VUTRA
ForumZajednicaOfftopicBullet belt
LEGACY

Bullet belt

82 odgovora5,563 pregleda
Kurblaj KanAMBASADOR

sep 2007.

Jel zna mo~da tko di se ima za nabavit za neku realnu cijenu ili jel ak i ima tko pojas s praznim metcima. Predobra mi je to stvar ali naaao sam kod mene u HR na samo jednoj stranici i tamo koata 520 kn a to mi je puno previae. Znam da je poslije rata bilo toga onako crno ~eljezno i na to se stave metci a sad najbolje bi bilo kad bi bilo ko~no ali nije ni bitno a metke bi se ve dalo nabavit prazne(Valjda). Uglavnom ak neko zna nek javi

sep 2007.

Nemoj zaboravit i 2 revolvera oko pasa pa kad budea hodo gradom, svaka curka ima da se okree i da se pita tko ovaj mnogo jak momak... a i cigaru u usta obavezno, ima da te se i avabo i clint postide :)

sep 2007.

hahah :) koji sti ti kauboj ``
Kurblaj KanAMBASADOR

sep 2007.

esto to nose likovi iz black metal bendova i tako a prejaka mi je stvar, nije da mi je neki prioritet ali volio bi imati ak mi ikad dojde da nosim npr. vidite ove ljepotice http://www.youtube.com/watch?v=Xl2ccnbs2fo

sep 2007.

Ovo najbolje odgovara :D http://www.youtube.com/watch?v=IfTFTTzn85c A kad smo ve u metal vodama, moram iskoristit priliku:)) Kanadski progressive-speed death metal: http://www.youtube.com/watch?v=ZwtytNwOH04 - obratite pozornost na bubnjara, jedan od boljih u tim vodama, Flo Monier, francuskog podrijetla, u i po 6 sati dnevno, a sa 10god je imao privatnog u itelja bubnjanja ve:) Blast beat za blast beatom + ata uz toliku koli inu fizi ke snage, ovjek ima i zadivljujuu preciznost i tehniku, jer ne radi samo 1 ton, ve ih neprestano mijenja... A to treba u 2satnom koncertu znat :) http://www.youtube.com/watch?v=6JFbyd5kufQ I moji oduvijek najdra~i (moram) :D http://www.youtube.com/watch?v=XVGcS5YWg_M - za klasu ispred veine, odmah se osjeti u zvuku. Vokal je meni osobno najbolji... nema kvalitetnijeg glasa kad ga mo~ea u death metalu razumijet. A nijedan black/death metal spot nije brutalniji od ovih:PP http://www.youtube.com/watch?v=cQ8Wzf9YQCw
tokyaISTRAŽIVAČ

sep 2007.

ma netreba ti to stari moj nikako

sep 2007.

:rofl::rofl::rofl::rofl: Ovo je skoro gore od Rihane A zakon su mi ti death/black/power metalci, svaki put se pokidam od smijeha kad ih vidim... Karneval 365 dana u godini :rofl:
Kurblaj KanAMBASADOR

sep 2007.

Nisam ja baa ljubitelj death metala a ni blacka, recimo caniball corpse mi se jako ne sviaju neznam jednostavno mi ne le~i i tako to. Ja viae volim skandinavski death i openito molodi ni death metal i razne vrste folk metala a od pravih death metal bendova mi jedino dobar Kataklysm i to najja i im je album Shadows and dust. Volim i sporiji metal tu i tamo posluaat death/doom tako neato i svaata svega Ovaj spot od gorgorotha sam naiao slu ajno i dobra mi ta pjesma ali ne sluaam ni black ja baa puno volim onako black kad ima klavijature i tako to najde se poneato Amorphis stari obo~avam posebno tales from the thousand lakes meni jedan od najja ih metal albuma uope
BeyondLEGENDA

sep 2007.

Intro (link) :P Od Kataklysm mi je dobro jedino Let Them Burn (link) i The Road To Devastation (link) (jben video) `` ti je dobar Arch Enemy? }enski vokal ali metal voice, nebrea vjerovat da se ~enska mo~e tak derati, joa je k tome i dobar komad :) Meni su zakon. We Will Rise (link) (dobre rije i), Dead Eyes See No Future (link), Burning Angel (link) Killswitch Engage - Desperate Times (link) fuckin agony, but nenadjbivo Outro (link)

sep 2007.

brate al smo mi odje razliciti....ja mislim kad bih se naduvao pa slusao ovo zavrsio bih ko patak dacha u mentalnoj...hehe...ko zna koliko tek moja muzika smara druge :sick:

sep 2007.

Ne se bojat Vutragenjo, vjerujem da ovih zadnjih par postova metala ne isklju uje i ostale glazbene izri aje :))) Ne znam za ostale (ne mogu pri at u njihovo ime tj.), al ja osobno sluaam sve ato mi se u datom trenutku i svidi.. Bit glazbe je tako i onako da nas dotakne tamo di rije i ne mogu, zaato se onda ograni avati na njenu podjelu i "stilove"... Daj sve brate i dobro je, glavno da ima svoj duh i da se osjeti njena energija :))
Kurblaj KanAMBASADOR

sep 2007.

