LEGACY
Fleš
30 odgovora4,817 pregleda
ROX
POZNAVALAC884 REP32%
→ Ambasador
ROXPOZNAVALAC
avg 2007.
avg 2007.#1
Evo na dnevniku pohvatali neke krupne dilire, i ka~e imali haaa, amfetamina, i "flea, novu drogu na hrvatskom tr~iatu".
Sto bi to moglo bit? Zvuci na neku gadnu kemiju, no bez obzira, zanima me ak iko zna sto je to, posto nikad nisam cuo i nemrem nac na netu.
bongash
LEGENDA7.853 REP29%
→ Zmaj
bongashLEGENDA
avg 2007.
avg 2007.#2
Ma ko zna kako su selja
ine to sku~ile ...
itao sam da je rije
o nekoj vrsti amfetamina pa sumljam na crystal meth ili 'ice'.
Nego jesi vidio cijenu ? 100 eura gram ? :icon_lol::icon_lol: :icon_lol:
b r a i n c h i p
AMBASADOR3.453 REP56%
→ Legenda
b r a i n c h i pAMBASADOR
avg 2007.
avg 2007.#3
ako je usrani meth malo su pretjerali sa cijenama... mozda mCPP (to je novo, i ne znam bas neke 'komercijalne' nazive :icon_lol:)
gloss_zelenky
AMBASADOR2.398 REP26%
→ Legenda
Narquila
ENTUZIJASTA576 REP94%
→ Poznavalac
NarquilaENTUZIJASTA
avg 2007.
avg 2007.#5
Evo slike bombona sa tim mCPP u Hrvatskoj
http://www.erowid.org/chemicals/mcpp/mcpp_images.shtml
0 REP0%
→ Istraživač
avg 2007.
avg 2007.#6
Flash je naziv za neku vrstu afetamina.Mislim da to nije Ice.Jakooo i atetnoo,jakooo atetnoooo.
mCPP kod nas i ne mo~e imati komercjalni naziv jer se prodaje pod MDMA ko i 100 drugih stvari.
Narquila
ENTUZIJASTA576 REP94%
→ Poznavalac
NarquilaENTUZIJASTA
avg 2007.
avg 2007.#7
Ice,crystal meth,glass je najjaca forma metamfetamina i u obliku je kristala i ima jak high u vrlo malim kolicinama. Znam da se moze uzimat smrkanjem, pusenjem na lule "ice pipe" i pusenjem na alu foliju a isto moze se uzimat preko igle. Jako je jeftin za proizvodnju moze se dobiti nista lakse i kod kuce, sve i jedan materijal se moze kupit u trgovini i apoteci. Tako da nije mu velika cijena(mislim nije skuplji od bijelog).Pa mislim da se ne radi o kristalu da to nije taj "flash" bar po cijeni.
Sada stvarno neznam sta bi to moglo biti al nadam se da cemo saznati u ovaj koji dan dok se napravi laboratorijska analiza pa mozda objave preko vijesti koji je to spoj.
A onaj inspektor govori kako je to nesto i jace i stetnije od koke:sick:
Makaveli OS Jug 2
ENTUZIJASTA355 REP39%
→ Poznavalac
Makaveli OS Jug 2ENTUZIJASTA
avg 2007.
avg 2007.#8
ufff ma sva ta kemija mi se gadi...nek si dileri takvi mami to prodaju a nek ne truju ljude okolo...takve i treba staviti iza resetaka a ne nase ''travare'' eheheh...
bilo kako bilo kemija je jaca pogotovo te nove droge tipa ice i taj flash za koji prvi put cujem...ali ipak priroda je sigurnija i meni puno draza...:)
bongash
LEGENDA7.853 REP29%
→ Zmaj
bongashLEGENDA
avg 2007.
avg 2007.#9
itam danas u Jutarnjem da je ipak rije
o 'ice-u', ovi su smislili naziv 'flash' ne bi li privukli nove kupce ... i ta cijena od 100 ojra za gram, LOL
ina.
Ice je u americi poznat kao kokain za siromaane, spravlja se u kunim laboratorijima od ljekova za prehladu iz kojih se ekstrahira pseudoefedrin. GADARIJA :sick:
Evo sli
ica za bolju predobu.
0 REP0%
→ Istraživač
avg 2007.
avg 2007.#10
Droga za siromaane ima smisla,1 gram je dovoljan i za do 60 doza tako da ne ispada uopce skupo.Ali brzo stvara toleranciju i navla
i jako.
ROX
POZNAVALAC884 REP32%
→ Ambasador
ROXPOZNAVALAC
avg 2007.
avg 2007.#11
Mogo sam i ocekivat da je street name za meth, nekako i opisuje efekte, al nigdje na netu nije pisalo....mora da su ovi izmislili.
Jebo im pas mater. Ako ista ne zelim vidjet u zivotu, onda je to meth ili korisnik istog. Radje bi se pucao heroinom svaki dan do predoziranja nego probao meth, da moram birat.
14 REP28%
→ Istraživač
avg 2007.
avg 2007.#12
Kemija je sranje!!!Priroda je zakon!!!Te dilere bijelog i tih sranj treba pozatvarat a ne da nas je..u zbog malo zelenog koje nam puno znaci,neshvaceni smo!!!
