smjer, totalna ludnica. Kad nekoj drugoj biljci to napravis, ona krepa ak nema drugih grana vec izraslih... Covjek kad ostane bez uda, onda mu ne naraste taj isti ud regeneracijom nego mu se zgrusa krv i zbog toga ostajemo invalidi. Jbg mora tak, inace bi dobili sepsu. Kak mali svijet ova Zemlja naspram svemira a opet tako malen a tako mnogostruk... :ludakhappy happy
KefaloENTUZIJASTA

avg 2012.

ok samo da kazem da sam pre 2 sata prvi put probao puter, sat vremena skoro sat ipo nista ja se vec pomirio sa tim da ne radi nista, ali kako vreme prolazi sve jace i jace me puca ne znam kad ce ovo da stane. I da kazem da je to najbezukusniji puter koji sam ikad probao, mesao sam ga sa sunkom paradajzom i jogurtom ali pored svega toga ukus je bio tako grozan da sam skoro krenuo da povracam, znaci nebi nikom preporucio, ne igrajte se sa zivotom. ja cu sledeci put da napravim neku tortu ili kolace
HookerLEGENDA

avg 2012.

Noas u mom mestu na centru gostuje Riblja orba.}ena ode sa erkama,ja reko Idite vi,ja u doi kasnije pa se nadjemo kod spomenika.U parku. One otiale,ja smotao jednu zdravo dobru buksnu,opalio se po mozgu,ebea mi boga ako mogu da idem.Baa mi je dobro ovako.Ma neu ni da idem...Pa da. Ha,ha ha...Evo zvoni mi mobilni raspade se.Zove ~ena.Neu da se jevim.Sad u lepo da pritisnim MUTE.Eto teko.Sad zovi koliko hoea. Bie sranja kad se vrati.Nema veze baa zanimljivo.Sad u da zovem drugara pa da smotam joa jednu.Ko ga ebe. Ako se ne javim kasnije,verovatno u zavraiti u bolnici u gipsu.Ova moja se fino podgojila ima to snage,bie belaja. :ludak E sad da zovem jednog drugara...Mo~da i dva,tri...

avg 2012.

Overen :ludaci_lol: Bas mi dobro doso sad tvoj post, meni se desilo nesto maloprije, nije bila lijepa scena hahaha al brate ti si jebo jeza u leda hahaha
HookerLEGENDA

avg 2012.

Trei dan bez nikotina.Bravo ja. Obeao erkama da neu viae d a puaim cigarete.Ne mogu da pogazim to... Kad me pogledaju onom njihovim o ima,ma ja se raspametim.E,znate kako lepe o i imaju moje erke,a plus su i pametne...Imaju lepe o i na tatu,plave, a pemet su povukle verovatno od onih tamo... E,odoh ja,odlutah,vrati se Hooker,pri aa o puaenju.Neko me je lepo posavetaovao da ne bacam one dve muake biljke ato sam ih tako lepo mazio i pazio,ebo ih ja,nego da osuaim liae pa da stavljam umesto duvana kad motam.Ja posluaao oveka i osuaio,ima toga poZAmaana koli ina.E sad me uhvati nikotinska kriza a ja lepo smotaj liae i bog te veselio... Samo opet moram da se krijem od erki,a nisam prekraio obeanje,a puaim...Liae... Odo ja da napravim joa jednu lisnatu,5-ta od 21.00,a sad je 22.01,e malo je i drmnulo da znate... Ne bacajte niata,sve valja...

avg 2012.

evo hook, ovde mozes ;)
HookerLEGENDA

avg 2012.

