VUTRA
ForumZajednicaOfftopicI ja promovisem VUTRA.ORG!!!
LEGACY

I ja promovisem VUTRA.ORG!!!

134 odgovora6,589 pregleda
HighBadgerPOZNAVALAC

feb 2011.

Uz pomoc Beyond-a, kome se ovom prilikom zahvaljujem, koji mi je posalo svoj prisivk i mojim sivackim sposobnostima nastala je reklama za vutra.org i ja nemam vise pocepane pantaloneeee! :icon_lol: http://img190.imageshack.us/i/alim0265v.jpg/
xxrobixxAMBASADOR

feb 2011.

[bez sadržaja]
BeyondLEGENDA

feb 2011.

:) malo je zgu~vano to ispalo
HighBadgerPOZNAVALAC

feb 2011.

Nisam peglala pantaloneee! xD Hahahahah!
slobodanAMBASADOR

feb 2011.

malo pre sam napisao da me uvek slatko nasmejes,pa ga sad podvlacim! meni vutra.org znaci malo vise,tako da bi je prisio negde kod srca,a ne na gluteus... ;))))
HighBadgerPOZNAVALAC

feb 2011.

Hahahah! Pa nisam ja kriva sto su mi se tu pocepale pantalone xD A treba da razmisljas, ko ce u danasnje vreme da te gleda u srce...:icon_lol: ovako ce ljudi da znaju za vutra.org a moz' da prodje i za dobar pick up line xD

feb 2011.

Onda kad tako zboria badgerice,daj sliku da vidimo kako ti to stoji,hehe...
GreenRyderLEGENDA

feb 2011.

.....hahaha znao sam da ce to netko komentirat.....=)))) ....super izgleda prisivak.....
slobodanAMBASADOR

feb 2011.

hahaha,venlo kralju!!! :DDD slazem se,ako moze iz vise uglova da damo strucno misljenje o prisivu??? ;)))

feb 2011.

Istinu zboria !
xxrobixxAMBASADOR

feb 2011.

Sla~em se sa Venlom i slobodanom! :)))
slobodanAMBASADOR

feb 2011.

ehehe,nikad se ni za jedan post nisam toliko smejao!!! solidarisacu se sa sirokim masama i dorovoljno se javljam skupljanju potpisa za peticiju da vidimo prisiv iz vise uglova... :PPP ako treba,"zrtvovacu" se da napravim slike iz vise uglova... ;))) sve za dobrobit vutra.org!!!

feb 2011.

slobodane,ideja ti je odli na i sasvim na mjestu :)............ajmo' slike na sunce :)

feb 2011.

He,he,he Badgerice!Nema ti druge nego slike na sunce!
MeskalitoLEGENDA

feb 2011.

Prilazem potpis i moze i neki video sa vutra.org u pokretu :thumb:
PicVajZPOZNAVALAC

feb 2011.

Nadam se da je izlozhbeni prostor dovoljno atraktivan :) Extra ideja...respect
Sensi*JanaAMBASADOR

feb 2011.

:icon_lol:eto ti muskog sveta,sad si se uvalila,stavi koju fotku pa da se smire,al pod uslovom da i oni pokazu svoje kreacije,moze i u poketu!
HighBadgerPOZNAVALAC

feb 2011.

Auuu al' se zajebah! Hahahahahah! Moze, svako po ketpa! Salim se... xD Hahahahah! Ae videcu nesto da vas iznenadim! xD Hahahahah!
slobodanAMBASADOR

feb 2011.

ma,dacu ti ja i dva ako je tu zapelo... :))) samo nemoj da nas jako iznenadis,ipak ima ovde i starijih ljudi pa moze srce da im zakaze.... :PPP
PicVajZPOZNAVALAC

feb 2011.

Pazi devojka je izjavila da bi promovisala nudizam i da je golotinja cool :)

feb 2011.

sta sad, nema da se izvlacis, ko ce da ti veruje da stvarno nosis? dokazi :p :p :p
dr.manijakAMBASADOR

feb 2011.

