VUTRA
ForumZajednicaOfftopicMyspace???
LEGACY

Myspace???

30 odgovora1,687 pregleda
TorpedoISTRAŽIVAČ

mar 2008.

Ima li neko od ekipe sa foruma myspace?

mar 2008.

Bilo bi prilicno glupo da neko podjeli svoj licni zivot sa cjelim duvackim forumom...:read:
TorpedoISTRAŽIVAČ

mar 2008.

Vutragenjo tebre, internet nije lichni zivot...to je virtuelni svet...myspace pogotovo...od koga se vi krijete uopshte??? Od sebe samih??? Ne razumem....ali bash ne razumem...

mar 2008.

Sto se mene tice ja mogu komunicirati sa ljudima i bez potrebe da neko vidi moje lice ili da zna moju adresu, bracu, sestru i djecu.

mar 2008.

.....i paa eta :snupi:

mar 2008.

To Za sPacE nEmA vEzE sA TvoJim LiChniM ziVoToM, jEr dO tEbE kAo oSobE jE daL' cE nEkO zNaTi sHta jEdEsh, koGa jEbEsH, kAkVu vAriSh, s' KiM ZiViSh i miLioN oStaLiH stvAri, a nE dO nEtA... AkO ti Si tAkAv dA MozEsh PriChu svOg ziVotA da DijELiSh sA oNiMa koJe znAsh i kOje nE znAsH, to cEsh rAdiTi i u VirTueLnoM SvijEtu i Ochi u oChi, a AkO niSi tAkAv- DrugA spiKa.... :thankyou: ZatO sE opUsTi i mOJnE sE tiLtaSH BeZ pOtrEbE... ChuJ, nAjboLje dA svOj LichNi ZiVoT dijeLiM sA NeKiM, JedvA gA dijeLiM i oVaKo, a nE joSh i pRekO nEtA.... JedNostAvnO PO InDiVidUi ... SkuLirAj ...:popcorn:
Kurblaj KanAMBASADOR

mar 2008.

Ajd nemoj tako retardirana slova pisat o i mi iscure dok pro itam
LedoENTUZIJASTA

mar 2008.

Ja nisam ni procito jer su me zapekle oci vec u prvom redu, al mora da je zanimljivo ativo dok si ti uspio procitat :-)
LaidbackPOZNAVALAC

mar 2008.

Nije zanimljivo, zajebao se ko i ja 2 puta pa isao citat. Kasnije samo preskaces postove... :D
hashberryboyENTUZIJASTA

mar 2008.

ili ju stavis na ignore pa joj ni nevidis postove... :-P

mar 2008.

ooo marija odje nema zezanja...opasni su momci ne popustaju ni za isusa

mar 2008.

ja mislim da su svi koji aktivno prate forum stavili MaRijU na ignore jer je prvo nekultura takav na in pisanja drugo krajnje ne interesantno i bole o i dok itaa tako da e marija pisati za goste jer je lanovi ne vide a baa je u fazonu :angry015:
green_goblinISTRAŽIVAČ

mar 2008.

haha, onakav unisten sam procitao tri posta, i nije mi bilo dobro, zato ignor :vb_wave::ridinghorse:
THC mindISTRAŽIVAČ

maj 2008.

xd..ma mene nervira i onaj facebook...fkt ne kontam svrhu toga..zajebancija, kazu mi? kakva...wtf?marij@... zena ima nerve, velike i teske xd
Misticni YaracISTRAŽIVAČ

maj 2008.

Imam ja myspace. :) www.myspace.com/misticni_yarac Ko 'oce neka me doda, da se druzimo online :))) I ljudi gotive moje blogove, pa ko hoce, i ima vremena, neka procita ;)
THC mindISTRAŽIVAČ

maj 2008.

i moj kad smo vec na blogovima ..aktivan neko vrijeme. nego...ja neam my space...adda-la bih te al iam samo facebook (i to ne bas aktivan -.-)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se