Natravio se fino,da ne ka~em napasao,pa samo da vas pozdravim sa pesmom http://www.youtube.com/watch?v=r0QAQlYIOis od 15.avgusta do danas 22.avgusta... ekaj koliko je to,momenat da izra unam,7 ili 8 dana,komplikovana ova matematika kad su dani u pitanju... Niata nikotina nije ualo u moja plua mojom voljom,e sad ato gomila njih puai oko mene,nism kriv ako ponekad udahnem neato malo...Uglavnom ja nisam zapalio nijednu,mu im se i baa sam ponosan... Ajd zdravo
artisticLEGENDA

avg 2012.

ufatila glad...paateta i kulen i jogurt...mmmm...poslije smontirat jos jednu :leafblunt:
HookerLEGENDA

avg 2012.

Prvo sam se mu io sat vremena da nadjem upalja da zapalim d~ok,onda sam hteo da operem pepeljaru da erke ne pomisle da sam puaio cigarete jer sam im obeao da neu,onda sam udario kolenom u ivicu ugaone i ispadne mi pepeljara i razbije se,onda sam posekao taban od okrnjak pepeljare i napravio sam par krvavih fleka po laminatu,onda sam pokupio komade pepeljare i oribao krv sa laminata i evo me kuckam ate mi se dogodilo.... ENTER

avg 2012.

zurka kod tebe ;) enter
Losmi the EvelENTUZIJASTA

sep 2012.

Hook, od kad je prestao sa pusenjem ne vadi buxnu iz zuba... bravo, care! :smoke18:
BladeZMAJ

sep 2012.

Pet pravila u ~ivotu: 1. Novac ne mo~e kupiti sreu, ali je bolje plakati u ferrariju nego na biciklu. 2. Oprosti neprijatelju, ali zapamti smradovo ime.... 3. Pomozi nekome kada je u nevolji i on e se sjetiti tebe kad bude u nevolji opet. 4. Mnogi ljudi su ~ivi samo zato sto je protuzakonito pucati u njih. 5. Alkohol ne reaava probleme, ali opet, s druge strane, ne rijeaava ni mljeko!

sep 2012.

problem je sto mi sad ovo ne da citat do kraja budem sutra kad nadjem misa
HookerLEGENDA

sep 2012.

Evo sad je 14.50,doaao sa posla oko 14.00,nema niko kui,mir,nirvana,ja ti lepo smotam,natenane...Odavno nisam bio naduvan u ovo doba,evo sad sam,posle dosta vremena...I mnogo mi je dobro.I odoh da se izvalim na krevet i da blejim u TV,i baa me briga... Samo sam ovo hteo da napiaem,a i ata bi viae moglo da se doda

sep 2012.

Prava stvar za nas penzose...:konjo
HookerLEGENDA

sep 2012.

ljudi nemate pojma kako ja vas volim

sep 2012.

meni se samo na alkoholu deaava da sve volim...
artisticLEGENDA

sep 2012.

meni se na alkoholu deaava agresiva, pa to nikad ne ispadne dobro :/ zato sam presto pit...tu i tamo popijem koje pivo, ali se ne ubijam viae u alkoholu...to je sranje...samo tetoviranje i vutra :) It's my life baby hehehe

sep 2012.

Hook ti si udo,majke mi:thumb:
naturaPOZNAVALAC

sep 2012.

hehe, pa na prste mogu nabrojim svoje nenaduvane postove

sep 2012.

Al se vari, bravo svima nama i jedan veliki :respect:
nenashPOZNAVALAC

sep 2012.

Jbt, blejim na sajtu jedne seed banke u one bolesne fotografije i itam po milioniti put opis itd..I kontam kako bi bilo dobro da je kod nas k'o u normalnom svijetu, pa da mo~ea u svom dvoriatu uzgajati biljke za svoju potrebe. I onda uatekaa love i kupia sebi sve one premium linije Mr Nicea,Sensi-ja, DP i to... I to sve regular pa polako u velikim saksijama outdoor. Pa izdvajaa zanimljive i pravia neke svoje lude kroseve. Zapalia d~oint i roatilj, a otvoria pivo :smoke18::chef2::gband:. I onda me ~ena zove da idemo u aoping centar...:shit:
jesamZMAJ

sep 2012.

