LEGACY
Problem sa Vutrom
24 odgovora1,786 pregleda
5 REP10%
→ Istraživač
jun 2014.
jun 2014.#1
Evo pozz , pratim ovaj forum vec duze vrijeme ali tek sada sam se registrovao ..
Pusio sam 2 godine aktivno , svaki dan 2-3 jointa i prestao sam u januaru 2014 , do sada nisam nikako zapalio a imao sam 100 prilika .. Prestao sam samo iz razloga sto me od trave puca tolika paranoja da to nije normalno ... Jednostavno svakoga koga vidim mislim da me zeli pretuci , svakog covjeka na ulici kojeg vidim , mislim da zna da sam napusen , kada sam sa znaci najjboljim prijateljima utripujem da lose misle o meni ... znaci samo mi je ok kada sam kuci sam tada se izgotivim .. Nadam se da ste shvatili o cemu govorim , jel neko imao prije takvo iskustvo , volim osjecaj kad sam high ali mi je problem ta paranoja ... Eto cjenio bih kad bi mi pomogli , pozz :D
Karlitos
POZNAVALAC746 REP16%
→ Ambasador
KarlitosPOZNAVALAC
jun 2014.
jun 2014.#2
Pozdrav i dobrodosao.
Ja sam se kao mali plasio mraka,i sada kada sam high i kada se vracam sam po mraku imam osecaj kao da me posmatra nesto sto nije sa ovoga sveta...nisam vise mali tako da mi sada to nije strah vec kao neko unutrasnje uznemirenje koje je vrlo sitno i nedovoljno da se nazove strah.Inace ne volim urbanija mesta tipa zgrade parkovi,beton,dosta ljudi (kad sam cist) ,a kada sam high taj osecaj se naravno pojacava,i gledam da sto pre stignem u moj kraj gde je okruzenje prirodnije.Paranoja je cini mi se normalna stvar,dokle god imas kontrolu nad njom,cim je iskontrolises to vise nije paranoja vec trip.Ja to tako vidim i time se vodim.Pricaj sa prijateljima o svojoj paranoji dok si/ste high i bice ti lakse.Ja sam tako ublazio svoje male paranoje. :)
amrildooo
LEGENDA11.804 REP68%
→ Zmaj
amrildoooLEGENDA
jun 2014.
jun 2014.#3
Ja imam paranoje kad nemam vutre, a kad imam sve je ok.
:signs040: sry
Evo sad fino da kazem da ja samo pusim kad sam kod kuce i kad necu nigdje da idem, ali par puta sam se nasao u klubu imao sam osjecaj da svi gledaju u mene i da kontaju da sam napusen, a ja se ono sve stimam i pijem pivcek da izgledam normala, al mi to i jest car vutre, a ovo i nije bas strah, ovo je neki jbn osjecaj i svidja mi se hahah :D stay high :signs046: :smoke18:
Gagiba
AMBASADOR2.454 REP27%
→ Legenda
GagibaAMBASADOR
jun 2014.
jun 2014.#4
Sad me zvao ortak na pivo u lokalnu birtiju. Dakle pucam stotku pre nego poem pa tamo sa njim joa jednu. :)
E tako nekako treba da skapiraa vutru. :D
Paranoja je ina
e redovan pratilac koriaenja THC-a ali da ne davim jer je ko zna koliko puta ovde na forumu pri
ano i prepri
avano o paranoji. Mo~e da se iskontroliae ali je neophodno iskustvo a to ti niko ne mo~e preneti. Iskustvo je stvar koja isklju
ivo od tebe zavisi i od tvoje privr~enosti da provalia rad vutre.
Postoje na
ini za trenutno vaenje iz paranoje i kod izve~banih korisnika proces savladavanje paranoje na vutri traje najviae par sekundi.
Ako baa budea insistirao poaalji poruku na privat pa kad budem dokon i pri vremenu poslau ti par pre
ica za vaenje iz paranoje pa ako budea u prilici treniraj. ;)
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
No Joke
ZMAJ71.675 REP
No JokeZMAJ
jun 2014.
jun 2014.#6
Da baa ja razmialjam koja je svrha duvanja po vani. Druga stvar oti aetat aumom ili po divljini pa zapaliti ali ii na neka javna mjesta pa se skrivati po oakovima i riskirati pad baa mi nema smisla. Volim samo ljeti na pla~i kad je dupke krcata zapaliti onak ko pravi rasta, pa kad zamiriai svi se samo okreu i vele "que passa" :)
malimarko
POZNAVALAC1.323 REP80%
→ Ambasador
malimarkoPOZNAVALAC
jun 2014.
jun 2014.#7
evo i mene....
