VUTRA
ForumZajednicaOfftopicSpremite Glasacke Listice Svi Ste Na Birackom Spisku
LEGACY

Spremite Glasacke Listice Svi Ste Na Birackom Spisku

30 odgovora1,441 pregleda

feb 2008.

pitanje za glasanje je sledece : DA LI JE LEPSA MILICA ILI JOVANA ? nadam se visokom glasackom odzivu :banana_rasta:
DoktorPOZNAVALAC

feb 2008.

Ja bi pre jovanu malo! :bananabang:
FukmondoAMBASADOR

feb 2008.

a jel:) sa levog ili desnoga boka kako bi curi to bolje pasalo ako je nijesi barem malo okusio jovanku,ne:spliff:

feb 2008.

ja bih Miciku ;)
BugiPOZNAVALAC

feb 2008.

milica...ima zgodnija bedra(tj prve listove)...

feb 2008.

A jeste bolesni, to joa mlado... :) ... Milica

feb 2008.

pa znaa i sam da najslae je pie kad iz njega fridrih ni e
Kurblaj KanAMBASADOR

feb 2008.

Ja bi milicu guaa mi je a ja volim guste
Bezze_SaAMBASADOR

feb 2008.

Trenutno je bezze govoriti koja je bolja... jer ko ato Brain re e, to je joa mlado, mo~da upravo ova druga bude "ja a" i kasnije se poka~e kao mnooooogo bolja nego prva.... Kao ato rekoh, joa je mlado, s tim da u razvitku, blagu prednost ima ova prva, ali to nikako ne mora zna iti da e biti bolja i sl.
bongashLEGENDA

feb 2008.

a mo~da budu moodonje ... nikako ne mogu skontat to davanje ~enskih imena biljkama. :spcartmanmad:

feb 2008.

Ja sam jednoj svojoj dao ime 'Mirko' joa kad je nikla. Prva je nikla, najbr~e je rasla, najbolje izgledala a kakav sam baksuz znao sam da e biti muako. I bila je. :b_cowboy:

feb 2008.

pa ako skontam da su travestiti ode glava bravo ja :hehe:
prolaps_rektumaENTUZIJASTA

feb 2008.

milica svakako,izgleda mi bujnija i raskosnija sa svojim adutiama
RadeAMBASADOR

feb 2008.

Ma samo da je zensko.
3ananasa2ENTUZIJASTA

feb 2008.

nekako mi se ini da su mudonje u startu napredniji i vei od ~enki , zaklju ak izveden iz tog ato muaka procvijeta prije. ajd nek me neko odma pobije nekim argumentom :eyebrows: moj glas je za jovanu iz gore navedenih razloga :b_cyclops:
3ananasa2ENTUZIJASTA

feb 2008.

napio sam se i napisah da sam sku~io da br~e muaka od ~enke zato jer br~e muaka procvijeta od ~enke! za mene jovana favorit!:assshaking:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se