VUTRA
ForumZajednicaOfftopicKoje rizle koristite
LEGACY

Koje rizle koristite

222 odgovora28,045 pregleda
CrassENTUZIJASTA

dec 2007.

Ja koristim smoking, i obavezno flopove si kupim... U zadnje vrijeme sam imo nekoliko nezgoda dok pljugam sve savrseno zmotano i napola pljuge papir popustio i cjela mi se pljuga sjeb*ala, neznam dal je u rizlama, ali se ponekad stvarn0 nazivciram kad mi se to dogodi, kupit cu bas one rizle od celuloze brijem da se one bolje ljepe...btw sam napravio test uzeo malo rizle zaljepio je i pricekoa 2 min i pogledo kolko je cvrsto, i vidio da papir mogu odljept bez problema, trebam obavezno promjenit rizle jer cu doc do zivcanog sloma :icon_mad::icon_mad:, ali mi ipak zao jel sam se stvarno naucio na smoking rizle stvarno mogu reci da su mi najbolje za motat...

dec 2007.

OCB i Smoking, nikad problema... Nije mi jasno sto pricas za smoking, moje drze perfektno, mozda ih kupujes na trafici pa su ostale na sunu nekoliko dana ili tako nesto.. bo...
choki123POZNAVALAC

dec 2007.

Meni su smoking zvijer,pogotovi sive,Smoking Master,OCB su mi isto dobre,a ni Bob Marley airoke nisu za bacit,Pure Hemp.........:rasta1:
CrassENTUZIJASTA

dec 2007.

Ma vjerovatno je ovo da su ostale na suncu jednastavno nemam srece s tim rizlama Gdje je tema nestala nevidim je u sve i svaata
wu-traENTUZIJASTA

dec 2007.

definitivno smoking...najbolje rizle...RS se koristi za neke feste obicno kad se motaju neke rakete ili slicno...al za mene su smoking najbolje za sve....nisu preuske, presiroke ni predebele i dobro se lijepe sto je mozda i najvaznije...party in house su isto super...i da kazem da mi nije jasno zasto postoje rizle kao sto su rips jer su za mene sve u k_rcu i previse papira imaju...pis
triggerISTRAŽIVAČ

dec 2007.

ma gizehice rulzz fino airoke da mo~ea naopa ke smotat i tanke...:smoke18:

dec 2007.

Smoking DeLuxe i Slim. Vise volim deluxe, imam neki trip da su slim nekako vise ljute. :-/
LaidbackPOZNAVALAC

dec 2007.

OCB... Kad ga nema, Smoking Kad nema smokinga - vaporizer :)
Kurblaj KanAMBASADOR

dec 2007.

Ja smoking crne uglavnom a sad sam rs zelene u rolni kupio i te isto valjaju
RadeAMBASADOR

dec 2007.

OCB i Smoking crveni. Imam jos par listica Rizla+, to mi je od prve rizle kupljene u zivotu pa sam sentimentalan.
mari-huan-koISTRAŽIVAČ

dec 2007.

OCB dok ne nestane a onda daj ata daa. Inace sam zadnji put kupila OCB rolnu i to u freeshop-u i nisam mogla da verujem da nije uopate dobro gorelo tamo gde je lepak, katastrofa! Dobro sada sam je potroaila pa je viae boga mi neu kupovati na rolne.
LaidbackPOZNAVALAC

dec 2007.

Kakvu si ti sad lupio glopost, to je za nevjerovat. OCB mi nikad, ali apsolutno nikad nije gorjela krivo, ljepilo se uvijek zaljepilo kako treba... Rolica ili listici, nije bitno. Jesi li razmislio mozda da si pusio neku pilju ili lose zamotanu gicu pa da je zbog toga gorila losije? Ili malo previse zabalavio ljepilo i bio nestrpljiv s susenjem ;)
Kurblaj KanAMBASADOR

dec 2007.

pa ata mo~e se dogoditi da je neki muljav paket rizli
mari-huan-koISTRAŽIVAČ

dec 2007.

