VUTRA
ForumZajednicaOfftopicSretan vam dan zena...
LEGACY

Sretan vam dan zena...

32 odgovora1,241 pregleda
SekachAMBASADOR

mar 2011.

Svim zenama i onima koji se tako osjecaju...sretan vam ovaj dan...sto god njegova svrha bila...
slobodanAMBASADOR

mar 2011.

svaka cast sekach za ideju!!!! takodje se pidruzujem cestitkama i zeli nasim dragim vutrasicama da im novcanik,srce i krevet uvek budu puni,a ako nista drugo onda bar krevet!!! :)))) ZENE,SRECAN VAM DAN ZENA!!!! ;))

mar 2011.

Pridru~ujem se estitkama a proairujem ga i na biljni svijet.
Sensi*JanaAMBASADOR

mar 2011.

Hvala na lepim zeljama :heartbeat:

mar 2011.

Pridru~ujem se estitkama.Sretan vam dan ~ena!
PicVajZPOZNAVALAC

mar 2011.

lepotice nashe :)
NoTrippinAMBASADOR

mar 2011.

}elim vam da ste ata dlakavije, deblje i masnije sve dok vas ne skinemo i zavijemo u bjelu posteljicu.:rasta1: Dobar dan i sretne maakare svima!:bananallama:
xxrobixxAMBASADOR

mar 2011.

Sretan Vam dan ~ena!!

mar 2011.

Svi koji imate ~ene , djevojke , sponzoruae .... dobro ih izmasirajte danas ....iznutra i iz vana ! :))))):bananabang: A svim lanicama foruma ~elim da ovaj dan pamte !!

mar 2011.

Prostak:) Pridru~ujem se estitkama za najljepaa bia planeta! Ipak,jedna mi je najbli~a srcu,i stavljam duhovno u prvi plan danas:costumed-smiley-027 u27ekgtb8tw
ZOKIAMBASADOR

mar 2011.

:maryjane::maryjane::maryjane: sretno i pametno :costumed-smiley-027

mar 2011.

Evo cestitke i sa moje strane. Puno srece svim zenama, sve najbolje i budite vjerne muzevima. Zbilja ste najljepsa stvorenja na svijetu (cak i od naseg dragog bilja xD).

mar 2011.

Jutros kad sam ju pitao...treba li cvijee...ka~e da ne treba :).Puno srce,pun krevet,nov anik baa i ne :).....Sretan 8 mart i svima drugim ~enama na forumu... i malo aire:):spliff:

mar 2011.

Jbg, naravno da treba cvijece, mada ce ti svaka reci da ne treba. To ti je romantika tebra. Nema te kojoj nije drago kad od svog dragog dobije poklon, kakav god da bio. Sori na offtopicu ;)

mar 2011.

pa o tome i pri am Texe :)
He-ManLEGENDA

mar 2011.

[bez sadržaja]
HighBadgerPOZNAVALAC

mar 2011.

A ja?! Hvalaaa! :D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se