VUTRA
ForumZajednicaOfftopicDa se upoznamo malo bolje...
LEGACY

Da se upoznamo malo bolje...

104 odgovora4,517 pregleda
ParazydPOZNAVALAC

apr 2012.

Dobio sam naime, ideju. Ne baa puno ljudi se zna meusobno dobro tu na vutra.org ali se ipak zovemo "druatvom". Evo moje ideje... Ako postate u ovoj temi, osoba ispod vas e vas pitati pitanje na koje morate odgovoriti, osim ako je previae osobno. Na taj na in se mo~emo zbilja viae upoznati i da ne budemo samo usernameovi na internetu, nego kao stvarni prijatelji :popcorn:
$DoLaR$POZNAVALAC

apr 2012.

rae onda interni dogovor za no pljuge i fine vode :D...tako da se ni ne vidi ni niata tu....
artisticLEGENDA

apr 2012.

pa da, bilo bi super da se organizira neko dru~enje...samo ajd ti znaj ko je tu ko, i ko je tu s kojim razlozima i namjerama.....

apr 2012.

Osim upuznavanja virtualnog,osobnog...bitna je i zdrava zafrkancija na forumu.Pa stoga,zanemarujem ovaj drugi i trei komentar,tj preska em ih:joint2:ali bez pljuge u labrtama ovaj puta,pa bih te pitao Parazyd-e:) Obzirom da vidim da eksperimentiraa u outdoor-u,zanime me;znaa li koliki je ph vode kianice u bari,rupi,vagaau...koja je pala prije 5 dana...te mogu li se sa tom vodom zalijevati biljke? Evo primjera,tj slike....napominjem da u toj vodi ~ive ~abe:icon_lol:
ParazydPOZNAVALAC

apr 2012.

}ebe? Mislia }abe? Haha Nisam nikad iz bare zalijevao, ali moglo bi se to bez problema. pH kianice koju ja koristim je 7.2, a i ta na tvojoj slici bi trebala biti pogodna za zalijevanje, ne brini. Pitanje za tebe: Kad bi te neko djete pitalo za mialjenje o marihuani, da li bi govorio pozitivno ili negativno, u nadi da djete nee konzumirati?

apr 2012.

Rekao bih pozitivne stvari,naveo bi i negativne,te mu rekao da pri eka dok napuni 18,dok zavrai akolu,dok se zaposli,pa onda polagano i ne pretjerivati.
ParazydPOZNAVALAC

apr 2012.

E takvo mialjenje poatujem. Svia mi se :)
SulundarAMBASADOR

apr 2012.

a kakvo ti je misljenje o javnom konzumiranju dzice..tipa na zurkama,u parku,na ulici? ;)
ParazydPOZNAVALAC

apr 2012.

Ne volim baa vidjet nekoga na ulici i na ~urkama da konzumiraju... Ja to ne radim, pa nekako i ne volim da netko drugi to radi. To mi je nekako previae, ata ja znam, tinejerski. Viae nisam toliko lud. U gradu ne zapalim vani, ali na selu volim oti u prirodu i zapalit s prijateljima. A tvoje mialjenje?
naturaPOZNAVALAC

apr 2012.

ne volim ljudima da dajem sansu da me ikako oznace, tipa "ona sto duva", tako da volim to da radim u prirodi ili negde na samom sa mojom boljom polovinom. koliko biljki bi posadili sad u prolece, kad bi bila totalno legalna i sta bi radili sa tim?

apr 2012.

4 biljke,2 razli ite sorte, ...to bi mi bila dovoljna koli ina od out-a do out-a:icon_lol: @natura;Zanima me ata mislia o nekulturnim ljudima,tj kako ih do~ivljavaa?

apr 2012.

ja bi vjerovatno sadio kao i do sada, par komada ali bez paranoje:)
makisplitAMBASADOR

apr 2012.

