LEGACY
Duhovi
52 odgovora2,026 pregleda
Dollarrs
ISTRAŽIVAČ105 REP37%
→ Entuzijasta
DollarrsISTRAŽIVAČ
nov 2012.
nov 2012.#1
Eeee ovako ljudi...Danas ti dodjem ja kuci i pricam sa majkom i sestrom i nevezano oni mene pitaju,"Da li si cuo nesto za radnju **********"?Ja punih usta odgovaram da sam nacuo nesto da se u radnji pojavljuje duh...Kazu oni meni da je to istina i da nebi verovale da nisu videle svojim ocima snimak na kome dete trckara po radnji place sedi igra se....Takodje je danas bio Svestenik i osvetio je to mesto i sada cekaju da prodje 12 sati posto se tada obicno pojavljivalo dete..Taj snimak je bio predat policiji i saznaje se da je u toj kuci nekada zivela zena,i ona je bila zatrudnela sa popom.Kada je rodila dete ,ubila ga je i sahranila u kuci..Celo mesto bruje o ovome,mesto ima oko 10.000 stanovnika neverujem sta se sve desava......Jedna zena je cak od stresa i popila 2 bensedina.......Sta vi mislite o ovome..?A jos cudnije sto se ovde u roku od 2 meseca desila 2 samoubistva a selo pored je imalo 2 samoubistva i jos par ubistva...Da li ima uticaja nekih nama nepoznatih sila....
SenzaPieta
POZNAVALAC1.129 REP59%
→ Ambasador
Papa Romeo
ZMAJ21.559 REP
Papa RomeoZMAJ
nov 2012.
nov 2012.#4
idemo se uhvatiti ove tematike, duhovi
moj duh sada slobodno luta nebeskim i zemaljskim, znanim i neznanim prostranstvima, odnosno ima ga svuda osim u mojoj glavi
DJFlyHigh
LEGENDA5.422 REP4%
→ Zmaj
DJFlyHighLEGENDA
nov 2012.
nov 2012.#5
meni se desilo nekih par cudnih stvari ali ne vidim zasto nije moguce da ljudski duh poslje smrti u nekom obliku ostane na ovom svijetu...
svega ima, ima i toga sigurno :)
Papa Romeo
ZMAJ21.559 REP
bozga
LEGENDA8.043 REP30%
→ Zmaj
bozgaLEGENDA
nov 2012.
nov 2012.#8
Znam jedno mjesto, jedan napuateni dvor gdje je EXTREMNO JEZIVO da ti se kosa na glavi digne. Jednom smo tako drugovi i ja iali zapalit d~oks tamo, bilo je oko 1 u noi i sjeam se da je u tom napuatenom dvoru bilo hrpa ma
aka... Kad sam se pribli~io blizu tog dvora, odjednom me proala neka jeza toliko hladna da sam se smrzo, doslovno mi se ohladila krv u ~ilama. Vjerujem da tamo ima neka jeziva spika, a ljudi su navodno
uli
udne zvukove u tom dvoru. Uglavnom, mislim da je mogue da ima duhova.:kauch
Isto tak mo~e biti da se radi o crnoj magiji. Btw. prema nekim pri
ama moja baka je bila coprnica i bavila se nekom magijom.... :dada
DJFlyHigh
LEGENDA5.422 REP4%
→ Zmaj
DJFlyHighLEGENDA
nov 2012.
nov 2012.#9
sta u paklu se moze odsluzit kazna? xD neznam bas...
ja mislim da smo mi izmislili vraga i boga , pakao i raj i ostale slicne stvari... ali vjerujem da postoje entiteti koji su nam u blizini i da kad umiremo zapravo nastavljamo ziviti samo u drugom obliku...
loop
AMBASADOR4.835 REP95%
→ Legenda
loopAMBASADOR
nov 2012.
nov 2012.#10
Grunfizmi
ako vidis duha,napij se PIK piva do uha !
zanimljivo...
ali za mene bi pakao bio ostati ovde negde u 'limbu' ,da lebdis i smaras/proganjas ljude... xD
sta ja znam....
verujem da je moguce,ali isto tako ne zelim da se licno u to uverim...
