VUTRA
ForumZajednicaOfftopicSta vozite?
LEGACY

Sta vozite?

86 odgovora3,453 pregleda
Losmi the EvelENTUZIJASTA

avg 2012.

Ako ima pasioniranih ljubitelja automobila, molio bih Vas da napisete par reci sta od kola vozite a sta bi voleli da imate? Ja vec 5 godina peglam Fiat Mareu karavan 1,9 JTD, a zaljubio sam se u Alfu 159 pa ako se desi da uleti neki vanredni kes, moracu da nadjem neku lepu... :uhvacen
artisticLEGENDA

avg 2012.

ja vozim opel astru, '95. godiate, benzinac...to je jedino ato znamo autu, a ina e znam vozit, nato it gorivo i to je to...i nikad mi nisu bili jasni, nit e bit, likovi koji svraavaju na aute...malo mi se to i gadi, al ono...ko voli nek izvoli, svako ima nesto svoje ato ga ini zadovoljnim :)
jesamZMAJ

avg 2012.

biciklin
not smokeLEGENDA

avg 2012.

a4 tdi ali imam i bajs koji sad leti vise vozam

avg 2012.

14 godina stara talijanska srebrena strijela:icon_lol: za koji km e imati 100 000:)
naturaPOZNAVALAC

avg 2012.

u al je merkas ven, znaci sve pesice, a bavaria kupe i francusko sranjce u nasem domacinstvu

avg 2012.

hehe,merko ju neki djed u njema koj...al ja zato ainjam
Z&NZMAJ

avg 2012.

Nikad mi nisu bili jasni likovi kojima se gadi neato kod drugih osoba... A pazi sad ovo, ti u~ivaa u slikanju, crtanju itd... pa se zapitaj malo, kako to da netko drugi uope ne u~iva tome. Ti si viae kreativac, volia neke "ne tehnike" stvari i auto ti predstavlja sredstvo za doi od to ke A do to ke B. Meni automobil predstavlja daleko viae od prijevoznog sredstva. Auto mo~e biti praktian, mo~e biti totalno ne praktian, neki su gadni za vidit, ali su zato kvalitetni, drugi mo~da nisu toliko kvalitetni, ali su zato ugodni oku... ku~ia? Evo, na primjer gore spomenuta Alfa je za moje standarde poluproizvod. Meutim, taj auto je umjetniko djelo! Savraenstvo u pokretu, dok se kree naravno :rofl: Evo moje pilice iz luih dana Naravno, slika je s neta. Ne bih baa svoj auto stavljao tu :) Sad vozim "avabskoga stojadina" :rofl: Truljavi Opel :icon_lol: U sunce ti ~arko, pa ja sam tolko za 2 god. natuko :icon_lol:
BladeZMAJ

avg 2012.

Do nedavno bila 3 auta u kuci Lada Niva 1.7 98g-Opel Vectra B 1.8 98g i Mercedes C 270 02g...mecan nedavno prodan (400 000 km na satu)..eto vectra i lada su joa tu..kroz narednih par mjeseci se planira nesto joa dovesti u dvoriate Chevrolet Cruze vjerojatno... Potpisujem zlo..sto je nekome smece drugom je zlato.....spomenuta alfa jest umjetnicko dijelo...nazalost i dalje je to samo fijat odnosno fijatov nuspodukt :vb_wave:...no o ukusima se ne raspravlja...jedno je sigurno kad uspijem dovesti Cruze u dvoriate ima da spavam u njemu...obozavam sve sto mo~e da se vozi Ti zlo nemoj da kenjas po Opelu :konjo........... Mercedes je Mercedes a ostalo su auti....zivjeli
HookerLEGENDA

avg 2012.