ljudi se cesto poistovjecuju sa stvarima i ostalim ~ivim bicima pod pretpostavkom da ih sami odabiru....ispada da si paau...bojama,oblicima,osobnoacu a nerjetko se iz sitnica da predpostaviti svaata neato :) evo par brzopoteznih pa nek odgovori tko hoce s tim da mo~e nadodati svoje favorite: 1,Alfa Romeo ili BMW 2.Njemacki ovcar ili Staford 3.Vikendica na moru ili planini 4.Malezija ili Norveaka 5.Fa~ol i manistra ili `niceli u tocu 6.Sativa ili Indica 7.Crveno,zeleno ili plavo 8.Drveni brod s tendom ili gumenjak sa 100KS 9.Mali expresso ili velika kava s mlikom 10.Clint Eastwod ili Robert De Niro 11.Crno ili bijelo vino 12.Cipele ili patike(tenisice) 13.Nogomet ili tenis . . . . .
nenashPOZNAVALAC

apr 2012.

BMW,njema ki ov ar, vikendica na moru, Norveaka ( samo zbog zajebanog zakona u Maleziji),anicla,indika,plavo,drveni brod,mali espreso,De Niro,crno vino, nogomet.
naturaPOZNAVALAC

apr 2012.

to su obicno poglupi i nevaspitani ljudi i ako uspem da se ne iznerviram, onda ih na trenutak zalim i zaboravim brzo
SulundarAMBASADOR

apr 2012.

ok,slazem se. upravo tako,tijnejdzerski,nepromisljeno,..prvenstveno nepostovanje prema sebi,zatim i prema ostalima,okolini. Sada vec i zbog sopstvene sigurnosti. Pre cu ostati kratak dimu kako bih se ogradio od neprijatnosti,cimu,predrasudama. Sto se tice paljenja u prirodi..na nekom proplanku,kraj reke..tu sam prvi :) nekulturno je pusiti cigare ulicom,ali za to cesto ne marim i to me jako nervira.Kad vidim tipa ulicom da chadi,zgadi mi se,i obicno su to neke budale,ali tu vec ne mogu da se kontrolisem...treba me biti
ParazydPOZNAVALAC

maj 2012.

Nevjerojatno Sulundar kako sli no mialjenje imamo :) @makisplit 1. BMW 2. Njemacki ovcar 3. Vikendica na planini 4. Norveaka 5. Fa~ol i manistra 6. Indica 7. zeleno 8. Drveni brod s tendom 9. velika kava s mlikom 10. Clint Eastwod 11. Crno vino 12. patike 13. tenis
BladeZMAJ

maj 2012.

1 Mercedes 2 Njemaki ovar 3 Viksa na planini (na moru ve imam) 4 Norveaka 5 `nicli u tocu :-) 6 Oboje :-) 7 Crveno 8 Drveni brod 9 Kava sa mljekom 10 C,E 11 Crno 12 Patike 13 Tenis
rockerboyAMBASADOR

maj 2012.

Ovo kaj kazete za ljude koji puse na ulici... Osobno najvise volim u prirodi, ali takoer mi je super voziti se vlakom naduvan. Doma ne mogu zapaliti svaki put, pa nekad zapalim na putu do vlaka. Mislim da ne valja odmah kasificirati tako ljude kad ih se vidi da puse na ulici. :D 1,Alfa Romeo 2.Staford 3.Vikendica na moru 4.Malezija 5.Fa~ol i manistra 6.Sativa 7.zeleno 8.Drveni brod s tendom 9.Mali expresso 10.Clint Eastwod 11.Crno vino 12.Tenisice 13.Tenis
makisplitAMBASADOR

maj 2012.

1.Alfa 2.Njemacki Boxer 3.Vikendica na planini(~ivim na moru) 4.Norveaka 5.Ako je dobro skuhan definitivno fa~ol :) 6.70/30 za indica 7.Plavo 8.Drveni brod sa tendom 9.Kava s 2-3 kapi mlika u srednju ikaru(aolju)...dalmatinci i talijani uvik moraju neato izmialjat :) 10.Clint 11.Gemiat 12.Patike 13.Balun
ParazydPOZNAVALAC

maj 2012.

Puaite li travu onako, isto iz zabave ili u njoj nalazite neato "dublje", spiritualisti ki?
Dr.ChronicENTUZIJASTA

maj 2012.