SenzaPieta
POZNAVALAC1.129 REP59%
→ Ambasador
loop
AMBASADOR4.835 REP95%
→ Legenda
Papa Romeo
ZMAJ21.559 REP
Papa RomeoZMAJ
nov 2012.
nov 2012.#14
Naravno da se moze odsluziti. Ovakav nacin zivota kao na nasoj planeti je pakao.
Siromah je tuzan sto nije bar prosjecan, prosjecan zali sto nije bogat, bogatas zali sto nije najbogatiji, najbogatiji se pocne igrati Boga i vrsi razne perverzije, sadizme i fasizme nad jadnim narodom. E, sad, ako vjerujemo u andjele, onda smo mi andjeli koji su prekrsili nekakvo pravilo iz raja, pa su nas poslali u kazneno popravnu ustanovu pakao na Zemlji.
Dakle, kada se duh napokon oslobodi ljusture u koju je zakovan zbog nestasluka iz raja, zasto bi ostao u ovozemaljskom paklu?!
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
DJFlyHigh
LEGENDA5.422 REP4%
→ Zmaj
DJFlyHighLEGENDA
nov 2012.
nov 2012.#16
vidim sta zelis reci romeo... a gledaj sad... razmisljao sam i ja tako o tome ali onda sam skuzio da kakav god zivot da je , tu je da naucis nesto iz toga... meni ja slabo kad vidim stanje u svijetu... dio ljudi nezna di ce sa parama, puni ko brod, dok drugi dio nezna kako do para, nemoze nahranit obitelj.... to je tako nazalost, bilo je prije i biti ce... ja se nadam da nece ali kako stvari stoje ce biti xD
stvar je u tome sta netreba bit tuzan, u kakvoj god si sitaciji treba biti sretan sto si ziv i trudit se do smrti ako treba... znat ces da nisi umro bezveze nego u borbi da prezivis, lakse ces umrijet sigurno a i poslje te sigurno ne ceka pakao ako si prosao taj tvoj "pakao" na ovoj zemlji...
ma neznam vise sad sam dosao do trenutka kad sam previse izbijen i mozak mi je zablokirao xD
Farmer82
AMBASADOR1.559 REP2%
→ Legenda
Farmer82AMBASADOR
nov 2012.
nov 2012.#17
ma jooooj ljudi moji ako ista i ima u tome, a ne tvrdim niti da ima niti da nema, osobno se ne zelim uvjeriti...btw ne volim ni horrore gledati, onda me je frka ici pisati po noci ako moram...eto vidjeh temu pa rekoh da skicnem :kauch
artistic
LEGENDA5.372 REP4%
→ Zmaj
artisticLEGENDA
nov 2012.
nov 2012.#18
ja se slazem sa DJflyhigh-om...mislim da neciste duse ostaju meu nama iz nekog razloga...moguce je, zasto ne, niko nije dokazo da nema ''duhova''...ja sam imo jedno dosta
udno iskustvo, al nikad nisam skonto sta je to bilo...sjedim oko 1 u noci za kompom u sobi i bandarim, tiaina u sobi, i odjednom iza za vratom
ujem i osjetim duboko disanje...sledio sam se...nakom min-dvije pogledam iza i nema niceg...moguce je svasta, moguce da sam zabrijo...nemam pojma, ali kontam da neceg ima jos meu nama :D
dinana
ISTRAŽIVAČ91 REP27%
→ Entuzijasta
5 REP10%
→ Istraživač
nov 2012.
nov 2012.#20
ja imam duhove u kući,phah.
ako ne viruješ u duhove i te ˝paranormalne aktivnosti˝ nema problema, a ako viruješ... mašta čini čuda.
0 REP0%
→ Istraživač
Dollarrs
ISTRAŽIVAČ105 REP37%
→ Entuzijasta
DollarrsISTRAŽIVAČ
dec 2012.
dec 2012.#22
1559.IPB Izasla je i slika.....Drugar ima i snimak ali nisam uspeo da prebacim na fon....
Edit:Mislim da je namesteno ali ono mozda je i moguce nikad se nezna...
Napušena Vjeverica
AMBASADOR2.763 REP36%
→ Legenda
Napušena VjevericaAMBASADOR
dec 2012.
dec 2012.#23
Kak sad, jel namjesteno il nije kad su tvoji vidjeli uzivo? Sta su oni rekli tebi, tvoji doma o tome duhu?
