VUTRA
ForumZajednicaOfftopicPostacu Roditelj (tata:)
LEGACY

Postacu Roditelj (tata:)

150 odgovora7,928 pregleda
kanehbosemAMBASADOR

dec 2006.

Postaæu tata :) kak se vama to èini?! meni je to skroz ok, zaptravo potpuno novi osjeæaji; špicam se i brinem se...i sve je to super jel ima tu još nekih koji su u toj koži??? evo preporuèujem vam jedan sajt www.mama-mami.com ha ha ha ha ha ah ha ha ha ha haa ha ah ha ah ah ha ha ha ah ha ah aha ha ha ah ha hah ah ahah ha ha ha ha h ah ha ha ha ha ha ha
InqAMBASADOR

dec 2006.

I ja... Moja verenica je 7. mesec. Mnogo je tripozno, sada bas sredjujem krevetac za dete (hoblovanje, lakiranje). Kupili smo orman u kome ce da stoje bebine stvari i uskoro cemo i decju sobu da sredjujemo. Jbg zivot zove... linkovi: www.mojabeba.com www.trudnoca.co.yu HAHAHA... smesno je ali nekako imam osecaj da idem napred u zivotu...
unknowerAMBASADOR

dec 2006.

Cestitam vam na tako velikoj obavezi i tituli ... :bravo:
GreenManAMBASADOR

dec 2006.

:bravo: :bravo:

dec 2006.

:bravo: :bravo: :bravo:
sinsemila_smajlPOZNAVALAC

dec 2006.

nek vam je sa sriæom :D :D :D od tu tajmz dedi :wink:
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

dec 2006.

Od srca vam unaprijed èestitam! :wink: Poèelo je novo razdoblje u vašim životima, zahvaljujte Bogu na tom neizmjernom daru! :)
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

dec 2006.

Eh da...poslije "TATA" ide "DEDA"...hihihi... :lol: :P

dec 2006.

Pridru~ujem se estitkama. Sve najbolje!
nobodyENTUZIJASTA

dec 2006.

[bez sadržaja]
neurotransmiterISTRAŽIVAČ

dec 2006.

P srecno ti ocinstvo ! :ok: A jel moze sada jedno pitanje koje me je uvek interesovalo? Sutradan,kad ti dete bude poraslo,tako 12-13-14 godina,otprilike prvi susreti sa drogama,da li ces pusiti marihuanu pred njim,eventualno mu davati pare za to,ili cak i pushiti zajedno sa njim? nista ne provociram,jednostavno me interesuje stav ljudi u ovom slucaju,ljudi koji je godinama koriste i smatraju je bezopasnom. izvini ako se osetis prozvanim,to mi nije bila namera.
imported_Petar PanISTRAŽIVAČ

dec 2006.

Svaka cast majstore, cestitam! :talas:
brendPOZNAVALAC

dec 2006.

:talas: :talas: Cestitam !
Svizac_:)ENTUZIJASTA

dec 2006.

:banana_sex: :beba: :bravo:
UserNameENTUZIJASTA

dec 2006.

Sada je pred tobom najveca zivotna zadaca... odgoj djeteta. Pazi sta s njime radis :cmok: :srtze: Sretno! :respekt:
dombaPOZNAVALAC

dec 2006.

sve èestitke.......baš mi drago iako neznam tko si ali mi drago èuti :lol: :D :D
sinsemila_smajlPOZNAVALAC

dec 2006.

