VUTRA
ForumZajednicaOfftopicKoliko imate godina?
LEGACY

Koliko imate godina?

79 odgovora4,717 pregleda
nick_promenjenISTRAŽIVAČ

apr 2009.

Nisam nigdje vidio ovu temu, a bas me zanima koliko ko ima godina na forumu. Milion razloga, mada licno bih volio da znam ko je 30+ godina jer i sam tu pripadam(32), pozdrav iz Brckog :) p.s. Ako tema vec postoji, redirekcija rulz...

apr 2009.

volim sve sto i mladi 31
AnarhosterENTUZIJASTA

apr 2009.

30
ataraxiaISTRAŽIVAČ

apr 2009.

ma ko e znat koliko pojedini djelovi jednote godina imaju. nije ak ni raa lanjivo na djelove a kamoli koliko godina ti djelovi imaju. ako se njima smatrate. a uope ata je to godina.mah.. ata godina u jednoti zna i.ata djelovi u jednoti zna e.:P joa sam dijete, a jednom..jednom u imat puno. valjda. po liniji zablude. i opet u bit dijete. a jednom..jednom se percipira kao budunost. a to je osadaanjujua proalost..dakle..hehe dijelovi stari..ma nisu stari..koliko su stari toliko su i mladi. i obrnuto. opet..ovisi ata smatraa..ovisi.. cirkularno sve. linearno nula. a sad opet kronoloaki ili mentalno.na ata se naglasak stavlja. na krivo, mislim. ma eto neka.. utopimo se u dimenzijama.
wannabeshaman1POZNAVALAC

apr 2009.

neznam emu to? nadam se da maloljetni nee bit iskreni :D
JinISTRAŽIVAČ

apr 2009.

lol ataraxia izgleda zapalila joxs pa dobila inspiraciju xd ...
Kurblaj KanAMBASADOR

apr 2009.

Kak ja nevolim ljude koje previae uzimaju u obzir godine kod meuljudskih odnosa, to me tak ubija, kad se netko tko je stariji dr~i da je bog i mudrac nad nekim mlaim Ne ka~im sad nikom osobno niata ali podsjetila me ova tema na to

apr 2009.

Ovo me podsje a na temu s jednog trackera...neznan kako baa to tu prolazi...meni to i nije baa bitno.Starost se nekad iz razgovora da naslutiti.Serem,ne starost ve ozbiljnost.Neko sa 15 mo~e biti ozbiljan kao neko s 30,ata ipak nije baa mogu e,mo~e biti prividno,utje u ~ivotno iskustvo i ostala uda,ali i neko sa 30 mo~e biti ozbiljan kao neko sa 15,e to je itekako mogu e,ne prividno ve realno!
EtajglechaAMBASADOR

apr 2009.

Iskreno mislim da je tema toliko glupa da je hebeno dobra al' ajd' sad..hehe:icon_lol: ..a najgora je za maloletnike iz prostog razloga sto cete mozda dobiti laznu informaciju od NAS maloletnika (jedan sam od njih) Godine uopste nisu bitne, e sad to sto su ljudi retardirani to je njihova stvar... Postoje deca koja se jednostavno rode takva da imaju to neko znanje osnovno i cak mogu i da pomognu u nekim situacijama matorcima. E sad ako ima ljudi na ovom forumu koji eventualno veruju u reinkarnacije i jos 100 *****a mozda je sve to zbog jebeno starih DUSA koje su u nama ili tim mladjim ljudovima......ali dobro, da ne serem ipak previse!!! Onda, isto tako mogu da se kladim da je forum pun ljudi mojih godina (ne dece nego ljudi) samo ne smeju to da iznose u javnost zbog ne znam cega, dobro dobro, jedan je rekao, e kao, ja imam 15 god. i kao ono molim bez predrasuda itd.itd. A onda dodje balcan_smoke pa kaze, e matori, ajde odrasti, sacekaj jos koju godinu pa se javi.............. Dajte ljudi da se ne lazemo, kad se obicno proba vutra? u tim nekim godinama, to je ono, neka druga ili treca decenija zivota...u prevodu izmedju 15 i 25 to manje vise svi znamo... e onda se pojave ljudi (ti malo mladji) koji imaju malo mozga, i shvate da je bolje da uzgajaju sami za sebe nego da imaju posla sa JEBENIM dilerima!!!!!!!! Isto tako mi se vise puta desilo da zavrsavam neku kombinaciju i kreten mi kaze, e brate sad nema nista za rolanje ali ono imam speed imam ovo imam ono, kao mozda bi trebao da probas, i sad kreteni ce da uzmu cisto da bi bili uradjeni (i posle sve vise i vise idu u tri lepe) a ovi sa malo mozga ce opusteno iskulirati ili cak oterati kretena dilerskog u QURAC!!!!!!!!! Toliko od mene za sada. ja ne zelim da ovo sto sam napisao bude nesto sto cete iskulirati, samo hocu da svi budemo REALNI!!! i druga stvar, ako ovde nije svakom normalnom coveku mesto, od 10-ogodisnjaka pa do matoraca od 80 godina, onda bi trebalo da stavite na sajt UPOZORENJE da ovo nije mesto za maloletnike itd.itsl. (barem ja to nigde nisam video) ____________________________________________ Ja se sada izvinjavam promenjenom_niku hehe sto mislim sve ovo o ovoj temi....... naravno i FORUMU sto sam iz usta ispustao svakakve reci, ali ako se nismo razumeli onda nista, onda mogu samo da ocekujem jedan BAN za forever od dragog nam BALCAN_SMOKE-a hehehe ZIVELI!!!

