VUTRA
ForumZajednicaOfftopicNova godina
LEGACY

Nova godina

90 odgovora5,253 pregleda

dec 2007.

Kako planirate provesti Novu godinu?Naravno bit ce :goldmaryjane:,jel?Kakva i koliko?Samo travu ili ce biti i neki stimulans da ne zakljucate ili mo~da halucinogen? Evo mi cemo imati super travu,gotovo nema sjemenki,fino mirise i joa bolje udara i to ne da spuata nego baa ima ljepi veseli high.Bit ce sasvim dovoljno,za nekih 10-ak pljugi a nas 10 puai(od toga 3-4 skroz malo),svaka pljuga napuai 2 osobe.Joa ce jedan frend donest trave pa ako i ta bude valjala......... Od ostaloga ja,cura i jedan frend joa cemo i super *cenzura* tako da ce nam biti prejbeno. Od 15-ak ljudi puai 10 a ostali ce :drink:ali nama ce biti bolje :banana_dred:.
bongashLEGENDA

dec 2007.

chemical brothers ? :icon_mrgreen: Da, ne zaboravim ... SRETNA NOVA GODINA !!!
triggerISTRAŽIVAČ

dec 2007.

bit e ona stara: radim na crno troaim na belo! :dunce: ma zajebajem se, slavi se u domaoj birtiji sa nadam se dosta oskudno odjevenih ~ena, rakije i prasetine! ihaaaaa!!!! SVE NAJBOLJE!!!
wu-traENTUZIJASTA

dec 2007.

ma je se planisam jako jako napit jer me kemija ne zanima...vise...ne zanima me vise...napit cu se, napusit i kad budem vidio da nemogu vise stajat idem doma u maj bed...ja sam sinoc tek saznao di cu slavit...frend mi je rekao kao tamo da smo dobili neki mali prostor...bit ce nas previse za taj mali prostor al bolje to nego nista....ma bit ce super!! SVE NAJBOLJE SVIMA I UZIVAJTE!!

dec 2007.

Sve to zvuci jako primamljivo zelim vam puno srece... Ja cu biti kod ortaka sa ekipom,prazna mu je gajba(koja je extra velika,prostorna),matorci zapalili dalje,tako da smo slobodni da radimo sta hocemo...:prof10:

dec 2007.

Hehe ja sam si uzeo 2g red haira i 2g sensya..valjda ce bit dovoljno..idem na neki party(tocnije plesnjak)..a di necu drito rec da nebi pao tam ak mi drotovi jos dolete(a znam da ce doletit..pederi jedni..hehe)... U svakom slucaju..ekipa napusite se sto vise mozete...i nadajmo se da ce nam u slijedecoj godini trava bit bolja i finija i naravno u vecim kolicinama.... Poozzz ljudi & hava a good fun...:b_woot::b_bow::carrot::carrot::b_hop::b_hop: DA I SRETNA NOVAAAA !!!!!
gloss_zelenkyAMBASADOR

dec 2007.

Kod mene se slavi na svakom koraku :D Usko druatvo, samo ja duvam...zajebancija i opuatencija... A ato se puai? mo~da je to odgovor na pitanje :icon_mrgreen::icon_mrgreen::icon_mrgreen: No sjemb, no paranoja, 2 okia mala ovoga i jedan sa strane punjen veselicom za sitne sate :D I libo me taki ato u sobi pored spava brabojed...ccc U~ivajte i sretna Nova godina!!!! Peace:maryjane:
Kurblaj KanAMBASADOR

dec 2007.

Prvo jeda- dvije aaice apsinta pa onad do lege jest i tako onda masan d~oint dobre sensi vutre(sativa luda) onda litra vina bijelog pa kasnije joa jedan mali
ROXPOZNAVALAC

dec 2007.

Posto sam lijena *****, copy paste-at cu sa drugog foruma: Our 2 plans to celebrate in 2 clubs backfired, so we're down to the backup plan - celebrating in an empty unfinished house in the country that belongs to my friend. We have doors and windows and all, but the walls and floors are unpainted, there is no water and no toilet :lol: We're bringing our own water (and alcoholz of course) and the ladies will be able to dump their alcohol byproducts in a.....how do you call it.....shed toilet? Outside....you know, the redneck thing....we actually decorated it rather well :D No heating either, but we're bringing in electric heaters. At least we have electricity. The room we're celebrating in was a storage room full of antique junk....I mean, some plastic bags couldn't be picked up because they would coma apart on touch, like trying to pick up what's left of burned paper. So, the room was an absolute mess, but it ended up awesome for what it was. These are old pics, but now it's even better. We even put a carpet on the floor. Before After Lots of food and alcohol included, and around 500W of music too :gandalf: And, since we declared this a redneck party just for the hell of it (since we're celebrating in the country and this particular part really is our own redneck land), there's gotta be lots of booms and stuff. So, in addition to firecrackers and bottle rockets......khm: Home made bombs, 2 starter guns (one full auto) and a rifle. :D With alcohol and lots of irresponsibility :flask: :flask: (kidding about the last part) :D :D :D Edit: e da, zastava nije moja ideja, al imam "predomoljubnog" frenda koji forsa s time.

dec 2007.

poato travu nisam okusio mjesecima, a neu ni ve eras na~alost (nemaju svi doma farme), nekolicina kolega i ja konzumiramo ovo:
BeyondLEGENDA

dec 2007.

daj ne ku~im koja je fora s onim bombama i puakama... ije je to sve? ... nesvia mi se

dec 2007.

debilana nacionalisti ki nastrojena ccc

dec 2007.