Arch enemy su mi dosta dobri ali ne sluaam ih baa esto, bolji su mi otkad im ~enska pjeva Killswitch nisam sluao a ni nemogu sada da burajza ne probudim Ina e ja obo~avam portugalski bend Moonspell svirali su sve i svaata i predobri su mi jedan od najboljih bendova meni. Sad sam nedavno malo posluao Opeth i oni su mi super, lik ima premo an glas a i akusti ni dijelovi s clean glasovima su im odli ni
Svizac_:)ENTUZIJASTA

sep 2007.

Pretpostavljam da te zanima neato poput ovoga... Od UN-ovog protuavionskog mitraljeza. Nije na prodaju, a mislim da je nekako bolje hodati po ulici bez toga oko pasa. Peace :sun2:
Kurblaj KanAMBASADOR

sep 2007.

Ne tako neato nego neato ovako http://www.imosh.com/BULLETBELT/images/BBT01%20BULLET%20BELT.jpg Ili neato kao na ovoj stranici http://www.bulletbelts.com/belts.htm

sep 2007.

A i tebi isto padaju ideje napamet... To je oru~je kojim se ubija a zasigurno nije modni dotatak da se njime kur ia po gradu... joa da si bio u ratu pa da si to baa nosio i da si luak koji se ponosi ato je time ubijao, nitko ti ne bi mogao niata prigovorit, ali ovako, ratni artikli kao modni dodatak, ne vidim smisao...
Kurblaj KanAMBASADOR

sep 2007.

Istina pada mi svaata na pamet nisam neki baa osobito kur evit al eto vidio to i svidjelo mi se isto ko ato i vijetnamku nosim samo je ovo malo ekstremnije. Nisam ni nasilan ni agresivan ni niat drugo nego ono isto mi lijepo izgleda
BloodspillerPOZNAVALAC

sep 2007.

Osobno mrzim sve ato je ovijek napravio kako bi u inio na~ao drugome, a jedna od tih stvari je oru~je.. A joa to veli ati i nositi, ini mi se suludom idejom..

sep 2007.

Oruzje ne ubija ljude... ljudi ubijaju ljude :)
BloodspillerPOZNAVALAC

sep 2007.

To stoji.. Ali opet, nuklearna bomba je usmrtila tisue pa ne vidim nikoga da ju nosi oko vrata.
PampersPOZNAVALAC

sep 2007.

Hehe, kontam da je preskupa, preteska i podosta zra i. Ljudi nose kri~ oko vrata, a u to ime je puno ljudi pobijeno.

sep 2007.

Neu nikad viae staviti ovjeka oko vrata/pasa!!! :D

sep 2007.

Imas pravo, necu ni ja vise... :icon_lol:
Kurblaj KanAMBASADOR

sep 2007.

}ak ubija ljude. Ja nosim gae na glavi ini li me to nacistom ili je to samo ukras i niata viae?

sep 2007.

Preporu io bih slip gae za glavu, zna bit neugodno kad zapuae vjetar a ono labave gae polete... zamisli da ti netko vidi nos i o i, ajme, ja bi umro od srama!!! I to te ini nacistom koji se voli dotjerivati, a u ponekim trenucima samoe, i obla iti ~ensku odjeu! :D
Kurblaj KanAMBASADOR

dec 2008.

He sad itam ovu temu i gledam koliko se u godinu dana glazbeni ukus bar ato se ti e metala promijenio, sad najviae pilim black i death a eto prije neato viae od godine dana samo poneki bend u tim ~anrovima mi se sviao I da dosadno mi je pa pregledavam svoje stare teme i piaem bezvete u njima
BugiPOZNAVALAC

dec 2008.

bar je ovo ostalo isto :vb_kez:
dogo argentinoENTUZIJASTA

jan 2009.

kolko ja znam to pankeri furaj.. uglavnom htjedoh re da je toga prije bilo za kupit u klonu u zagrebu al se klon zatvorio ato zna i da to sad imaa za kupit sam u inozemstvu.. meni je frendica to nabavail joa sam ekam da doe.. kad doe stavim slike :P
Kurblaj KanAMBASADOR

jan 2009.

MA moja je ~elja nabaviti sada grenade i no~ beltove jer sam se odao ortodoksnom etniatvu No~evi su mi potrebni jer su tradicionalno etni ko oru~je za pojedina no ubijanje hrvata dok mi granate trebaju da mogu efikasno odstraniti skupine hrvata. Ako itko ima za prodati stvari koje potra~ujem neka se javi na pm

jan 2009.

