VUTRA
ForumZajednicaOfftopicNapusavacke price/anegdote
LEGACY

Napusavacke price/anegdote

84 odgovora7,385 pregleda
Yami_RazielAMBASADOR

jan 2007.

Neznam dal ima ovakva tema...al evo....ajd svako nek da neku pricu koju su dozivili tijekom svoje povjesti duvanja.... evo moje... ono...noc negdje oko 11...nakon 6 frule frend ide motat..i to po totalnom mraku,nist se nije vidjelo jer nismo svjetla uopce imali^^....i sve on ljepo smota,nas 4ero u krugu,i sad on oce da zapali...i zapali on frulu...ono...i frajer se krene nekaj derat..."daj se zapali mamicu ti jebem"...ovo ono...frajer pizdi...i nakon 2-3 minute shvati da je zapravo palio filter...i nista...odluci on re-rollat...i sve ljepo...opet srola jebenu,i frajer oce zapalit frulu i povuc prvi dim...i cujes frenda..."e fic,jebiga...ti si vec svoju seriju povuko!" ja sam vristo^^...i preskocili smo ga taj jedan dzir... xDDDDD x)))
InqAMBASADOR

jan 2007.

Evo jedne gluposti. Sedimo je i prijatelj i taman zavrsili spravu a njemu stize poruka na mob: Ova moja hoce da idemo u petak da idemo u klub. Ma cu izlazem nesto da imam obaveze. Ma dok mi daje da je ***** dobro je. jebati svasta sad sam se iznervirao koji ***** Smejali smo se pola sata ovoj poruci i njenoj nebuloznoj pojavi. Sto je on to poslao? Zasto je to bitno? Sta znaci ovo sve na kraju?
UserNameENTUZIJASTA

feb 2007.

Evo i moje price.. Kod frendice doma smo rijesile par komada ... i odlucile narucit pizzu... I tako, gusimo se mi u toj pizzu, kad ja skuzim da frendica skida gljive s pizze. Nije mi bilo jasno pa je pitam zasto to radi? I ona onakva napusena odgovori da su gljive alergicne... u toj sekundi me uhvati napadaj smijeha i sadrzaj iz mojih usta izleti njoj u facu... Urnebes!
Yami_RazielAMBASADOR

feb 2007.

ahahahahaha ja se sjecam..kad smo mi kod mene u 8mom mjesecu...nije mi bilo staraca doma i nakon dva tjedna na balkonu sam imo 48 kutija jumbo pizze^^....a jednom smo pusili s dostavljacem...mi rollamo i pusimo,ja narucio pizzu..i dodje frajer,dam mu pare i sve...cujes tipa..."malo vam se osjeti!"..ja ono..."da znam..." i frajer me pita dal moze on malo...ja reko udji udji xDDD i s frajerom se napljugali xDDD
tokyaISTRAŽIVAČ

maj 2007.

pa bilo je ovako bili smo nas 5 na jezeru blizu grada milina poceli rolat popusili smo nekih 5 nesjecam se vise tocno ,krenmo nazad pokupili stvari nazad u auto i kaze frend aj da se malo provozamo mjuza tresti iz zvucnika ,i tako nakon nekih 20tak mintua voznje kroz grad na semforu ja skuzim da se osjeti auspuh niko nis ,na drugom semaforu bogte al smrdi auspuh koji ***** se dogadja ,okrenem se napokon ja i vidim da nam je gepek sirom otvoren ,brzo je uparkiro i onda otkidanje suze su mi isle na oci ,naravno ja sam zatvarao gepek
ROXPOZNAVALAC

maj 2007.

Nemam bas neke, posto nisam bas neku vutroman koji cesto pusi. Recimo da sam se sam sebi polomio kad sam se skrsio na bong, lego u kut, i pocela me bolit glava. E sad idem se ja uhvatit za glavu.....ili ne. Nisam mogo dic ruke :))))
psycho.ludjakISTRAŽIVAČ

maj 2007.

nemam posebno neke urnebes price,al sam ja znao da vozim biciklo naopa ke kad se napuaim i kakve jos pizdarije,al uglavnom kad se napljugamo pustimo si ovo http://youtube.com/watch?v=Q5im0Ssyyus i onda zabava tek pocinje ,to je smjeh gledat kad si pod utjecajem :)
kanehbosemAMBASADOR

maj 2007.

Looooooool

maj 2007.