1.Cadillac 2.hmm njemacki ovcar 3. vikendica na planini 4. norveska 5.fa~ol 6.sativa 7.zeleno 8.drveni brod sa tendom 9.kava s mlijekom 10.Robert de niro 11.crno 12.tenisice 13.nesto trece :D travu pusim iz medicinskih razloga i iz zabave
makisplitAMBASADOR

maj 2012.

ma vidi,vidi.....svi bi drveni brod sa tendom a puna bara gumija sa mali miljun konja...mmmmm.....:icon_rolleyes: .....................:icon_mrgreen:
artisticLEGENDA

maj 2012.

Ja puaim jer volim puait, a i kad sam napuaen ide mi inspiracija, ato je dobro s obzirom da crtam i to...a volim i popri at s nekim, ili sam sa sobom o nekim dubljim stvarima...jednostavno VOLIM vutru :) moje pitanje je: ato mislite o tetova~ama i tetoviranim ljudima?
$DoLaR$POZNAVALAC

maj 2012.

sve najbolje o tetova~ama o tattoo majstorima i tetoviranim ljudima....auuuu brate....mi na balkanu smo toliko zatucani da je to straano...mene gledaju ko da sam ih radio u lepoglavi i glini, pogotovo kad ustupia mjesto bilo di bilo kome vidjet e mu se na izrazu lica ono uenje i kad pitaa da li treba pomo vam nosit te vreice vidim da su vam teake...a ja sam takav i svima bi pomogao...ali to malo ljude iznenadi...a ata ea neka ako jednom promjenim mialjenje ja sretan.....obo~avam tetova~e i svaki dio ~ivota si obilje~im i dalje u sve dok ne bude mjesta...a kad nestane mjesta onda u ih prepravljat od prve prema zadnjoj =) ....
artisticLEGENDA

maj 2012.

hehehe sla~em se, previae je joa takvih ljudi koji misle da ako imaa tetova~e, onda si huligan, bivai zatvorenik ili sl...i ja se nadam da e se to u bliskoj budunosti promijenit

maj 2012.

mozda sam trebao svojim rjecima ali Dolar je to lijepo napisao:)
TropicoLEGENDA

maj 2012.

ja odoh obnoviti old tatu bob marleya... i njemu dolazi ljeto ;)

maj 2012.

1. terenci 2. dalmatinac, bullterrier 3. oboje 4. egzoti ne zemlje 5. bezmesna hrana je uvik bolji izbor :) 6. oboje 7. sve boje 8. drveni brod. 9. bila kava 10. lol. nula bodova. 11. crnjak (ali vianjeva a u srcu) :D 12. patike 13. nula bodova. palin radi guata.
TropicoLEGENDA

maj 2012.

1. ni jedno ni drugo 2. Staford 3. vikendicxa na moru 4. Malezija 5. `niceli u tou 6. Sativa 7. zeleno 8. drveni brod 9. velika kava 10. Robert De Niro 11. Bijelo, ali viae ne pijem...bar cu pokusati 12. Patike 13. Tenis penis
$DoLaR$POZNAVALAC

maj 2012.

nije malo kasno za tetova~u ...ja svoje tri mjeseca ne izla~em suncu......krajnji rok mi je 2, EVENTUALNO do sredine treeg mjeseca.... :)
artisticLEGENDA

maj 2012.

u pravu si, najbolje za tetoviranje je preko zime, dok nema sunca i nema kupanja i tih stvari...a ato se ti e izlaganja suncu, ne treba nikako, jer br~e blijede kad su izlo~ene suncu...ali kad se ide na sunce, najbolje namazat kremom za sun anje sa ato veim faktorom

maj 2012.

lol. najbitnije je prvih 20dana ne izlagadat tetova~u DIREKTNO na suncu.. mislin da je 3mj. previae i da se nee niata straano dogodit ako 21. dan proaeea po suncu.. ---------- Post added at 20:33 ---------- Previous post was at 20:32 ---------- izlagat*
SulundarAMBASADOR

maj 2012.

