LEGACY
Vutramobil
38 odgovora1,788 pregleda
kobasicat0r
LEGENDA6.919 REP19%
→ Zmaj
marijuana lover
ENTUZIJASTA298 REP25%
→ Poznavalac
bongash
LEGENDA7.853 REP29%
→ Zmaj
bongashLEGENDA
nov 2007.
nov 2007.#3
Lako se preseravat kad imaa kintu. :keepoff: Ovaj sigurno ne brine za pandure ...
}ivo me zanima kako bi proaao kod drotova da je Yugia ovako sredio ? :icon_mrgreen:
kotva
ENTUZIJASTA396 REP49%
→ Poznavalac
kotvaENTUZIJASTA
nov 2007.
nov 2007.#4
svaka
ast,skidam kapu, baa mi je sa stilom, nije nakinureno, a ipak ima ono neato...:respect:
mr.skunk
AMBASADOR2.403 REP26%
→ Legenda
Rade
AMBASADOR2.723 REP35%
→ Legenda
RadeAMBASADOR
nov 2007.
nov 2007.#6
To je za mene pravi autic..............
Samo fali dobra lula da se obesi na retrovizor........
rizla
ISTRAŽIVAČ63 REP9%
→ Entuzijasta
rizlaISTRAŽIVAČ
dec 2007.
dec 2007.#7
svejedno .. s godinama se slo~i sve na svoje mjesto .. iskreno nebih mjenjao svoj scoot za ovo
udo..dobar bike kava ujutro , krug po gradu ..ok..
15 REP30%
→ Istraživač
Yami_Raziel
AMBASADOR1.929 REP12%
→ Legenda
Yami_RazielAMBASADOR
dec 2007.
dec 2007.#9
jedino steta sto su u interijeru stavili creno zuto zeleno PLAVO...bilo bi zesce bez...rastamanski xD
0 REP0%
→ Istraživač
LucidDream
AMBASADOR3.067 REP45%
→ Legenda
Bezze_Sa
AMBASADOR4.416 REP83%
→ Legenda
Bezze_SaAMBASADOR
dec 2007.
dec 2007.#12
Ima ukupno 115 neg. bodova (ato automatski ide BAN!!!!) drugim rje
ima BAN-ovan je
LucidDream
AMBASADOR3.067 REP45%
→ Legenda
Vutragenjo
ZMAJ39.529 REP
VutragenjoZMAJ
dec 2007.
dec 2007.#14
Ja mislim da je ono fotomontaza...ja mislim znaci dobro je uradjeno.
elephant0r
AMBASADOR3.331 REP52%
→ Legenda
elephant0rAMBASADOR
jan 2008.
jan 2008.#15
Evo moj vutramobil..
Cim izadje na trziste kupujem.. trebali bi biti 2-3k eura..
Vozis se na zrak.. punis tank besplatno.. 0 zagadjenja itd.. :thumb:
http://www.theaircar.com/models.html
wu-tra
ENTUZIJASTA516 REP79%
→ Poznavalac
wu-traENTUZIJASTA
jan 2008.
jan 2008.#16
e slonic sa jointom ima pravo!! :D kad bi svi tako razmisljali....makar je porshe ljepsi al nema veze :D i takvi ce ubrzo na zrak...nadajmo se...
b r a i n c h i p
AMBASADOR3.453 REP56%
→ Legenda
b r a i n c h i pAMBASADOR
jan 2008.
jan 2008.#17
Ide na zrak, ali komprimirani zrak, nabijen u bocama na 300 bara. Zrak je besplatan, da, ali komprimira li se sam...? Opet si ovisan o elektricnom kompresoru koji je pogonjen iz elektricne mreze koju napajaju elektrane na fosilna goriva, ili jos bolje nuklearna...
Super je autic ako zelis zavaravati sam sebe da si Eko-Eko i 'valjda' manje sere po prirodi nego motori sa unutarnjim izgaranjem, ali opet je glupost u usporedbi sa elekticim autima.
(moje skromno misljenje)
PS
Ako ove stvar
ice dospiju u airu primjenu, samo je pitanje vremena kada ce ih urota mocnih naftnih i automobilskih kompanija izbaciti.
elephant0r
AMBASADOR3.331 REP52%
→ Legenda
elephant0rAMBASADOR
jan 2008.
jan 2008.#18
Izbacen je taj auto davno iz utrke od strane velikih.. prvi modeli su napravljeni ranih 90ih, ovakvi modeli su trebali bit na trzistu prije 4 godine, a eto ja sam (kao i vecina vas) za njih cuo tek sada (jos nisu uspjeli dospijet na trziste)..
Zalosno je da jedan revolucionaran pogon ( NA ZRAK Z R A K ALO) dobije 0 medijske paznje toliko dugo vremena.
Inace brejn.. ne djelim tvoje misljenje da je elektricni auto toliko superioran ovoj varijanti.. jer opet ga moras punit na struju negdje.. a zamisli si sada coca cola + pepermint eksperiment.. kad bi se napravila neka tabletica koja reagira sa zrakom u spremniku i skomprimira atmosferu unutra kemijskom reakcijom da mozes doc barem do sljedece benzinske/uticnice za struju npr?
Manualne pumpe bi bile toliko unaprijedjene dizajnom da bi u krajnjem slucaju izvadio iz auta nesto nalik na orbitrek, i koristeci vlastite snage napumpas si auto za daljnje pustolovine kad je kriza sa strujom..
Meni je ideja jebena skroz.. samo neznam jel bi imalo utjecaja na okolis da milijardu auta u isti tren skomprimira toliko zraka.. hmm u svakom slucaju manje stete nego fosilna goriva obzirom da izbacuje vani cisci zrak nego sta usisa (radi filtera) :thumb:
Beyond
LEGENDA5.330 REP3%
→ Zmaj
BeyondLEGENDA
jan 2008.
jan 2008.#19
Mislim da bi najbolje bilo auti na vodik, niata nebi zagaivao a vjerojatno bi bile dosta jeftine spravice za elektrolizu da iz vode dobivaa vodik.
I sad e netko re
i "da je to tako jednostavno onda bi se ve odavno vozili na vodik ili sl.", ali ne, naftne korporacije su naja
a snaga na ovom svijetu i bit e kako oni ka~u. I poprili
no sam siguran da se ve odavno mooglo potisnuti bezinske aute i zamjeniti neakodljivom varijantom. Pravilo na kojem funkcionira naaa civilizacija je sljedea: Ako nije profitabilno - nije u interesu, i kad se radi o interesu uvijek se pita korporacije, jer interes nas obi
nih ljudi koji nemaju para nikog ne zanima. itao sam o tome kako znanstvenici koji se bave razvojem energije nulte to
ke misteriozno umiru, jer nikom nije u interesu da mi doma imamo more besplatne energije, osim nama "obi
nim" ljudima.
b r a i n c h i p
AMBASADOR3.453 REP56%
→ Legenda
b r a i n c h i pAMBASADOR
jan 2008.
jan 2008.#20
Pogledajte obavezno 'Who killed the electric car'
http://www.sonyclassics.com/whokilledtheelectriccar/
nov 2007.
1 / 20
nov 2007.