I Hookeru na crnom vinu.

sep 2012.

evo prvi slu~beni ontopic post na ovoj temi... bio sam kod najboljeg frenda koji se upravo vratio iz EU i donio mi svaata lijepo iz jednog europskog smart shopa, izmeu ostaloga i ovaj grinder:http://www.smartshop24.at/images/product_images/popup_images/clearview-3part.png odlu ili smo da emo na gljive i pri tome smo usput u aumi zapalili (prvi puta nakon 9 dana). krenuli smo laganu aetnju uzbrdo, skupljajui pri tome vrganje... toliko sam se u~ivio i stopio sa aumom da je to neato nevjerojatno, baa je bilo dobrih tripova zbog bljeatanja sun eve svjetlosti kroz kroanje koje polako gube liae... ak smo vidjeli i 2 srne, pribli~ili smo im se na 10-ak metara i onda su nas spazile i pobjegle... poato sam napravio pauzu od 9 dana, dr~i me joa i sada, ve 3 i pol sata... dosad najugodnije popodne u 9. mjesecu...
HookerLEGENDA

sep 2012.

Ovako...}ene sad vade iz ormana jakne,jesenje ili zimske na luftiranje.Prodje leto.Noas jedan od mojih boljih drugara,doaao kod mene i obukao jednu od tih jakni.Seo on,mi otvorili po pivo,tra~i on cigare po d~epovima od te jakne,odjednom,iznenadjena faca,ata je ovo,izvu e on neato malo nekog heda u nekoj kesici,od ko zna koje jeseni ili zime,pita valja li ovo emu,reko DAAAAAJJJJ.... Posle nekih 15 dana apstinencije,ono suvooo ko kukuruz ove godine u Vojvodini.Smotah ja nekako,poduvasmo,eeejjj bre bolje neato odavno nisam zapalio.Ali ono baa

sep 2012.

ata sam ti rekao,iskrsnue neato kad najmanje budea o ekivao !

sep 2012.

Vojvodjani imaju taj nekakav nostalgican nacin izrazavanja........ormar,dunja...neke jeseni,zime.....ustvari volim Vojvodjane
HookerLEGENDA

sep 2012.

E,naduvan sam a sad mi doalo da se napijem,a meni kad dodje onda je gotovo,ode Hooker(ili ato bi Napuaena Vjeverica rekla Kurver,)noas u kurc... http://www.youtube.com/watch?v=GfwUNBqW7ns&feature=related

sep 2012.

Kurvisu procitaj ti post jos sinoc al nisam smio nis pisat nisam bio naduvan E sad sam doso s posla, prejeo se cevapa, pijem konjak i pusim si frule bas mi je milina evo zamoto sam prvu povuko sam 4 dima pocelo mi se vrtjeti, kombinacija je to opaka a trava dobra Neki dan sam bas prico kak jebote nekad covjek nema a nekad ima i onda si onak razmislja jebote kak nema nema pa nema a ono jednog dana evo primjer nade covjek vrh od prije ko zna kad i to u dzepu ko 20 maraka poslije ves masine i onda je sve super i sve pet eee majstore ne da mi se pisat idem igrat neke igrice evo povuko sam i osmi dim dok sam pisao i ne znam di sam cujemo se uglavnom kak sam reko "glavu gore uvijek bude bolje" poslovica copyright tak da znate nema kopiranja :D

okt 2012.

gnomo proradio... :icon_lol:
HookerLEGENDA

okt 2012.

