VUTRA
ForumZajednicaOfftopicCBD Skank Haze 1:1 cbd:thc - uvodne rasprave i razmisljanja
LEGACY

CBD Skank Haze 1:1 cbd:thc - uvodne rasprave i razmisljanja

185 odgovora9,628 pregleda

feb 2015.

Pozdrav kraljevi i kraljice :-) Imam u planu odraditi pet komada navedene biljke, nabavio sam orginal semenke prva reprodukcija joa u orginalnoj ambala~i na naj tamnijem mestu eka dan D. Danas je 26.2.2015 razmialjam kada bi bilo naj bolje pustiti da proklijaju pa sve redom, prvo klijanje u salveti pa u saksije od 2,5 litre nakon toga u plastenik od 8 m kvadratnih. Prvi put mi je, nemam nikakvog iskustva sa sli nim stvarima pa osim mnogo sree bie mi potrebna i po koja sugestija. Kupio sam zemlju sa PH prosek 6,8 i jednu 6,0 ali imam u planu napraviti mix sa kravljim stajnjakom starim nekoliko godina. Stiropor je spreman i Plantela list i plantela cvet je spremna, ato se ti e vode imam dva izbora bunarska sa dubine 30 metra i voda iz zida :-). Kada ne bi bilo rano da po nem sa procesom, nakon klijanja na sobnoj temperaturi od 25-26-27 c mislim ih dr~ati u istoj prostoriji na rastu pod prozorom ili imam mogunost da ih iznesem u neato hladniju prostoriju ali ima daleko viae svetlosti ( temperatura je skoro kao vanjska, noi plus dva tri, dnevne 9,10,11,12...15 c). Nestrpljiv sa sa po etkom sadnje pa mislim da bi bilo bolje sa ekati joa malo ali nisam siguran kada potrefiti idealno vreme. Za sada toliko...

feb 2015.

sretno kad god da krenes

feb 2015.

pri ekaj joa mjesec dana bar,pa po etkom 4 mo~ea po eti
TarzanZMAJ

feb 2015.

pocni u 4-5mj ovisi kakvo vrijeme bude bilo, u plasteniku je vlaga vrlo velika mozda poslije bude problema s plijesni, sretno i ne zuri..

feb 2015.

lako vlagu rjeaia,samo neka ima sunca preko dana

feb 2015.

ima mogunost otvaranja sa obe strane radi cirkulacije zraka ali sam pripremio i jedan ventilator onaj sobni stojei sa tri brzine upravo zbog sparine, ako bude zagustilo capnicu najlon, mislio sam da bi bilo dobro zbog leda, raznih nametnika i sl..staviti ih u nutra
TarzanZMAJ

feb 2015.

onda odlicno, samo se pazi susjeda ;)

feb 2015.

Sve je pod kontrolom,uz sve ostale kamufla~e imam pse, ni ptica ne mo~e da preleti preko zone a da ne leti perje ;-)
ma yaISTRAŽIVAČ

feb 2015.

ii pocinje lagano sezonaa! pratim sretno! :D
Ig0rLEGENDA

feb 2015.

Sretan grow :) Vidim da pise CBD vjerovatno je za ulje u medicinske svrhe pa pratim
StipeZMAJ

feb 2015.

Stavi termometar u plastenik i cekaj 18°C pa na vise :)

feb 2015.

bravo, upravo za to ako bude koli ina ako ne otie u dim

feb 2015.

sadi odmah u plastenik samo dodaj koje pomo no svjetlo za fotoperjod do proljea mo~ea imat klonove i doznat koja je ~enska....sve ea na pod indoor a mo~ea i kjojeg mentora "udavit"

feb 2015.

Nije mi zgodno imati svetlo nou a upravo gledam vremensku prognozu i temperatura se spuata ispod nule a mo~da padne i sneg. itao sam o tome vezano za ~enke, mu~jake....mene to totalno zbunjuje isto tako ono za kresanje vrhova, to u ini mi se morati u hodu u iti zajedno sa vama.
domajalikISTRAŽIVAČ

mar 2015.

