VUTRA
ForumZajednicaOfftopicslanje dzidze :)
LEGACY

slanje dzidze :)

34 odgovora2,768 pregleda

nov 2005.

E ovako... kako poslati nekome travu... ili neko meni... GreenMan mi je rekao za foru sa CD-om ali tu staje jako malo (nedovoljno za jedan 100s)... ali ovde je malo veca kolicina... tipa za tri-cetiri jointa... a nije ekonomicno slati 3 CD-a... mozda da se izvadi onaj deo na koji se stavlja CD pa da se kutija zalepi ili tako nesto...? Ali opet, ako neko otvori... najebasmo... P.S. Ako neko misli da ova tema otkriva "nase male tajne" ::histerija neka kaze da je premestim medju teme za administratore pa da mi oni tamo odgovore...
too_liquidISTRAŽIVAČ

nov 2005.

Ako je u zemlji onda lagano mozesh po vozachu bus-a

nov 2005.

too_liquid:: Èuj...na toj su fori padali mnogi... Pošalji u pržilici (pekaèu cd il kako to veæ zovete)... izvadiš mehanizam i stane i 50g ::super

nov 2005.

Kaze se CD reza ::super Pa ne znam... videcemo... hmm... neka druga ideja? :)

nov 2005.

e da da...rezaè....:) Ma sve što se pošalje se kontrolira i otvara...pa se moraju zadovoljit neki osnovni kriteriji ako se veæ želi slat: - ne smije se osjetit miris - predmet u kojemu se šalje ne smije se moæ otvorit (osim da ga ideš razmontirat) - pametno je poslat u elektronièkoj tehnici jer svi znaju da je osjetljiva pa æe manje prouèavat nego inaèe od straha da ne sjebu - stavit taj predmet u kojem je buksa u originalnu ambalažu, još nabaciš i koji raèun, uputstvo...da se èini real thing
speedballENTUZIJASTA

nov 2005.

mozda u hrvatskoj ali ovde ti niko ne otvara dovoljnoje da das 200din. vozacu sto ti cini uslugu za paket i nema sigurnijeg nacina za slanje.
SLO-EraLEGENDA

nov 2005.

ma u pismo i nek ti èestita roðendan ~)

nov 2005.

Heheh...on da mi ga èestita a panduri nek mi naprave slavlje u postaji...baš kako samo oni to znaju! ::histerija Ma može se i ovdje...al kažem...masu ljudi je prošlo al ih je i dosta tako palo... Po vozaèu je relativno najsigurnije poslat ::super
OresarISTRAŽIVAČ

nov 2005.

to s postom je malo zajebano,mozda da posaljes osobnog kurira ::histerija
GreenManAMBASADOR

nov 2005.

Uvek je bolje postom nego busom,bus moze da prodje ali da nije ucestalo slanje ili primanje.Kad je cesto odmah je sumnjivo.Posta se ne proverava.Zamislite kako neko otvara desetine hiljada posiljki svaki dan.Nema sanse.Posebno ako je razumna kolicina u pitanju.I druga stvar niko ne moze da dokaze da ste vi hteli da vam to neko posalje.Uvek mozes da se pravis da nemas pojma ko je i zasto poslao.

nov 2005.

da...al onda najebe onaj tko šalje...a ne bi po zakonu bolje prošo ni onaj tko prima... boli njih neka stvar...gl. da je ime i prezime tu... A kako poslat pismom baš npr. vu a da je normalna kolièina?

nov 2005.

poshiljaoc ne napishe ime i adresu i ne moze da naje*e :)

nov 2005.

Da istina...zajeb... hehe...tolko veæ šaljem pisma sa svojom adresom da ljudi kojima šaljem znaju tko šalje da sam totalno zaboravio da ne moraš napisat svoje podatke ::histerija ::histerija ::histerija Al opet ostaje onaj tko prima...
GreenManAMBASADOR

nov 2005.

Sanse da te budes provaljen su minimalne.Jedino ako si ti ili onaj ko salje pod prismotrom od strane murije ili da neko primi tvoju posiljku,otvori je i nadje lek. A ovako da ce neko kao da pregleda posiljke,to nema sanse.Veruj posiljke su dolazile u Srbiju i odlazile iz Srbije,sa vutrom i sa semenkama i nikom nista.Naravno kolicine su bile u granicama normale.Za 10-20 grama vutre ili 50-ak semenki nema brige.E sad vece i teze posiljke...to vec ne znam.Ali i to moze da prodje ako se ne radi cesto.
flekitzaISTRAŽIVAČ

nov 2005.

TACHNO !!!!!

dec 2005.

travu se nesto to ne isplati raditi zbog male gramaze. bolja opcija je tshi. lakshe se oblikje i bolja cena na trzishtu. Da li je neko od vas probao da napravi shit.
speedballENTUZIJASTA

dec 2005.

juce sam nasao sajt www.everybodydoesit.com ,i oni prodaju neke vrecice za pravljenje shita i kazu da su prakticne.
e ja i moji maniri.. Lijep pozdrav forumasima i svim ljubiteljima vutre... tocka org :) jednostavno sam guglao 'slanje trave postom' i zavraio na 11 godina starom postu. vau. Zna li netko kakve su kontrole sada u EU, prije par mj. ciko u posti mi je pri slanju jednog paketa za Austriju rekao da sve sada ide avionom, znaci nema expres, ovako onako, nego 75kn, i tamo je za 2 dana. Dal je to pametno radit sad, naravno diskretno bi bilo zapakirano, sa naljepnicom lista marice na vanjskoj strani paketa :D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se