U takvom zanimljivom stanju mi se redovito dogadaju gluposti,pa cu onda u prvom postu napisati najdrazu ;) Prije nego sam upisala fax me zivo bolila birga tko bi me mogao uloviti i gdje pusim.Prije sam ljetovala u Novom Vinodolskom (usput receno od karlobaga do crikve ima 1 patrola) pa smo tamo palili na obali (ako netko naide lako se rijesis stvarcice u moru),osim toga kakve su sanse da ti netko naleti? E,pa vece nego sto bi covjek pomislio... Sjedimo mi tako jednu vecer kad li niotkuda dolazi murjak,moj frend baci dziksu,ali ju je zaboravio ugasiti.Lik nas osvjetli sa baterijom,murjak naravno...Fuck...Malo posvijetli po mraku i skonta dziksu,dignu ju,pomirisi i pita "Je'l znate vi sto je ovo?".Neki poceli klimati da,neki ne,neki se smrznuli (bilo nas petero),kazem ja njemu da znamo(sta cu mu lagati da nije nase,ulovio nas je na djelu)."A je'l znati sta bi ja sada vama mogao napraviti?" pita on dalje (a cijelo vrijeme je imao pokersku facu).Rekoh ja: "Znamo." I frajer povuce dim i kaze "Rodio mi se prvi sin veceras,a pedercine mi nisu htjeli dati slobodno.Zato vi samo nastavite..." Ja sam mislila da sam na fakat ludom tripu :popworm:
Yami_RazielAMBASADOR

maj 2007.

dobra... :)) nas je isto jednom murjak uhvatio...frajer se od nikud stvorio...a mi taman srolali negdje 45 cm frulu...^^ i frajer nama..." a sta vam je to decki?"...mi ono.."pa frula" jer sta cemo se pravit da nije...i frajer nama "dajte da ja to vidim...bolje da je dobra...jer ak je sica vodim vas u postaju" i frajer pred nama popusio pol frule i frajer ono "hmm..dobra je ganja" i posalje nam frulu...i frajer nekaj tipa "ajd pazite decki da vas neuhvati netko tko nije ovako dobar"..... ja sam umiro od smjeha kad je frajer otiso... ^^ :pat:
gloss_zelenkyAMBASADOR

maj 2007.

Mrs.smoke...imam neki osjeaj da sam ve uo tu pri u...:icon_wink: Petero ljudi sjedi za stolom, a njih etiri dimi frulu i jedu evape iz rubelja. Zvu i poznato?:icon_lol: ... Ako si to ti..super:sun2:... DOBRODO`LA! :costumed-smiley-027 P E A C E !:maryjane:

maj 2007.

Yes,it is me glossy, le clerk :vb_devil: Super ti je prica Raziel,totalno mogu zamisliti kako ti je... Bas ove godine idem na Ugljan,a koliko cujem taj otocic krasi epitet junerski :hehe: Nego,kad smo vec kod ludih pricica i uhvacenih dzanera,ulovili su me jos jednom,ali na malo drugaciji nacin. Za noc vjestica(to su bili sami poceci nase "karijere") smo isli po noci na groblje (ne,nisam sotonistica :icon_mrgreen:). Groblje po noci ima zanimljivu atmosferu,i kad smo izasli van odmah smo smotali jednu da sacuvamo misticnu atmosferu. Kad odjednom,frend zabrije da vidi svog imaginarnog frenda i krene zajebancija na taj racun.Svi su vidjeli njegovog "nevidljivog frenda" ,osim mene(ja sam se durila negdje u cosku).Vec mi je sve to postalo glupo,kad li malo dalje vidim nekakvu plavu spodobu kako mi se priblizava.Odmah sam se razveselila. One budale tamo dijele svog "nevidljivog prijatelja" a ja cu imati svog vlastitog...Hehehe.... I sve je bilo super dok nas nije osvijetlio baterijom (imat cu traume od tih baterija :icon_mrgreen:) i pitao sta radimo kraj groblja u to doba.Nadobudni cuvar je izasao iz kucice pa je mislio da smjeramo "nepodopstine"....ehhh...
Yami_RazielAMBASADOR

maj 2007.