@neurotransmiter - godinama je koristim(bolje reèeno suraðujemo Ona i Ja) i ne smatram ništa bezopasnim, od mlijeka pa na dalje, sve od zavisnosti mjesta,naèina i svrhe upotrebe... za ganju, a i za sve ostale tvari koje direktno utjeèu na naše 'neurotransmiterstvo', od iznimne je važnosti napomenuti da ih se ne bi smjelo i ne smije koristiti u svrhe bježanja od stvarnosti(da,da svi mi to znamo :roll: ) - vrlo opasno po naš mentalni i opæi razvoj... naravno da svojim curama neæemo davati pare za marihuanu, jerbo æe svaka, ako bog da, zalijevati svoju :wink: trudim(o) se sa svojim æerkicama (tri i po godine & sedam meseca), ostvariti odnos nenametanja i Suradnje, i svest svoju ulogu više-manje na Usmjerivaèa i Omoguæivaèa. naravno, postoje pravila u svrhu zaštite,do kojih nastojimo doæi tako da ih Dijete samo shvati i osjeti - ne da ne dira utiènicu zbog toga što æemo je mi kazniti,veæ da je ne dira zbog toga što zna i razumije da postoji moguænost da æe joj ta utiènica, odnosno ono u njoj naškoditi... kroz takav odnos dolazi do potpunijeg razumijevanja djetetovih potreba i moguænosti, i nadam se da æe takvim pristupom i te ganja stvari u buduænosti prirodno sjesti na svoje mjesto... ove godine što si ih Ti spomenula, više zamišljam kao lagani 'objašnjivaèki' uvod u ganju, jerbo smatram da tada dijete nije na onoj razini psihofizièkog razvoja u kojem mu tijelo i um mogu bez (negativnih) posljedica prihvatiti i svariti thc...(èast izuzecima :P ) više kao 16-17-18 :wink: meni, osobno, bi bila velika èast da mi Kæer osjeti želju da zapali jedan sa svojim starim :D naravno sve u svoje vrime :D gritingz momcovi, još jednom èestitam, pojubite hanumice i njima èestitajte :lol: èuvajte se, pazite luv
vecISTRAŽIVAČ

dec 2006.

kanehbosem, cestitam! svi znamo da volis vutru, al nemoj bas dijete tome od malih nogu ucit :D i uci ga da se kloni kemije!
kateISTRAŽIVAČ

dec 2006.

@kanehbosem- :bravo: i sve najbolje s bebeicom :D
MiGiISTRAŽIVAČ

dec 2006.

ma boli te tuki...
P.P.POZNAVALAC

dec 2006.

cestitam!!!!! sretno!!! ...i nadamo se da kad budu imali dovoljno godina da zapale, da ce to moc slobodno....u kaficu....ehh...
kanehbosemAMBASADOR

dec 2006.

moje cestitke i tebi i verenici. svaka cast. napravili ste pravi poso.he he
kanehbosemAMBASADOR

dec 2006.

fala svim ostalima (da sad ne nabrajam i/il ne uvredim nekog ak ne ubrojim) na cestitkama. ubiae me smajlici,onaj od svizca je do jaja, bolio me stomak od smijanja... he he,
kanehbosemAMBASADOR

dec 2006.

interesantno pitanje,nisam stigo prije odgovorit. 1.u pravilu neæu pušiti (kad budem pušio) pred djetetom. ne zato što mislim da je fumanje loše,veæ zato što je to nezakonito.pa na neki naèin da njega zaštitim da se ne izlaje gdje ne treba, i da ne pomiješa moj kulturološki pristup kanabisu sa "kulturološkim" pristupom svog najboljeg prijatelja koji osim što fuma, nosi utoku,ganja kurve, šmrèe bijelo... uglavnom æu za dob 12-14 izbjegavat fumanje pred djetetom 2.nema para za gudro 3. možda jednom zapalim s djetetom ak baš navali... neoptereæujem se puno s time,kad doðe do toga onda æe se vald neke stvari promijeniti,a moj pristup canabisu takoðer. ja sam jednom organiziro akciju protiv droge u jednoj osnovoj školi,zato jer su klinci iz 8og r. se gongali pored igrališta gdje su klinci iz 3-4og r. igrali granièara... jako ružna slika. znam da ovo gore nije baš off t, al neznam ni kak je inn,whatever

dec 2006.

Hvala na odgovoru,dopada mi se tvoj stav :bis: PS> evo jedne male da se vezbas :wink:

dec 2006.