Znate ata...Neato me je krenulo od pre neki dan.Ja nemam duvke ali malo,malo pa se nadje neko da zovne,ej aj da probaa ovo,ata mislia ata je,a je se onda proserem kao prepoznao sam vrstu i amek,kao dobra je,a jeste dobra... Ma samo nek ima duvke.I joa neato hou da ka~em.Ja sam iskren...Jesam ~ivota mi.To mi je mana.Uspeo sam da upoznam nekoliko ljudi sa foruma.I nisam se pokajao,naravno.Bilo mi je odli no.`ta sam hteo.E da,lako je ovako,virtualna prijateljstva,pa mo~emo da se foliramo...Ne,ne,ne,Hook nije takav... Puno ljudi odavde mi je priraslo za srce i jedva ekam da ih upoznam.Ono troje ato sam upoznao neu da pominjem bez njihove saglasnosti ali su :thumb:.U bre,voleo bih da upoznam pod broj jedan Opa cupa,pa onda Jesam,mislim da bi se slo~ili,Natura je prava,Venlo,Blade,Tropico zna ponekad da malo bude mudroser ali i on mi je prirasteo za srce,kenjam a? Ranoranilac Casper,pa Loop od skoro,mnogo dobar lik,Mr.dr Smoke brat po svirci,e da Napuaena Vjeverica mi deluje iskreno,Marco Polo,metalmaniac,da ne zaboravim Zlo,pa Big L koji me ja nau io da postavljam slike.ma ima tu joa vas nego ne mogu odjednom da se setim... Obeao sam da viae neu naduvan otvarati teme,Ok.Ali mogu ovde da ka~em ata mislim...Eto rekao sam,ajd zdravo...
HookerLEGENDA

okt 2012.

Jeste,sad mi je palo na pamet da otvorim temu pod nazivom Klasifikacija.Ne znam ni gde bih je otvorio.Mo~da tamo negde pod Upotreba ili sli no.Ali poato sam obeao da naduvan viae neu da otvaram teme piaem ovde. KLASIFIKACIJA Evo ovako.Dunete,jednu,dve ili tri kao ja noas.Zna i tri d~ointa.Popio sam samo dva piva.Od 1/2 l naravno.O ata ga detaljiaem,dunuli ste,nebitno koliko i radi vas.E,sad - 1.Razvalio sam se 2.Pokidan sam 3.Baa mi je lepo 4.Dobro mi je 5.Nije loae 6.Zna i bolje 7.Niata E meni je noas baa lepo , zna i pod 3 Mo~da i bolje ato nisam otvorio temu.A ovde se po pravilu ove teme javljamo naduvani.Naaao sam koga u da pitam i kad.Ustvari,imate li vi neku svoju KLASIFIKACIJU... Uuuuu,baa mi je lepo,i ne odgovarajte ako niste naduvani,a ako mislite da je glupavo,nema veze ... A,ako mislite da bi ovo bilo dobro da bude negde postavljeno kao tema neka neko od "nadle~nih" to uradi... Hooker,opet blejia bez veze ... Pa stvarno nema smisla ,ata e ljudi pomisliti o tebi...Cccccccccc
dite_splitaAMBASADOR

okt 2012.

ja samo kad se naduvam dodjem na forum, ili samo kad sam na forumu duvam, ili.....pobjegla mi misao hah. a da, nemam normalnog posta, milsim barem al forum je ludilo nema sta, ima dosta pametnih ljudi (cast iznimkama :P) ma nista ljudi moji bitno da se uziva kolko se moze u danjasnje vrime :D

okt 2012.

:ludak http://www.youtube.com/watch?v=kpZhZAr1cQU&feature=related Kaj ces lepse haha

okt 2012.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=1sT-5BA2fIc#t=23s evo Hook jedna za tebe:drink:
HookerLEGENDA

okt 2012.

Brat Tropico je ispod svog nika (nadimka) napisao - Vutra radio DJ Mudroser ! Hou da mi neko od nadle~nih na ovom forumu omogui da ispod mog nika (nadimka) napiaem - lan Mudroser. Eto baa mi doalo...Ebali me naduvani postovi...
artisticLEGENDA

okt 2012.

neam pojma! :sun2:

okt 2012.

