LEGACY
bas me zanima
56 odgovora2,316 pregleda
sidarta
ISTRAŽIVAČ77 REP18%
→ Entuzijasta
sidartaISTRAŽIVAČ
nov 2008.
nov 2008.#1
evo bas me zanima koliko vi forumasi imate godina...onako cisto znatizelja...ako nije problem naravno...
elephant0r
AMBASADOR3.331 REP52%
→ Legenda
Zabljak 1992
POZNAVALAC1.056 REP51%
→ Ambasador
mr.skunk
AMBASADOR2.403 REP26%
→ Legenda
sidarta
ISTRAŽIVAČ77 REP18%
→ Entuzijasta
sidartaISTRAŽIVAČ
nov 2008.
nov 2008.#6
a jeste paranoicni ko kakva stara usjedelica mozda bolje da slozim anketu pa vas to malo vise otvori...
gloss_zelenky
AMBASADOR2.398 REP26%
→ Legenda
balcan_smoke
LEGENDA5.303 REP3%
→ Zmaj
elephant0r
AMBASADOR3.331 REP52%
→ Legenda
sidarta
ISTRAŽIVAČ77 REP18%
→ Entuzijasta
sidartaISTRAŽIVAČ
nov 2008.
nov 2008.#10
pa ne vidim razloga ovakvom ustrucavanju...ali dobro...
btw nije lose biti otvorene glave...onda ce ti se svijet ukazati onakvim kakav zaista jeste
balcan_smoke
LEGENDA5.303 REP3%
→ Zmaj
sidarta
ISTRAŽIVAČ77 REP18%
→ Entuzijasta
Holsten
ISTRAŽIVAČ143 REP62%
→ Entuzijasta
HolstenISTRAŽIVAČ
nov 2008.
nov 2008.#14
Os jos i da ti kazem de zivim ulica i broj telefona hahahaha ludo pitanje nasmejah se kad vide ovo...omg.:bananallama:
Vutragenjo
ZMAJ39.529 REP
Flegy
POZNAVALAC685 REP9%
→ Ambasador
FlegyPOZNAVALAC
nov 2008.
nov 2008.#17
eto prije 6 godina napunio 12,tako mlad a vec na internetu :signs016:
Kurblaj Kan
AMBASADOR4.264 REP79%
→ Legenda
Kurblaj KanAMBASADOR
nov 2008.
nov 2008.#19
JA sam bezvremensko bie, Neroen-nestvoren, oduvijek sam bio tu i uvijek u biti
sidarta
ISTRAŽIVAČ77 REP18%
→ Entuzijasta
sidartaISTRAŽIVAČ
nov 2008.
nov 2008.#20
e bas lijepo od vas koji navedose informaciju koja me interesira...bas kao i sto sam pretpostavljao...prosjek 18-23...studentarija...ja recimo imam 26...i mislim da se euforija za thc gubi godinama najvise iz razloga sto je ilegalna mada znam neke i starije od sebe koji puse ali su rjetki oni stariji koji puse samo travu i nista vise obicno ta ekipica dodaje i kojekakve teze drogerije...to je moje iskustvo..
`aman `andor :
to mi djeluje na osho nirvana filozofiju
GreenMan
AMBASADOR4.602 REP89%
→ Legenda
Che*
LEGENDA5.871 REP9%
→ Zmaj
RedSh
AMBASADOR2.308 REP23%
→ Legenda
RedShAMBASADOR
nov 2008.
nov 2008.#23
ova tema nema smisla. svi ga seru kako god okrenes....a nije ni zabavno :)
doors_of_perception
AMBASADOR2.457 REP27%
→ Legenda
doors_of_perceptionAMBASADOR
nov 2008.
nov 2008.#24
...a i dosta njima piae u profilu:)
p.s. otkad napunih 18, ne ostarih ni dana, a kamoli godina ;)
sidarta
ISTRAŽIVAČ77 REP18%
→ Entuzijasta
sidartaISTRAŽIVAČ
nov 2008.
nov 2008.#25
sta bih tek trebao da kaze onaj od 50 godina...nisi star tek si poceo da zivis...
evo bas prije koji tjedan sazna da mi se susjedi spremaju pec rakijesinu jedan 40 drugi 60tih godina normalni obiteljski ljudi koji tu i tamo vole da se raznesu da bi lakse podnjeli pizdarije koje nosi zivot...e sad sam ja kriminalac sa par jointa a oni normalni sa malom tvornicom za preradu alkohola...bez obzira sto psihijatri govore je trava manje toksicna od alkohola i da se moze koristiti i u medicinske svrhe...kao sad zivimo u demokraciji sloboda izbora i slicne pizdarije a vamo s druge strane cisti fasizam...treba napravit drzavni udar i isjec ovaj mediokritet koji vlada...
pecko88
ENTUZIJASTA530 REP83%
→ Poznavalac
pecko88ENTUZIJASTA
nov 2008.
nov 2008.#26
Ja imam 17 i nekoliko stotina meseca, sta da radim maloletnik...:icon_mrgreen:
doors_of_perception
AMBASADOR2.457 REP27%
→ Legenda
nov 2008.
nov 2008.#27
ma to tie
isto frustriranost
ovjeka koji gleda nelogiku ovog sistema koji se prezentira la~no i licemjerno a radi jednu sasvim preo
ito-o
iglednu ahemu vidljivu i malom djetetu. Jebiga, tako stoje stvari i treba prihvatit stanje i odjebat ih..ina
e emo bit frustrirani luaci, a ko da su spoznaje pozitivno neato, samo te mo~e bacat u opsesiju, ludost i depru
injenice koje nam rade da nas pobiju i iskoriste...
ovi nek peku alkohol, sistem nek im to dopuata...ako postanu ili jesu alkoholi
ari svi e najebat tako da ateta njima, ateta druatvu al jebiga...jedino ata danas mo~ea jest pronai sebe i u~ivat u ljepoti beskraja ato ih ovo postojanje pru~a...a tu nikakva politika ne mo~e prii, ni sa kakavim sivilom, brutalnoau ili pokvarenoau jer ono ata nam je pru~eno na dlanu beskrajno je neizmjernije od i
eg drugog ovozemaljskog...da ne ka~em da je pola toga i ovozemaljskog neusporedivo vee od sranja na koja nas prisiljavaju;)
tako da, ko ih jebe, jedino pazit da se ne zavrai na panduriji, a njih ko jebe, osim njih samih sebe:devilfingers:
p.s. back to topic:
ovjek je mlad koliko se starim osjea:icon_mrgreen:
sidarta
ISTRAŽIVAČ77 REP18%
→ Entuzijasta
sidartaISTRAŽIVAČ
nov 2008.
nov 2008.#28
doors_of_perception :
slazem se u potpunosti s tobom no ja sam danas malo nadrkan pa se ljecim na ovaj nacin...nadam se da neko ne zamjeri
doors_of_perception
AMBASADOR2.457 REP27%
→ Legenda
nov 2008.
nov 2008.#29
ma nisam ni osjetio nikakvu krivu vibru braco;) to ja uvijek onako, neke refleksije bacam:) ilitiga percepcije..hehe A i pri
ao openito o
ovjekovima stvarima koje nas sve u dubini preokupiraju...to svima nama dobro doe, u istom smo koau pa da si malo pomognemo, makar razumijevanjem ili dr~anjem za ruke:hehe:
kum-ba-ja-malo kum-ba-ja:common028::vb_devil::vb_kez:
nov 2008.
1 / 29
nov 2008.
nov 2008.