:)))) evo jos jedna....sjedimo nas 6 u frendovoj sobi...pusimo bog zna koju frulu po redu..i dodje frend frendu " di ti je Droga?" a Droga mu je nadimak burazu :) i frajer kao"ma nist doma sjedi,pao s 2 panja nedavno i tak to" dodje ovaj drugi frend jedan..."cek koji Droga?onaj iz prvomajske? ovaj frend kojem je droga buraz kao "da taj iz prvomajske" i dodje ovaj kaj je pito od kud je..."Daj ne seri..pa ja sam tvom burazu dilo ~i~u!" mi smo vristali...ali prvenstveno zato kaj mu buraz govori da pusi sranja a frajer s burazovim dilerima pusi xDDDDDDDDDDDDD vristali smo...

maj 2007.

Meni ja najsmjeanije bilo kad smo zapalili na jednom odmoru dobar skank, a sljedei sat je bila filozofija. Kad smo doali u razred pokuaavali smo izgledat normalno, ali to je zavraavalo pucanjem od smijeha. Uspjeli smo se malo skulirat taman kad je doala profa - rezultat: glupavo cerenje. Sat je po eo, profa je predavala, a mi se cijelo vrijeme smijemo. Vrhunac je bio kad mi je frend reko: "E jel tebi profa izgleda ko mrkva? Meni da." Eonda smo se zbilja po eli drapat od smjeha, profa je skroz popizdila htjela nas izbacit van, a mi smo se joa viae po eli smijat... Nakraju nas je izbacila, a mi smo otiali u kantinu da jedemo.:rofl:
hahISTRAŽIVAČ

maj 2007.

Bas ovu subotu s frendovima pusili skank, i ljepo se naduvali, i idemo mi kupit jos pive da dok jedan moj frend nije uso u ducan, mi izademo iz ducana njega nema, i ljepo mi idemo u neki park i posaljemo njemu poruku, i prolazimo kroz trg kada vidimo njega trci za nekom curom a cura bjezi od njega, uzima jaknu i baca jaknu na curu nakraju jadna prestrasena cura pobjegla u tramvaj, pitamo mi njega kaje to bilo, onm kaze da je zamalo uhvatio vjevericu, mi se trgali od smijeha :rofl:

maj 2007.

Hahaha ovo je do jaja jesam se ismijo haha dobar vam je frend.. a da nije on kradom uzeo lsd? al dobro je ispalo haha
hahISTRAŽIVAČ

maj 2007.

Ma ne svi smo malo bili ludi, bojali se penjat po uzbrdicama da ne odletimo, bila je dobra trava samo...
Yami_RazielAMBASADOR

maj 2007.

hahahha xDDD evo jos jedne... imali ja i frend negdje pol panja..i reko di cemo zapalit...i ja reko ajmo u liftu xDDD i odemo mi u lift..(a dvanesti mjesec,cijeli pod voden zbog snjega),zaustavimo ga, i sad frend razvuce rizlu,filter napravi(a mi vec upuseni) i ja mu trebo posolit..i sad ja mu stavljam malo po malo...i reko na pola popizdio,presporo islo,i ja mu odlucio sve sasut iz papira u rizlu,i napravim ja to...i debil drzo rizlu samo za filter,i duff..sve po podu...rizla se presavila...i onak gledamo u to,nasred poda,hrpa trave i duhana mokra....i onak..pogledamo jedan drugo...i krenemo vristat...ja sam se tako odro od smjeha^^...onda uzeli pipove sta smo od trstike napravili i pusili na to^^... xDDD

jun 2007.

Jedne veceri na moru isli zapalit koju frulu nas 6 u kombiju. Kombi je bio prijevozni tako da se iza sjedilo na podu. Pusimo mi kojih 4,5 sati idemo mi grad da se popijemo koju pivicu prije odlaska doma (citaj nazderemo ko stoka u fast fudu sa pivom u ruci). I tako krecemo mi polako vozimo se kojih 10 min kad frend kaze idem ja doma spavati ( nalazi se straga u kombiju) ne moze on vise dobro kazemo mi njemu cekaj tu smo odmah strpi se ali napuseni pametnjakovic razumio evo odmah nema problema. I tako nas pametnjakovic otvorio vrata kombija a mi usli u zavoj a on izletio van kombija kotrljajuci se po cesti dobrih 20 metara.:clap: frednovi se poceli derati stoj stoj mi stajemo a on se jos kotrlja kroz zavoj na cesti kojem srecom u 3 ujutro nema zive duse. Poceli mi trcati za njim frendovi napuseni padaju od smijeha jedan je spotaknuo pao i razbio glavu i ostao na podu smijuci se a krv tece iznad obrve, stizemo do frenda koji se zagubio u nekom jarku pored ceste frajer se dize izgrebane ruke mi ga pitamo jesi dobro on nas gleda j.... sve po spisku spominju se m.... sve u sesnaest mi padamo u smijeh on nas gleda krece treca runda sovki da bi na kraju rekao e sad nejdemo doma dok se ja ne napusim tako da i ja puknem od smijeha i poce se smijat.

jun 2007.