Stavi po etkom 4 mjeseca poato imaa staklenik na klijanje,najranije,ateta bi bilo da upropastia dobre menke,kolko vidim ne kompliciraa previae plantella ej odli na za po etnike,stajsko gnjijivo ti ni netreba,nemo~e akodit ako ne pretjeraa s njim,i ako je dosta zrelo,al imaa dobra 2 gnojiva s kojima prakti ki nemo~ea zajj sretan grow i budi strpljiv kad god krenuo il u 4 il u 6 mjesecu berba e ti bit krajem 10mj,po etkom 11,samo ato ea vee biljke a s tim i vei urod dobit,a ovo za muake ~enske sve ea na vrijeme nau it,~enska e izbacit bijele dla ice,muaka jaja

mar 2015.

ovih dana razmialjam o tome koliko muaka daje roda i koliko mora biti udaljena od ~enskih da bi se isklju ila svaka mogunost opraaivanja ~enki. U slu aju da muaka daje rod pa da se ne uniatava nego da se prebaci na drugu lokaciju da se iskoristi... pokuaavam pohvatati ato viae i tako pripremati ato je u mojoj moi, nadam se da e sve ii kako treba.
domajalikISTRAŽIVAČ

mar 2015.

upaj muake van,kakav urod ahahah,dobit ea svoju vutru punu sjemenki,biljka e troait energiju da radi menkice,i urod ti mo~e bit i duplo loaiji ako se baa ono poateno opraai

mar 2015.

U tom slu aju ima da je ia upam iz ramena :-)
mazarLEGENDA

mar 2015.

o kakvim muakima pri ate cbd skunk haze ide isklju ivo u femini sjemenkama, nemojte ga plaaiti.... Nemaa muakih.... http://cbdcrew.org/varieties/cbd-skunk-haze/ http://www.dutch-passion.nl/en/cannabis-seeds/product/cbd-skunkhaze/

mar 2015.

[bez sadržaja]
DzparanojaLEGENDA

mar 2015.

Ne Znam gdje si pozurio kralju Maksimilijane :) sacekaj do 20 aprila recimo. A u medjuvremenu iskoristi ovaj forum da usvojis potrebna znanja,kad si vec tu....nemoj kao ja resavat probleme u hodu...i postedjet ces sebe velikih muka,a i ostatak zajednice :D Citaj sve redom pa ce ti uklanjanje vrhova,raspoznavanje muske i zenske biljke i ostala problematika biti hod po slatkim mukama :) CITAJ, pa tek onda sadjenje. Ja sam radio obratno,i naravno da sam se zabavio o jadu.... i druge sam zabavio o jadu ;) ne treba ti to. Gore imas opciju search pa kucaj kljucne pojmove koji ce te povesti do relevantnih pojmova : klijanje,presadjivanje,zemlja,trening,gnojidba,zalijevanje,raspoznavanje muske i zenske biljke,berba....odprilike ovako izgleda proces uzgoja biljke,pa uci sve redom. Imas vodice za outdor,od Green mena,i vidjoh jedan novi, Tarzan je autor. Oba su sjajna,prati smjernice a za ostalo ce se pobrinuti Majka Priroda. I Bog Sunce,nadamo se da ce ga biti vise :) I ja ne bih gajio u plasteniku,jer pitanja bezbjednosti ne smiju biti sporedna.... da ne bi bilo ne po glavi druze plavi! Protiv plave napasti ne pomazu psi,vec stealth. Sto bi te neko pitao sta imas u plasteniku,ovo ono. Muska biljka se NE PUSI, vec samo cvjetovi zenske biljke...da znas. Kao sto rekoh,sacekaj jos malo i uci u medjuvremenu....kako grow teoriju,tako i moras uciti se strpljenju.... i budi spreman da slusas savjete od ovdje dokazanih majstora zanata. Lako ces ih prepoznati ;) Srecno kralju :)

mar 2015.

