VUTRA
ForumZajednicaOfftopicMeni najdraza zanimacija na nasem forumicu :)
LEGACY

Meni najdraza zanimacija na nasem forumicu :)

22 odgovora1,070 pregleda
savagestrainAMBASADOR

okt 2015.

Evo ovo sam morao podijeliti jer me cisto zanima dali jos netko ovo radi :) Ponekad, pogotovo kad zapalim a nemam sta pametno raditi posjetim graveyard, trazim teme koje imaju 15+ odgovora i onda umirem kakvih bisera ima :) I to ako je onaj tko je zapoceo temu banovan, onda znam da se radi o necemu posebnom, i do sada sam skenirao zadnje tri stranice i mogu reci da sam stvarno nasao svacega hahaha :) Naravno ne smijem se neinformiranima, takvih mi je zao jer smo svi bili u toj situaciji u jednom trenutku, ali evo sada sam naletio na boks od 50 kvadrata i nisam vise mogao a da ne pitam dali jos netko ovo nalazi zanimljivim haha! P.S. Pwr molim te nemoj mi grobirati temu pa da se sam sebi moram smijati! :D

okt 2015.

a za groblje je drug, sta da radim. naravno da svako tamo svrati, kao i do teme provale sa vutra org ;) ajd neka ti teme, al ako neko drugi makne nisam kriv
StipeZMAJ

okt 2015.

ak nema nist onda zujim po starim zavrsenim dnevnicima...oni koji imaju slike :) ili promatram nove clanove koje teme pregledavaju :D svasta se nauci iz toga
savagestrainAMBASADOR

okt 2015.

Hvala PowerSeed :) Slazem se definitivno, tokom godina se skupila tolika gigantska arhiva da se da naci dobrog stiva svugdje, i smijesnog i informativnog :)
L0oDZMAJ

okt 2015.

Ja nekad zabodem u neke teme da ni sam nznm gde sam :) al najzanimljivije su mi obrazovanje... vanjske dnevnike prelistao... vanjski uzgoj i obrazovanje... tu sam skoro svake noci :)
nerpZMAJ

okt 2015.

Redovno posecujem groblje, bas da bih se dobro isplakao... od smeha :D
savagestrainAMBASADOR

okt 2015.

Hahahahah znam, ali stvarno kakvih projekata je bilo hahaha! I neki naslovi, znaci dodjem i vidim naslov: "Nepoznate sjemenke, bez opreme, avantura po inje." Ja ti se kunem da me skoro srce izdalo kada sam to vidio :D

okt 2015.

Potpuno se sla~em s tobom ali odma se sjetim sebe nazad 6 mjeseci kad sam doaao na forum.E ja sam bio gori od svih ovih ali nisam imo muda pisat da ne ispadnem g..... S vremenom sam po eo pratit dovoljno tema da,obzirom na vrijeme koje provodim na forumu, jedva sti~em sve popratit.Kad imam viae vremena onda preletim preko "novog",tako sam i naaao temu
Z&NZMAJ

okt 2015.

Ja sam previae toga pokopao da bih iaao ponovo itat ata ima tamo :D
Rope73ZMAJ

okt 2015.

Da pitamo Stipu sta gledamo svi ;) . Ma neka se samo vrti sve. Ja samo citam i pitam se gdje sam bio sve ove 42,43 godine. Mislio da je "spansko selo",da samo drugom moze uspjeti itd. Do suza se nasmijem,pa svi smo ovdje uglavnom napuseni pa kako moderatori to regulisu ...navode na pravilnik...Posao je to u PM ,Pothead navesti na pravila...Sizif umalo ;) :) ali uspjevate.:respect:

okt 2015.

[bez sadržaja]

okt 2015.

Sla~em se sa Powerom :D Uglavnom sli no provodim vrijeme na forumu (ne odnosi se na moderiranje,hehe) Zapalia pa idemo vidjeti ata ima novog. Pa zablesaa,pa malo vutra radio ... Pa se onda uhvatim da blejim u ekran bezveze :D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se