Trenutno ne vozim niata,bie...Imao Vectru i Ladu. Mo~da e vam zvu ati blesavo ali ja sam zaljubljen u Lade.Ova ato sam ja imao,preala 500000 km bez otvaranja motora i u jednom momentu samo stala,gotovo... Ista ovaka bila i moja,Lajka lepa... Auto koji pali na lepu re .Sednem u Ladu,klju u bravu,vrrrrrm,vrmmmm,vrmmmm,nee da upali.Ja ka~em - Ajde Lajka molim te,koji ti je sad.Okrenem klju ,upali ko metak. Jes da plastika unutra drnda na sve strane,navikne se vremenom. Zahvalan auto,ne tra~i puno pa~nje,jeftin za popravku.Reaio sam,kad skupim kintu,Lada-Niva,moj favorit.
CreativeLEGENDA

avg 2012.

Punoljetni WW 1.6D....:dada

avg 2012.

] a smarta zeninog..... za po doma
TarkiPOZNAVALAC

avg 2012.

23" bicikl nov novcat, iz duana

avg 2012.

Tarki,zakljucavaj ga al ono....stalno:thumb:Ustvari neostavljaj ga samog nikako
TarkiPOZNAVALAC

avg 2012.

Ma bio sam glup, zna i nemam lock i uvijek je bajk kraj mene, osim kaj nije, jer sam ga 1 no ostavio vani, u dvoriatu kue i naravno ***** ga odnjelo. Tak da ovaj je stalno sad samnom, a imam i lock, samo ato ni u to ne vjerujem.

avg 2012.

Nista lock neznaci....bandi je to samo sekunda duze...meni su drpili 3mj starog Cannondale i jos ga imam 3mj.otplacivati,muka mi je
$DoLaR$POZNAVALAC

avg 2012.

ford peake...a nekad se prebacim i na tabanusa :D .....tarki imaa onaj lock od sto eura.....dobia 15-20 minuta ako izvadi majstor testeru :D
QuixISTRAŽIVAČ

avg 2012.

Tarki uzmi lisice i vezi ga za sebe
jesamZMAJ

avg 2012.

Da, da, dans se kradu bicikli vise nego auti...meni u dve g. ukrali tri, jedan jos nije bio ni slozen do kraja, glanz nov iz Peveca, nist posebno, otisla skuvat kavu i za tih par min nema ga vise, drugi mi nestao iz dvorista pod kljucem i zahaklan, jedan nestao iz centra grada pred policijom, a ovaj zadnji koji je fakat neugledan i jos ga imam...pijem kavu iza staklenih vrata i velim mom malom i najsladjem kumcetu, evo ide ti frend...dignem se ja da otvorim vrata...a ono klinac od 10, 11 godina taman ispeljava moj bike kroz vrtna vrata, a desetak metara dalje ekipica istih godinica gleda kaj mali radi...e da mi ga je bilo sustici, al culo me je pol tog tog kvarta....i sad se pitam kaj bi s tim mojim biciklom, nisu cigici, kom bi ga prodali, pa ja ga platila par stotina kuna......toliko i vrijedi ostavili bi ga par stotina m dalje, a ja bih ostala bez jos jednog...djecje dokazivanje ili sta je posrijedi.....???????
Mr.VinjauPOZNAVALAC

avg 2012.

Lancia Lybra 1.9 JTD :dada
AlcatrazISTRAŽIVAČ

sep 2012.

Mercedes A klasa ,gradski maliaan ,solidan i neupadljiv za napuaavanje sa svojom ekipom od 3-4 lana. Zadovoljan sam potroanjom,kad sam napusen,dovoljno je malen da ga parkiram svugdje.Ina e sam voza kamiona :D
ShantiENTUZIJASTA

sep 2012.

1258.IPB one and only

sep 2012.

tema je Sta vozite? a ne Sta bi voleli da vozite ;)

sep 2012.

neko alfu 156 jts redizajn,savraen auto,ljubav! sada punta 04' ~elja:bmw e36 coupe 328 ili M3
Big LLEGENDA

sep 2012.

Adidas 43 i 1/3 Ili Hiundaya od a e kad je dobre volje... :rofl:
grow_man_ENTUZIJASTA

sep 2012.

ima nas koji nemamo ni bajka :D

sep 2012.

1262.IPB
jesamZMAJ

sep 2012.