Oho ho pa gde je taj model, nista od obecane fotke, daj ali neka bude u krupnom planu i lepo ispeglano, da procenimo kako da nosis, mada mozes i kod srca da stavis i slikas nije frka. =) Poslacu ti ja majicu na bratele sa sitostampom da reklamiras u fulu, samo slike su oabevzne. Gahah
HighBadgerPOZNAVALAC

feb 2011.

Evo vam, kao sto je i bilo obecano...:icon_lol: http://img51.imageshack.us/i/photo0027h.jpg/
TarkiPOZNAVALAC

feb 2011.

Nije to uope loae... priaivak jelte :icon_lol:

feb 2011.

Sad e biti pretrpanog inboxa:rofl:
xxrobixxAMBASADOR

feb 2011.

:bananabang: :vb_kez: :sun2:

feb 2011.

Dobre pantalone!:hehe::hehe:
PicVajZPOZNAVALAC

feb 2011.

Pozirala si :) A gde je tu golotinja bre :) Shala, naravno...extra slika i svaka chast...
SekachAMBASADOR

feb 2011.

A tko je pomogao slikati? :P
GreenRyderLEGENDA

feb 2011.

.....odlicno izgleda.....prisivak naravno=).....a kolko mi se cini puknut ce i na drugoj strani tak da ces i to morat rijesit.....;-)

feb 2011.

[bez sadržaja]
slobodanAMBASADOR

feb 2011.

badgerice,ja osedeo cekajuci.... :( i na kraju ti postavi samo jednu sliku... jednu,ali vrednu! :))) da si mene zvala,ja bi prisiv islikao iz vise uglova,mada kako vidim i ti se razumes u fotografiju i pogodila si ugao... nema sta,prava pozerka! ;))) ali mi se cini da je malo velik razmak prilikom sivenja??? ili gresim... s obzirom da je pozadi,bojim se da ti se ne odsije i ne izgubis nas... ja predlazem da ti se posalje jos jedan,da nas prisijes i kod srca... mislim ipak,sto je sigurno sigurno je... :DDD edit: venlo kralju, sad tek vidim da ti je pozlilo... jesi siguran da ti je dobro??? sredicemo ti preko veze masazu tabana da se oporavis :PPP
HighBadgerPOZNAVALAC

feb 2011.

Jeste bre...vidis kakav sam klosar, nemam pare ni pantalone da kupim :icon_lol: pa moram ovako da improvizujem ... Hvala svima! (: Bice i majice uskoro!!! :icon_mrgreen: Ja cu moju sama da stampam posto nemam onaj paypal...A i vise mi se isplati ((:
TarkiPOZNAVALAC

feb 2011.

Ma ajde poslat e ika Beyond i besplatno samo da se ti slikaa u tome :icon_lol:
neoISTRAŽIVAČ

feb 2011.

ja tek sad ovo video...alal vera i svaka cast...svidja mi se...sve mi se svidja
SimasZgAMBASADOR

mar 2011.

Nice :)
xarabasENTUZIJASTA

mar 2011.

Zbog ovakvih tema(citaj:slika) se ljudi vracaju na forum:eyebrows:
dr.manijakAMBASADOR

mar 2011.

Uradio sam vutra logo na zenskim gacama, ako si voljna da nas izreklamiras, poslala mi beyonde iseceni flex papir pa sam zalepio peglom na cega. poslacu ti ih brzom postom. :nana:
PunxerENTUZIJASTA

mar 2011.

da li prodajes te prisivke? Uzeo bi sigurno par
HighBadgerPOZNAVALAC

mar 2011.

dr.manijak, moze,moze...:icon_lol:
Z&NZMAJ

mar 2011.

https://forums.vutra.org/threads/846-Vutra-majca?p=153669&viewfull=1#post153669
SocratENTUZIJASTA

mar 2011.

A ja se pitao "odkud svima toliko postova" kad ono, imam kaj za vidjet!:icon_lol: Jebo travu, da vimo guzeee!!:ludaci_lol: OnTopic... Trebala si slikat kak je bilo prije priaivka pa tek onda poslije!:evilking::b_bow:
dr.manijakAMBASADOR

maj 2011.