Ako je tebi sve jedno da li je rolna ili nije onda ti ne znaa da u rolni ima mnogo viae "listia" nego u obi nom pakovanju i sama ta injenica isklju uje tvoje predpostavke jer je sa tom istom rolnom puaena razli ita vutra, drugi ljudi su takoe rolali.... znaa rolna ipak traje dosta du~e od obi nog pakovanja. Samo jedno pitanje. Sa tvoje ta ke glediata, ako se tebi neato sto drugi pri aju nikada nije dogodilo to automatski zna i da nije istina???. Da si ikada puaio OCB u rolni u redu ali poato nisi nemoj da se meaaa. Jedino moje objaanjenje za to je da ima previae lepka ili je eto taj paket bio sjeban.

dec 2007.

Ta rolna OCBa je najvaznija stvar na ovome forumu, nemojte nikako da taj slucaj ostane misterija, uzmite serijski broz te rolne i obavjestite kontrolu proizvoda OCBa jer ovako nesto se nikako ne smije ponoviti u nasim drzavama bivse jugoslavije. Mozda je to neka urota protiv nas travoslavaca, zele nas unistiti neispravnim rizlama koje ostavljaju u zraku chemdims umjesto rizladims koje se sire nebom preko velikih gradova otkad je potpisan ugovor sa natom i tako nas truju gljivicama i sporama raznih genetski modificiranih mutanata F6 hibrida zle gljive bushare. Jebote, babe drze te rolne u kiosku na sunjari. Sjebu se!

dec 2007.

Sasvim mi je sve jedno koja je rizla samo da je duga i da nije stara ali naj su mi lepshe, one providne od celuloze, zdravlje prvo
LaidbackPOZNAVALAC

dec 2007.

Baljezgaa. Ti si napisala da nikad vise neces kupiti rolicu, jer su listici bolji... Ja ti samo na to odgovram. I pusim vecinom OCB u rolici, a listici kad nema rolice. Zato, lijepo budi tiho i ne lupetaj, pa kad popusis si malo razne travice i probas mnoge rizle odi pametovat. Chill
mari-huan-koISTRAŽIVAČ

dec 2007.

* Da puaia uvek OCB u rolni ti bi u prvom postu upuenom meni napiaso baa tu " injenicu", a sigurno ne bi napisao"Rolica ili listici, nije bitno". ista psihologija, jer podsvesno ~elia da odagnaa svaku sumnju..vei argumenti manje pisanja. . *Rekla sam lepo svoje iskustvo i ne mogu da verujem da se moram pravdati zbog toga. Ako je tvoj cilj bio da napiaem da u i dalje koristiti OCB na rolni, u redu, ja u to izbrisati i prepraviti,ali stvarno od po etka ne vidim razlog zbog kojega si po eo da da me optu~ujea za la~i. Pa ne mo~ea se tako bahato ponaaati prema drugima a o ekivati da oni budu fini prema tebi... Ako sam te sa ne im uvredila ovom prilikom se izvinjavam * Na moje pitanje i dalje nisi odgovorio. Odgovori pa da pobriaemo ovo ato smo napravili.
LaidbackPOZNAVALAC

dec 2007.

Iako je ovo off, odgovorit cu ti kad si si vec tako zabrijala na raspravu ko je sta rekao... Sta si ti ovdje uspijela izbrijat... Ocito ti moram malo pojasnit neke stvari, jer vidim da ne razumijes sta sam napisao. Napisala si Na sto sam ti ja odgovorio da je to sranje od izjave, te da nije bitno jesu li listici ili rolica, buduci da je kvaliteta rizle i ljepila ista. Tako je! Ima da od sada samo koristis OCB u rolici, te nemoj da slucajno cujem da si koristila neke druge rizle. Isprika prihvacena, ali nemoj mislit da cu zaboravit ovakav incident. Daj luda si... Nisam te ja tu napao i bahatio se zato jer ti ne koristis OCB u rolici. Ma jebe mi se i da rolas u papir od biljeznice. Ja sam tvoj post shvatio ovako - kupila sam rolicu, bila je sranje, ljepilo nije gorilo, pa zbog toga vise nikad necu kopovat rolice OCB-a. Prvi post koji sam procitao tog dana je bio neko lupetanje o skunku od Yami_Raziela, sto mi je malo diglo zivce, te iduci koji sam procitao je bio tvoj, na koji sam burno i bahato odgovorio. Mislis na ovo pitanje Tako je!!! Ja sam centar svemira, te ako se nesto nije meni dogodilo, to se nikome nije dogodilo. Shvati da sam ja napao tebe zbog tvoje izjave citirane malo iznad, a ne sam dogaaj kupovanja lose i zapecene rolice OCB-a. Chill
BeyondLEGENDA

dec 2007.