itam forum ve danima, nedeljama...kada sam nekoliko prvih puta itao tekstove pogubio sam se totales, s obzirom da nema nikakvog iskustva sa sadnjom ni ega sli noga tu su se naali mnogi izrazi meni kao apansko selo, joa i engleski satro nazivi....al ajd, bio sam uporan pa sam si dao vremena i strpljenja da to samo po sebi legne mada mnogo joa nije i nee sve dok ne bude sama radnja proala kroz ruke ( kao i u veini radnji ). `to se ti e plave napasti, jbg, da mi dou preostaje mi joa samo da se naguzim i da ka~em ajde joa me samo izjebi i to je to....ulje mi treba za moju dijagnozu, ne bi se zezao sa tim da imam toliko love da kupujem ulje i marihuanu...( kvalitet viae nego upitan ). A verujem kada bi doali i kada bi videli koliko se patim sa uzgojem i za ata mi treba mislim da bi pandur rekao, daj ja u ti okopati i zaliti :). Mada nitko ne mo~e prii, privatno vlasniatvo, ograeno. Reaio sam saditi, pripremio teren, pokupuvao veinu pribora...idem do kraja nema druge. * * * ne treba citat kada ofgovaras odmah nakon posta pwrsd
DzparanojaLEGENDA

mar 2015.

Onda Amin,mnogo je pametnije uci u pricu sa odredjenim predznanjima, nego kao ja prosle god ....kao da sam pao sa Marsa. Naravno tu je i Youtube, pa ces tamo vidjeti sta te ceka, i tako ces razrijesit brojne nedoumice, Preporucujem ti da gledas "Grow like a pro" od nekog lika Nico Escondido :) Sjajan video,prica o svemu sto jednog growera zanima.... naravno tu je i Ultimate grow dvd od legendarnog Jorge Cervantesa , iz tri dijela. Obavezno ovo pogledaj ako vec nijesi,i naravno kucaj : toping,fiming,male,female canabis plant,bla bla bla.... i naci ces sve sto te zanima,i sto te buni ;) Zelim ti uspjeh,i da dijagnozu uklonis,ili barem svedes na minimum.
mazarLEGENDA

mar 2015.

toping, firming, male , female....... da nisi stavio canabis plant,jebate kako perverzno mi je to na prvu zazvu alo:p

mar 2015.

Pa relativno blizu ali se ne vidi sa te strane od ograde, imam nekakvo cvee okolo ali e ga biti joa pogotovo ~bunastih. Platenik je 2,50 puta 3,00 metra *** ne treba citat kad odgovaras odmah nakom posta pwrsd

mar 2015.

5 metara Visina 1,3 pa se penje na dva * * * nemoj pisati poruku za porukom kad mozes editovati postojecu pwrsd
Crta_BelogAMBASADOR

mar 2015.

Vidim da je kod vas hladnije, ja se nadam da ce kod mene na moru prije zatopliti, pa cu moci da ih zasadim pocetkom Aprila. Prvi put sadim out, uzet cu po 3 sjemenke od svake vrste indike, sative, 50-50 hib, pa cemo vidjet kako ce se razvijat....btw, danas sam isao traziti mjesto, i naletim na necije mjesto od prosle godine :fuck: ... mislim ono wtf?!

mar 2015.

Ra unao sam na to, ne dolaze u taj deo nikada, barem ih ja za petnaest godina nisam vidio tu ali nikada se ne zna a nemam mnogo izbora osim da radim u zatvorenome a za to mi je mnogo uloga.Razmialjaom sam da posadim samo dve. E sada kod tih automatik moram znati koja ima isti omer thc:cbd da bih sadio nju. *** ne treba citat kad odgovaras odmah nakom posta pwrsd

mar 2015.

Ova je mala ali ljuta kao feferona :-) Hvala

mar 2015.