LOL alkosi jedni :)))
Ras TafariPOZNAVALAC

jun 2007.

jEbot ja sam se sada napusia tako da ne vidim nikakvi jebenu tazliku??:vb_whip:

jun 2007.

evo da i ja nesto napisem..sinoc dva frenda i ja na stadion pomocni otisli,tamo nema nikog , nista , samo trava zelena ... i mi se spuaili i po eli pri ati o vanzemaljcima , i nekim duhovnim bicima ... kad odjednom na sredini terena vidi se k`o neki veliki ~bun, neka mini auma , i neki objekat sli an automobilu samo du~i , i neki likovi na tom autu i na mini aumi nas gledaju .. i mi se istripovali i pobjegli , a siguran sam da nije nikog bilo kad smo doali , nije se mog pojavit iz neba , ili jeste ? :sick: pokuaavam to odgonetnuti al teako

jul 2007.

izduvamo nas 3 u krug kvalitet... i sad sednemo na klupicu i drugar jedan dodje i pita me gde zivim etc.. ja pocnem da se mucim da mu odgovorim.. i tako pricam pricam i od jednom kazem pa brate kad krenes na gore onaj put prema .. abe ^^kad krenes prema da izadjes^^ jao koliko smo se smejali omfg :)))) ili jednom posle duvanja odem na trafiku da kupim sok etc.. i pita me oces kesu ?? ja mu kazem ^^nemam^^ ah koliko smo umirali od smeha keke :)))
DrGISTRAŽIVAČ

feb 2016.

pozdrav ljudi,pre svega ljubitelji ove divne duhovne biljke..novi sam ovde,nznm da li sam potrefio gde treba da pisem,ali imam i ja jednu lepu pricicu koja mi se desila pre oko satic..pa neka prica pocne:varim od kraja osmog razreda osnovne skole pa evo do i od sada...trenutno sam treca godina faksa,znaci nekih 7 godina i do pre godinu dana nisam bio provaljen,tj ne provaljen,sam sam se istrtljao,pijana magarcina na povratku sa svadbe u autu sve priznala..debil,ali ono jbg,ne umem pijem,rakija+pivo i na kraju vinjak odrade svoje..ali ajde,to nekako prodje na foru necu vise,obecavam..ja sam u njihovim ocima bio dete za primer dok im nisam rekao da varim.. trugi put me provalili pre 3meseca kada su mi poturili u fioku da vide da li cu da uzmem(od koga im nmp),koji su veoma rigorozni po pitanju toga(ljudi sa sela,za njih je ovo paajdo,krokodil,navucen si,itd..) znaci haos,ali jbg ja vec popusio kad su me ispitivali..i treci put,juce, braco i sestre...keva mi nadje kada je raspremala sobu 1,5 gram(skanka,sinoc vrsio od lerdija)..aaaaaa bedak,smara,preti,ja ocu umrem od smeha..i nista,stigao cale sa posla,ona se primirila,ne govori nista u vezi vu,prodje juce to tako do pre nekih sat vremena..sedimo majka,cale,sestra ja,kmajka ustaje,izadje na casak iz dnevne sobe,vrati se i kaze calu:,,gledaj sta sam ti nasla kod sina u sobi''..meni nije dobro,nznm da li da se smejem ili da placem kad' znam da krece bombardovanje..i krenu tu price navucices se,bacas pare bzvz,uvek lazes da ces prestanes,nemoj zivot da upropastis,jos ako te nahvataju kazna,tamo,vamo,drzi,ne daj..ja tu krenem spiku o carima(sto lekovitim sto psihoaktivnim) ali dzaba,sve pade u vodu ocas posla sto bi rekao nas narod..dop je i to je to..i krene tu neka spika oko motanja,cisto ili sa duvanom,ja objasnjavam pa sve zavisi od situacije(novcane)..i kaye cale aj smotaj jedan da vidim kako ide..idi po pribor iz sobe hahha..ja odem po pirpa i flop,sednem,uzmem ono sve da zveknem u topa,kada keva odvoji malo i kaze hoce ide da mi prijavi u sup(da bi se opametio)hahhah..ono ostalo ja zveknem u topcinu sa malkice duvana i stavim pored piksle..Cale krece lozi(majka ga gleda u neverici),vuce par dimova i pruza njoj buksnu..ona uzima dim(u sto je ovo odvratno odgovori)..Sestra vice hocu i ja da probam,da vidim kakvo je TO..salje sestri(koja je nepusac i veliki protivnik ove lepote) a ova ne ume da uvuce,hahhaha,uzela pokusava i pita me kako se vuce,ja objasnim a ona ma nema sanse da opepeli..dodaje calu i on i ja to spicimo..ja se batalio,oci ne osecam..oni i dalje nesko kenjaju,cale u fazonu nisam se naduvao,ovo nista,ide iz teme u temu,niko ga nista ne konta sta hoce da kaze,posle 15min zakucao..evo jos uvek spava u dnevnoj,na trosedu,hrce kao medved,ni topovi ga nece probuditi..keva nista ili nmg provalim(uzela je jedan dim ako nisam pomenuo)sestra nista,nije umela vuce..ja bataljen..nmg k sebi dodjem..a snimio sam sve od trenutka kada smo zalozili..a to zaa SUP cemo vidimo da li ce biti kako je receno..hahahahahha :rasta:
changadmtLEGENDA