Ljudi neato je u zraku ovih dana, hm hm :icon_mad:

dec 2007.

Hahaha predobra tema :b_hop:
kotvaENTUZIJASTA

dec 2007.

ma dobro je kad se ima kaj smotati u rizlu...
stoned_cowISTRAŽIVAČ

jan 2008.

smoking, bez premca!
GreenManAMBASADOR

jan 2008.

http://forums.vutra.org/upotreba/464-koja-vam-je-rizla-papir-za-motanje-rege-najboljom.html

mar 2008.

smoking sive i rs crvene ...a o ripsicama i takvim...pa mo~ea uzet a4 papir i izolirku...na isto ti doe...
3ananasa2ENTUZIJASTA

mar 2008.

plave smoking i crne su ok , ocb takoer odli ne , crass mo~da previae zali~e ljepilo , to mi se znalo dogaat u za etcima puaenja , pa se rizla sama odfrkne kad se naglo povea temperatura tj. kad gori buksna

mar 2008.

ocb transparent extra slim ;)
green_goblinISTRAŽIVAČ

mar 2008.

jako rjetko pusim na pljugu, najcesce na bong... ali su mi najzesce one prozirne rizle, sto se mogu kupit u smart shopu u zg-u. mislim da se zovu trip, ili nekako tako :sun2:
wu-traENTUZIJASTA

apr 2008.

i meni su super one uske crvene RS....

apr 2008.

Inace Smoking crne, ali i RS plave i zelene.. A i rips sivo-crne nisu za baciti..
Splitsko diteENTUZIJASTA

apr 2008.

Party in house,crvena kutiijica,dobijem i 50 filtera a rizla ludilo...ista ka smoking samo s filterima...
UNDERCOVERPOZNAVALAC

apr 2008.

Ja koristim rizle od celuloze, a ako ih nemam onda rizla+ one king size slim.
NoTrippinAMBASADOR

apr 2008.

Party in house sive-te su ultra thin,njih dosta koristin. Imaju crvene,plave i sive/normal,thin i ultrathin.`ta tanje meni bolje :)
nocna_pticaISTRAŽIVAČ

apr 2008.

meni party in house najbolje...hehe....iako moram probati OCB nisam jos :(
KaraJackPOZNAVALAC

apr 2008.

Party in house silver i Red smoking black
bahateeENTUZIJASTA

apr 2008.

aka--->art in use :bananallama:
n0pISTRAŽIVAČ

apr 2008.

rs plave :D
DeleeshzISTRAŽIVAČ

apr 2008.

Rizla+ ( old school, rolica ) su bile NAJbolje.. ;) Sad.... OCB, i Smoking ( plavi ili crni )
THC mindISTRAŽIVAČ

apr 2008.

Party Mix :)

apr 2008.

[bez sadržaja]
DomeISTRAŽIVAČ

apr 2008.

party in house ultra thin siva kutija i ocb premium crna kutija. meni su to zakon kartine u rolama.
GizmoBlazeISTRAŽIVAČ

apr 2008.

Hehe,kod nas nema drugih osim rizle plus,samo nekada naleti smoking crni slim i plavi..ja u zadnje vrijeme koristim rizla+ siva,slim...meni su ok...
ranromENTUZIJASTA

apr 2008.

party house
LaidbackPOZNAVALAC

apr 2008.

Karton... Pece grlo i kad jednoslojku smotas
DeleeshzISTRAŽIVAČ

apr 2008.

hehe... pa skoro, to je za na kampiranje, izlet u prirodu nosit.....kao blok papira, *****bris....i jos bezbroj mogucnosti... ALI TO NIJE SVE, uz te fantasticne "rizle" dobijete i set filtera...koji su jedina dobra stvar u ovom paketu.
DžidžadžojacPOZNAVALAC

apr 2008.

n0p sa es-a ?
Ramona_RedENTUZIJASTA

apr 2008.

hasan i ja, sive party in house isto

maj 2008.