Zabranjeno Pusenje - Bog Vozi Mercedes - YouTube

sep 2012.

Ford Tabanus... ;)

sep 2012.

danas "postoje" samo dobri auti i "oni" bolji,,,,,,,,,,,,,,,,,,sve ovisi o dubini d~epa,,,a kvare se svi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -auto je uvijek bio ----imovina-----koja nestane u sekundi ako nemaa Kasko,,,,,ili ti potroana roba ....toliko o autima od mene!!!!!!!!!!!!!!!!
ReacherPOZNAVALAC

sep 2012.

ni(t)ko ne vozi motor,il su samo auti u pitanju !? :smoke18:

sep 2012.

eto ,prijatelju ja vozim motor,,,,Kawasaki 1100 GTR concours,Hondu cbr,,ker ima Gileru choper,imam i staru Jawu 350 za zajebanciju !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Losmi the EvelENTUZIJASTA

sep 2012.

Meni na poslu kupili Hyndai i30 CW dizel pa ga sa nestrpljenem ocekujem da dodje... Prvi put neki novi autic, 0 km, jupi! :bananallama:
N!chtISTRAŽIVAČ

sep 2012.

vozim Seat toledo tdi 1.9 nisam bas koji prati potrosnju vec jednostavno uzivam u voznji, s ovim seatom pa moje standarne ne ispunjava skroz, dosta zvijerski ide samim time sto je dizelas uzeo prosle godine polovnog jer sam staru mazdu 323 totalno slupao(uf to je bilo u kanalu i preko kanala)

okt 2012.

Apsolutno nista-nije bezbedno.
makisplitAMBASADOR

okt 2012.

vozim svakodnevno od kur** a ne wanabe narodna kola koja mrzim al malo troae i ne kvare se previae,to je traktor a ne auto i pokora mi je vozit WW nooooooo za svoju duau ima se i Talijanska makina koja ide i pjeva pa i nek troai,guati se placaju....talijanske makine imaju duau a to ato ti slikare to ne razumia ne znaci da nije bitno.....sve je bitno bitno mi je recimo i da mi daska na wc-u nije na cvitice ili na ribice,ocu da je jednobojna i da prva susjeda nije debela tetkica sa 13 ugojenih macaka,kako to razumit nemam pojma
Sasha.ENTUZIJASTA

nov 2012.

vozi se stara krama ve 6-ta godina bez i jednog kvara 1991.godina Subaru Legacy 1.8 16v Boxer,plin ide ko kuga nedam ga ni za 5 kg vutre naravno slika s neta,a volio bih novu Hondu Legend ili novog Lancera no ni nova Impreza nije iskljuena ah volio bih..... Uploaded with ImageShack.us
BladeZMAJ

okt 2015.

prije par mjeseci pozdravio sam se sa Alfom 159...okenula 300 000 pa rekoh dok ju joa mogu utopiti...iako sam bio skeptik oko Hyundai i30...namamio me cjenom...eto imam ga par mjeseci zazad prezadovoljan... 1.6/120ks benzinac...potroanja i nemam vam razloga lagat... 5.5 otvorena cesta

okt 2015.

Mnogo hrabra i ozbiljna odluka:)
SmellsZMAJ

okt 2015.

Jedan karavan 2.0 diesel 2012g,samo toliko otkrivam...nikad neznaa tko ita :D
baobabLEGENDA

okt 2015.

Ja trenutno vozim cipele. ;)
bulldogSplitAMBASADOR

okt 2015.

Za lipe dane kad se zazelim solo voznje po prirodi tu je KTM 990 smt..zena je smekerica pa se gospodjica voza u Peugeotu 308 CC a ja sam zadovoljan sa mojim zelenim aavcom bravo 1.9 Td :-)
funky weedLEGENDA

okt 2015.

gilera skuter runner 50 ,za rekreaciju i prirodu ktm exc 250 2t 2008
RetroISTRAŽIVAČ

okt 2015.

VW Golf 3 1.9 TDI 21 godinu star...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se