Tetrapareza spastica. Treba bi neato ato me nee zavrtit mozak nego neato za opustiti miaie ali da sam dobar u glavi.

mar 2015.

moja, 33 god. teako sam pokretan, sve sa atakama, imam spazme koje me dr~e uko enog i u gr u, treba mi neato ato e mi miaie opustiti ali da me ne smlati u glavi.

mar 2015.

Nemam. Dvoumio sam se dali da skupljam lovu za opremu pa kada sam izra unao sve odlu im se za van.
DzparanojaLEGENDA

mar 2015.

E Jbg,onda bi zaista trebao biti bezbjedan... ko ce posumnjati da covjek na stakama uzgaja marihuanu....jos ako je sve zakrovito trebalo bi biti ok. U svakom slucaju,samo napred,imas moju moralnu podrsku u tvojoj pravednoj i pozitivnoj borbi.... divno je vidjeti kako covjek sa ozbiljnim zdrvst problemima uzima sudbinu u svoje ruke.... ne ocajava,ne samosazalijeva sebe,vec se maximalno angazuje da Pomogne i sebi drugima.... sebi lijekom iz prirode,a drugima svojim pozitivnim stavom i primjerom kako se hrabro koraca kroz zivot !!! SVAKA CAST
mazarLEGENDA

mar 2015.

http://en.seedfinder.eu/research/medical/Spasticity/ mislim da ti je dobar izbor, kao ato i vidia. Osobno nikad nisam imao problema s miaiima (osim ato bih znao izgubiti snagu u nogama) Mislim da ti je tu odli an i g13 skunk, mene je skroz znao opustiti, mo~da ak i previae. I naravno preporuka je Jack Herer (uzmi od GHSa, on je femini, da ne lovia muake:p). Zaato njega svima preporu ujem? Jednostavno on je car za pozitivne misli, tu nema bad tripa:makaze:, a vjerujem da ti takvo neato apsolutno treba (kao i 99,99% populacije) LDN je takoer dobar za tvoju dijagnozu https://www.google.hr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=spastic+tetraparesis+low+dose+naltrexone Osim ato su te isprepadali za muake i ~enske, nemoj se sad isprepadati da e netko vidjeti biljke, pa ti imaa ozbiljnu dijagnozu, uostalom vjerovatno oko tebe ljudi znaju tvoju dijagnozu i suosjeaju....:sun2:

mar 2015.

Ajd da si potvrdim gradivo :-) Zna i ovaj moj CBD skank haze je dobar izbor ali da si uzmem i Jack Herer ? Nisam hteo ulaziti u diskusiju o tome da sam sa svima komaijama veoma ok, nikada ama baa nikakvih problema, niko drugi ne vidi sadnju osim eto ato e mo~da osetiti miris, ne gajim za prodaju i isklju ivo za svoje zdravstvene potreba pa ako me i neko nekim udom provali i otkuca to bi bilo van svake pameti. U tom slu aju bolje da be~i jer ako ga stigne motka ostatak ~ivota mu atake ne ginu :-/ Htedoh joa rei da ovaj moj dnevnik je sve samo ne dnevnik uzgoja :-D
mazarLEGENDA

mar 2015.

`teta praznog prostora u plasteniku:p Ne moraa 5 Jackova, mo~ea samo 1 (za tvoje potrebe dovoljan za zapaliti), ionako ti slijedi par godina uzgoja.... NIKAD nije samo u jednom, kako bi rekao Zlo & Naopako, ne postanea ovisan o travi, ve o uzgoju.... Nemoj da te briga poveliki intro u dnevniku.....

mar 2015.

Potpisujem Mazarka jednom kad ih uzgojis nema vise nazad...ja ne pusim zapalim svake prestupne i to iz dosade al vec sad imam tri slijedeca growa u glavi i jedan koji sam tek sinoc prebacio na cvijetanje....postaje zabrinjavajuce al nije kriticno jos uvijek ne spavam u sobi sa biljkama :)

mar 2015.

o da, growanje je zaraza :) nego sta cemo sa ovom temom, gde sa njom a da ne bude yard. dnevnik fakat nije, kad dodje vreme otvori novi dnevnik, al kad krene uzgoj ;) evo, nasao sam resenje, uz malu izmenu naslova :)

mar 2015.