Meni, niko, vec mesecima ne objasnjava kako se postaje prijatelj foruma? Jel trebaju neke pare da se capnu ili sta?
BladeZMAJ

okt 2012.

Ne netrebaju pare...znaci netko od clanova foruma sa titulom predlo~i clana za titulu prijatelja foruma...takoer iznese zaato smatra da taj i taj clan treba dobit titulu..clana koji se dokazao dnevnicima uzgoja i drugim doprinosima forumu,ima vec neku reprutaciju,pokazao znanje o dragoj nam biljci itd...,po~eljno je i osobno poznanstvo s nekim od aktualnih clanova sa titulom...uzima se u obzir koliko je dugo na forumu,koliko aktivan,koliko postova ima,koliku mu rep itd.....potom se otvara glasovanje gdje clanovi sa titulom glasaju za ili protiv primanja u clanstvo plua organizacije...eto to je to Hooker,idi na podeaavanja-edituj profil-opcionalne informacije i napiai ata te volja....
TropicoLEGENDA

okt 2012.

BTW nisan naduvan...ali sam voljan pomoci :)
HookerLEGENDA

okt 2012.

Evo,nisam naduvan,jes da imam neku finu koli inu piva u sebi,javljam se iz redakcije,treba u 19.30 u lokalnom hotelu da snimam neki Aktiv zena pravi neki dernek,nemam pojma,sumnjam de imaju duvke ali piva imaju sto posto... Nego,nema toga kod mene,posluaam vas Blade i Tropico,nema,imam smo neato da upiaem neki sajt,i ja tu ukucam ali mi niata ne pokazuje... Nema veze,sad u da dodam u potpisu - Mudroser... I izvinjavam se ato se prvi put javljam na ovu temu ne naduvan, neu viae, jes da pivo radi svoje, ali to nije to to... Nemam te opcije kad odem da ispravim svoj profil...Nema veze,eno u potpisu...
TropicoLEGENDA

okt 2012.

MOguce da taj potpis ispod nickname-a mogu dodavati samo useri sa "titulom"
BladeZMAJ

okt 2012.

Ja imao taj natpis prije titule...mislim...
dite_splitaAMBASADOR

okt 2012.

dobra trava :D

okt 2012.

Ne mogu to obicni korisnici raditi. Pa posalji nekom modu poruku nek ti ubaci kaj oces, valjda nije bed.

okt 2012.

Ne netrebaju pare...znaci netko od clanova foruma sa titulom predlo~i clana za titulu prijatelja foruma...takoer iznese zaato smatra da taj i taj clan treba dobit titulu..clana koji se dokazao dnevnicima uzgoja i drugim doprinosima forumu,ima vec neku reprutaciju,pokazao znanje o dragoj nam biljci itd...,po~eljno je i osobno poznanstvo s nekim od aktualnih clanova sa titulom...uzima se u obzir koliko je dugo na forumu,koliko aktivan,koliko postova ima,koliku mu rep itd.....potom se otvara glasovanje gdje clanovi sa titulom glasaju za ili protiv primanja u clanstvo plua organizacije...eto to je to Uh, ja se nebavim nikakvim gajenjem tako da nista onda...sve drugo je OK
HookerLEGENDA

okt 2012.

Nemam pojma ata sam hteo da napiaem...

okt 2012.