Ja niata nisam planirao... imam malo gand~e, neko meso keva spremila, i odoh u 23:30h na spavanje :D
JaSamZaENTUZIJASTA

jan 2008.

sve najbolje za novu! :thewave:

jan 2008.

oj... sve naj... idem spavat...
Weed KillahPOZNAVALAC

jan 2008.

ajaojao ja strgaaaannnn.. dakle, ljudi su mi za 2007mu zeljeli puno ljubavi, para, vutre itd itd.. za 2008, oni koji mi zele puno para neka mi daju kesh ili uplatu na tekuci, oni koji mi zele puno ljubavi neka mi je daju (ako su zgodno zensko :) ) a oni koji mi zele puno gandje neka mi daju kakv dobar hed. hehehe al ipak.. SRETNA NOVA SVIMA
marijuana loverENTUZIJASTA

jan 2008.

sretna svima nova sve najbolje u novoj 2008 :-)

jan 2008.

Jedini sam u ovom trenutku prisutan na forumu...Super sam se proveo...Ne planiram spavati...prijatno vam zelim spavanje...:banana_dred:
artuvISTRAŽIVAČ

jan 2008.

a sretna vam svima nova, da van sve sta gajite i cim se bavite ide uspjesno : )
Seed weedISTRAŽIVAČ

jan 2008.

SRENA NOVA GODINA sve najlepae i najbolje u novoj godini, i da sadite ato viae droge ove 2008. :dunce:
BeyondLEGENDA

jan 2008.

uuuuuuu, ovo je bilo fenomenalno, e do ek je bio totalno, e... najbolje do sad

jan 2008.

Sreta nova godina!Sve najbolje...:hippy:..... Meni je bilo fantasticno,znao sam da ce biti super ali ovako....Od prve pljuge pa dok nisam otpratio curu kuci je bilo savrseno.Stalni osjecaj srece,ugode i ljubavi........ali tu i tamo neko zakon zabrijavanje...sve super.Sad sam spaced out ali ne u negativnom smislu :abducted:...
elephant0rAMBASADOR

jan 2008.

svima sve najbolje :hippy:
Kurblaj KanAMBASADOR

jan 2008.

Eo ja se vratio prije manje od pol sata bilo je prebolesno jako predobro IVAN IVAN IVAN IVAN IAVN
Yami_RazielAMBASADOR

jan 2008.

isuse boze....e ova nova nije bila normalna...dosli u 8 kod frenda...nakraju nas bilo 7 od cega je 5ero pusilo...imali 2g skunka nekog i 1.5g markoanskog hashisha...e pre pre pre ubijen sam..jos uvjek^^...popio sam jos 2ije pive i to je to...nisam uopce spavao..i upravo motam pljugu...tak da.... Sretna nova 2008.g svim ljudima,zelim vam puno srece,zdravlja,skunka,hasha i svega toga u narednoj godini,ima da uzivate cijelu godinu koliko sam ja danas :)

jan 2008.

Wou!Fantastic!Bilo je izvanredno...ja uopste nisam spavao,dok moji ortaci i dalje :prof10: ...puno srece celoj ekipi s foruma...
GreenManAMBASADOR

jan 2008.

[bez sadržaja]
BugiPOZNAVALAC

jan 2008.

aa predobro... pusili svi...bili u kuci... imali ideju da vracamo sat i slavimo novu godinu vise puta u 1 noci...hahahaha... jer zasto ne? svi vjerujemo sto sat kaze... :D a legendarno
gloss_zelenkyAMBASADOR

jan 2008.

Greenman..eh kad bi imao takvu "ergelu" rasnih primjeraka :P I ja kona no domeka :-) Sve najbolje vam ~elim ljudi dragi.... :maryjane:
kotvaENTUZIJASTA

jan 2008.

ekipa,takodjer sve najbolje!
ROXPOZNAVALAC

jan 2008.