Valja li ata, ima li muaki ? :-D

mar 2015.

ne znam, al rozih ima
Otto GrunfLEGENDA

mar 2015.

Morning Glory:sun2:
ma yaISTRAŽIVAČ

mar 2015.

Maksimilijane, jos je rano za utvrdivanje muske i zenske men se cini da ti biljke nemaju sunca, a to nevalja nikako :eek::eek::eek::eek::eek: i jos vise komada u jednu saksiju, ni to nevalja... :O
TarzanZMAJ

mar 2015.

ma ya, na fotki je ukrasni slak a ne ove nase biljke :) nemoj pisati post za postom, imas opciju "edit/uredi"

mar 2015.

Maksimilijane, ata god ova tema bila, inspirativna je ve sad. Meni sve neki leptirii u trbuhu kad vidim taj plastenik. :rolleyes: Sretno sa dijagnozom a za grow ti srea nee trebat, jer ve su se uatekale legende tipa mazara i cilija ;) AJMOO :banana123:

mar 2015.

Na uputama o biljci piae da je vreme cvatnje 10 tjedana a vi spominjete ak kraj desetoga mjeseca branje, to me zbunjuje. ak i ako krene po etkom petoga trebala bi biti gotova po etkom osmoga naj kasnije, velika je razlika po etak osmog i kraj desetoga. Mo~e li netko iskusan samo kratko ako nije problem ?

mar 2015.

evo kume https://www.vutra.org/threads/vodic-za-vanjski-uzgoj-outdoor.13392/ Biljka se razvija u dvije faze - vegetacija i cvijetanje, kad e po et cvijetat ovisi o trajanju dana u usporedbi s nou OSIM ako nemaa ruderalis (auto sorta) koja nije fotoperiodna. Zna i raste dok se trajanje dana i noi ne svede na 12/12. Kad se to dogodi (kraj ljeta) biljka po inje cvijetati. :skot::

mar 2015.

Cvjetanje pocima oko polovice 8.mjeseca pa racunaj +10tjedana

mar 2015.

hvala kralju, iskreno prvi put ujem ovo, sad sam se prosvetlio kao da mi je netko aamar udario :-)

mar 2015.

SET GROWBOX 600W sadr~i: [*]Priguanica TRM 600W [*]Aluminijski reflektor Stucco [*]Pirate Box 120X120X200cm Growbox [*]Ventilator VK100 [*]Filter 100 protiv mirisa Carbonaktive [*]Sylvania GroXpress 6000W [*]Aluminijska cijev za prozra ivanje 100mm: 1 metar cijevi `ta ka~ete na ovaj set ?

mar 2015.

Pogledaj malo druge dnevnike s tim dimenzijama, stipe je sad zavraio grow s takvim ako se ne varam. Meni izgleda ok mada nisam kompetentan za tu veli inu. Ono ato je sigurno da e taj vent bit bu an bez potenciometra. Pogledaj koji dnevnik u podforumu unutarnje uzgajanje, odmah e ti bit jasno ata treba ata ne. ;)

mar 2015.

sta je ovo od 6kW, jel to lampa il je greska u nuli :)

mar 2015.

greaka, greaka... jedna je viaka definitivno
mazarLEGENDA

mar 2015.

kakav sad growbox pored plastenika, nestrpljiv?

mar 2015.

Ovo je trebala biti prvobitna opcija, sada guram plastenik pri u o ovo za ubudue, mo~da na zimu :-)

mar 2015.

dali to ovaj na kojeg mislia da bi bio dobar, ima ih viae raznoraznih ...ovaj je auto ovaj je obi an, nije auto * * * nemoj pisati post za postom, edituj postojeci pwrsd
mazarLEGENDA

mar 2015.

