VUTRA
ForumZajednicaOfftopicmoj forum!
LEGACY

moj forum!

18 odgovora1,954 pregleda
dombaPOZNAVALAC

apr 2007.

http://chosen-forum.gogoo.us/index.htm evo vam moj forum regajte se..posjeujte ga.. reklamirajte ga ajde ljudi treba mi to
InqAMBASADOR

apr 2007.

Zasto ti treba ?
bongashLEGENDA

apr 2007.

Simpati no si sve poslo~io ... terminator style. :-) ... al' ja i dalje ne ku~im svrhu foruma ? To je za neku tvoju internu ekipu ?
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

apr 2007.

A valjda ovjek hoe biti gazda u svom dvoriatu...hehe... :)
Splitsko diteENTUZIJASTA

apr 2007.

dobar style definitivno....al teako mi i ovaj jedan pratit hehe:icon_lol:
dombaPOZNAVALAC

apr 2007.

ma napravio sam to eto za internu ekipu i ljude koje ja hou i da se ima tutoriali o photo shopu sve na jednom mjestu ma ovaj forum je da pustite mozak na paau,...piaite i radite ato god hoete,..nema nekih pravila...samo da bude viae ljudi :)

apr 2007.

Da bih forum privukao ljude moras im prvo nesto ponuditi. Ne mozes reci hej ljudi evo ga forum i ajte navalite znam da jedva cekate...iskreno vecina ljudi ne voli forume i mrzi ih da se registruju i pisu jedino eto ako ih bas tema privlaci. Prvo vidim forum ti je na srpsko/hrvatskom medjutim tutoriali su ti engleskom. Tu mi nesto ne stima. Mozda dobar tutorial bi bio na nasem maternjem jeziku o kako napraviti list ganje da se njise na vjetru i slicno pa ga postat odje itd...
dombaPOZNAVALAC

apr 2007.

vjeruj mi trenutno koliko stavljam tutoriala o photoshop imati e za 1 tjedan ponuditi i viae nego dovoljno!

apr 2007.

neki novi free forum ali dobro... neko sranje ce ti se desiti pa ces odustati haha tako sam ja imao svoju forum i rusio se sada ga placam ako koga zanima www.naruto-elite.com pogledajte hvala.... :bis:

apr 2007.

Kakve su ovo reklame? :D Reklame se plaaju x)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se