To se meni dogodilo neki dan. Zapalio neke sense i onda sam krenuo nes pametno kao napisat ovdje a taman mi se box upalio pa otiso pogledat biljke i dok sam se ja vratio, zaboravio sto sam htio reci I sad sam nesto htio reci al sam opet zaboravio.
Da post i ja nesto.. Sinos napusimo se ja i ortak,i gledamo neki film... :popcorn: Prodje neko vreme,kad cuje se nesto kao da se neko zaglavio.Odemo da pogledamo,kad' ono treci lik,cimer nam se zaglavio u wc-u.Hahahah,koje su to scene bile. :dada Lik istripovan,ne veruje da mu se to desilo,a mi naduvani pokusavamo da ga otkljucamo.Hahaha,nas dvojica ne mozemo da dodjemo sebi,dok on kuka unutra,usput i polomimo kljuc.Sta cemo,ovaj jedan ode iza kuce,isjece mrezicu sto je stajala na prozoru,da bi' ovaj izasao.Vraca se ortak,umire od smeha,ja u fazonu WT!? :signs053: Kaze: lik izlazi kroz prozor u gacama,ljudi sa strana dobacuju:Je l' trebaju merdevine momak? Haha,a ortak sa nozem stoji.. Hahaha,kao u nekim filmovima scene.Ulazi ovaj lik na vrata,saamo u boxericama,znaci valjanje.Hahaha,kad se setim... :ludakUsput,napusen sam jos,drzi me od malopre,smotali neku stotku,full bilo.Toliko od mene..:smoke18:
dite_splitaAMBASADOR

okt 2012.

uzeli 25-ku, jucer :D, danas se degustira, pa na poljud na Hajduka :D lipa nedilja, jos vanka sunce mmmm *.*

okt 2012.

Neki dan sasjeko malu biljku sto sam imao, imala 3 glavne grane i nula sporednih grana (nerazvijene). Cvjetala je nekih mjesec i po u sjeni, bez sunca a zadnjih tjedana ispod krova u jakoj sjeni tako da nije pumpala vrhove, zemlja se nije mogla isusiti i nije bilo smisla patit ju vise tako da sam je sasjeko, otrimao i stavio susit. Bio sam joj i prije par tjedana sasjeko jednu granu (imala ih 4), osusio al nije imalo rad, smrdjelo je na slamu. Sad evo osusilo se ovo "novo" i ima miris trave, limuna i nekog voca sta ja znam nesto slatko ko kauguma od lubenice. A takav i okus ima, doduse osjeti se malo i gorkog od lisca a i nije flushana niti bila zadnja 2 dana u mraku tak da ono... Vrhovi su samo napola vrhovi, to je zapravo lisce i pistile sta ja znam. Jedna grana je dala 3 grama suvog. :icon_smile: Poduvo sam prvo pol grama, nikakav rad. Onda sam poduvo jos 2g i osjetio neku euforiju, koncentracija mi pala i tak. Bas sam nekak vesel. Nije placebo efekt, to me najvise raduje da je ta mala nikakava sva istresirana dala fine vrhove. Da je imala sunca i jos da je cvijetala koji tjedan, mislim da bi bila skunjara zesca hahaha. AL nema veze, uglavnom, fino sam se naduvo, onak neki chill laganini a ima neki sativasti rad i tjera me da radim nesto bilo sto samo da nisam na mjestu. I tak... sta ima kod vas? :D Ja ne idem na tekme, ne svida mi se ta scena opcenito ali bilo bi prekrasno da je to kod nas normalno i da su klubovi OK i da idemo na svaku ili svaku drugu tekmu napuniti stadione i uzivati s prijateljima. Bez nereda, samo navijanje i uzivanjeeeee A onda poslje tekme na hladnu pivicu komentirat tekmu i golove i suca i tako onako bas fino traallalalala krepo mi upaljac
TropicoLEGENDA

okt 2012.

