VUTRA
ForumZajednicaOfftopicko vas ganja kad ste napuseni?
LEGACY

ko vas ganja kad ste napuseni?

80 odgovora8,358 pregleda
jozoISTRAŽIVAČ

dec 2005.

ja i moj frend kad god se napusimo vidimo SWAT-ovce(Special Weapons And Tactics) kako nas ganjaju,u crnim uniformama i sa gunovima pa bjezimo po kvartu i sakrivamo se po haustorima da nas ne naðu.a kad odemo u haustor onda cujemo kako helikopterima kruze oko nas ~~ .ima ko kakva slicna iskustva?
P.P.POZNAVALAC

dec 2005.

hehehehehe... ja sam svasta vidila ali nista poznato, neki izmisljeni likovi...
GreenManAMBASADOR

dec 2005.

JOZOOOOO!!! :))))) ::histerija xixixixi xixixixi 0023 0023
nobodyENTUZIJASTA

dec 2005.

mene je proganjao zli ja
SLO-EraLEGENDA

dec 2005.

ja sam davno rekao, da je jozo uaao u legendu vutre.org. ::histerija ::histerija :pivo
jozoISTRAŽIVAČ

dec 2005.

gamad jedna brkata 0127 to smo ih uslikali kad su nas ganjali po Importane-u ~~
korisnièko vimeENTUZIJASTA

dec 2005.

meni jedino nekad bude frka od murije, jednom sam se èak žešæe izparanoisao.
SLO-EraLEGENDA

dec 2005.

jozo dimnjaèari veliš da nisu? ~)
jozoISTRAŽIVAČ

dec 2005.

pitacu ih iduci put ~~
xarabasENTUZIJASTA

dec 2005.

Jozo legendo!!! 0023 0023
parameciumENTUZIJASTA

dec 2005.

Au ala ste opaki kada vas jure speciajlci. A sta li radi regularna muruja?? Vari sa vama...
jozoISTRAŽIVAČ

dec 2005.

ajde,nemojte filozofirat ::balonja nego odgovorite na pitanje ~)
SLO-EraLEGENDA

dec 2005.

nema joze veèeras?? jozoooo jozoooo jozooo da nije upao u boj sa brkatima....? ostavi ih i dolazi vamooo ~)

dec 2005.

Mene je sinoc izgleda Erin cucak proganjo mali laje i laje kad mu prolazim pored kuce a ovako kad se vidimo na ulici onda je sve super sa mnom. I tako ja se vracam skoro svaku noc kuci od druga nekom precicom preko nekog mostica uglavnom da ne duzim. I jebeni Dzeki svaki put za mnom i zalece se da me ujede sve dok se ne sagnem kao po kamen i onda shtura. A mrak i zima i nista se ne vidi kroz neke kamp kucice. I svaku noc razmisljam (jos budem cesto i naduvan) da li nocas imam zivaca za dzekija? I sinoc eto rekoh ajde ko ga jebe smaralo me da idem okolo. Jos bila mjesechina perfektno za moj podli plan! E sad posto Dzeki trci uvjek oko jedne kamp kucice da bi me pristigo i lajao sa prednje strane i krene on da trci ko i uvjek okolo...ali ovog puta cim je on zamako pocnem i ja da shprintam do onog mjesta dje on izlece. I sakrijem sem uz za zid kamp i kucice i kad sam ga cuo kako dolazi i laje ja iskocim i tako ga prepadne kao da ga medvjed napao poceo bjezat, usro se. Nije mi nimalo zao bilo vjerujte mi isplatilo se fino.

dec 2005.

Heheh...pametno mu napravio!!! fvie:
SLO-EraLEGENDA

dec 2005.

jozo ima u Cro leka za ovo pašèe od Genja-SWAT pašèe što skaèe iz helikoptera. ~) pas Tornjak ne skaèe-on leži ali kad ustane....
jozoISTRAŽIVAČ

dec 2005.

::histerija zašto si sad spominjo to vražje pašèe.sad kad se sutra naduvam budem svud vidio to mrtvo SWAT pašèe kako me ganja ~)
OresarISTRAŽIVAČ

dec 2005.

Jozo a sta ti pusis kad sve to vidis ~)
baD smOukaISTRAŽIVAČ

dec 2005.

jozo skidam kapu, ali ako ti to ozbiljno onda je istina puno dublja(LSD) nego mene cijelo vrijeme proganjaju trebe koje nisu ni za kupus gazit(BOROSANE SMRDLJIVE) pomalo sam se zabrinuo jer osjecam pedofiliju u zraku!!!!!! ps: sta bi tek bilo da mi zena to sazna 0009

dec 2005.

mene su jednom napali mali ljudi.. vukli su mi papuche i na kraju ih skinuli zajedno sa charapama... uopshte ne znam shta se desilo,, samo se secam da su bili mali i da ih je bilo monooogo... tad sam prvi put pushio skank u zivotu...a 3 meseca pre toga pocheo da aktivno varim. i to sam sam puk'o stotku ..znachi, nije mi bilo dobro.

jan 2006.