Cestitam vam od srca :D :D :D !!! Ja sam svojoj mladjoj sestri kad je imala 12 god rekla da ako zeli da se drogira da to uradimo zajedno, bolje ja da joj nabavim nego neko da joj uvali smece! Onda je skontala da to nije zabranjeno voce pa je bolelo uvo za travu i na svu srecu, sve ostalo! Samo sto mi je zao sto nikad nece samnom malo da vari, kaze da nema zelju! E, obavezno nam javite kad se supruge porode, da proslavimo sa kojim dimom, za srecu bebirona :wink: :D :D :D
InqAMBASADOR

dec 2006.

Juce sam saznao da cu biti roditelj devojcice. Ima neko ideju za zensko ime?
unknowerAMBASADOR

dec 2006.

ma ko vas dvoje pita kako ce mala da se zove...kako kum bude reko tako ce da bude :D :lol: :D :lol: :D uh ne znam ima mnogo lepih imena.... ne znam jel volis da se pravis englez ili volis da cuvas svoja imena :wink:
BeyondLEGENDA

dec 2006.

Pelijepo ~ensko ime: Vutra :wink: :wink: :wink:
nobodyENTUZIJASTA

dec 2006.

Mašala! Nadam se da æe biti lepa na mamu, a pametna i na mamu i tatu.
InqAMBASADOR

dec 2006.

Drugar mi predlozio: Trodona, Ekserina, Heroina... Vutra he nesto drugo ali nista od toga, i da hocu nece moja verenica... bilo sta... Hvala...
EddieENTUZIJASTA

dec 2006.

Za pocetak pustite deci crtani sa http://www.johnnyganjaseed.com/johnny.htm Ja sam to vec uradio.
unknowerAMBASADOR

dec 2006.

Melanija Vera Marija Julijana blokirao mi mozak ... cim se setim postovacu jos neka imena

dec 2006.

Marija
P.P.POZNAVALAC

dec 2006.

istina!! meni su prijatelji davno rekli da cu ja 100% svoju kcer...kad je budem imala nazvat vutra...hmm...pa ono zasto ne... vutra ganja ~i~a rizla :lol:
unknowerAMBASADOR

dec 2006.

super ti ideja ... a sina nazovi shit
InqAMBASADOR

dec 2006.

XAXAXAXAXAXAAAXAAAAAAXAAAAAXXXXXXAA :D :lol: :rofl: Ma ljudi... Ozbiljna imena... U obzir moze da dodje damo Marica ili Mara ali Vutra... Ste upoznali nekog Hashisha skoro ili bili kod rizle na kafu. Sine SHITE dodji da jedes... XAXA :rofl:
unknowerAMBASADOR

dec 2006.

:D a nisam to tebi postovao...to je bilo malo satiricno na post PP
GreenManAMBASADOR

dec 2006.

Sine shite... :ludaci_lol:
kanehbosemAMBASADOR

dec 2006.

zar i ti sine shite? he he he he he he he
InqAMBASADOR

dec 2006.

Ma znam... Nego sta mislite o imenu Dina ?
unknowerAMBASADOR

dec 2006.

oces da ti kazem uvijeno sa mashlicom ili bez mashnice... sa masnicom :girlie: ... nesvakidasnje ime ,bar za moje usi...u svakom slucaju ti si joj otac :wink: bez mashnice :banana_tuzhna: ... daj bre nemoj da lupas gluposti,pa i sam si rekao "samo ozbiljno" :D
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

dec 2006.

Ma znam... Nego sta mislite o imenu Dina ? Èekiraj si ovaj link... :) http://www.mama-mami.com/index.php?option=com_glossary&func=display&Itemid=141&catid=115
InqAMBASADOR

dec 2006.

A Ekatarina ?
unknowerAMBASADOR

dec 2006.

ih Ekatarina...pa da neces da bude neka pevaljka ili da se "malo" drogira.... meni lepse Katarina
unknowerAMBASADOR

dec 2006.

kakva li ce imena imati moja deca kad sam ovakav na imenima za drugu decu jadna moja deca ona nece imati ime do 20-te godine
nobodyENTUZIJASTA

dec 2006.

Bolje je Ekaterina :)
InqAMBASADOR

dec 2006.