feb 2016.

imas finu porodicu, cuvaj to..:) da sam na tvom mestu, trudio bih se da budem sto bolji covek, pichio taj fax i nikad ne bih lagao da cu prestati da pusim (slagao bih samo za kolicinu, ne moraju odmah da znaju bas za svaki dzok :P).Drzi se svog stava, edukuj ih,pa ako vreme pokaze da si bio upravu, za par godina ce ti majka zalivati biiljku.:) dobio si jednu bitku, rat za legalizaciju je tek poceo, i to bas kod tebe u dnevnoj sobi. :D

feb 2016.

@DrG I za po etak se batali alkohola, ubija ti jetru i ostale elije, hebo to, lako se navu ea :djede:
DrGISTRAŽIVAČ

feb 2016.

ma znaju da od prestajanja nema nista,a fax tj visoku zavrsavam ove godine i to nvr sve u roku..radimo na edukaciji..od danas svaki dan.. :D
DrGISTRAŽIVAČ

feb 2016.

ma ne pijem cesto,msm toliko ma retko pijem velike kolicine,ali na tim familijarnim veseljima moram,od sve muke pravo da ti kazem,smorim se k'o plovak.. :( A cale se ne budi,vecinom kada zaspi se budi svakih sat,sat ipo..nije se pomerio od kada je zaspao.. :banana_rasta:
L0oDZMAJ

feb 2016.

Frend,sa kim to pises,vidim na tri posta odgovaras :razvaljen:: neko previse pusi od nas dva :whato::
DrGISTRAŽIVAČ

feb 2016.

hahaha..jel' ja?nmp,sta,gde? :(
ZinjoPOZNAVALAC

feb 2016.

Eeee imam ja tih prica malih milion, samo da se setim... Najjace mi je bilo kada smo ortak i ja kod mene komponovali neku muziku. Ja sam svirao gitaru on je snimao na diktafon i posle ubacuje u komp i pravi neki mix. Smorili smo se, zapalili frulu i poceli da se raspravljamo. Smorio sam se i rekao brate palim ja kuci pre nego sto se posvadjamo, a on meni brate, pa ovo je tvoja kuca... Naravno ukocili smo se od smejanja i batalili sa raspravom i sve je bilo ok. Da bi posle toga on krenuo kuci, i nazvao me posle 15 minuta i pitao me da se vrati kod mene jer je zaboravio da obuje patike...

feb 2016.