ja baa volim taj osjeaj...evo neki dan sa ekipom zapalio u aumi,paranoja cijelo vrijeme,svaki as neato vidim,vozimo se autom,ja gledam sa strane i ono razmialjam gluposti,gledam neki balkon sa ogradom i kako se vozimo ograda se otvara kao rolete one drvene,i sto gluposti,isto tako u mraku svaega ima kad se napirim...ali baa to volim jer im vidim neato znam da sam utripovo i onako se ugodno nasmijem i sretan sam ato me radi,baa ugodno se osjeam...ne piaem ovo da ti se hvalim...jer i ja sam prvih 5 duvanja umiro od straha,babe koje izgledaju ko drotovi,ukci u mraku,svi te gledaju,srce kuca ko blentavo....jednostavno prihvati da se tripujea i nasmij se sam sebi...no hate ;)
Manci
ISTRAŽIVAČ183 REP89%
→ Entuzijasta
ManciISTRAŽIVAČ
jun 2014.
jun 2014.#8
I ja sam prvi puta imao trip ako se vozim u autu da cemo udarit u drugo auto i prebrzo da vozimo a sad ?
sad kad idem na duze relacije vozim obavezno 2 d~oxa jedan za krenuti drugi za vratit hahaha
https://www.youtube.com/watch?v=1SzR3b78648
artistic
LEGENDA5.372 REP4%
→ Zmaj
artisticLEGENDA
jun 2014.
jun 2014.#9
deaavalo se i meni, ali prije...sad tu i tamo se desi neki trip da zabrijem ovo ili ono, ali niata zabrinjavajue...kontam da je tonormalno, s obzirom na psihi
ko stanje nekoga tko puai, sve je to u glavi...
mlst
POZNAVALAC1.080 REP53%
→ Ambasador
mlstPOZNAVALAC
jun 2014.
jun 2014.#10
Znaci svestan je svojih misli, i zna da su negativne ali ne moze da ih iskontrolise . Cak malo vuce na opsesivno lose razmisljanje . Moje pitanje je da li se tako oseca sve vreme ili samo na kratko ? Tj. dok sedis sa prijateljima u kom momentu ti padne na pamet da im nisi drug ?
Naucno to ide ovako . Sedis tu dok nivo paranoje ne pocne da pada. I kada vidis da se sve idalje odvija "normalno" trebalo bi da se smiris.
Ako vec znas da se radi paranoji dok si u paranoji pola posla si zavrsio . Jos samo da uzmes kontrolu nad svojim mozgom. Sto kaze gagiba postoje vezbe.
fulldedarak
LEGENDA7.154 REP22%
→ Zmaj
fulldedarakLEGENDA
jun 2014.
jun 2014.#11
pozz ekipa...moje iskustvo sta se tice paranoje i nije tako strasno...zna se dogodit tu i tamo ako vozim auto ili sam okruzen hrpom ljudi,ali brzo prodje jer shvatim sta mi se dogadja i uspijem se opustit nakon toga...cak bi rekao da je to i dobro ponekad jer te cini puno opreznijim i zamjecujes hrpu stvari koje ti inace nebi pale na pamet...meni je inace veci problem kad me opere trip dok sam s frendom.u samom stratu je je zabava i veselica,a nakon cca 30 min me totalno zblesi..neznam vise sta bi pricao,a ono sta kazem imam osjecaj da ispadam budala...vjerujem da je to zbog lose robe....
Gagiba
AMBASADOR2.454 REP27%
→ Legenda
GagibaAMBASADOR
jun 2014.
jun 2014.#12
Paranoje su
udo ali se svakako daju prevazii! Ve sam opisivao neke sopstvene ovde na forumu pa da se ne ponavljam. :)
Ina
e, glava mi trenutno vibrira u ritmu tam-tama baa zato ato sam suzbio paranoje i tu kontrolu primenio sino u kafani.
Za te posebne namene sam water-curingom pripremio neato White Widovice i dimili smo sve u 16!! Lik koji ina
e ne vari je vukao, pola kafane je pasivno duvalo da nisu ni znali...sad kad razmislim mo~da i bolje da imaa malo paranoje, bar ne pravia svaata od sebe na javnim mestima!! :D
I sve je nekako bilo pod kontrolom do ponoi kada rasna plavuaa preuzima mikrofon i dolazi do....tam-tama!! ;)
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
jun 2014.
jun 2014.#13
kad si naduvan u kafiu treba samo biti priguaeno svjetlo,poneki svjetlosni efekt da razbije vizuelnu monotoniju dok gledaa u rasnu plavuau i jak bas iz zvu
nika :D,pivkan ili soki u ruci...
e onda ti nemere niko niata :D
jun 2014.
1 / 13
jun 2014.
jun 2014.