apr 2009.

Banirao si ti sam sebe ini mi se:ludaci_lol:
EtajglechaAMBASADOR

apr 2009.

Pa jbg, a i dodao bi da nas na forumu ne bi bilo 8 000 da nije nas klinca!!! hehehe izvinte na EXTREMNOM off-u al' sta je tu je... PEACE!!!

apr 2009.

gazite ovjeku temu. od jednostavnog pitanja kuhate li ga kuhate. ako ne ~elia rei koliko godina imaa, nemoj :)
nick_promenjenISTRAŽIVAČ

apr 2009.

Super, klinci su revoltirani i pokazuju da imaju stav, to cijenim. Nadam se da ce biti isto tako aktivni po pitanju legalizacije i usmjeriti visak enrgije na nesto korisno ;). Btw, ima nas ovde koji imamo porodice, djecu, poslove, svakodnevne brige o prezivljavanju, starce kojima placamo lijekove i sl... Cisto da vidim kako ko fukcionise, cime se zanima. Malo je danas iskrenosti a jos malo pravog prijateljstva. Ja licno imam raje od vardara do triglava, provozam se kad uhavatim vremena i sl... Jedna sasvim opustena tema :)
FunkyZENTUZIJASTA

apr 2009.

21

apr 2009.

i ja sam prvu zapalio sa 12 ali to niko me ne preporu ujem jer definitivno nisam normalan po nekim debilnim standardima za svakog za koga se utvrdi da ja maloljetan ide sa foruma radi vaae i naae sigurnosti zakon je jedno a mi smo drugo ima debila od 30 ima genija od 15 ali to se ne mo~e ovdje provui jednostavno ako ste maloljetni nema vam mjesta ovdje hvala vam ato se sami otkrivate ? glupsone baa si pametan
Kurblaj KanAMBASADOR

apr 2009.

Neznam baa koliko je to u redu, edititar postove di se spominje da je neko maloljetan je shvatljivo ali ban mi je debilan. Zar ne treba informacija biti dostupna svima? To je ko da kondome ne dajea maloljetnicima, svejedeno e se jebat.

apr 2009.

pa svako mo~e da ita ili grijeaim ? zna i svakom je informacija dostupna ti aamane baa ne shvataa neke stvari ? ili si samo neshvatljiv ?
BrenerPOZNAVALAC

apr 2009.

Informacija ce biti dostupna ako se registrisras i postavis pitanje, dobijas informaciju. Da ta maloljetna osoba nije registrirana nebi disla do informacije. Po mome maloljetnici neka se regaju i neka sute o godinama. :icon_lol:

apr 2009.