Samane nije valjda da ides u rat
ChehehePOZNAVALAC

jan 2009.

ali samane pa nasilje ti nije cool...
ZOKIAMBASADOR

jan 2009.

brate ja sam lovac mogu da ti nabavim sta got hoces al jebiiga kao da ti to posaljem nemam onaj opasac mad se da nabaviti od ibeglica ,, a imam ih komsije su mi.. verujem da bi mi to dali .. mozd prodali al za neke male pare... ja bi ti pomogao.. al kako.. imam brdo karabinskih metaka a i neke sa slabijim punenjem koje sam proizvodim a oni su kalibra sad neznam tacno koji je kalibar al znam da mogu u kalas da se stave a i u vojnicku pusku.. a to su ti meci koje si ti pokazao ... sad tebi treba prazni samo se izvadi barut i vrati zrno da izgleda jabacki sad nesto nisam u tim vodama lova posto sam se odseli iz srbije na neko vreme al imam brdo muniscije kuci tako da ako nekako skontas prevoz dostavljanja ja bi ti pmogao cak bi ti to naravno besplatno dao posto meni to sada netreb a neznam ni dal ce mi trebati u daljnjem zivotu..
Kurblaj KanAMBASADOR

jan 2009.

Mah hvala ti ali nije potrebno Remen s mecima je jedna od stvari koja mi je u jednom trenutku pala napamet ali mi istinski totalno nije potrebna a i vjerojatno bi bio prelijen to nosit i tako, a i pogledaj ova ti je tema od 2007-e, davno mi je to palo napamet a i nisam nikad bio ultra nabrijan za nabavit isto konto da bi bilo fora Sad asm se bacio u prakti nije vode eo otac moj koji je etni ki vojvoda mi je donio kalaanjihov i metke s zrnom od po etni enog elika za kosit Hrvate pa se bacam na poso (nadam se da neu neke mjere pokupit zbog pisanja ovakvih stvari, takoer se nadam da to nitko ne shvaa ozbiljno)
BeyondLEGENDA

jan 2009.

na samoj si granici aaman da ti postovi nebudu pokoaeni :)

jan 2009.

MA moja je ~elja nabaviti sada grenade i no~ beltove jer sam se odao ortodoksnom etniatvu No~evi su mi potrebni jer su tradicionalno etni ko oru~je za pojedina no ubijanje hrvata dok mi granate trebaju da mogu efikasno odstraniti skupine hrvata. Koji kuqac, pominjes cetnike i hrvate, tome nije mjesto ovde ni u kakvom smislu.??! Pominjes cetnicko klanje i sl. sranja stvarno van svake pameti! Nisam nacionalista naprotiv, ali mislim da ovo stvarno nema smisla...
ZOKIAMBASADOR

jan 2009.

ma opusteno ... ljudi na mladima svet ostaje... a mi smo ovde da se greske nebi pvojale a i volimo se ko braca . ne? to je i cilj ovog sajta.. netreba niko da se vredaj to su samo nazivi a za te nazive nismo mi krivi.. pozzz i ujedinimo dobre ljude :)
ChehehePOZNAVALAC

jan 2009.

:joint::joint:Mir mir mir do neba .....
Kurblaj KanAMBASADOR

jan 2009.

Ma joj znao sam da e netko krivo shvatit pa hajde da pojasnim ZEZAM SE Ne mislim ozbiljno nikakve debilne stvari koje piaem na temu aovinizma, nacionalnosti, etnika, ustaaa, bradatih ~ena i patuljaka Bah Mo~da bolje da ipak cenzurira Weedran jer bi stvarno neko mogo zabrijat da sam nabrijani etnik(ato dakako da jesam)
BrenerPOZNAVALAC

jan 2009.

Pretpostavljam dok govoris u javnosti ovakvu hrpu sranja i sprdnje da ostanes neshvacen, plus sto vjerovatno imas skroz normalnu (ozbiljnu facu dok to pricas pa te velika vecina nerazumije) Znam tesko je bit drugaciji. Jedna rima od TBF-a. Ima bolestan smisao za humor, nek dobije tumor....

feb 2009.

Kupio moj stari sebi magnum 357 a meni CZ99, pa idemo malo u lov na ustase. Cisto onako da im se na*****o keve, mozda kojeg i zakoljemo posto je to cetnicki stil! Inace moj stari, im drzi sasusene vugle na zidovima kao trofeje (nadam se da neu neke mjere pokupit zbog pisanja ovakvih stvari, takoer se nadam da to nitko ne shvaa ozbiljno)

feb 2009.

joooooooj , nisam mislio da mi jos uvjek neko moze dic tako tlak ...i to u sekundi.... u majku ti ....j ......! nemoj da mi ocni zivac trza!!!
Kurblaj KanAMBASADOR

feb 2009.

Ma odma problem, bah briaite cijelu temu E i ak je Green panther dobio ban isklju ivo zbog onoga ato je tu napisao odbanujte ga, moglo bi se re da je bio isprovociran(ili da nema smisla za humor)
DirtyDENTUZIJASTA

feb 2009.

Teako je online ne biti cool :rofl:....

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se