VUTRA
ForumZajednicaOfftopicpotrebna preporuka
LEGACY

potrebna preporuka

58 odgovora2,369 pregleda
glavonjaENTUZIJASTA

nov 2012.

e ljudi, posto sam imao 250+150w HPS a dobio sam i jos jednu 400w HPS pa bi da napravim jos jedan box da dupliram urod, e sad treba mi savet ali da bude proverena informacija, zanima me iz koje banke je najbolje da narucim seme a rad mi treba JAK JAK na bazi euforije znaci snazan HIGH i da bude medium visine posto volim da ih treniram :)) :bale
admiralPOZNAVALAC

nov 2012.

uzmi Tangerina Dream neces se pokajati ;) Type: Sativa x Indica Genetics: G13 x Neville's A5 Haze Yield: 500gr/m2Height: medium Flowering Time: 70 days Harvest time: end of October THC: 25% CBD: 1.8%
glavonjaENTUZIJASTA

nov 2012.

ta informacija o % THC-a 99% nije tacna. nisam cuo za sorte preko 19% i za tih 19% treba stvarno idealni uslovi da se priuste. al gledam slike, deluje opako G13 sam probao, jaka travica bas. sacekacu jos par saveta, trebace mi par dana da odlucim, a ne zurim nigde samo lagano :)
naturaPOZNAVALAC

nov 2012.

posto ti nisi cuo, sigurno ne postoje malo te ego zeza, a :samoja

nov 2012.

izgleda da taj Tangerine Dream mnoge privuche svojom jachinom i visokim postocima... i meni je djelovao privlachno..ali..chim sam pochela kopati informacije iz 1. ruke..dakle od ljudi koji su uzgajali...k. dragi gledaoci..ljudi su uglavnom prilichno nezadovoljni sortom + evo.."Votings of our users: Tangerine Dream gets 6.00 of 10 possible Points in the average! "

nov 2012.

po pitanju seedbank-a zaviri ovde, imas rezultate glasanja https://forums.vutra.org/uzgoj-faq/10221-omiljeni-seedbank.html
CreativeLEGENDA

nov 2012.

pa uzmi onda Euforiju ...odlican je dim ;)
loopAMBASADOR

nov 2012.

vis' mene % THC ne tangira mnogo(ionako se slazemo da mahom zavisi od nas),sve su to dobre dzidze,nema sta...ali me brine TOLERANCIJA. vise puta mi se desilo da kupim vecu kolicinu ODLICNE dz.,i da mi opadne tolerancija na nju posle nedelju dana(citaj pocnem da povecavam kolicinu koju stavljam u spravu),a desavalo se da pazarim neke dzidze,i da me rade podjednako mesec dana kasnije kao i prvog dana kad sam ih kupio.... e sad to je bilo pre mog upoznavanja sa ovim divnim forumom,i uopsteno pre nego sam skapirao kako treba 'cuvati' wu,a da se ne presusi i slicno... al' sumnja ipak ostaje cini mi se da na neke strainove covek brze razvije toleranciju.... sad ce sitnicavci reci '% THC-a,o tome i pricamo' ali mislim da nije samo to.....
glavonjaENTUZIJASTA

nov 2012.

cuo sam da LSD ima tezak dim i da je poprilicno jaka i po radu i za pusenje. treba mi nesto jako iz prostog razloga da ne preterujem sa pusenjem. imao sam jednom prilikom domacicu koju sam moga da poredim sa svim sortama markiranim sa kojim sam se sretao. secam se da je 100s dzokavac pusilo uvek minimum 5oro nas koliko je bila jaka. i samo 80g mi je trajalo 2 meseca (sto je za mene verujte mnogo) ;) ima li neko da je gajio AK47? ili zna li neko iz koje seed banke mogu dobiti onaj pravi WW skoro ceo prekriven belim kristalima toliko da se jedva vidi da je zelen :D ovvako nesto 1486.IPB imao sam je 2003 godine, bas bas beli WW i dosta shita sam napravio od trima ma sve je 5 bilo. a prosle godine prijatelj uzme WW od Nirvane i bio je svetlo zelen sa blagim skunk udarcem. samo procisti sliku onako kao HD snimak :D dok ovaj beli WW kad sam pusio od 2 dima hiroshima, smejanje i samo smejanje xD Edit: taj svetlozeleni WW koliko znam je cist medicinski koji po prirodi ima slabiji udarac. dok ovaj beli je zlo bozije :D
Big LLEGENDA

nov 2012.

sweet tooth od barneys farm guglaj.... ini se obecavajuce
CreativeLEGENDA

nov 2012.

kolicina je obicno razlog pretjerivanju ne jacina :) Ako se dobro sjecam ova prva slika je do gh seeds i to sam pusio...samo pohvale ....ako ces original trazi black w od mr.nice seed bank.:vb_wave:
glavonjaENTUZIJASTA

nov 2012.

gledao sam malo black widow, cini se okej totalno. naso sam ovu sliku black widow-a inace ovo nije ni belo ni crno ovo je plavo, PRELEPO :D ovu cu definitivno da uzmem, ako GH stvarno ima taj strain gajicu ga do kraja zivota xD hehe edit: sad bas gledam i koliko vidim black i white widow su ustvari ista stvar totalno, samo je mr.nice zove black iz nepoznatih razloga, inace gledao sam i po stranim forumima, black w od mr nice smatraju najoriginalnijim WW tako da razmisljam da uzmem. jel je imao neko? i koliko je dobra ta banka, ja iskreno da vam kazem do pre par sati znao sam samo za sensi seeds, GH, DP, i barney farm. i nikad me nisu nista posebno odusevili, osim acapulco gold od nirvane. (preporucujem svima koji puse svaki dan) jer to je jedina gandza koja me je isto udarila prvi put kad sam je pusio i 2 meseca nakon toga kada sam zadnji hed spusio :D

nov 2012.

