VUTRA
ForumZajednicaOfftopicCijena skunka u Sloveniji
LEGACY

Cijena skunka u Sloveniji

66 odgovora9,996 pregleda
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

nov 2006.

Prièam neki dan sa frendom koji se nedavno vratio iz susjedne nam države Slovenije. Znao sam da je tamo situacija, što se kvalitete tièe puno puno bolja nego u Hrvatskoj ali me iznenadilo kad mi je rekao da 100tka kvalitetnog skunka košta 120000 SIT. Is that true??? Kad to usporedim s èinjenicom da su mi neki likovi kod nas htjeli prodati gram(na prvi pogled upitne kvalitete) za 100kn, doðe mi da pustim suzu... :cry: :cry: :D
GreenManAMBASADOR

nov 2006.

Ljudi pisite cene u eurima!lakse ce neam svima biti. :wink:
unknowerAMBASADOR

nov 2006.

120 000 SIT = 500 EURO 100 HRK = 13,5 EURO 100 gr Slovenija 500 eura 100 gr Hrvatska 1 350 eura Nema veze sa cenom u Sloveniji ali u Holandiji je 100 gr od 400 eura do 4 900 eura...ako je verovati onom liku iz NL sto mi je to rekao
5ARPOZNAVALAC

nov 2006.

:shock: cijena u hrvatskoj nije ta 100%.
u Rijeci je 1g skanka 100kn= 13,5€, neznam kolko je 100g al sigurno nije manje od 1000€
delboyLEGENDA

nov 2006.

ali nije ni kvaliteta ista.ja bi prije dao 500 e makar skupljao cijelu godinu...ali da je kvaliteta dobra. :lol:

nov 2006.

Veæ nekoliko zadnjih dana prièam s ljudima koji su odlazili u Sloveniju iskljuèivo po kvalitetnu travu. Po njihovim rijeèima, cijena i kvaliteta su višestruko boljima negoli u Hrvatskoj... Jebiga, europska unija, ukidanje granica...sve to ima veæ svoj udio :) Cijena stotke (grama) u Hrv bila bi oko 6000 kuna (800eu), kolko ja znam... :?:
unknowerAMBASADOR

nov 2006.

Mnogo lepa cena u HR za 100 gr "skunka" mada bi voleo da znam koja se sorta prodaje po toj ceni ili je svaki skunk svrstan u "skunk" A po kojoj si ceni ti nalazio 5AR ?

nov 2006.

brijem d aje u hrvatskoj skunk (gram) 80 kn-a
5ARPOZNAVALAC

nov 2006.

ma cijena je od 500 do 1000e.kao i svagdje zavisi o puno stvari.samo problem je kod nas ato je joa uvijek svaki indoor skunk :(
unknowerAMBASADOR

nov 2006.

Evo vidis kako si ga i ti podsvesno klasifikovao...skunk je sorta i nema veze sa indoor i outdoor. Mozda su samo malo bolji uslovi indoor nego outdoor ali skunk je skunk i prepoznatljiv je po efektu i mirisu...
LaidbackPOZNAVALAC

nov 2006.

Krivo brijes... 100kn je gram. Ako dobijes gram...
Voluharica MileISTRAŽIVAČ

nov 2006.

Ja sam nalazio skunk po 100kn i po 80kn.Prekjucer sam nasao 4g za 150kn.Cijene variraju od dilera do dilera.Naravno da ako kupujes stotku ne placas 100 kn po gramu nego dobijes popust na kolicinu.
evo iz prve ruke :D u zagrebu je gram skunka u rasponu od 70-100kn po gramu.ovisi kod koga uzimaš. frend mi je ovaj vikend bio u sloveniji.èesto je u jednom mjestu kod slovenske granice jer ima tamo ekipu pa èesto ide u sloveniju po skunju. u sloveniji 10g=500kn bar u tom mjestu
unknowerAMBASADOR

nov 2006.

Koliko znam u okolini Beograda je oko 4-5 eura za gr sto znaci duplo jeftinije nego u Sloveniji i Hrvatskoj

nov 2006.

ja sam u bg-u placao 10e gram. kvalitet ocaj zivi :roll:
unknowerAMBASADOR

nov 2006.

Verujem ti a znam i zasto si ga toliko placao hahahahha jbg vise srece sledeci put :wink:

nov 2006.

sta to znas ? :o sledeceg puta nece ni biti :twisted:

nov 2006.

jebiga kod mene u kraju bilo 10 e, ali sta je tu je, pusi se iskljucivo kad nema nista drugo...i ne secam se da sam naleteo na masan skunk...nijednom!!!
unknowerAMBASADOR

nov 2006.

ti si se usrecio na NBG :wink: jos ako si oko bloka 45 ...divota :P
5ARPOZNAVALAC

nov 2006.

to znamo i ja i ti i ovi ata to prodaju al opet oni prodaju "skunk" i jbg.
GreenManAMBASADOR

nov 2006.

Ma ovde sve sto iole valja i lici na dobru vutru i kupci i prodavci zovu skunk.Neobavestenost,sta ces.Cene variraju od 5-10 eura za gram.Jebi ga,najlakse im je reci skunk,ali sto je zalosno svi su ubedjeni da to i jeste skunk.Uh kako sam par puta popizdeo objasnjavajuci sta je sta,pa jos kad se nadje neko pametan da me ubedi kako to jeste skunk...A ja pitam kako znas?Pa,kaze,vidis kako mirise i kako udara,a nema ni semenki :idea: Mislim sta reci :o_ne: Ali zato postoji ovaj forum da se ljudi malo informisu. :wink:
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

nov 2006.