Noname... Zasto ? :D :lol: :D :wink:
nobodyENTUZIJASTA

dec 2006.

Pa da bude baa kao tetka
InqAMBASADOR

dec 2006.

Sta joj fali?
nobodyENTUZIJASTA

dec 2006.

Niata joj ne fali, nismo se razumeli. Rekao sam da joj ime bude baa kao tetkino Ekaterina, a ne Ekatarina.
nobodyENTUZIJASTA

dec 2006.

Mada, kad bolje razmislim, bila bi dobra fora da ipak bude a, a ne e.
InqAMBASADOR

dec 2006.

Ma... OK... Sada razumem...
unknowerAMBASADOR

dec 2006.

pa ne znam jesi li odlucio za ime .... ali ako jesi ajde da krenemo sa imenom za drugo dete... :rofl: :D
InqAMBASADOR

dec 2006.

Koje drugo dete :shock: ? kanehbosem-ovo ?
unknowerAMBASADOR

dec 2006.

Ma ne bre...nego tvoje drugo dete :beba: :beba: valjda cete da napravite dece za jedan omanji odbojkaski tim :beba: :beba: :beba: :beba: :beba: :beba: :beba: :D :P
InqAMBASADOR

dec 2006.

Uff... Necemo... Nema sanse... Lepo je to ali obaveze... Mnogo ih je...
unknowerAMBASADOR

dec 2006.

ccc e bre kakav si ... pa jel to razlog da nam pokvaris pricu o imenima.... :D nikakav ti je razlog...ja sam mislio da je nesto ozbiljnije :P :D aj pravite jos 3-4 vidis da smo se tek sada uhodali oko imena :D :D

dec 2006.

sve najbolje od srca zelim :)
iffkicaENTUZIJASTA

dec 2006.

Evo da ti ja poželim sreæu,zdravlje i šta veæ ide uz to...ako se nisi odluèio za ime ja imam jedan prijedlog:meni je prekokrasno ime Lena,pa pitaj ženu šta misli o tom imenu... :respekt:
InqAMBASADOR

dec 2006.

meni se Lena svidja ali njoj ne...
iffkicaENTUZIJASTA

dec 2006.

Ma sigurno æeš naæ na netu neko ime koje æe se svidjet tvojoj ženi...al evo dat æu ja još nekih prijedloga:Lara,Carmen,Paola,Žana,Laura(uff nešto me idu ova imena sa slovom L),Eleonora...ako se sjetim još èega javim...pozz i Jah bless :roll: :tjao:
InqAMBASADOR

dec 2006.

Lepa su imena... Razmisljali smo o Lari... ali videcemo.
kanehbosemAMBASADOR

dec 2006.

lara mi je ok
RedShAMBASADOR

dec 2006.

eto par od mene: Lilith Gana Gajna Dina eto moji favoriti...cestitke i sve najbolje!:behe_hehe:
kanehbosemAMBASADOR

jan 2007.

znaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam djeèak: LEONI djevojèica:isto LEONI
Sve najbolje momci samo ne zapostavit ganju:icon_lol:
RadeAMBASADOR

jan 2007.

Sve najbolje momci pa da se jednog dana okupimo i proslavimo.
RadeAMBASADOR

jan 2007.

Sta mislis o imenu NADA meni je to super ime, valjda jos nisam izgubio nadu da ce biti bolje.
InqAMBASADOR

jan 2007.

Nadaj se... :shit:
mr.skunkAMBASADOR

jan 2007.

Nada ,, na spanjolskom nista
nobodyENTUZIJASTA

feb 2007.

Inq, kad e da te cepamo?
kanehbosemAMBASADOR

feb 2007.

@nobody - cepanje mo~e da po ne a ja sam smislio novo ime : OZRen od (Osoba Za Rolanje)en
Kurblaj KanAMBASADOR

feb 2007.

Bravo treba to tako estitam roditeljima i tak tome neznam Mirta eto ti imena
InqAMBASADOR

feb 2007.

Kada budem dosao kod vas tamo... :)
nobodyENTUZIJASTA

feb 2007.

[bez sadržaja]

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se