Imaa auto black jack na popisu, on ti je Jack herer x Black domina, to ti ne bi bilo loae piknuti tam negdje po etkom 5. pa ti je u 8. gotov, imaa za probu za zapaliti. Koje ti sad slatke brige imaa:p Ovi razgovori s tobom me bacaju na moje vesele po etke:makaze:

mar 2015.

Ima li neko iskustva sa L.S.D mislim na efekat konzumacije

mar 2015.

imas u dnevnicima

mar 2015.

Bogami ima i to dosta, ne setih se upisati u tra~ilicu
mazarLEGENDA

mar 2015.

nadasve ubojit:makaze: Imao sam ga kad i Pineapple Chunk i kad ga je Mrkvica troaila (ulje) i tu smo se itekako slo~ili, nadasve ubojit:wave:

mar 2015.

Joa pokuaavam da shvatim ono u vezi omera duaika, fosfora i kalija... Recimo ata je sa ovim koje sam naaao u kui, dali bi to moglo za ovu naau narodnu medicinu ?
mazarLEGENDA

mar 2015.

ovo tvoje je za vege fazu. https://www.vutra.org/threads/koja-gnojiva-koristite.5200/ nije ti skupa - crvena plantela za cvat, zelena za vege fazu.

mar 2015.

plantelu sam kupio, treba da mi stigne, taman dok mi ne bude trebala i prije, itam da sa njom nema greake pa sam je uzeo

mar 2015.

Joj ljudi ato se meni sadi :-))
TarzanZMAJ

mar 2015.

i meni :D al bio sam nestrpljiv pa sam jednog automatika vec zasadio, eno ga pod cfl-om tek se "izlegao" :) (outdoor prica)

mar 2015.

razmialjam da pristavim jednog Auto Jacka ve u ponedeljak pa polako, evo ve temperature ide 16,17.. ak i 20, ka~u stabilno u ovom tempu
TarzanZMAJ

mar 2015.

ma bolje ne, ak neces prvo u boxu.. jos je nocna temp. dosta niska
zevalicaaaLEGENDA

mar 2015.

Iscitala sve do sada...srecno/ulje ces praviti je l tako/,cekam da vidim to sadjenje u plastenik i kalo ces napredovati-samo hrabro :)

apr 2015.

Pozz ljudi ja sam novi na ovom forumu .posadio sam svoju biljcicu prije 10-ak dana i zasad tjera drugi par listova polako .stavio sam ventilator mali od pc a visa nje je zarulja stedna od 80 w i ljepo se razvija.e sad trenutno me zanima hocel joj naskoditi 4 dana da je u mraku jer nisam u mogucnosti da bude ta 4 dana pod svjetlom moram je skloniti jer nisam sam u kuci ili da je stavim na svjetlost vani .a poslije naravno opet pod zarulju .
TarzanZMAJ

apr 2015.

hoce naskodit ce 4 dana mraka, izduzit ce se jako u najboljem slucaju.. ako mozes stavi van ali zastiti je necim npr. boca/kanister od 5l prerezes popola i stavis preko nje, izbusi rupice da ima zraka..

apr 2015.

Da al hocel imati kakve posljedice od ta 4 dana vani od sunceve svjetlosti .npr: necel prjeci u domacicu jer hocu da bude prava vutra .i da zanima me jos koliko joj je potrebno vegetacije dana na 18/6 rezimu a koliko cvjetanja otprilike moze li tko reci ? koliko sam skuzio na ovim forumu sto se tice cvjetanja sam mogu odabrati cim prebacim na 12/12 ona pocima da cvjeta.izvinite ako postavljam glupa pitanja al prvi put sadim je pa bi zelio znati.pozz
TarzanZMAJ

apr 2015.

pa zastiti od niske temperature i kise sto pada ovih dana kako sam ti gore rekao, oblacno je i malo ce se izduziti ali ni priblizno toliko kao u mraku, toliko od posljedica.. kad si otp zadovoljan velicinom biljke prebacis na cvjetanje (12-12) i onda racunas najmanje nekih 50-ak dana do kraja cvjetanja.. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::whato:::whato:: :eek: jel imas brendirano sjeme? ako si vadio iz vutre onda je "domacica" kako god ona ispala :) poz

apr 2015.

