Moram da otvorim ovu temu ... Eto ... A i baš sam fino naduvan,sve se sklopilo, a nije ni kasno, tek je 23.20, do malopre sam sedeo sa meni dragim ljudima . A baš ću da proverim koliko mi vremena treba da napišem šta sam hteo, upisaću koliko je sati kad završim sa kuckanjem.
Elem... Krećem sa razradom teme.
Mi muškarci imamo neke interne zaebancije kad prdnemo, kad idemo da ispustimo višak tečnosti posle piva, za sex, ma za gomilu situacija. Nije to sleng, nisu ni neke umotvorine, nemam pojma kako to da nazovem, ali je duhovito i nama smešno. Na šta konkretno mislim... Evo sad ću da objasnim još konkretnijim primerima.
Nekome se u društvu omakne pa prdne, što je nama smešno, a neko prdne i namerno, i to zna biti smešno. Šta mi ovde kažemo kad neko odvali prd :
- Slabo puca kako si je napunio ...
- Taj ti peto po tanjiru šeto ...
- U tu pušku turi njušku ---
- Tu ti qrac ...
I tako neke zaebancije. Ovo mi pade na brzinu na pamet, ima toga još. Onda za šoranje posle gomile piva. Kreneš u WC i kažeš :
- Idem da se rukujem sa Mokranjcem ...
- Imam nekih tekućih problema koje moram da rešim ...
Na primer. Ima toga ,kao što rekoh za gomilu situacija, nije bitno koja je, bitno je da je smešno. Mora da Makedonci, Slovenci, Hrvati, Bosanci, ma svi sa teritorije bivše YU imamo takvih odvala, cilj mi je da ih što više sakupimo na jednom mestu...
Kao što naglasih u naslovu , Muška tema. Žene su dobrodošle ako neće nešto da morališu i , uslovno rečeno, pljuju po ovome. Ako imate dame i vi nekih takvih internih odvala, samo napred...
Nadam se da sam bio jasan.
Sad pročitah šta sam napisao, jebi ga,puštam u promet... I da, sad je 23.52, hm, nije mi loše prolazno vreme s obzirom kako me je odvalilo.. Pozdrav Vutro