VUTRA
ForumZajednicaOfftopicPrison break - "Zakon braće"
LEGACY

Prison break - "Zakon braće"

64 odgovora7,956 pregleda
Splitsko diteENTUZIJASTA

apr 2007.

Uf definitivno serija nad serijama,trenutno sam pod velkim stresom jer sam pogledo 20. epizodu 2. sezone i skoro nisam dobio infarkt:pat: Joa + brbovi na bong,srce mi poludilo hehe Je li ima medju nama joa fanova Scoffielda i ekipe?
NarquilaENTUZIJASTA

apr 2007.

Meni je to definitivno najbolja serija, Scoffield je smislio odlican bijeg, tetovaza, mapa, i drugi detalji tetovaze fenomenalo nemam sta reci previse dobro
mr.skunkAMBASADOR

apr 2007.

Mislim da nikad nisam gledao bolju seriju, ne bi nikad ni gledao vjerovatno epizode na tv-u nego mi frend posudio dvd sa svim epizodama prvog serijala pa sam se odusevio.
BeyondLEGENDA

apr 2007.

Jako dobra serija, ju er sam baa odgledao 22. epizodu 2. sezone. Ali vidim da se snima trea sezona pa se bojim da viae nee biti zanimljivo jer u S02E22 je ionako ve poprili no pri a zavraila, ali na kraju se opet zakuhalo...

apr 2007.

ako mislite da je najbolja serija onda nikad niste gledali The Wire...teska serija za razumijet na pocetku ali najbolje stvari su uvjek takve...
ClarenceENTUZIJASTA

apr 2007.

pogledo drugu sezonu i serija je predobra al nikako i realna...previse baca na sf...al iz tog kuta gledanja je serija do yaya
Rasta_ManISTRAŽIVAČ

apr 2007.

Po meni je najbolja serija Oz , adabisi nigerski brat :D Naj naj serija
InqAMBASADOR

apr 2007.

Od kada imam dsl prestao sam gledato TV definitivno. Od serija pratim south park i LOST. Toplo preporucujem LOST za gledanje posle jointa... zavezace vam mozak u cvor :) A Prison break cu poceti da skidam uskoro...
delboyLEGENDA

apr 2007.

Ne ,ne Prison Break definitivno najbolja serija ! ak je i producent rekao dok je radio na njoj da e to biti najbolja serija ikad snimljena... Pogledao sam sve epizode 2 sezone do 22 (sona)...i prezadovoljan sam. Nezelim uopce razmisljati pesimisti no u vezi 3 sezone, strpljivo ekam ... A svi vi koji ka~ete da je OZ bolji od Prison Break-a, pa daj ljudi jel vam ugodnije gledat dvojicu brae koji se bore za pravdu...nego one fegete kako se rokaju u 'pak??? Ma odvratno,Oz je zatrovan sa tim pederlukom....
Rasta_ManISTRAŽIVAČ

apr 2007.

Oz ti je realnost, a ta sranja su izmisljena, lol bore se za pravdu. Dok u Ozu prikazuju realnost u zatvorima. Sagledaj malo bolje situaciju nekazem da je los zakon brace, al Oz je Oz!

apr 2007.

Pa dobro OZ nije bas ono skroz realan ali to o homoseksualizmu jeste. ko voli oz i prison break mora da ce obozavati The Wire...ne najozbiljne serija je remek djelo ali samo prve dvije sezone...mislim pogledas prvu epizodu i upitas se wtf ali kad ti sve slegne onda se izbezumis koliko je dobra kao neka dobra pjesma prvo ti onako malo legne a kasnije kad ti udje u uvo poludis od srece :))
Splitsko diteENTUZIJASTA

apr 2007.

To everyone: Jel zna ko neki dobar link za download 21. i22. epizode 2. sezone,naaa sam neato ali su podjeljene na dijelove po 100 mb,pa ispadne da jedna epizoda ima skoro pola giga?wtf To Genjo : Di se taj Wire mo~e skinit/kupit/bilokako nabavit?
BeyondLEGENDA

apr 2007.

http://www.torrentz.com/search?q=the+wire odma na po etku su ti kompletna 1, 2 i 3 sezona
PampersPOZNAVALAC

apr 2007.