ima prica koliko god hoces outdoor il indoor :D ali ove dvije necu nikad zaboravit.. :D ja imao nekih 17 a kolega 15 i sad idem ja ulicom kupit rolicu na benzinsku i naidem na pol puta na tog kolegu i sad pricamo malo ..nismo se bili dugo vidili ovo ono.. a ja nisam znao da on pusi ,, kad ono zica on mene rizle al ima kao nes ludo i boji se on to pusit sam..i odemo mi kupit , uzeli si mi piva i uletimo tamo u neku buksu kod njegove babe i smotam ja topa .. to bilo nekih 11 popodne ljetno vrijeme, a ja u pol 1 trebao ic radit nes sa bratom.. mi smo se ubili od te jedne frule ko budale,,brat me zove na mobitel ja ne znam pricat pa se nekak sporazumili sa aa-ahaa ..bio tamo neki plavi krevet na razvlacenje, mi smo zaspali jedan pored drugog nekih 2 sata i dode oko 2 njegov bratic i sprda se da se ne mozemo dic .. i aj nakon 20min smo se uspjeli dic , nismo mogli hodat i smijeli se sami sebi .. bratic mu otiso a ovaj lego spavat ponovo, ja sam pokusavo izac van iz sobe, pa izadjem van pa shvatim da sam previse sumnjiv pa se vratim unutra zapalim cigaru odmorim..ovaj se ne dize .. ja malo naisao bilo oko pola 4 i meni pukne film samaram ovog i nece se dic ,, ja mu prijetim da cu ga popisat ak se ne digne ,,ovaj vice da ga boli k... ,, i ja ga popisam cijelog ..on se smije a ne moze se dic ,.. i nakon nekih 5min se digne i kreten mene cjelog popisa .. tak da smo se ganjali po dvoristu i zapisavali jedan drugog a u kuci pored zivi zenska policajka i kosi dvoriste taman :D obecao sam 2 price s tim istim kolegom ali jbg moram da gibam ;)

feb 2016.

Ubio bih te da me zapiaaa stondiranog :D :D :D hahahaha

feb 2016.

ma daaj prijatelji oprastaju :P
Bobo ShantiENTUZIJASTA

feb 2016.

Prijatelji ne bi trebali da rade takve stvari jedni drugima.

feb 2016.

ili bar ..fraktura,dvije :cool23:

feb 2016.

prijetelji mogu da se mazu *ovnima ako hoce, sve je pitanje afiniteta :)
lukasAMBASADOR

mar 2016.

sjecam se prvog dzoksa i prve furke,reko ajd da probam i to,drug zapali i tako razmijenismo po nekoliko dimova,sutimo petnaestak minuta,STA RADIS,pitam ja onako zbunjeno.NISTA,odgovori on,narednih pola sata smo umirali od smijeha do suza,,:lol:

maj 2017.

Pri am s kumom na mobitel a potraje to po sat vremena, onako standardno ugruvan, kad me presje e preko prsa; reko kume ekaj samo malo!..trkeljam po pederuai i d~epovima a ovaj vi e sa moba: 'alo pa ata je bilo, koji k??!!' reko: neznam di mi je mobitel, sranje ovje e ata radim!!?? Ka~e kum: 'Pa s kim si pri o zadnje, di si bio' ahahahahahhahaha (laknulo mi kad sam sku~io da je u ruci)smiley9934
L0oDZMAJ

maj 2017.

Pre neko vece bio do grada sa drugarom,napusavanje zesce bilo... znaci razvaljivanje... krenem doma,nekako odvozim... nznm ni sam kako sam uspeo do kreveta otici,al uspeo sam :) prespavao,ujutro zvoni telefon za posao,ustanem laganica,sve ok... krenem trazit kljuceve od automobila,nigde ih nema... provirim ispred kuce da vidim jesam li dosao sa automobilom,vidim auto tu,al mi nije jasno zasto su vrata otvorena... izadjem do automobila,vrata otvorena,sedista mokra,reko da pogledam jesul kljucevi tu,kad oni u bravi :D sve otvoreno bilo na izvolte sa kljucevima:lol::lol: :upiii:

maj 2017.

Ja napravio ulje za zenu i vozim joj ga u vikendicu, a prije toga polizao malo (da malo cccc) ostatak u rajngli. Proslo par sati od lizanja i taman me na pola puta do vikendice ulje zesce mazne. Vozim na nekoj ravnoj dionici, i vozim , vozim, kao da sam u nekom loopu, nikako da prodje ta ravna dionica, gledam koji quac se dogadja. Desna noga na gasu ne postoji, stiscem nogu desnom rukom da dodam gas...hahaha. Odjednom neki lik pored ceste levitira, hoda po zraku i uz njega neka zivotinje lete. Faak hebote, zesce me pere. Dodjem vec blizu vikendice i u jednom trenutku gledam gdje sam....ono, pa gdje sam hebote, kakvo je ovo mjesto, ne prepoznajem nista. Otvorim sve prozore u autu da dodem malo k sebi. Vozim tako dalje, uparkiram u dvoriste i udjem u kucu. Zena me gleda i kaze "Lizo si ulje?", " A jesam malo", " Pa ti nisi normalan, pa urokan si totalno, jesam ti rekla da ne lizes ulje, al ne ti po svom." Strpam nesto u zeludac, legnem na trosjed i zaspem snom pravednika.:D:D:D

jul 2017.

