LEGACY
Koliko dugo ste izdrzali da ne spavate ?
52 odgovora3,623 pregleda
Eva Rain
ENTUZIJASTA386 REP47%
→ Poznavalac
Eva RainENTUZIJASTA
okt 2009.
okt 2009.#1
Evo meni cetvrta noc i priznajem da se pocinjem gubiti...polagano... :icon_lol: nema se vise kondicije kao nekada :vb_kez: Pa me zanima koliko ste vi najduze bili da ne spavate, sad slucajno ili namjerno nije bitno, je li bilo ikakvih popratnih pojava, koliko ste nakon toga spavali u komadu itd itd :rofl:
euforija
AMBASADOR1.538 REP1%
→ Legenda
euforijaAMBASADOR
okt 2009.
okt 2009.#2
uuu ziher se fino osjecas sad negde! meni je max bio 3 dana na jednom izletu u madarsku jos sa srednjom... al to se cijelo vrijeme cugalo i palilo... neznam ni sam kak sam osto ziv uz konstantno rokanje a vec prvo jutro sam lagano presto funkcionirat i prelazit u veeeliki trip.. pol tjedna poslije se ne secam al je valjda bilo sve spaljeno.. neki lagani fear&loathing ekspirijens
nadam se da ne spavas vec!
31 REP62%
→ Istraživač
okt 2009.
okt 2009.#3
ccc.. realno manje od 72h, a cesto ne kunjam po 2 dana, ne znam zasto, blejim, uz to pijem i rivacim, mada se kladim da niko ne bi pratio moj tempo :))
0 REP0%
→ Istraživač
okt 2009.
okt 2009.#5
ja oko tri dana tad se mnogo kliktalo i radilo na kompu,a u medju vremenu sam cuo da posle 24 sata ne spavanja mozak dobija ozbiljne stresove tako da sad pazim
Vutragenjo
ZMAJ39.529 REP
VutragenjoZMAJ
okt 2009.
okt 2009.#6
Ako ne dobijem svoj san mnogo sam nervozan rijetko kad da ne odspavam svojih 6 sati.
skoro_normalna
ENTUZIJASTA315 REP29%
→ Poznavalac
chupo
AMBASADOR2.087 REP17%
→ Legenda
chupoAMBASADOR
okt 2009.
okt 2009.#8
hehe ova tema bi se morala zvat KOLIKO IZDRZITE NA REZIMU 24/0?
samo jednom mi se zalomio cijeli vikend i vise nikad... laku noc..
Džidžadžojac
POZNAVALAC846 REP27%
→ Ambasador
DžidžadžojacPOZNAVALAC
okt 2009.
okt 2009.#9
maksimalno jednu no sam skipovao, drugu nema aanse da to sebi dopustim. Na ekskurziji sam se snalazio, ludovali smo nou, spavali po sat-dva po hotelima i joa neato malo po autobusima kada ide da se razgleda neato dok stignemo do toga.
krasta-zg
POZNAVALAC837 REP26%
→ Ambasador
krasta-zgPOZNAVALAC
okt 2009.
okt 2009.#10
Joj kad se islo po partijima,znalo se zalomit i preko tri dana :))
Eva Rain
ENTUZIJASTA386 REP47%
→ Poznavalac
Eva RainENTUZIJASTA
okt 2009.
okt 2009.#11
Hajde jednom cemo da se kladimo :icon_mrgreen:
P.S. Spavala sam, evo samo sto sam se probudila, da nije dan svanuo i da nema sata mislila bih da sam samo prikunjala:vb_kez: na nekoliko minuta, nisam se ni pomjerila dok sam spavala, jos uvijek sam u polusjedecem polozaju, laptop mi u krilu...
skoro_normalna
ENTUZIJASTA315 REP29%
→ Poznavalac
Vuk_samotnjaK
AMBASADOR1.587 REP2%
→ Legenda
Vuk_samotnjaKAMBASADOR
okt 2009.
okt 2009.#13
Jel ovo neato kul? Tko manje spava viae je IN? Nemojte me zahebavat... Ako je tako, totalno sam AUT i NOT_kul. Ja i kad featam, spavam kako treba... :sun2:
btw - nemojte si to raditi, ako ~elite do~ivjeti starost... :ohno:
Tarki
POZNAVALAC1.040 REP49%
→ Ambasador
TarkiPOZNAVALAC
okt 2009.
okt 2009.#14
Ja spavam prosje
no 10-12 sati dnevno
ne valja previae
a najviae nisam spavo valjda 48h il tak nekaj.. nije neki rekord
Eva Rain
ENTUZIJASTA386 REP47%
→ Poznavalac
Eva RainENTUZIJASTA
okt 2009.
okt 2009.#15
Rafazi nemoj ti mene pogresno shvatiti, nije to natjecanje nikakvo, barem kod mene nije, imam i ja faza kad spavam normalno, ali ovo ostalo je teska insomnija :icon_lol:
A starost mi se i onako ne ceka...