Ne viae od 3o...zablesija san u ovu temu,a nemogu da piaem...
FlegyPOZNAVALAC

apr 2009.

koliko se ja sjecam vec je bila ova tema negdje na forumu :D ... reko bi godine al nesmijem da ne dobim ban :)

apr 2009.

jao ljudi koda su bitne godine i da imas 55 pa sta..kakav je to hit..mislim ono dramu radite ___________________ (—`v´—) `*.¸.*´ ¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´ ¸¸.•¨—`•.

apr 2009.

ako ovako nastave stvarno ih nece biti totalno su nerzumljivi :ohno:

apr 2009.

ne znam cemu sva frka, mislim glupo je postat ak necete navest svoje godine, covjeka zanima i to je to, tko ne zeli da kaze ne mora i nek ne komentarise... a admini znaju svoj posao i tu nije nase da se petljamo... meni je 23, al u dusi i mozgu ko da mi je 3 xD uuuuu et sad svi znate hahahhaha
Kurblaj KanAMBASADOR

apr 2009.

Kao ato bugi dolje rekoae mogu itati ali ne mogu pitati ako nisu registrirani. Nisam vidio u pravilniku to ku koja ka~e stop maloljetnicima prema tome mislim da nema nikakve osnove za njihovo banovanje. Kao ato rekoh emu banovanje kad se mo~e editirat sporan post i objaanjenje poslati na pm izvjesnome, a to objaanjenje mo~e se i sastaviti unaprijed za sve takve slu ajeve maloljetnika koji otkrivaju svoje godine pa onda se ne mora troait puno vremena na sastvaljanje objaanjenja svakome ponaosobob. Mislim ono to narajcano banovanje mi stvara taku faaisti ku atmosferu ovdje

apr 2009.

ne dolaze neke stvari tebi do glave pa se neu ni truditi ne zaslu~ujea ni objaanjenje u prozi meni tvojih par hiljada nepotrebnih neinformativnih postova govori da je faaizma premalo i baa mi je ~ao ato osjeaa takvu atmosveru dok piaea gluposti koje su sporedne od osnove
FlegyPOZNAVALAC

apr 2009.

da se mene pita ja bi odma `amana za moderatora da on napravi tu malo reda :)

apr 2009.

vidia nije ti loaa brzo bi promijenili ime u vrtispam.org mlijeka mlijeka...
Eva RainENTUZIJASTA

apr 2009.

I onako se ne mozete registrirati na forum ako niste punoljetni jer prilikom registracije duzni ste upisati svoje godiste, a sad jeste li slagali to vas problem, tako da Balcane sto se tice zakonske regulative nemas brige, a ove postove gdje se spominju maloljetnici fino obristai i ovu temu zakljucati da se vise ne ti i Shaman ne preseravate i mirna Bosna
BeyondLEGENDA

apr 2009.

Da, samo ato forum punoljetnost smatra iznad 13 godina :D mogue je reaganje do 1997 godiata. brijem da je to bug, treba ispraviti
FlegyPOZNAVALAC

apr 2009.

oho pa onda ovaj forum ima razmisljanje ko i ja sam sto ja smatram cure punoljetnim nakon 12 :costumed-smiley-027
Yami_RazielAMBASADOR

apr 2009.

balcan... schillaj se ;)

apr 2009.

naravno kad ohladim sve ostale :icon_lol:
bahateeENTUZIJASTA

apr 2009.

E'o da i ja bacim koju: "Starost je stanje uma!" 20g
H2O888LEGENDA

avg 2015.

:p
SmellsZMAJ

avg 2015.

joa malo pa 30tka na grba i!:popcorn:: stvarno ste zakomplicirali temu :sun2:
mingAMBASADOR

avg 2015.

Ja bih vam samo preporu io ato manje pisanja li nih informacija, jer i dovoljan broj obi nih informacija ukratanjem mo~e dati dobre rezultate onom ko ~eli do njih da doe. Nemojte misliti da sam hejter, ata viae volio bih upoznati mnoge ljude sa ovog foruma... mo~da jednog dana kad budemo u legali, a do tad se mo~emo ovako dru~iti.

avg 2015.

Tema je bezopasna, ali i beskorisna. :)
H2O888LEGENDA

avg 2015.

sativa kolko imam godina?:)
ZblonzinjoAMBASADOR

avg 2015.

Kako ce ti ona rec ako ti ne znas haha :p

avg 2015.

13
DegustatorLEGENDA

avg 2015.

ako se ne vrti sve oko 13,onda ima nade :) npr,meni je 12. god za redom kako berem svoje 14. god kako trosim zene a 180. post iz ove perspektive ... nema veze sa godinama,ali kaci smisao teme :eek: edit: 181.post racunao sam na tu cifru unapred,ali mi je promaklo po ko zna koji put za ovih 15 god otkad i varim :p

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se