U tome i jest problem sto je ovo sjeme iz domacice bas izvadito imao sam par brendiranih sjemena i bas ni jedno nije uspjelo .ovo sam slucajno zaasdio i krenulo bas extra .ma ajd zadovoljan sam i da bude domaja kakva dobra .ma ne planiram ici sa njom previse u visinu jer nemam mjesta sa njom .radije malo zbunje napravit nego da bude previse velka.al ajd to mi je prva biljcica pa onda toliko i nije bitna.nebi samo zeleo da se trudim previse a na kraju da moram 10 g ispusit da me pukne..pozz

apr 2015.

nego maxi kume, jesi ti razmislio i raspravio lol, di su te biljke :D skoro 5. stranica a staklenik prazan, c c. Doduae neznam kakve su temperature kod tebe al joa malo polovica travnja

apr 2015.

Mi ovde u sremu pokupiamo izgleda naj gore vreme od svih, evo sada noi 0..vetrovi danima 100 na sat, red kiae red sunca, dnevna oko 10... a i doalo je do nekakve preinake sa sajtom, puatam sli ice im bude

maj 2015.

Na kraju sam se odlu io za Auto Jack, CBD Skank u sledeu ako Bog da sree, zdravlja i pameti :-).Ovo e biti dnevnik sa jabukama i kruakama, kada je ve tako krenulo...sledei idem sve po ps-u. Jedna slika, sutra je star mesec dana od klijanja, on mi je prvi i naj vei pa me zanima dali mo~e gnojidba Plantelom a ja u sledee gnojenje ostalih da se ravnam po njemu ?

maj 2015.

koliko vidim tema je u sve i svasta. ako hoces da bude dnevnik otvori novu temu u dnevnicima uzgoja, rezimiraj sta je do sada bilo i nastavi tamo u dnevniku. taman da razdvojis jabuke od krusaka :)

maj 2015.

Imam Auto Jack, Il Diavolo i CBD Cheese Candy, odlu io sam se za ova tri jer su automatici, br~e e doi kako ste mi rekli tako mi viae odgovara. Pokuaau otvoriti a nadam se i zatvoriti :-) Samo jedno pitanje, pokuaavam u itati slike sa fotoaparata i ne dozvoljava mi jer ka~e prevelika je, bilo bi bolje zbog kvalitete da ide sa fotoaparata

maj 2015.

odradi resize fotografije, ne sme biti veca od 2mb, znaci samo smanji pa ide upload bez problema.
Crta_BelogAMBASADOR

maj 2015.

Pozz... Neznam zasto ih vec i nisi krenuo gnojiti. Vec nakon treceg tjedna mozes pomalo, probas s pola doze pa ako je sve ok, sljedeci put tj sad kad ima mjesec dana i s punom dozom. Sretan grow :gled:
DzparanojaLEGENDA

maj 2015.

Yeap.... ova tema je ispunila svrhu.... zrela je za klju .... ionako ovjek ima dnevnik, nema potrebe da aetamo tamo amo ;)
Crta_BelogAMBASADOR

maj 2015.

@Dzparanoja Aj baci link od tog dnevnika. tnx
DzparanojaLEGENDA

maj 2015.

Eo Beli...https://www.vutra.org/threads/auto-jack-il-diavolo-cheese-candy-cbd.13921/unread
đoksonPOZNAVALAC

maj 2015.

ljepa biljka

jun 2015.

dali je kasno da se stavi CBD Skank Haze da klija ?
DzparanojaLEGENDA

jun 2015.

A ato me ti Max aetaa, ova tema je joa ~iva ? :) Baci je, kad ti je merak... ali ne o ekuj njen pun potencijal, al bie 1 metar biljke pod hedovima garant ;)

jun 2015.

Dovoljno, mislio sam probati jednu da vidim kako e ii Skank i to u kantu od cc 30 litara

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se