Dollarrs
ISTRAŽIVAČ105 REP37%
→ Entuzijasta
DollarrsISTRAŽIVAČ
dec 2012.
dec 2012.#24
Pa gle covece.....I verujem i neverujem...da moja majka i sestra su videle snimak,video sam ga i ja na drugarovom fonu,ali stvarno nemam pojma sta da mislim....
Papa Romeo
ZMAJ21.559 REP
Papa RomeoZMAJ
dec 2012.
dec 2012.#25
Cini mi se da su ovakve i slicne teme interesantne covjeku od pamtivjeka.
Meni je nezamislivo da sumnjam u postojanje nekog inteligentnog (vise ili manje) oblika zivota u svemiru. Ne mogu da zamislim smisao postojanja svemira, niti mogu zamisliti njegovu
sirinu, niti cega je on dio, a nesumnjivo jeste dio necega. No, da vam ne tupim nasiroko o svemiru :alien555: ono sto hocu reci jeste, da mi je previse isprazno vjerovanje da smo sami i da ne postoji nista izvan onoga sto vidimo, a to je odraz totalnog odsustva maste, a to dalje vodi tome da je jedino materijalno ono sto vrijedi i da ne postoji poklon koji ce nas usreciti ako ga nismo u stanju opipati i njime se pohvaliti.
Zaista imam mogucnost da veoma dobro zaradjujem, da ne oskudijevam ni u cemu i da mogu imati veliki dio onoga sto se danas smatra vrijednim, ali - sta to trazi od mene?
Kao prvo; posvecenost radu i trzistu i bla bla, sto se ukratko moze reci, rad, rad i samo rad, sto za sobom povlaci nedostatak vremena za druge stvari, koje su meni mnogo bitnije u zivotu od stvaranja materijalnog dobra na ustrb dusevnog zadovoljstva. Ne zelim propustati roditeljske dane, da mi djeca odrastu dok ja trcim za novcem ili drugim materijalnim dobrima i da se jednog dana probudim i pozelim biti otac vec odrasloj djeci koja ce vec imati svoju djecu, pa da poput svih neostvarenih roditelja (oni koji imaju djecu a kao da ih nemaju) postanem roditelj svojim unucima, e necu. Ovo je moj zivot i necu da zrtvujem danasnji dan, prelijep, snjezni dan za bolju buducnost koju niko ne zna kakva je i sta ga u njoj ceka, uzivam u zivotu roditeljstvu, drustvu i opustenom zivotu koji, bez obzira sto je opusten, ipak trazi neke zrtve, ali zrtve koje vas ispunjavaju duhom, a bez zadovoljnog DUHA nema ni zadovoljnog TIJELA, a samo DUH zadovoljan u ovozemaljskom zivotu ispunjava uslove da opet bude dio sistema kojeg mi ne mozemo zamisliti, jer smo zaslijepljeni sjajem srebra, zlata i dijamanata. Oni koji citav zivot provedu gomilajuci materijalno bogatstvo, bice opet i opet vracani, dok god ne shvate i progledaju.
Znam da na nasem forumu ima svakakvih likova, svi imaju vlastitu percepciju, onima koji znaju o cemu pisem nisam nista novo rekao, ali im je drago sto smo na duzinama, onima koji vole drugaciji nacin zivota tipa red carpet, big brother, sulejman velicanstveni itd, vjerovatno sam cudan, pa da izvucem zakljucak iz ove zbrke od rijeci koje sklopih pozitivno motivisan :) dakle; onaj ko zivot prozivi vjerujuci u "raj" ili mozda ispravnije receno u zagrobni zivot, duhovni, on ce nakon smrti nastaviti bivstvovanje u duhovnom obliku, a onaj koji je citav zivot zaradjivao novac da bi ga umnozavao nema vremena da se posveti duhovnosti, jer mu se u zivotu sve vrti oko novca i nacina kako do njega doci i taj ce se duh ponovo vracati, sve dok jednog dana, u ko zna kojem zivotu, ne shvati smisao, a vjerujte da ce svi kad tad shvatiti, jer razlog za takvo uvjerenje lezi u tome da imaju citavu VJECNOST na raspolaganju.
Duhovovnost definitivno postoji, a gdje ima duhovnosti i duh postoji :)
Oprostite na ovolikom postu, ali ovaj Bozicnji i jeste podugacak :) sva je vas volim, dusice moje male produhovljene
nov 2012.
1 / 27
nov 2012.
dec 2012.