VUTRA
ForumZajednicaOfftopicKolekcija krajputasa ;)
LEGACY

Kolekcija krajputasa ;)

20 odgovora1,161 pregleda
HeekamiISTRAŽIVAČ

sep 2011.

Daklem evo slika krajputasa, e sad iskusniji ce reci jel ovo uopste moze da se konzumira ili ne ;) A evo i videa da se vidi koliko je to sve blizu puta recimo: View My Video
Z&NZMAJ

sep 2011.

Jel to tvoje, ili si naaao?
He-ManLEGENDA

sep 2011.

ije je da je puno je sjemenja i vrlo vjerovatno neka divlja sorta, nema smisla to konzumirati.
HeekamiISTRAŽIVAČ

sep 2011.

Nasao pored puta, put los mora da se vozi sporo i imao sta da ugledam :) da to sam i ja primetio semenki zilion, i to je deo koji mi nije bas jasan, to je verovatno zato sto je divljakusa? znaci nikakve koristi mislis da nema od ovoga?

sep 2011.

Vidio,proaao,zaboravio na to. ije je da je...
SmehENTUZIJASTA

sep 2011.

pa jedino pokupit saku sjemenki za proljece za outdor ako se zelis okusat u ttome ili vec jesi ...pa neznam sta bi vise mogo s tim :D

sep 2011.

bro, industrijska kao sto rekoh u startu mog javljanja, puna semena, sama se reprodukuje, (ja sam istu video i na granicnom perlazu sa madjarskom, isto kao i koprivu, niko je ne dira), to je nesto sto mozda korene vuce jos od marije terezije... a sta da radi sa semenom koje inace leti naokolo jedno 100 generacija u nazad, a nije ni za k**** (jedino da je oprasuje narednih 5 godina nekom brendiranom i radi na nekoj kvazi domestic sorti, suludo?) *izvinjavam se na duplom postu* (moze mod. ili adm. da spoji)
HeekamiISTRAŽIVAČ

sep 2011.

Probati napraviti bubblehash od ovoga mozda?

sep 2011.

Isplesti aibu pa sebi po prstima:))
HeekamiISTRAŽIVAČ

sep 2011.

Lepo znaci kaze stara narodna izreka "nema leba bez motike" :D stavio sam par semenki od onoga sto sam kupovao i trosio u poslednje vreme da klija pa uskoro krecemo da pravimo svoj growbox i sve sto ide uz to ;)
imenjakENTUZIJASTA

sep 2011.

e sad doea tamo i sve pokosia, pobia sve te bilj urine, i posadia na stotine svojih pravih, i eto ti gomila tvojeg bez da iko iata ka~e i pipne

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se