Mislim da onda ne zelis vidjet neke snimke sto sam stavio na jutub :)))))))))))))))))) Koja je fora? Fora je da ej nova godina, i da je slavuimo na selu okruzeni redneckovima koji sve sto im je iz rata ostalo prazne u zrak. Pa da se uklopimo. A bombe su presavrsene: http://www.youtube.com/watch?v=sUZa6q0Nr7A http://www.youtube.com/watch?v=ACfJVWfr9L8 Ja vidis nebi pak nikad kuzio ko bi se zelio napusit i provegetirat novu godinu. Jednom sam u zivotu na partyju pusio i vise nikad necu jer je bezveze. Trava je za po doma chillat IMO. Pusku ipak nismo uzeli, fala bogu.
Kurblaj KanAMBASADOR

jan 2008.

PA ne moraa vegetirat kad puaia posebno ako je neka sativa koja pili mozak onda letia 100 na sat posebno ako se malo popije poslije ini mi se da to smanji jako onu premorenst koju se ina e do~ivi nakon pretjeranog brainstorminga koje sative izazivaju
ROXPOZNAVALAC

jan 2008.

Neznam, mene uvijek trava baca na guzicu. Jednostavno mi nije droga za zabavu.
BeyondLEGENDA

jan 2008.

Mogao bi se slo~iti s tim, pogotovo indica, dok ista sativa mo~e proi joa. Za aktivnu zabavu je alkohol, ali pijem ga rijetko i samo u posebnim prigodama (kao za novu godinu npr.) jer se poslije osjeam prega~eno i otrovano.
RedShAMBASADOR

jan 2008.

:knockknock: meni je ovo skroz paradox. nemoj ovo shvacat kao kenjanje ili sl. samo koment. dakle komentiras seljake ili rednek ljude pa se onda uklapas sa njima. meni je to totalni debilizam. gledam te vase jutjub zajebancije i ono bacanje bomba i pucanje u prazno, samo bacaj samo pucaj i to dalekoo od javnosti!!! i sada ces reci pa bilo je daleko od javnosti ali ju ar mising d pojnt... sve u svemu, sve naj naj svim i nek nam bude jos bolja ova 2008 god :)
ROXPOZNAVALAC

jan 2008.

Zapravo, nebi vjerovao ali hangover od alkohola uvelike ovisi o tome sta pijes, dal mijesas, i pogotovo kolko vode pijes uz alkohol. Shitty osjecaj ujutro je velikim dijelom zbog dehidracije. Inace, jab htio tako da pijem samo u posebne prigode. Al pijem skoro svaki vikend :/ Edit: Ne kuzis zajebanciju. Bio je to role playing :D Imali smo "if you can't beat them, join them" mentalitet. Tojest imali smo razlog da malo poludimo i izdebiliramo se, sto je IMO i dobro stvar s vremena na vrijeme. I jesmo. I svi sretni. Niko mrtav. Uostalom, bila je nova godina. Ne kuzim ove prodike oko one-time zajebancije. Nije da svaki put kad izlazimo moramo uzrokovat eksplozije oko sebe da nam bude dobro.
Ramona_RedENTUZIJASTA

jan 2008.

Dragi vutrasi, sretna vam ova godinica nova - nek vam cvijece cvjeta i dimi sve u 16 ;)
RedShAMBASADOR

jan 2008.

kuzim...i nisam mislila da sa puskom setas po gradu i pucas... u biti tocno znas na sta sam mislila kada si se potrudio tako na dugo i siroko obrazloziti svoje/vase ponasanje... nije prodika, misljenje. da je prodika napisla bi 2 strane texta. Grasshopper Genocide :thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown: mislim, zaboli me kako se zabavljas, nemoj shvacat ovo osobno...
ROXPOZNAVALAC

jan 2008.

Pa znam sto si mislila, al ne kuzim cemu? Bum bum puc puc u zrak, vatrena kugla nasred prazne ceste. Nije da sam ikome naskodio. Sto se sakakvaca tice, bolje da neznas koja sam sranja imao s istima i ne pada mi na pamet opravdavat se u vezi toga. Uostalom imas pravo, glup sam sto se uopce opravdavam u vezi icega. Sretna nova i no hard feelings.
GreenManAMBASADOR

jan 2008.

[bez sadržaja]

jan 2008.

@Green Samo nastavi s tim slikama i godina ce biti puno bolja...:goldmaryjane:
PampersPOZNAVALAC

jan 2008.

ma nek je debilana, bitno da se kod nas bozic slavi 25.og :) pozdrav:b_evil:

jan 2008.

mo~ea i 7-og :-),nije problem ato nisam beba....

jan 2008.

kao prvo svima sve najbolje :) meni je bilo odlicno na doceku,imali smo koji g white widowa, ak 47a, orange buda i american dreama te jos nesto trave i bas je to fina kombinacija za dobar provod :D
RadeAMBASADOR

jan 2008.

Ljudi ja se tek danas otreznio!!! Sve najbolje svima, nek vam se svi zacrtani planovi ostvare!!! Vidimo se na marsu!!!
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

jan 2008.

Neka vam je svima sretan nova 2008. godina. :thewave:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se