15 REP30%
→ Istraživač
avg 2007.
avg 2007.#13
Ve
ernji piae da je flash gay droga. propederisat e se nacija ROFL....
0 REP0%
→ Istraživač
avg 2007.
avg 2007.#14
Navodno sex mo~e trajati cjeli dan nakon uzimanja metamfetamina.A i smanjuje osjecaj boli.Ne postajea peder od toga ali ko zna mo~da nakon 10 sati s likom postane svejedno pa je zato gay droga.
2 REP4%
→ Istraživač
avg 2007.
avg 2007.#15
E sad pa~ljivo pro
itaj sljede
e.
}ivim u jednom mistu na Makarskoj rivijeri (nebitno) i sa fleaom sam se prvi put susreo 2000. godine. Kad sam pro
ita "nova droga" samo sam se nasmija jer ekipa je na tome smeu ve SEDAM godina!!! Ima ga uglavnom liti i to naveliko a i zimi se mo~e prona. Ispo
etka nije niko zna ata je to pa je uzimanje cilog piza od 100 kn bilo na vlastitu odgovornost. Piz od 100 kn je veli
ine jedne lajne spida samo ato izgleda ka smei razmrvljeni kristal. Ja sam ga
ak i jeo jer ve
e kristale nisam moga povu. Ve
ina ekipe ga puai a ja i ostali samo ga vukli ka spid na nos. Ako je dobar onda se od jednog piza dva
ovika mogu razbit.
O
u re da sam za 50 kn meu najluima na partiju!!
Dosta je povu
jednom oko ponoi i bit lud do zore, pa joa sutra cili dan radit ka zmaj u kafiu. Da ne ka~em kako apetita uope nemaa a o
i su airom otvorene skoro da ne trep
ea! Posli jedne bolesne ve
eri tj. partija mi se prvi i posljednji put dogodilo da ne mogu govorit - doslovno. Sam flea se zove tako jer pet-aest sati imaa fleaeve tj. valove te energije, bar je meni bilo tako. O
u re nije stalno isti film nego nadolazi svako malo val oduaevljenja i snage. Film se najbolje poja
ava puaenjem trave. U toj kombinaciji je flea bio najbolji. Ili u kombinaciji sa pola bobe svako sat vrimena je isto bio dobar. S te strane gledaju
i bolji je od spida bar 5 puta. Bolji je i od ovih loaih bombona jer znaa da e te podignit a ne zafilmat da sidia cilu ve
er i krivia se. Na njemu mo~ea i popit puno i neea se opit tj. rigat i sli
no. dakle fenomenalna droga. Samo..
Kad odea spavat posli cile noi tj. dok le~ia u krevetu pa osjeaa ko da ti mozak gori a misli ti se nenormalno brzo redaju i bolesno povezivaju onda vidia koliko te uniatava i koliko si stanica u mozgu uniatio. Ja sam se divio svom toku misli jednom, nisam moga virovat ata sve moj mozak u pola sata mo~e proizvest i zamislit. Nakon cilog lita skoro svakodnevnog uzimanja fleaa po
ela su sranja: buenje usrid noi ka da je bomba pukla kraj tebe, srce lupa trista na sat a u ustima gorak okus a probudi te nekakav "KRC" u glavi kojeg sam jasno
uo. Jednom sam pomislio da sam dobio mo~dani udar ili da sam jako blizu toga. Imam probleme s memorijom tj. pam
enjem ko da mi je izbrisa dio informacija u mozgu a da ne govorim kako se lako navu, pogotovo kad radia cilo lito ka konobar bez slobodnog dana..
Sad ima ve dosta da sam ga prestao uzimat i nekih velikih posljedica nema, (osim pam
enja i koncentracije) a i sumnjam da je danas onako kvalitetan ko nekada. I ipak kad sve zbrojim i oduzmem- ~a mi je ato sam ga ikad uzeo jer sam sada svjestan da sam se viae sjeba nego ato sam postiga neato s njim. A svi vi koji mislite kako je to neato dobro i super: VARATE SE!!! A sada zaklju
ak:
BI}I DALJE OD FLE`A!!!!!
TO JE ZADNJA KEMIJETINA JER KAKO TE CRTICA OD 2cm MO}E PRAT CILU NO???
0 REP0%
→ Istraživač
avg 2007.
avg 2007.#16
To ato su kristalii smei vjerovatno zna
i da su proizvedeni u loaim uvjetima,u kucnoj radinosti i da pored vec vrlo opasnih matamfetamina sadr~e kojekakve otrove.
Sad sam se sjetio da je jedan lik u mom gradu umro od tog sranja(samo ato su tada zvali ice),ekipa u kojoj su svi to amrkali ka~e da mu je odjednom srce krenilo kucati nevjerovatno brzo i odjednom se sruaio.Mislim da su u bolnici doktori rekli da je umro od previae alkohola ili tako neato,to je bilo prije 4-5 godina i vjerovatno nisu mogli uopce u krvi naci koja ga je droga ubila nego samo alkohol.Alkohol je sa flashom vjerovatno najopasnija kombinacija kao i s vecinom droga.
brother hvala na informacijama.
avg 2007.
1 / 16
avg 2007.
avg 2007.