Zanimljiva prica od sinoc :D Sjedim s prikom na teraci,ja vejpam on bas krenuo rolat,ja zavrsio vaporiziranje i istresao iskoristeni smei materijal na stol i kao idem otpuhati,a posto je njemu bio prvi doticaj uopce sa vejpanjem i sve to gleda kao cudo,dere se on alo cekaj sto radis :D Govorim ja ovo je iskoristeno samo sta nije u pepelu dakle nema vise efekta od ovoga pa se baca. Krene on meni :D Daj ti to vamo,stavi to u rizlu skupa sa Dieselom,zarola spravu i govori: " Vidis,sad da si u Americi mogao bi prodat ideju,ljudi bi imali 3 izbora rolanja,ako imaju rolali bi cistake,ako nemaju onda bi mjesali sa duhanom,i treca opcija mjesanje sa istrosenim vejpanim materijalom,mogu zarolati vecu spravu s 0% nikotina ali jebes ga i s 0% THC-a ali je svakako zdravije." :lol:

jul 2017.

Pa evo moje pri e luda ke. 1. Donio jaran iz Austrije vutru i zove mene ajde doi ekam te na poligonu, a nisam puaio bio tad 2 mjeseca nije bilo ganje, a ja se najeo ko konj. Ispuaimo nas etvorica, podijelim aatove. I osjetim po prvi put da mi srce kuca drama. Joj panika ono ovo, reko de mi pini kume srce ka~e auuu kume jesil dobro reko da dobar sam kupi mi vode, ej ek da vidim tvoje srce, alo kume pa i tebi kuca ludo ka~e on meni to je desna strana, au daj vode. Kupio 2l ka~e evo, reko ja napite se oni piju ja uzeo flaau i pobjegao napio se i ostavio vodu u travu reko kasnije u do po tebe ekaj me. Ja odem drugu eh idem sad uz svoju Mahalu jebo te ~ivot vee kue nisam vidjeo ma ovo su zgrade, ko na LSD da sam sve uveli ano pogledam u svju kuu samo prozor vidim. Odem do druga malo kod njega isfurat vrata 6 metara ne znam gdje kucat, kucam koda sam u bunaru takav zvuk nema ga odem na jedan kamen, a kraj kamena bunar sjedim blejim tiaina odjednom mi sama glava naprijed, nazad, naprijed, nazad, odjednom mi ~aba u krilo sko i i kreke e ja pogledam niata nema, tiaina ujem helikopter, pogledam u nebo niata, posle ujem druga i kod njega bleja spusti me normala al i dalje srce kuca, ja kui stara budna ka~e hoa jest reko nisam gladan (a vam umirem, znam ako krenem sa neu ~vakat ve u samo gutat) ka~e pojedi ta 3 pala inka reko ajd 1 u ka~e pojedi sva tri reko ajd dva u ja u kuhinju jedi trei ka~e ata radia tamo toliko, a ja punih usta evo da pojedem trei. U 6 ujutro starci na posao ja Usto pola aerpe graha pojeo i zaspo. Sad kad srce kuca pitam ga mo~el joa i stane hahah sve normalno nema paranoje viae. Ima joa al ove je nekako vrh hehe.
prosto okoAMBASADOR

jul 2017.

Kod prijatelja zapalili,prebili se ko budale i nagovorim ga da bacimo partiju saha. Taman se malo zakuhalo i dolazi mu cimer koji kao ne treba znati da on pusi. I sjedne pored nas i gleda. Mi prebijeni da je to strasno. On je bio na potezu... zadubio se u materiju... misli... proslo je pitaj boga koliko vremena. U grobnoj tisini. Nenormalno puno. Cimer nas gleda i vise mu nis nije jasno. I dize ruku, dize pijuna, drzi ga iznad table neko vrijeme i pojede svog pijuna.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se