VUTRA
ForumZajednicaOfftopicMotori in majn sprdakšn!
LEGACY

Motori in majn sprdakšn!

14 odgovora1,025 pregleda
dexorAMBASADOR

dec 2017.

Uz pjesmu motori od divljih jagoda sam odrastao (izmeu ostalih jel) Ali mi je uvjek falio tj. trebo sam zamialjati motore i zvuk. Kako na yutubetu sve neato bezveze slo~eno uz tu pjesmu, ili bar meni ne paae. Napravio sam svoju obradu videa uz tu pjesmu i pozdravio vas :thumb: Radio sam u Camtasia studio 8 Ako se iko sa foruma bavi obradom videa, molio bih za savjete koji program dobar i sl. Evo te svari in majn prokdaa'n! Neponovljiva balkanska moto pjesma: enU04qTvF6c Va~no Zvu nike obvezno odvrnite do kraja ina e nema takvog efecta a po mogunosti i srolajte neato :spliff: za kompletan ugoaj!
dexorAMBASADOR

dec 2017.

delite. zbog kraenja vutra.org pravilnika.
dexorAMBASADOR

dec 2017.

Evo novi bez Logoa foruma. 0BoMk-I3G8Y
dexorAMBASADOR

dec 2017.

Neato "akripi" pjesma u pozadini na glasno, moram to rijeaiti u Flac je formatu neznam ata se desi kad uploadam na youtube.

dec 2017.

Kompresuju do zla boga. Nemoj se truditi toliki upload pucat na youtube. Taj FLAC ce u svakom slucaju zavrsiti u mp3 formatu i to na 192bit per second. Kraj. Probaj, vidjeces, tako sam ja jednom iz radoznalosti stavljao video, i skidao isti, i ponovo ga uploadovao u stanju u kojem sam ga skinuo... Nakon par skidanja i stavljanja onoga sto sam skinuo, HD video je dosao u stanje negledljivosti. Samo kockice. A samo sam vracao ono isto sto skidoh sa youtube-a.
dexorAMBASADOR

dec 2017.

A to je problem @sale82ful evo idem da skinem i mogu samo u 128 kbps. Kod sebe kad pustim u Vlc-u, ~buka otpada sa zidova. Da su bar ostavili na 320 ato je solidno. probau joa jednom kad budem imao ~ivaca ( itaj dima :razvaljen::) to sve ponovo tra~iti, rezati,sastavljati.. u mp3 320 kpbs. ako mi opet ukenjaju video. Tra~iti neko drugo mjesto za upload. Ma to sam uvjek ~elio "odraditi" za Divlje Jagode, ono na youtube, samo slike i pjesma. Ili neato bezveze. Ja hou pjesmu i zvukove motora, a i scene da su mi drage, kao ta "~emska" na po etku meni je carica.
dexorAMBASADOR

dec 2017.

jel da @sale82ful kad mala zajaai na rezervar, mhhhhhhhhhhhh vrh nema dalje. u biti bi to bio kraj mog "videoja" al aj' moraa publici dat i neato drugo" @Minja3 malo te zekim.

dec 2017.

Ja bi samo rek'o, svaka joj cast. hehehe... ;)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se