ja bi ti preporuchila forum na stranicama Mr.Nice-a...odlichan bash za informiranje o sortama..ljudi pishu dosta realno+mozhe se i o povijesti uzgoja i sorti nauchiti.. ili npr. vidjeti neke raritete kao shto su katalozi iz 80-tih i slichno. evo link : Who is the top 10 Breeders in the world? - MNS Forums ( namjerno je link na jednu od rasprava - o tome koga ljudi smatraju da ulazi u top 10 uzgajivacha )
TarkiPOZNAVALAC

nov 2012.

Black widow je jak ali ne uplifting. LSD isto. Sweet tooth nije potentan (makar je bio cup winner viae puta, ali svejedno slab dim). Euforiju ti je netko rekao, to je to ata tra~ia.
BladeZMAJ

nov 2012.

Nek se niko ne naljuti al ova tema me podsjeca na na nesto tipa "obavio sam na wc sad me zanima da mi preporucite s kojim papirom da se pobriaem zanima me da jemekan i ne nadra~i mi dupe"....
Nixa86LEGENDA

nov 2012.

rofl :d
glavonjaENTUZIJASTA

nov 2012.

pa nije nista lose traziti savet od nekoga ko bi znao da preporuci dpbar strain a da to bude provereno. desava se da ljudi uzmu nesto 'kvalitetno' i razocaraju se samo tako...

nov 2012.

onda uzmi neki od starih strainova tipa northern light i ne mozes omasiti. ja bi ti preporucio jack herer,nisam ga sadio ali jesam pusio,ne znam koga on moze razocarat.
MarcoPoloLEGENDA

nov 2012.

Cannabis Strain Explorer http://www.leafly.com/explore klikni na Euphoric :-)
BladeZMAJ

nov 2012.

Apsolutno ko pita ne skita..mada ukusi su razliciti... Ono sto me smeta nije pitanje....nego otvorena tema za to.
glavonjaENTUZIJASTA

nov 2012.

@marco polo odlicno, sad cu da pronadjem tacno sta mi treba. zahvaljujem
HookerLEGENDA

nov 2012.

Meni nije jasno ata lan pod nadimkom Glavonja hoe ... Da mu neko preporu i neato ... I sad se to Glavonji ne svidi.`ta onda? Ma sve je to individualno, Blade je u pravu 100 %, glupa je tema ...
glavonjaENTUZIJASTA

nov 2012.

pa neko mi je pomenuo NL meni je NL slab.. i smatram da je NL cist promasaj jer nije ni priblizno slicno onome sto pise za njega po raznim bankama. doduse growao sa auto NL ali kontam da je ista stvar kao i regular NL plant. zato sam otvorio temu da mi neko iz prve ruke kaze growao sam to i to, probao sam dim MOZDANA PARALIZA :P ono sto ja trazim u kraju gde ja zivim to se zove JAK ZVEKET :) iliti gandza koja udara na prvi dim

nov 2012.

ne moz biti ista stvar jer u standardnom nl nema genetike ruderalisa (koji je inace slab sa sadrzajem thc-a 3~5% sto se odrazi naravno na finalnom mixu), nl je odlicna biljka, old sdhool strain koji postoji skoro 30 godina, ne bi se odrzao toliko da je "cist promasaj". e sad, radi se o indica strain-u pa ti to mozda ne prija, u svakom slucaju, neko je vec spomenuo da je sve to prilicno individualno i samim tim je malo blesavo da ti neko nesto savetuje, moras naci sam svoj strain, probaj nesto vise sativasto, nl#5xhaze, ili ciste sative, jbg. kako da znam sta ti je jak zveket, mene svaka dobra vutra ako posteno smotam zvekne, jako :) e sad, to sto ti zoves "gandza koja udara na prvi dim" ja zovem 1D, sve sto sam probao da je u sebi imalo thai genetike je tog tipa, naravno meni, bem li ga ako znam da li bi bilo i tebi ;)
TarkiPOZNAVALAC

nov 2012.

Glavonja nemoj pri ati gluposti o NLu, ak je i NL automatik dosta (ne turbo) potentan, to si ti ili krivo zgrowao ili drobia bezveze. A di je tek NL origigi...
glavonjaENTUZIJASTA

nov 2012.

ne drobim bezveze, growao sam 4NL auto i ne kazem da ne valja, samo nije to taj udarac koji meni treba, a po onome sto sam ocekivao od NL-a prema zapisima banke iz koje sam kupio ocekivao sam daleko bolje rezultate.
BladeZMAJ

nov 2012.

Mo~da neato iz obitelji Skunka za tebe ako baa hocea da te zakuca..

nov 2012.

S.Silver Haze definitivno izbacuje i najjace u orbitu vec u drugom dimu.....
glavonjaENTUZIJASTA

nov 2012.

@opa cupa e to sam pusio u ceskoj kad sam bio, eto taj strain sam totalno zaboravio. A jeste jak i sto kazes 1. dim udari a 2. razvaljuje :D

nov 2012.

onda si nasao resenje, SSH... ajd sad da vidimo neki grow kako tece, dosta se vec pricalo ;)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se