VUTRA
ForumZajednicaOfftopicrolling skills?
LEGACY

rolling skills?

48 odgovora3,295 pregleda

okt 2006.

eo jedan topic nigdje veze... stavljajte vase smotane jointe.. da vidimo ciji je najljepsi :lol: eo da probijem led.

okt 2006.

imas stila good work! takav je stata ispusiti... ma sta ja pricam ?' daj to vamo ! :wink:

okt 2006.

hehe, ovo je davno izgorilo..

okt 2006.

MA SMOTAJ NAM KENO JEDNU TOPINU :D :D :D :D
Bezze_SaAMBASADOR

okt 2006.

Ja lièno ne volim debele joint-e, isto "sarma" majke mi, i bezze ih pušiti.... isto ovako motam kao na slici, i uvijek gori fino (nema da ide u krivo, èak iako je više prašine....), isto volim kapicu mu staviti i spaliti prije paljenja :) :) LOL

okt 2006.

fino to izgleda! :P :P :P :P :bravo:

okt 2006.

poslao bi ja jednu ali mali problem vidi se svima face na toj slici pa onda... ili kada bude jedan od korneta.

okt 2006.

hehe. ma sredina je zlatna, a tanki su meni nekako najbolji za pusiti.. uglavnom lagano se da usteliti smotat, samo treba vjezbati.

okt 2006.

post ispod ovaj post nemogu izbrisati

okt 2006.

evo nasih par moj kornet extra long one :P pp-in kornet nakon rolanja prije rolanja sprava za shatove

okt 2006.

au. luda ova spravica

okt 2006.

vidise da vama nije dosadno 8) keno ti si iz bosne? koje mjesto ako smijem znati

okt 2006.

Sarajevo.
P.P.POZNAVALAC

okt 2006.

ta sprava ubija...hehehhehee :lol: vec neka 2 mj. nismo izgasili trubu bez da sam ja zero logic-u dala shat ili on meni....heh... znaci kronicno unistavanje!!!! :banana_skakutje: :banana_mrtva:
delboyLEGENDA

okt 2006.

Eh ovo smo imali mali maraton rolanja ...pa je kasnije bilo kobno... :P
Evo ovo je moje...
BloodspillerPOZNAVALAC

okt 2006.

:wink:

okt 2006.

svidja mi se zastava iz pozadine :D

okt 2006.

a meni se vise svidja ono ispred zastave :wink:

okt 2006.

E pa jbte secam se jedne takve slicne (moja je imala oblik fisheka) kada nisam znao da motam :-) !!!! davno to beshe, inache otkrijte smoking crne na izvlacenje....zakon za sve jointe, mama svih rizli!
Lijepo je vama... :( A ja ne pushim vec dva dana... :(
P.P.POZNAVALAC

okt 2006.

u petak prijatelj nabavio 300g cvijeca, nasli se kod njega u 7..nas 5... dimili i dimili... 20komada samo smotali i popusili do nekih 1-2.... sutradan-u subotu... opet ce predimili... nas 5 pusi, a upaljeno 6 truba i jos 2 smotane....jaooo i u nedelju ja i m.m.-zapalili 8 komada popodne posli pive....heh... i danas smo malo posli skole... :) jako malo ce nam trajat ovo sta smo dobili.... jaoooo....i sad sam nadimljena...iako me pusta malo...ali sad mi se spava....

okt 2006.

Isusa ti, ljudi stvarno pretjerujete, a u nicem ne valja pretjerivat :D Treba znat uzivat hi hi
P.P.POZNAVALAC

okt 2006.

pa nebi nista radili da nam nije dobro....zapravo nam je prejebeno...uzivamo :D :lol:

okt 2006.

Svi su strava ali nisu lepai od ovog ato upravo gasim .HA HA HA

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se