Ocb....rizla+.....i Kad Nadzem Ponekad Ali Retko Rs Plave

maj 2008.

rolica smoking crna, eventualno zeleni rs ultimate worst-ripsove srebrne..... i zeleni rizla+ papirici:shit:
iDEATHISTRAŽIVAČ

maj 2008.

OCB i zla zla bug deluxe
Yami_RazielAMBASADOR

maj 2008.

Ste vidli one nove hrvatske? Troll se zove a slogan im je Try to roll with troll. Neki tranceri su ih radili xD. Cuo sam da imaju neku protekciju od vjetra,sam kak? bas me zanima..

maj 2008.

vjetrobran :bis:

jan 2009.

troll je dobra fora pa moram malo reklamirati, klasika rizle i filteri sa novom forom... ladica za stash ili motanje na vjetru, prakticno i murja jos nezna sta je pa kad te pretraze samo ga stave sastrane sa svim unutra... http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=350588282
TarkiPOZNAVALAC

jan 2009.

Ma imo sam tu kutijicu (rizle te) i raspadne se dosta brzo ak nosis po djepovima i sve postane labavo... mislim da murjacima nije bed provalit da nutra ima nekaj... ono ipak su to zle za rolat ganju nisu oni sad bash tako glupi
FrulaENTUZIJASTA

jan 2009.

plava parti in haus rolica. :) dobis i fine flopove ununtra, rizla je tanka i fina za motanje. zasad su mi te najbolje. eeee da i gizeh plave :))) najbolje king size rizle
heathendomeISTRAŽIVAČ

feb 2009.

ma svaka rizla je ok,s izuzetkom---- rips plave..zamotati pljugu sa njom je uzas a jos i ako ne motas jednoslojku dobijes longetu a ne joint:icon_lol:

feb 2009.

smoking... dobre su i patry in house. valjda zato sto filtere dobijes s njima :)
dogo argentinoENTUZIJASTA

feb 2009.

koristim smoking duga ke ili ako nemaju onda koristim smoking u roli a za motanje duhana koristim smoking plave jer su fino tanke i lako se zarola..
poljoprivrednik*ENTUZIJASTA

feb 2009.

zla zla mini trip=smoking crne + flopovi sa fensi slicicama xD

feb 2009.

" novine" smoking, smoking listice ak nema rolice itd.
dogo argentinoENTUZIJASTA

feb 2009.

di nabavia te zla zla?
CIBOISTRAŽIVAČ

jun 2012.

ma kakva rizla xd....... samo blunt....Smoking like a BOSS :) najbolji okusi: sumsko voce, jagoda, konjak, onaj neutralni bez okusa, mislim da nisam ni jednog zaboravio

jun 2012.

Ma Smoking Deluxe u roli zakon kod nas iako parti in haus su jako dobre rizle plus flokovi ali to kad uleti kuna vise :D

jun 2012.

dobre su naran aste i sive party in house, ili ako se korigira natpis pa ostane pARTy IN hoUSE, plave ne valjaju jer su loai filteri i debele su rizle... smoking king size crne rizle ili crna rolica su standardno dobre, niata posebno. RS uska rolica je jako dobra. moj vje ni favorit su Rizla+ King Size Slim, sivo pakovanje... kad bi se barem takve prodavale u roli za posebne prilike...
CIBOISTRAŽIVAČ

jun 2012.

Evo ako nekog zanima jucer sam uzo za probu 2 nova okusa bluntova Cherry vanilla i Cuban mojito. Mojito ima prejaku aromu ako ga motate odma nakon otvaranja treba ga otvorit dan ranije da te pare malo ispare. A Cherry vanillu jos nisam probo. Probat cu ju sutra pa vam javim.
CIBOISTRAŽIVAČ

jun 2012.

Cherry vanilla je odlican blunt pogotovo ako se pusi sa nekom kvalitetnom vutrom(a ne ko ja sa nekim smecem) :)

jun 2012.

plave gizeh definitivno najbolje. Rolica smoking, ne valja niata, loae ljepilo, jednostavno fuj za puait.

jun 2012.

bogami, gizehice extra :P i party in ze house silver i ocb :dada
Smoking crne, king size
Pablo EscobarENTUZIJASTA

avg 2012.