Pazi uglavnom ljudi pricaju kako je nemoguce imati halucinacije na wutri i ja ih isto nikad nisam imao mada sam samo jednom pusio skunk i to ne 100ku vec onaj mali dzokavac na nas troje a ja sam se rasturio!!!!Uzeo sam mzda 3 dima,jes da sam povukao i razbio sam se ko nikad..... Pazite trip,moj drug je posle nekih 5 min krenuo da tripuje kako ima ''nekih problema sa srcem''kako je on meni rekao...onda sam se ja pomalo uspanicio al tek je onda krenulo sve...prvo mi je celo telo nekako utrnulo...u pocetku al to je brzo nestalo... onda smo se svi razisli kucama...mene su krenule uzasne paranoje da vataju...znaci 2 sata sam bio lud...i taj put,i dan danas mogu da tvrdim da sam u televizoru video one cudne vizualizacije iz Winampa...i da da jos jedan od tripova mi bio da mi je pluvacka promenila ukus,nekako u kiselo...a za to vreme moj drug se vracao sa tim dr ortakom i u glavi tripovao kako je on namerno doneo tu wutru i da je to sve zavera...onda se udarao u glavu jer je mislio da mu je tako bolje itd da ne smaram.... Tako daaaa...svasta je nas lovilo... Sta mislite jel to neka jaka wutra,mislim znam da jeste al sa cim bi se poredila...bila je mnogo svetlija nego obicno,pomalo lepljiva i imala je cudan miris,kao na hashish
xarabasENTUZIJASTA

jan 2006.

Mene su sinoc ganjali....... ne znam isplati li mi se vise da izlazim u grad :?:
KulerISTRAŽIVAČ

jan 2006.

mene ganjaju panduri i komsinice :p panduri zbog vutre... a komsinice zato sto uvek duvamo u jednoj zgredi, bas pored vrata jednih studentkinja... i sve se nekako nadamo da ce da nas pozovu na kafu :)) moze i hoce jednog dana... a onda... cemo i njih napusiti...
DA GURUISTRAŽIVAČ

jan 2006.

obièno mi se dogodi da viðam raznorazne nepostojeæe ljude kad se najedem datura, al od trave nikad...možda tebi diler uvaljuje lišæe dature hahaha...
Kool King TENTUZIJASTA

jan 2006.

upisao sam medicinu.i to lici na delirij.najpoznatiji je delirium tremens.kad kronicni alkoholicar oboli od jos neke bolesti onda vidi kako ga mali ljudi ili ~ivotinje napadaju.

jan 2006.

e ljudi mene proganjaju cuke a ponekad ljudi sto rade na granici(portiri)
GreenManAMBASADOR

jan 2006.

:ludaci_lol: mislis carinici?! :lol:

jan 2006.

eh bas ti
Pusac traveISTRAŽIVAČ

jan 2006.

A da li mozda imate trip kad hodate kao da vam rastu iznova nove noge jedna za drugom?Ja sam to imao nekoliko puta i dosta je zajebano...
Weed KillahPOZNAVALAC

jan 2006.

Meni se zna dogoditi da se odvojim, tada osjecam kao da mi je torzo odvojen od ostatka tijela, a ponekad imam osjecaj da mi glava gori hladnim plamenom
Pusac traveISTRAŽIVAČ

feb 2006.

Moj ortak uvek pred polazak kuci tripuje kako su mu oci mnogo crvene, a ja na to otkidam! Jos zamisli lik,ajde da pita to jednom - nego na svakih 7-8 minuta - bukvalno!A po neki put kao sinoc ubadamo tripove da se tresemo :!:

feb 2006.

Ljudi nemojte vise o travi sedim na poslu, kod sebe nemam ni dim od joksa, a dileri su daleko od mene :( :( :( :( . Ajde nek neko uzme bar cilic mesto mene pa da mi bude lakse. Unapred hvala :lol: :lol:

feb 2006.

upisao sam medicinu.i to lici na delirij.najpoznatiji je delirium tremens.kad kronicni alkoholicar oboli od jos neke bolesti onda vidi kako ga mali ljudi ili ~ivotinje napadaju. :banana_jednooka: : Brate... znchi zato me plashe ovi bananci ... ne, ozbiljno mislish da je to upitanju? pa ja nisam alkos jebo te...ili mozda nocu mesecharim pa pijem, shto ima smisla jer mi uvek ujutru nije dobro...
sidepunkISTRAŽIVAČ

jun 2006.

prije me ganjala neka plava svijetlost
Kad sam sa nekim, niko me ne ganja. Kad se sama, nocu, vracam kuci-e to je druga prica ljudi iz autobusa, mislim da su me svi izvalili da sam naduvana kondukteri su zastrasujuci. A cesto ne mogu da se pomerim da im platim kartu. :shock: Ganjaju me poznati ljudi koji u stvari nisu poznati ljudi. :?

jun 2006.

nista me ne ganja....jednom sam zabrijala da sam francuskinja :D

jun 2006.

To ti je od ovih novih upaljacha.
Dim iz uvetaENTUZIJASTA

okt 2022.

Ja ako pusim sam i odem da se prosetam i ispusim spravu skoro uvek imam trip kao da sam se odvojio od tela i vidim celu ulicu iz pti je perspektive
nesalaLEGENDA

okt 2022.

mene jednom vjeverica u sumi napala i grickala za nogu... inace ujutro kad zapalim uz kavu...ak ne radim...moram zapalit jos jedan jel osjecam kako zdravlje ulazi u mene. hehehe onda kad mi ostanu mrvice, pa ne pusim cjeli dan...napusim se navece i cudim se kako mogu pusit tolko trave... sta vi pusite da cas ta trava pere ko LSD?
SiDAMBASADOR

nov 2022.

Zlo&Naopako i Meskalito
MeskalitoLEGENDA

nov 2022.

Gde nadjoste temu od pre 16 godina :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se