VUTRA
ForumZajednicaOfftopicKuda za docek 2011
LEGACY

Kuda za docek 2011

14 odgovora1,183 pregleda
dr.manijakAMBASADOR

dec 2010.

Cudo da do sada niko nije otvorio ovu temu. :D Pa znaci kuda se ide za novu godunu, ja evo par dana trazim po netu i nigde nista sve u kur*c, sve su to neke seke aleksic, jelene tomasevic i karleuse, ,sve tuznije od tuznijeg. Prve godine da u BG-u nema nicega dobrog gde bi mogla da se provede novogodisnja noc. Pa mozda neko od vas zna kuda ce i podeli sa ostalima. :D Ja jos nemam pojma. Pisite ljudi mozda meni i drugima date neku dobru ideju. :pat:
Teglica_UnkaAMBASADOR

dec 2010.

Docek nove godine 2011 na vutra.org cetu cena ulaznice je dva papirica + 10 besplatnih smajlica rezervacije kod mene na pm jos malo mesta je ostalo tako da javite se da i ovu novu godinu proslavimo zajedno:icon_lol:
dr.manijakAMBASADOR

dec 2010.

Iznajmljujem supu vrata od dasaka sa tarabe, malo prasine, naravno bez tepiha. U supi se nalazi bure sa kiselim kupusom i par tegli ajvara od prosle godine, sa jako malo budji na vrhu. 10e sat Gratis Sok od paradajza. Muzika ne dolazi u obzir. :)
papandopuloISTRAŽIVAČ

dec 2010.

a pazi ovo nemam tajmer na boxu tu ulogu sam ja preuzeo u 22h palim stroj pa sve i da hocu negdje ...uzela me mala skroz:sick:
xxrobixxAMBASADOR

dec 2010.

Buksa neka sa frendovima. Ubit se od dima :)

dec 2010.

Ja u na Sejaele..... samo moram nekako skupiti love za nove kupae gae jer ove ato sam naaao na bazenima prije 7 godina nisu mi viae fora :) Ako mi slu ajno 'zbriae' avion...onda u vjerovatno biti na chat-u od 've Vutre :)
MeskalitoLEGENDA

dec 2010.

Tegla party na chatu Domacin : Dj TEGLA and brijachi Nagradna igra : Moze ako smislimo .....
Midnight_TokerISTRAŽIVAČ

dec 2010.

sa uskim krugom prijatelja, doma fino u toplom, sa dimom i cugom i provod je zajam en :D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se