VUTRA
ForumZajednicaOfftopicŠta je to sa dimom?!
LEGACY

Šta je to sa dimom?!

32 odgovora2,678 pregleda
dombaPOZNAVALAC

apr 2007.

Evo me iz vana sa curom..danas smo zapalili navodno "novi " dim koji je doaao u naa grad...u svih svojih godina puaenja ja nisam zapalio vee smee od dima! I samo joa neato,...iz godine u godinu samo dolazi sve loaiji i loaiji dim...svi pravi dileri su propali ili uhvaeni...dima viae nema a i ako ima ima ovakvo smee kao danas,.. stvarno si kontam da prestanem puaiti jer me viae danas udarilo cigareta nego ovaj dim!

apr 2007.

Dobra ideja, prestani.
BeyondLEGENDA

apr 2007.

Bolje ne puaiti, nego puaiti smee za koje neznaa ni ata je, niti od kuda je.

apr 2007.

Pa nemoj puaiti sme e koje se nudi. Zaato troaiti pare na neato ato te ne radi. Bolje za te pare kupi okoladu i pojedi je na sun anoj livadi i vjeruj mi bit e ti bolje.
Kurblaj KanAMBASADOR

apr 2007.

Neznam kak tebi Domba ali meni sad do nedavno nije bilo i sad osjednom mo~e se nabavit i dosta dobro bar meni

apr 2007.

e koliko sam ja puta ispizdeo kao ti,jbg svasta se prodaje..al kad mi neko proda paket sa samom prasinom bez hedova...pa ne znam bacio bi bombu na njega.. e zato ja vise ne pizdim zbog ovakvih stvari,nego sam lepo presao na skunk,shit...i super znam sta dobijam i koliko..
PSG fanENTUZIJASTA

apr 2007.

kazemi ortak da u ns-u ima siptara koliko oces i da se to najbolje prodaje... a inace u sivcu sada ima samo skanka sto i nije tako lose jer se za 10 evra dobije 2,5-3 mgra
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

apr 2007.

Domba, otkrio si toplu vodu! ;)

maj 2007.

Mislim da uvjek ima dobre trave samo treba znati gdje,tj. kod koga.
cannebosanacPOZNAVALAC

maj 2007.

Da samo , blago onome ko mo~e i ko ima , u tome i jest problem ato se i dan danas pored sve informacije o uzgoju malo ko usueje pokrenut neki dobar uzgoj , veinom panu zbog ljubomore onih koji su navikli prodavat albaneza na kome zarauju deset puta viae , ako ne i viae od deset puta i osim otga vezani su s murijom i vlastima pa mogu kako hoe.

maj 2007.

problem postaje kod nas u Dalmaciji,niko viae ne prodaje zato jer se nikom viae neda zajebavati s tim jer su zakoni rigorozni,jako teako je nabaviti ===> ''50kn''
mr. GuchoAMBASADOR

maj 2007.

ma brate, vamo ima, ali evo zadnje ata san nabavi bilo je presuho.... ovdi naai uzgajaju, i ni toka strka, jbg otok je i imaa di, a recimo po st je jebenica jer nemaa di
BloodspillerPOZNAVALAC

maj 2007.

meni kad se puai odletim do amsterdama pa se vratim nazad dok sam joa napuaen...
bongashLEGENDA

maj 2007.

Mo~da je tebi jebenica jer ne znaa ljude ? :icon_mrgreen: `ta se ti e uzgoja u Splitu, mo~ea brate di oea, ako imaa ormar i lampe ... Nego, reci mi sa kojega si otoka ? Cili ~ivot san u Splitu ali moji su sa akoja. Ovaj tvoj dijalekt ne prepoznajem ...
NoTrippinAMBASADOR

maj 2007.

Ma iman osjecaj da je sa Fora ka i moj dida. Fore moj, fore moj, lipi skoju moj...:facesjump: Skuzajte za offtopic :)
Yami_RazielAMBASADOR

maj 2007.

kod nas u zadnje vrijeme neka bolesna ganja...2 frule su dovoljne za cijeli dan :)...a u cijelom panju mozda 10 sjemenki....a dobijete za 12 dobrih fruli..... :)))))

jun 2007.

Upravo! Zapad Srbije nema problema sa tim. Kad je ima, onda je ok (do sad nisam NIKAD kupio mnogo loshu vuju koja me nije uradila). Secam se samo jednom kad mi je drug doneo "varalicu" iz Novog sada (Vojvodina-sever), ima lep ukus, onako grebe kao dobra vuja, ali nishta te ne uradi, koliko god da popushish... :ohno:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se