Zaato danaanje kulerice/curke koje su malo slobodnijeg duha, svjesnije i duvaju ne uzgajaju travu doma? Neato se u zadnje vrijeme pokrenulo pa ima novih lanica ali gledajui u globalu malo ih je. PA ~ene vole ...:cvetak

okt 2012.

http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/c0.0.403.403/p403x403/602633_437383086297148_263496352_n.jpg ahahha. sla~en se! .pa tu bi bilo nezaboravnih ga~enja! ajmo kulerice, pokrenite se.. LOOL. :icon_mrgreen:
naturaPOZNAVALAC

okt 2012.

zivot je.. lol.. stond.. dzek od ghs nije normalan, oduzme me.. veverko bio jutros u manicnoj fazi, to mi pada na pamet.. cula sam se danas sa cimerkom iz srednje, uziva u baselu, bas mi drago za nju.. zelim vam svima da ste u sinhronu sami sa sobom.. zivot je lep, odnosno takav kakvim ga sami sebi napravimo.. boze zdravlja.. i tako to.. al sam u tackicama.. laku noc svima

okt 2012.

hahahaha, upravo tako.. :icon_mrgreen: ufff, baa razmialjan kako je predobro kad naletia na vrhunski dim od lika koji nie vjerojatno nije niti uja za for., a posjeduje svo znanje.. svaka ast! letin!
Sinoc,odemo na neku tvrdjavu,vece,vetar neki ono prohladan... Stotka se zapali,ceo grad svetli,na neki... poseban nacin.. :) Pa setnja kroz sumu,mrak,lagano uz muziku EKV-a,hm,predivno.. :leafblunt:

okt 2012.

e ekipa, ja vas zbilja obo~avan.. :icon_mrgreen: ovako ka mi se neato piae, dili s ljudima, uvik zvu i too damn high i neku~e me, na ostalin druatvenim mre~ama.. dakle, radi se o tome da oko.all seeing eye. u biti predstavlja VID, najavljivanje da emo mo~da oslipit za neko vrime gledajui u jebene ekrane cili ~ivot. el me ko razumi? :icon_mrgreen: svitla grada!! preprelipo..

okt 2012.

Sestro pimp, ja te nis ne kuzim al gledo sam ti profil ima dosta vremena, imas neku zanimljivu energiju, posalji mi inbox da te vidim o cem se radi.... ak neces ne moras nije bed, samo sam znatizeljan, nis drugo da ne bi pomislila hehe. Uglavnom, stah htio rec... evo izmislih novu rec "stah" jel valjana? Ma jest, ima smisao, ako neko ne zna, necu mu objasnjavat jer sam mrtav ubijen a sutra se necu sjecat kaj sam pricall ovdje haaahhah jesam bolestan Uglavno, htjedoh reci, Hooker bas si super lik, mislim da bi te bilo vrh upoznat uzivo i otici na par dana zajebavat se s tobom, jedna vecer bi bila premalo da se izdruzimo ko ljudi, ljudi se znaju sto godina pa se opet ne znaju, znas kak to ide, svako zivi u svom svijetu Uglavnom ponavljam se tuzite me htjedoh reci zvijela vutra volim vas sve, bas ste super, bez vas ne bi sad bio naduvan ko isus krist hahaah oprostite na izrazu al bukvalno i sta htjedoh rec ne znam ak nastavim uvrijedit cu nekog ne zamjerite, poanta price: Hook odlicna tema Ekipa super ste ekipa Forume, sto nisi malo ljepsi da te poljubim u ekran sunce ti tvoje nelijepo hahahahahah Natura ,poseban pozdrav, seka moja, salje ti pusu bato :*

okt 2012.

Au, kakvi jesenji izlivi emocija...pobrali ste sve pa ste radosni? Ja moram da pazarim... :sick:

okt 2012.

ahahhaha, ma ata da ti poaaljen? .. inbox? da me vidia? hhh. ma nebrini, rijetko ko me razumi.. ahahhaahaha. i mi tebe volimo!! :icon_mrgreen:
HookerLEGENDA

okt 2012.

