VUTRA
ForumZajednicaOfftopicHemija and me
LEGACY

Hemija and me

38 odgovora2,294 pregleda
PacoxENTUZIJASTA

jan 2008.

Hehe:flamed: ne, ovo nije topic za hemijske droge, vec nesto posve drugo. Mene samo interesuje gde moze da se kupi jeftina kavu...um... hemijska oprema, znate, epruvete, retorte, petrijeve solje i hemijske komponente. Bilo bi dobro da je ta radnja u Beogradu mada bilo koji grad odgovara :b_jump:
RedShAMBASADOR

jan 2008.

inace ti te stvari proizvode staklare a svaki veci grad ima svoju staklaru i sigurno imaju svoju prodavaonicu na malo, gdje mozes da kupis sve te pizdarije... bar kod mene ima ;)
ROXPOZNAVALAC

jan 2008.

Mene zanima ista stvar, za Zagreb. Trebam neke ne-tako-krhke epruvete za drzat ~ivu, a trebat ce mi i za DMT kad tad
RadeAMBASADOR

jan 2008.

Firma se zove Spektar, bavi se medinciskom plastikom i tim glupostima ima ju skoro sve. Nadji u kojoj je ulici njihovo predstavnistvo u Bg-u.
McGreggorENTUZIJASTA

jan 2008.

Sto se tice zagreba, jako puno mozes stvari naci u Hospitaliji...nije baa potpuno orjentirana na labaratorijske potrepatine neg na medicinske stvarcice, al ono, moa dos toga nac... Glavna ti je u ilici, neznam tocno broj, al ono, odi, pa dok na desnoj strani vidia znak, e tu si :) brijem da je poslje frankopanske... a ima i negdje kod vlaake u nekom haustoru kolko znam.....
ROXPOZNAVALAC

jan 2008.

E moze....samo se nadam da necu dobit docek ko u ljekarni kad sam trazio sumpor i magnezijevu traku....ono A ZA STA CE TI TO??? Za radit atomske glupaco.
The-ProdigyISTRAŽIVAČ

jan 2008.

L O L :b_woot: E stvarno mnogo smaraju po radnjama sa tim glupim pitanjima "A sta ce ti to "
McGreggorENTUZIJASTA

jan 2008.

a ista stvar ko dok sam kupovo skalpel u hospitaliji. sta ce mi to -.- za rezanje anicli. na kraju mi dali hold i 5 nastavaka po cijeni jednog. :banana_rasta:
RedShAMBASADOR

feb 2008.

sjecam se traume koju moras proci kada ides kupiti sprice i igle (za uzgoj mi trebaju, da ne mislimo... :) svaki put jasno trazim sta hocu, cime odmah dajem do znanja da nisam junkie jer se sigurno necu bost sa iglom dugom 6-7 cm i spricom velikom 10 ml. ali neeeeeeee....A za sta ti to treba??? a za sta? Koji ***** te zaboli... uvijek problemi. zadnji put je bio neki ok lik pa me bas nista nije pitao, sto je bilo cudo nevideno. ne shvacam, pitaju, a znaju da ako ti i treba za nesto xy da im neces reci sigurno, da teta radim bio oruzije, ali dave bezveze i dovode te u neugodnu situaciju. a prvenstveno njih treba zabolit ona stvar, pa nisu oni policija...
Kurblaj KanAMBASADOR

feb 2008.

HE ja sam imo tih glupih situacija kad u ljekarni tra~~ia razne stvari, a ataea piroman u duai
ROXPOZNAVALAC

feb 2008.

Zato je dobro imat frenda koji radi u bolnici :D Sprice, maske, rukavice....
PacoxENTUZIJASTA

feb 2008.

Eh, ja sam hteo preko e-baya da narucim malo kalijum nitrata, ali nepostoji realna sansa da to stigne kod nas :sadbanana: Inace, hvala na ovim informacijama :) mogu da budu od koristi
Kurblaj KanAMBASADOR

feb 2008.

kalijev nitrat se da kupit u trgovinama u kojima akole kupuju stvari za pokuse ali je skup nerealno skroz ne sjeam se to ko koliko kako ali u glavi mi zvoni neat oko 70 kn za 10 ili 100 grama ne sjeam se stvarno vjerojatno je 100 ali je preskupo
PacoxENTUZIJASTA

feb 2008.

Ma, jebes to. Na netu sam nasao kilu za par evra :) :email:
ROXPOZNAVALAC

feb 2008.

Na Forum.hr ima podforum "Prirodne znanosti" sa ogromnom hrpom kemi ara frikova. Ima i "Topic za ludjake koji skupljaju kemikalije" :D Ako tamo ne nadjete odgovor, nigdje necete.
Kurblaj KanAMBASADOR

feb 2008.

Di???? Ajde rec svom `amanu pa na pm barem
PacoxENTUZIJASTA

feb 2008.

Na, e-bay-u :) Evo samane jedan uzivaj :D http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=170192296543 To je iz britanije, pa je postarina malo veca, ali ako uspes da porucis, onda strava.
BeyondLEGENDA

feb 2008.

`ta, radit ete amfetamine? :) emu to slu~i?

feb 2008.

`aman mi smrdi na pirotehni ara :notnice:
PacoxENTUZIJASTA

feb 2008.

Kalijum Nitrat (iliti salitra) je glavna komponenta baruta, raznih dimnih bombi, i uglavnom, svih pirotehnickih stvari. Sta mogu kad sam piroman i blagi anarhista :) Weederane, odakle tebi da se od toga prave amfetamini :icon_mrgreen: ???

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se