Prison Breake usporedjujem s malim govancem koji istisnem iz cmara kad me jako boli stomak a.k.a gogi. Prison Breake je gogi:vb_whip:
PSG fanENTUZIJASTA

apr 2007.

zakon brace je do jaja serija, oz je vise pederski ko sto je neko rekao..

apr 2007.

serija je jebena nisam gleda nikad bolju... koliko ima to no epizoda u drugoj sezoni??zato jer sam ja pogleda deset epizoda u drugoj sezoni pa me zanima ??
Splitsko diteENTUZIJASTA

apr 2007.

22.epizode u 2. sezoni,auaka se i trea
Yami_RazielAMBASADOR

apr 2007.

jebena je serija ali nije ko Nevidljivi Covjek...to se na Hrt1 prije par godina prikazivalo...predobra serija...
Splitsko diteENTUZIJASTA

apr 2007.

Dobar je i Scooby-Doo :icon_lol:
JaSamZaENTUZIJASTA

apr 2007.

na kraju ubiju starijeg brata a mlai zavrai do~ivotno na robiji. :2flip:

apr 2007.

:signs016:
Splitsko diteENTUZIJASTA

apr 2007.

ne mo~ea mi to radit...stari ekam ekipu da odgleda joa par epizoda pa da skupa pogledamo zadnje dvije... prenapeta mi i i draga serija... i ti mi sad ka~ea kraj... nadam se da se zezaa... :pat: ina e stvarno nisi u redu...:ohno:
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

apr 2007.

Pa mislim stvarno... Nije u redu da ljudima kvaria do~ivljaj... ...cccc...ccc...cc...c...

apr 2007.

full dobra serija samo je glavni glumac peder aliiii nema veze hahah odlicna serija...!

apr 2007.

full dobra serija bas su je dobro napravili samo je glavni glumac peder aliiii nema veze haha uglavnom odlicna serija! :181:
BeyondLEGENDA

apr 2007.

Ma samo vas zajebava jasamza, to nije kraj...
tokyaISTRAŽIVAČ

apr 2007.

men se vec faca zgrcila kad sam procito ,da je je stariji ubijen ovaj u przunu do jaja ,dobra fora ,.. seija je meni ok skroz, pa nek prica ko sta hoce trebam veceras dobit od frenda jos 2 epizode pa cu da gledam ( 19 i 20ta ) dal je neko gledo "jericho" seriju nema veze sa zatvorima al je dobra prica, neko napao amere s nuklearnim oruzjem pa se jadni snalaze i tako to
NarquilaENTUZIJASTA

apr 2007.

Zna li iko od vas koji link za skidanje epizoda zakona brace???? Hvala unapred

apr 2007.

definitvno najbolja serija u poslednje vreme :icon_biggrin:

apr 2007.

da li je ikako mogue da mi netko poaalje, dadne, snimi ili ata ja znam ve ata se sve mo~e, drugu sezonu zakona brae i to od 11 epizode nadalje? u init e mi jebenu uslugu.

apr 2007.

mo~e li mi itko poslati ili snimiti ili ve neato? treba mi od 11 epizode 2. sezone.
BeyondLEGENDA

apr 2007.

Pa koristite torrente, oni uvijek sve imaju, prison break je bar popularan pa ga ima na tone po netu za skinuti... http://www.torrentz.com/search?q=prison+break evoga, prvi na listi, cijela 2. sezona, skinea torrent, lijepo selektiraa koje epizode ~elia skinuti iz torrent filea (bar na bitlordu) i download

feb 2020.

Sad tek vidim temu o Prison Break.. Posle 13 godina se javlja sledeci komentar (nisam mogao odoleti) Serija ima 5 sezona, definitivno najbolje odradjena serija po meni, mnogo volje, truda i rezultat smo gledali.. Od prve sezone do 5 je neizvesno.. i ako su svi mislili da je 4 poslednja, ova 5 je sve iznenadila i napravila pravu pometnju,voleo bi kada bi jednog dana i 6 sezona izasla, ali nikada se ne zna, sve u svemu odlicna serija, vredna svake minute gledanja... Izvinite na ozivljavanju bezvezne teme, ali vredno je komentarisanja :D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se