Potpisujem! Oni koji se bave prodajom uopæe ne razmišljaju o tome da se informiraju i uistinu uzgoje kvalitetnu travu veæ im je motiv novac, a kakav im je motiv - takav je i rezultat!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: :lupkanje: :lupkanje: :lupkanje:

sep 2008.

Vidim da svi govore o ciframa za gram skunka oko 10-15eura.Nije mi jasno gdje su to cijene tako visoke,ali na dijelu oko Po~ege cijene za kg apsolutno istoga skunka su oko 3000eura,a 100g kupia za nekih 450-500eura...
BeyondLEGENDA

sep 2008.

a koliko je za 10kg?

sep 2008.

proale godine u sloveniji, ljubljana, cijena 15g skunka (orange bud i misty) bila je 100eu... prva liga cijena za kvalitetu... ina e, gore se prodaje domaja (ali takva domaja da ima jak intenzivan miris, sladak, vrhovi masni crveni, pomislio bi ovjek da to baa skunk) i skunk dobre sorte i genetika, od koji domaja doe nekih 4-5eu po gramu, a skunk od 8-10...10 okvirno, ovisi o vezama... domaju ujem da veinom nitko ne kupuje, iako smo imali neka iskustva da su nam ljudi i davali domaje ata kupili, po astili nas itd. (jedna cura je imala jedina gore loau robu, svi ostali perfektnu) i ne soli se puno ako je dobro odraena... o skunku ne moram ni pri at, gore sam ga puaio od kupovnog do onog ata ljudi sami uzgajali (zadnji put kad bio, ovjek izvadio iz d~epa kif power planta od 15g koji dr~o u maramici i srolo istu pljugu od 2g:icon_lol:) i njega ne treba toliko puno stavljat a radi ko blesav...nedaj bo~e pijan do na topa... al slovenci imaju opaku travu...znaju ata rade i ima puno kvalitetnih indoor growera... meni holandija nema ni pribli~no travu koji oni imaju, nema aanse, to su mi ak potvrivali i stariji groweri gore... naravno, holandija ipak zemlja vuje pa od bezbroj sorti i seedbankova i coffeshopova mora se na neato ata je iznimno...ali sve u svemu, slovenija je jeftina a veoma kvalitetna:sun2:
LaidbackPOZNAVALAC

sep 2008.

Za sloveniju potpis... Bili na reggaefestu i sve upravo kako je doors rekao. Sto se tice woo, slovenija je strava
elephant0rAMBASADOR

sep 2008.

Pa gdje su svi ti slovenci??? Daj ih dovucite na forum pihh.. :))
Yami_RazielAMBASADOR

sep 2008.

sta na forum...kod mene doma ih dovucite xDDDD
LucidDreamAMBASADOR

sep 2008.

Odveo ih Era... :)

sep 2008.

ateta..nema ni Baphometa ili kako se ve to no piae....on je isto bio jak grower iz Slo, a viao sam ga i po drugim forumima di je o ito imao dobru reputaciju. Trebalo bi napravit neku promid~bu za sloveniju da dou malo ti ljudi ovdje i podijele znanje i iskustva.

sep 2008.

Vidio sam neke ideje poput one da se svi sastanemo negdje ato u biti nije loaa ideja.Recimo ja bih pozvao sve ljubitelje dobre vutrice da se sastanemo kod mene,ali problem je u tome ato na ovoj stranici kao i openito u ~ivotu u svakom ~itu ima kukolja.Time ~elim rei da sam sku~io da ima pandura na ovoj stranici i toga me jedino strah...ali rado bih sa vama podijelio fakat dobre robe...

sep 2008.

neka si ti nama provalio pandure :ridinghorse: dajea head da ti neko doe ? pa ko je onda pandur ? a slovenci imaju malo napredniju pri u oko indora i ato bi ove dolazili kada imaju svoju stranu ok bila nam je agnes prije 100 god i to je sve konoplja.org

sep 2008.

Imaju napredniju pri u definitivno... i po toj logici, teako da e netko s viae znanja do ovdje di joa sve u za etku, di ima malo grow dnevnika i bez naprednih tehnika uzgoja... ali zaato onda radit engleski dio podforuma? najbolje onda prevest sajt na internacionalu da svi razumiju bit i ono ata napisano, a sam forum tko bi onda posjeivo iz svijeta kad svi napredniji po tom pitanju? Ne bi loae doali slovenci ovdje...da malo pridonesu iskustvom...ato viae znanja, to bolje... a i drugi iz svijeta...lagana promid~ba po weed forumima i sl. da doe netko, makar da posta svoje slike, ka~e ata i kako radio, da neke cake i finte temeljem njegovih osobnih zaklju aka i iskustva, da da hydro, scrog tehnike, kokos uzgoj i sl. Bapho je tu bio dosta dugo u po etku, sa slo strane pri e, i ovjek je znao ata radi i davao savjete dok sve joa bilo u za etku. Ere eto, trenutno nema...

🔒 Ova tema je zaključana