LEGACY
Motori in majn sprdakšn!
14 odgovora1,025 pregleda
dexor
AMBASADOR1.595 REP3%
→ Legenda
dexorAMBASADOR
dec 2017.
dec 2017.#1
Uz pjesmu motori od divljih jagoda sam odrastao (izmeu ostalih jel)
Ali mi je uvjek falio tj. trebo sam zamialjati motore i zvuk.
Kako na yutubetu sve neato bezveze slo~eno uz tu pjesmu, ili bar meni ne paae.
Napravio sam svoju obradu videa uz tu pjesmu i pozdravio vas :thumb:
Radio sam u Camtasia studio 8
Ako se iko sa foruma bavi obradom videa, molio bih za savjete koji program dobar i sl.
Evo te svari in majn prokdaa'n!
Neponovljiva balkanska moto pjesma:
enU04qTvF6c
Va~no
Zvu
nike obvezno odvrnite do kraja ina
e nema takvog efecta a po mogunosti i srolajte neato :spliff: za kompletan ugoaj!
dexor
AMBASADOR1.595 REP3%
→ Legenda
dexor
AMBASADOR1.595 REP3%
→ Legenda
dexor
AMBASADOR1.595 REP3%
→ Legenda
dexorAMBASADOR
dec 2017.
dec 2017.#4
Neato "akripi" pjesma u pozadini na glasno, moram to rijeaiti u Flac je formatu neznam ata se desi kad uploadam na youtube.
sale82ful
ZMAJ43.002 REP
sale82fulZMAJ
dec 2017.
dec 2017.#5
Kompresuju do zla boga. Nemoj se truditi toliki upload pucat na youtube. Taj FLAC ce u svakom slucaju zavrsiti u mp3 formatu i to na 192bit per second. Kraj.
Probaj, vidjeces, tako sam ja jednom iz radoznalosti stavljao video, i skidao isti, i ponovo ga uploadovao u stanju u kojem sam ga skinuo...
Nakon par skidanja i stavljanja onoga sto sam skinuo, HD video je dosao u stanje negledljivosti. Samo kockice.
A samo sam vracao ono isto sto skidoh sa youtube-a.
dexor
AMBASADOR1.595 REP3%
→ Legenda
dexorAMBASADOR
dec 2017.
dec 2017.#6
A to je problem @sale82ful evo idem da skinem i mogu samo u 128 kbps. Kod sebe kad pustim u Vlc-u, ~buka otpada sa zidova. Da su bar ostavili na 320 ato je solidno. probau joa jednom kad budem imao ~ivaca (
itaj dima :razvaljen::) to sve ponovo tra~iti, rezati,sastavljati.. u mp3 320 kpbs. ako mi opet ukenjaju video. Tra~iti neko drugo mjesto za upload.
Ma to sam uvjek ~elio "odraditi" za Divlje Jagode, ono na youtube, samo slike i pjesma. Ili neato bezveze.
Ja hou pjesmu i zvukove motora, a i scene da su mi drage, kao ta "~emska" na po
etku meni je carica.
dec 2017.
1 / 8
dec 2017.
dec 2017.