Pazi sad ... Jeste da pametujem, mo~e mi se ... Ja znam kako treba, savetujem, veruju mi, sluaaju me, mladi uzgajiva i, vide me pa im kao delujem neato ozbiljno i edukativno...A, uzgajio sam samo tri biljke i to dve uspele i obe ebeno muake. Jedna crkla.Bruka. A sve sam od vas nau io .... Noas kod drugara, ka~e ajde da probamo neato, ja stru njak pogledam, ka~em, po meni to ni khurzca ne valja, neke je braon boje i puno semenja, smotamo i do vidjenja... Naduvao sam se ko krava ... Sad me zaebavaju. U smislu- " ... mi smo verovali da ti znaa, a ti pojma nemaa... Nemam ja pojma ... Teorija mi je vrhunska ali me praksa hebe... A i nema veze, samo neka ima, voli vas Hook

okt 2012.

.just droppin 2 say .. HIII!!! :icon_mrgreen::icon_mrgreen::icon_mrgreen:
dite_splitaAMBASADOR

okt 2012.

jutro jutro :D mislim, nije bas jutro al eto ajde, wake and bake :DDDD kiaa, jugo nigdi nikoga, oks i ja ^^

okt 2012.

pitan se.. jeli stvarno sve u balansu..? pola planete neg. - pola poz., ~ivotno iskustvo nas humanoida. tuga i veselje, dobro-zlo, sitost-glad.. dan-no u prenesenom zna enju.. pari mi se da je sve u nekakvoj udnoj ravnote~i..

okt 2012.

Tak sam naduvan da uopce ne znam sto da mislim, misli mi se krecu brzinom svjetlosti, nemoguce je sve pohvatati :ludak Kisa pada... ugodno je bas onako fino, pravi subotnji chill...
TropicoLEGENDA

okt 2012.

BREAKING NEWS! Dr. Skunk no1 uspjeano izvraio lobotomiju mozga. Stanje pacijenta optimalno!

okt 2012.

sta, danas je subota, karamba

okt 2012.

..what if.. what if our religion is each other.. if our practice is our life.. if prayer, our words? what if our temple is Earth, if forest are our church, if holy water - rivers, lakes and oceans.. what if meditation is our relationship, if the teacher is the life, if wisdom is self-knowledge ..and love the center of our being..? :iloveyou: all. :)
dejanvfvISTRAŽIVAČ

okt 2012.

imao bih snosaj sa svastikom
SulundarAMBASADOR

okt 2012.

Kontrolisi se !!! razmisljaj u sebi i stidi se hehehe
nenashPOZNAVALAC

okt 2012.

Hehe, ata ona ka~e?

okt 2012.

pa nije valjda da svi ne volimo svaje? :bis::bj1:

okt 2012.

A ebote hahah ceko sam da se naduvam da mogu pitat kak mislis imam snosaj s svastikom, mislio sam na onaj simbol hahaha i sad dodem naduvan i procitam opet i skuzim da se radi o nekoj rodakinji Dokaz da covjek bolje razmislja naduvan :ludak
dejanvfvISTRAŽIVAČ

okt 2012.

pa nije rodjakinja, nego rodjena sestra od zene....to nije krvna veza, mada ovo hriscanstvo kaze da to kao nebi trebalo....mos misliti....mala je do jaja, muvao sam je sinoc preko drustvene mreze facebook dok sam bio high, danas me ceka HAOS:D

okt 2012.

Aaaa sekaaaa I ja volim seke, zabranjeno voce je najslade. Jedina je mana sto ides na sve ili nista, il ce bit super il ce biti kaos al bas kaos ono kad skoci na tebe pa te pocne samarat pa je moras smirit... jos ako ti napravi scenu u drustvu ili pred njenim starcima ajmeeeee covjek najradije pozeli propast u zemlju Al kad uspijes, onda je finooo hehehehe kako finoo ShoLe - Mala balava (Serbian rap) - YouTube Znate sta je mana kod vutre... Popusis jednu, bas ti fino sjedne a onda dobijes zelju da zapalis jos jednu i kad zapalis tu drugu ta bude jos bolja pa pozelis zapalit i trecu i tako pusis pusis dok se ne srusis :bale

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se