VUTRA
ForumZajednicaOfftopicTestovi
LEGACY

Testovi

10 odgovora1,558 pregleda

nov 2006.

Treba ovi' dana da obavljaju nekakva testiranja na THC u mojoj skoli, pa me zanima da li ce mi pronaci nesto. Zadnji put sam uzimao 24 avgusta (2-3 cima), a pre toga jos pocetkom aprila. Rekli su nam da ce nam uzimati krv i mokracu Peace 8)
Ras TafariPOZNAVALAC

nov 2006.

Jebenmu u meni isto tako, neshta uvalio u skoli, samo nadam se da mi nece nishta pronaci ne pusim vec 4 mjeseca ali sam zato svaki dan u kontaktu sa biljkom i sa masnim ljepljivim THC-om, pa me zanima jeli mi se moze ista otkriti, zato jer par puta sam dirao biljku i otisao jesti i kako nisam oprao ruke, a jedem rukama imao sam dojam da sam skroz blago pod utjecajem biljke.
GreenManAMBASADOR

nov 2006.

Obojica mozete da odahnete.Nema sta da brinete.
BeyondLEGENDA

nov 2006.

ako niste redoiti konzumenti, organizam se oèisti za par dana. Kad sam išao u srednju prije par godina isto su rekli da bu testiranje, pa se nitko nije usudio zapaliti i bil je mali bed jedno pola mjeseca :) , ali od testiranja nije bilo ništa.
P.P.POZNAVALAC

nov 2006.

ma uvijek se prica o tim testiranjima i sranjima u skoli... ali nikad nista... prosle godine su kod nas govorili, ali ja ne vjerujem nikome.... ja sam i dalje na miru :rasta:

nov 2006.

istina...rekli su kod mene da busu napravili test isto tak ...brijem da to serr kaj misliš da oni oæe napravit test da bi to cijeli zg znao..

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se