hmm...sad nesto razmisljam i nista od ponudjenog. Volim da je gajim,onda je slatko varim! Sta mislis/te o pecanju? Zamara ili ispunjava;0 Licno,nisam bio poodavno,a ne prodje dan da ne pomislim.Sutra palim na slavu,ali sl nedelje na pec !Ovom prilikom obecavam sebi. p.s. Makazice su glavni pribor ;)
$DoLaR$POZNAVALAC

maj 2012.

kako ko voli.....ja kad izlazim van sa faktorom 50 se nama~em....i nije mi teako....i vidi se razlika vjeruj mi...meni su nakon 6 godina ko da sam ih ju er tetovirao....tako da nikom ne prigovaram...dat u mu savjet....ali svatko nek radi kako je za njega najbolje....jel tak ;)

maj 2012.

.zapalit i i pecat..? uuu, jeb*te, koi dobar film.. in je priroda u pitanju, mora bit. ono, meditirat na suncu i ekat za zagrize.. i joa si kasnie sit! ahaha. predobro. tako je. ;D
crobiggENTUZIJASTA

maj 2012.

Ma vutra je zakon! Osobno, govorim za sebe, alkohol ne pijem jaaaaako dugo - godinama, ali vutra jednom u mjesecu neka padne ja sam hepi taj mjesec :) Ne volim forsat jer onda mi nema smisla nemam te tripove i malo oglupim :/ . Poato ne puaim cigarete, samo istu uzimam. Probao sam i sa duhanom ali efekt je bio baa loa (strgan bez tripova i za niata), uvijek je tak. Kao apara se jer skupa je vutra, a znam, ali radije u manje ali kvalitetnije drapat! :) 1,Alfa Romeo 2.Njemacki ovcar 3.Vikendica u planini 4.Malezija ili Norveaka svejedno 5.`niceli u tocu 6.Sativa ili Indica, ne biram 7.plavo 8.Drveni brod s tendom 9.velika kava s mlikom 10.Clint Eastwod 11.bijelo vino 12.patike(tenisice) 13.Nogomet
ParazydPOZNAVALAC

maj 2012.

Obo~avam pecanje! S velikim guatom zapalim kad odem pecat :)
artisticLEGENDA

maj 2012.

gle, znam ata pri am jer se bavim tetoviranjem...ne bi se smjelo na sunce najmanje 2-3 mj. poslije tetoviranja..a zaato? zato ato 7-14 dana treba da tetova~a zaraste, a kad zaraste, preko nje je tek nova, tanka i sjajna ko~a kojoj treba malo viae da se oporavi i izjedna i sa ostalom ko~om....i sve dok se ko~a ne oporavi do kraja, ne bi se smjelo ii na sunce...
BladeZMAJ

maj 2012.

Yeap artistic je u pravu,zato je skoro pa pravilo da se ljudi tetoviraju na jesen :-)
N!chtISTRAŽIVAČ

maj 2012.

nakon toliko spuritih topova jel vam ikad dosao filing da prijedete na nesto jace tipa zutog, bijelog, zetona itd
ParazydPOZNAVALAC

maj 2012.

^ Baa nikad... Jedino znam joa svaka 3-4 mjeseca gljive jest, ali niata viae.

maj 2012.

Niti u najgoroj nonoj mori ^^
MiovutraISTRAŽIVAČ

maj 2012.

Svaata imao priliku probati i probao (osim igala i tih sra...) , moj odgovor weed for life ukratko

maj 2012.

Sad sam tek vidjela ovo :icon_lol: 1. Alfa Romeo ili BMW ----bicikl 2.Njemacki ovcar ili Staford ----ma ka 3.Vikendica na moru ili planini ----mo~e oboje 4.Malezija ili Norveaka ----Norveaka 5.Fa~ol i manistra ili `niceli u tocu ----ne znam ata je manistra, ali definitvno prije grah nego anicl :D 6.Sativa ili Indica ----indica 7.Crveno,zeleno ili plavo ----plavo pa crveno pa zeleno 8.Drveni brod s tendom ili gumenjak sa 100KS ----drveni brod 9.Mali expresso ili velika kava s mlikom ----mali espreso 10.Clint Eastwod ili Robert De Niro ----De Niro 11.Crno ili bijelo vino ----bijelo 12.Cipele ili patike(tenisice) ----tenisice 13.Nogomet ili tenis ----tenis
artisticLEGENDA

maj 2012.

ni ja ne zelim nikake teake gudrovine...probo sam dosta toga, ali samo jednom da probam i to je to...samo vutra :) vutra nije droga :D
ParazydPOZNAVALAC

maj 2012.