:nana: :facesjump: :notnice: :joint2: Nisu moje, necu ih ja nositi. :D Videcemo ko ce.
SekachAMBASADOR

maj 2011.

Mislim da ce se Badgerica sama ponuditi... :P
HighBadgerPOZNAVALAC

maj 2011.

Pa sta mislis po cijim merama su radjene :icon_lol:
dr.manijakAMBASADOR

maj 2011.

Prekosutra ujutru ti stize, uvece nam se vec dize. (poseta foruma)
TarkiPOZNAVALAC

maj 2011.

:eyebrows:
indian_summerISTRAŽIVAČ

maj 2011.

jeste vi svjesni da mala ima jedva 18 godina... a dam se kladit da vas dosta ovdje pristutnih ima i viae od 25-30 :ohno:
SimasZgAMBASADOR

maj 2011.

Jel ima muakih bokserica sa vutra logom?
indian_summerISTRAŽIVAČ

maj 2011.

100€ simasinjo! :rofl:

maj 2011.

Onda postaje moje vlasnistvo da li ste svjesni toga?? hehe brao....stvarno ste ludi ali na fin nacin :)
dr.manijakAMBASADOR

maj 2011.

Meskalito stvarno imas najbolju ideju, moramo da porazgovarano sa badgericom, nemamo druge izbore ona nam je jedina raspolozena da bude model vutra.org ;) Ja bi slikao svoju bulju ali mnogo je dlakava to bi vec bila anti reklama ljudi bi sta vise bezali sa vutra.org :D Jedino da se izdepiliram ali za to mi treba neki investitor, nije dans jeftino ni da umres, a kamoli da skines dlake sa dupeta. :rofl: :balls: Zar i ti hoces da budes model ima i muskih tangi samo biraj jel hoces tigraste ili jednobojne. . :rofl BAdgerice posle da mi vratis gacice. :) am dzast kiding Post sam izmenio jedno dve milijarde i tri puta, jako na mene utice ova nesanica.
dr.manijakAMBASADOR

maj 2011.

[bez sadržaja]
MeskalitoLEGENDA

maj 2011.

Da ,treba nam i model na toj stolici .... C'mon smajlic
dr.manijakAMBASADOR

jun 2011.

E ovo je stvarno sramota, pa gde su slike? Vracaj sad gace ja cu se slikam ako ti neces.
xarabasENTUZIJASTA

jun 2011.

Nisam dugo bio u ovoj temi, jel ima kakvih novih slika od Badgerice. Ful je simpaticna i tako to
dr.manijakAMBASADOR

avg 2011.

Badgerice ima li nesto od ovoga?
crookrutniENTUZIJASTA

avg 2011.

Genijalno !
EtajglechaAMBASADOR

avg 2011.

vid' je mala ccc :))))) hahaha ma apsolutno sexy mmmmmmmmmmmmmmmmm....
TropicoLEGENDA

feb 2012.

Dakle, volim vutra forum i volim doprinositi vutra forumu. Homemade boxerice. Malo "poapricane" ali va~no je da je to to. A sad slikica za sve one koji vole golu ko~u:

feb 2012.

omg :)
matiaAMBASADOR

feb 2012.

Tropico dobro da nisi cenzuru do koljena zacrnio :)
SimasZgAMBASADOR

feb 2012.

[bez sadržaja]

feb 2012.

omg :)
Big LLEGENDA

feb 2012.

:ludaci_lol: :ludaci_lol: :ludaci_lol: :ludaci_lol: :ludaci_lol: :ludaci_lol: stari otiao si ti.... hahahaha
BladeZMAJ

feb 2012.

Ma tropico je Kralj !!
naturaPOZNAVALAC

feb 2012.

haha, super, bravo tropic, nesto i za zene na ovoj temi
BizzzoZMAJ

mar 2012.

Prvo se kesih kad sam vidio logo kod badjerice, a onda se kesih naglas kad vidjeh kod tropica; evo 6:08 ujutro xD Bolesno u svakom slucaju :b_woot:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se