VUTRA
ForumZajednicaOfftopicSta bi bilo kad bi bilo......
LEGACY

Sta bi bilo kad bi bilo......

54 odgovora4,814 pregleda
xarabasENTUZIJASTA

sep 2005.

Hm,jedna interesantna stvar mi se desila prekjuce.Naime,dok sam izvlacio jedan joint ispod DVD-a,u sobu mi je upao stari i ovo-ono......(kontao sam da cu se morati zaposliti ili letim iz kuce).....pita on mene ``sta je to,otkud to kod tebe,kako to smijes itd.(standardno),tek ubijedim ja njega i zapalimo mi......(kazem kja necu reci staroj i tako to,kaze onj meni ``u redu,nemoj da te vise vidim s tim``(yea right)i tako prodje moje prvo duvacko iskustvo s starim(nadam se ne i poslednje).E sad,jel neko imao nesto slicno,ako nista kako bi bilo kad bi morali reci starcima,kad bi vas nasli kao mene itd........
GreenManAMBASADOR

sep 2005.

Pozdravi caleta!
dakiiISTRAŽIVAČ

sep 2005.

e, nema shanse... moj cale niE normalan... :(
zekrtENTUZIJASTA

sep 2005.

Sve je to u redu, cale mora da brine, al kad ti se desi da odes susedi nesto popraviti racunalo a ona ce: Jel duvate ti i cimer? aaaa....mmm...bbb...ssss...sss...sss...paaaa....tu i taaamo...ovajjj.., a ona ce na to: E, sacu ti dati malo, cek cek, budi tu.. EEEEE pa covece, imam najbolju susedu na svetu, jeeeeee uuuuuuu,,aaaaaaaa! 0023 0023 0023 0023
P.P.POZNAVALAC

sep 2005.

jeboteeeeeeeeee....... kako dobro.... da bar ja imam teke susjedeeeee ::zidoglav
iz0t0pENTUZIJASTA

sep 2005.

pozdravi caleta od mene :D
xarabasENTUZIJASTA

sep 2005.

Ok,pozdravicu ga ~~ A tebi je i suseda bas zakon,imas licnog dilera.Za badava ~)
dakiiISTRAŽIVAČ

sep 2005.

i ja tjem da dobijem za dzh... sad.... uskoro... ~) kad se jedan leek vrne iz vojske... obetj'o mi leek, a, kasnije tju morat' da qpujem... ::zidoglav

sep 2005.

neces morati ;) (nadam se)
parameciumENTUZIJASTA

sep 2005.

Moji vec znaju da varim odavne... ~) he he
xarabasENTUZIJASTA

nov 2005.

UUUUUUUUUU! Blago tebi ~~
dakiiISTRAŽIVAČ

nov 2005.

ne? A? :)

nov 2005.

e pa sad.... ::behehe
dakiiISTRAŽIVAČ

nov 2005.

pa, kad ako ne sad? :)))

nov 2005.

e pa .... razmislitjem...
dakiiISTRAŽIVAČ

nov 2005.

razmisli... btw idesh na onu svirq (ili shta god da je...) sad u subotu.. humanitarna?

nov 2005.

ne znam... ne verujem... mozda...
dakiiISTRAŽIVAČ

nov 2005.

a od chega zavisi?! :)

nov 2005.

kao sto rekoh, ovih dana sve zavisi od mog promeNJivog raspolozhenja...
dakiiISTRAŽIVAČ

nov 2005.

pa, pomisli na jednoo dobro delo koje tjesh da uradish... mislim, humanitarni 'cert... a, shta tebi znachi tih sto kinti.. a i bitje sooper... i sve to lepo... :))) shta ti fali.. oraspolozhi se mal'

nov 2005.

sad jos vise ne verujem da cu ici anywayz, to cu odluciti tek u subotu, u poslednjim satima pred polazak p.s. offtopic smo
dakiiISTRAŽIVAČ

nov 2005.

pa shta ak' je offtopic?! aa, shto netjesh itji,? zato shto si h8er i zato shto ne volish tu decu kojoj treba pomotj?! :(

nov 2005.

pa imam osecaj da ce moderatori da reaguju :) mozhda i zato necu ici... nastavimo disqsiju na nekom drugom mestu...
nobodyENTUZIJASTA

nov 2005.

Lepo od tebe Daki shto se toliko brinesh za decu
dakiiISTRAŽIVAČ

nov 2005.

pa, jeste lepo, al' kad ima ljudi koji razmishljaju u fazonu "bole mene 2kee shto nekoj deci treba pomotj.. i netjem da odem na neku svirku, na kojoj tje bit reggae-a iako to volim... zato shto sam fuckin h8er..." uzhas... :(( pa, shta fali?! dodjesh, uzhivash, a tih sto kinti shto tjesh da "puknesh"... ajoj... pa... nemam rechi....
GreenManAMBASADOR

nov 2005.

!OFFTOPIC! 0117

nov 2005.

nemoj da se deresh tu nego brishi/zakljucavaj offtopic: da, bash me briga za sve... a 100 dinara su MOJI MOJI I SAMO MOJI ::behehe
parameciumENTUZIJASTA

nov 2005.

Avro jesi cicija... ::behehe

🔒 Ova tema je zaključana