@the Dreamer: manistra Enivej... S koliko ste godina po eli puaiti travu?
makisplitAMBASADOR

maj 2012.

GOLI VUTRA GROWER TEST 2: 1. Cist obraz/miran san ili 1000000 eura/nesanica i slomljeno rebro? 2. 20 metarski red u banci ili jedva docekana kava sa pokvarenim mljekom? 3. Vikend sa aeikom na 100 metarskoj jahti ili evapi na livadi sa druatvom iz osnovne akole? 4. ir na guzici ili 10 zidarskih piva u trbuhu? 5. Rucak sa punicom ili okopavanje patata(krumpira)
artisticLEGENDA

maj 2012.

@Parazyd - počeo sam u 7-8 razredu osnovne... a test...hahahah 1. 1000000 €/ nesadnica i slomljeno rebro 2. teško se odlučit...ali ipak 20metarski red u banci 3. vikend sa šeikom (ekipa iz osnovne je preloša, i ne bi protratio 5 min. na njih , a ne jeo ćevape s njima, čast iznimkama) 4. 10 piva brate 5. Ručak sa punicom (dobra je, i fino kuha)
pecurkoPOZNAVALAC

maj 2012.

1. ist san i miran obraz 2. bolje kava, malo proliva i sve gotovo za 10min.....red bi potrajao du~e 3. takodje loaa ekipa iz O`, zna i evapi sa aeikom( volim da sam svoj na svome, svakako bolje neko svoj na tvome...) 4. ovo je teako pitanje, ali neka bude pivo 5. U mom slu aju okopavanje krompira Svirate li neki instrument?
ParazydPOZNAVALAC

maj 2012.

1. Cist obraz 2. 20 metarski red u banci 3. evapi na livadi sa druatvom iz osnovne akole? 4. 10 zidarskih piva u trbuhu? 5. okopavanje patata(krumpira) Sviram gitaru ve par godina...
hardbluesmanENTUZIJASTA

maj 2012.

1. Alfa Romeo ili BMW ----alfa 2.Njemacki ovcar ili Staford ----staff 3.Vikendica na moru ili planini ----planina s pogledom na more 4.Malezija ili Norveaka ----Norveaka 5.Fa~ol i manistra ili `niceli u tocu ----manistra i grah all the way! 6.Sativa ili Indica ----indica 7.Crveno,zeleno ili plavo ----plavo 8.Drveni brod s tendom ili gumenjak sa 100KS ----drveni brod 9.Mali expresso ili velika kava s mlikom ----dupla s kap mlijeka 10.Clint Eastwod ili Robert De Niro ----De Niro 11.Crno ili bijelo vino ----ne pijem,ako baa moram,onda zlatni pan 12.Cipele ili patike(tenisice) ----svejedno 13.Nogomet ili tenis ----mo~e squash? ne pijem,ne puaim cigarete (prestao proale god zahvaljujui khm,khm,khm) ,probao sam gljive,salviu. sviram gitaru,kljave. sluaam glazbu od 50' do kraja 70', uglavnom,blues,rock,soul,funk... omiljene sorte:ice cream,cherry pez (clone only na~alost),sensi star,hashberry,og kush,cheese,blueberry,lsd,

maj 2012.

1. dobra Indica i miran san :) 2. red u banci (kavu ionako ne pijem) 3. ru ak sa aeikom na jahti (ne kontaktiram sa bivaim razredom iz osnovne, a ni iz srednje...) 4. 10 piva (nije to neki veliki problem) 5. ru ak kod punice (ne volim zemljoradni ke poslove, osim uzgoja vutre)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se