:icon_mrgreen:
elephant0r
AMBASADOR3.331 REP52%
→ Legenda
31 REP62%
→ Istraživač
okt 2009.
okt 2009.#17
recimo, ustao oko 10h, uvece otisao na vikendicu i popio oko 4-5l piva, 2g buxne, krenuo u 3h izjutra da stopiram za guchu, tamo smo stigli oko 20h, oko 3h krenuli kuci nazad, malo stop, voz, stajali sve vreme u vozu i tamo i nazad, pili rakije na guchi ko smukovi. Stigao oko 10h, legao sam oko 12h. znachi 50h, i nekih 800km uz to, stojanje, setanje, alkohol, var,cirkanje, dva puta se otreznio :)
mjesecar
LEGENDA5.752 REP8%
→ Zmaj
mjesecarLEGENDA
okt 2009.
okt 2009.#18
najvise nisam spavao 4 dana na exkurziji 3 dan samo sto sam zaspao su me probudili,cijelo vrijeme sam se osjecao kao da sanjam kao "mjesecar"posle toga opet 3 dana(3noc) kad smo bili kod frendica njeni su otisli na more mi smo dosli i rekli smo ko prvi legne da spava da ga ostali maltretiramo,tako je bilo,mislio sam da ce prva bit neka od cura al nije drug je prvi zaspao i mi smo mu ubacili ljuti senf u usta a kecap majonez.i ostalo sto se moglo nac u zamrzivacu je dobio u facu kad je se probudio od senfa,onda smo morali sve to da ocistimo jer je bio haus na krevetu i po sobi...al je dobio svoje
mjesecar
LEGENDA5.752 REP8%
→ Zmaj
mjesecarLEGENDA
okt 2009.
okt 2009.#19
najvise nisam spavao 4 dana na exkurziji 3 dan samo sto sam zaspao su me probudili,cijelo vrijeme sam se osjecao kao da sanjam kao "mjesecar"posle toga opet 3 dana(3noc) kad smo bili kod frendica njeni su otisli na more mi smo dosli i rekli smo ko prvi legne da spava da ga ostali maltretiramo,tako je bilo,mislio sam da ce prva bit neka od cura al nije drug je prvi zaspao i mi smo mu ubacili ljuti senf u usta a kecap majonez.i ostalo sto se moglo nac u zamrzivacu je dobio u facu kad je se probudio od senfa,onda smo morali sve to da ocistimo jer je bio haus na krevetu i po sobi...al je dobio svoje
Reacher
POZNAVALAC787 REP21%
→ Ambasador
ReacherPOZNAVALAC
okt 2009.
okt 2009.#20
otprilike 48 sati,nije baa neato puno,hehe.ak ni na eskurziji se nisam priforsira,puaili bi,pili i spavali hh
27 REP54%
→ Istraživač
okt 2009.
okt 2009.#21
Evo, ja sam se tek nocas posteno, kolko tolko, naspavao...
Tokom cjelog tjedna isao bi spavati oko 22h, i budio bi se u 01h. I tako 4-5 noci zaredom. Negdje sam znao i malo kasnije se probudit, cak i oko 03h, ali opet ;P
No napokon sam se nocas naspavao, iako sam se opet probudio oko pol noci..ali jebiga.samo na par minuta :D:D
Noname_
ENTUZIJASTA485 REP71%
→ Poznavalac
Noname_ENTUZIJASTA
okt 2009.
okt 2009.#22
ja spavam ko ~aba,jedva da diaem,nemrdam se i zaspem odma i spavam u prosjeku oko 12 sati :D(ako neradim taj dan)
4 REP8%
→ Istraživač
okt 2009.
okt 2009.#23
cijelo ljeto proslo 2 dana i 2 noci minimalno znalo i do 4 dana i 3 noci picit i onda 12-17 sati spavanja
i tako cijelo jebeno ljeto pitajte dorsa on to zna i vidjao je to cijelo vrime. ono sjedim doma igram wow poslije dode cura doma s posla odem van zamumam i vratim se doma navrnem dubsteparu neku playlista i wow ponovo i tako 3-4 dana ;) i onda spavanje sa zeljom da neidem spavat pa mi treba jos masu da zaspem. et znate i o meni sad nesta :D
doors_of_perception
AMBASADOR2.457 REP27%
→ Legenda
4 REP8%
→ Istraživač
okt 2009.
okt 2009.#25
bas me zanima sta bi bilo da si i ti doma sam bez ikoga i da imas net i jeben komp, bas me zanima sta bi radio (sigurno bi spavao) :D c-c-c al dobro svedno postat cu i ujutru u 4-5-6 i... ma zapravo kad god buem pri volji !! :D:D:D:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MR` AA METAL!
38 REP76%
→ Istraživač
okt 2009.
okt 2009.#26
max ne spavanja oko 48 sati i ne zelim vise ali sam i uspio 10ak sati u 7 dana i kemiju nikada vise...
Lowrider
ISTRAŽIVAČ149 REP66%
→ Entuzijasta
LowriderISTRAŽIVAČ
okt 2009.
okt 2009.#27
Sto se tice mene najduze je bilo 4 dana i 3 noci (ako sam dobro izracunao):). Poceli sa "sjedenjem":D u petak navece a zavrsili nekad u utorak. Svi su postepeno "odustajali", ja sam zaspao u ponedjeljak popodne, a neki su ostali jos do utorka navece (bar po njihovoj prici).
okt 2009.
1 / 27
okt 2009.
okt 2009.