Party house naran aste,plave i nekad smoking

avg 2012.

plavi party in house je smee, debeli papir i loai filteri... naran asti je zakon, ak mi je bolji od sivoga...
Pablo EscobarENTUZIJASTA

avg 2012.

Ma plavi su u slu aju ako nema naran astog tako da i naj eae bude naranasti u 90% slu ajeva,a ovi ostali slu ajevi su snai se dru~e
Losmi the EvelENTUZIJASTA

avg 2012.

Ja kad sam solo, mecem u pljugu, tako manje stane... Rizle imaju drugari i bas me bole brige koje su marke tacno, volim ipak Alfa Romeo:dada

avg 2012.

Ma samo nek se rola. Ja san zna u komad papira iz bilje~nice zamotat :)
Sasha.ENTUZIJASTA

dec 2012.

GIZEH rizle,filteri za motanje i tubice,tanak i uzak papir odli ne.....
BoRaiChoAMBASADOR

dec 2012.

OCB slim sa kartonima (filterima)
dite_splitaAMBASADOR

dec 2012.

najcesce uziman na komad, al najdraze su mi party in house
dinanaISTRAŽIVAČ

dec 2012.

OCB, partyhouse.... i da vas pitam (sku~ajte ako je ve bila rasprava o ovome, neda mi se itati... ) where the hell su nestale good ol` RIZLE + ? Zaato ih nema viae kupiti... ina e, samo sam njih kupovala do misterioznog nestanka... tiruriruiruriru... :icon_question:
crunkisiLEGENDA

dec 2012.

Svasta probao, ali nijedna nije blizu
BoRaiChoAMBASADOR

dec 2012.

Nema ih kod mene, ali prejebene su
crunkisiLEGENDA

dec 2012.

Nema nigdje na ovim prostorima ako se ne varam... zato ebay rastura - mislim da me oko 12€ izaslo 10 paketa tako da nije strasno a isplati se sigurno
muma^^ISTRAŽIVAČ

jul 2013.

ja koristim smoking jer u blizini nema OCB za kupit :P
CikariPOZNAVALAC

jul 2013.

Ziggi slim sa filterima , malo vise kostaju al su odlicne , i za harteru i za jednoslojnu http://www.ziggipapers.com/?subpageid=118#jumpto702

jul 2013.

smoking su dobre :D
TarzanZMAJ

jul 2013.

party in house narancasti i crni smoking, ove koje nisu u roli nevolim..te RAW rizle se mogu kupit i na nasim prostorima od nedavno,nista posebno al onako blago smee boje su pa malo cak i smijesno izgledaju,,
BladeZMAJ

jul 2013.

A rizla ko rizla,vidio si jednu,vidio si sve
SikSTiENTUZIJASTA

jul 2013.

Slazem se, ali ne bas u potpunosti - osobno preferiram da su tanke... Inace pusim duhan i koristim crvene smoking rizle (koje su zapravo dosta "debele"), ali za joint mi nije to to... :) Malo off, ali takodjer, joint kada se mota, mota se iskljucivo "jednoslojac" (vjerujem da zna ekipa sta je to)... :D

jul 2013.

OCB slim premium lepe odlicno.

jul 2013.

ocb

mar 2015.

OCB ili party in the house na metar kad se zajebajemo ili nas je vise pa da potraje krug

mar 2015.

Ja koristim smoking crne u rolici,i party in hause,sve mi viae manje paau,jedino zelene rs airoke nekupujem ni neke naran aste koje su same namotane bez onog kruga od kartona,party in hause mi je zakon jer ima i fi i sve spremno,netrebam kutije trgat ni radit smee itd..
Bing-BongISTRAŽIVAČ

jun 2015.

slazem se za crvene smoking, def najbolje za cigarete, a za vu - smoking crna.
funky weedLEGENDA

nov 2015.

ziggy su zakon a dobre su mi jos i ocb ,gizeh, party in house u roli a listici raw, rizla i ziggy

nov 2015.

Ziggi all the way ;)
BladerZMAJ

nov 2015.

Evo ima sad i smoking neke dobre su i imaju filtere, a svia mi se smea boja.
L0oDZMAJ

nov 2015.

Ja uzeo iste,al nemam filter.. mrsko mi ici da slikam...
BladerZMAJ

nov 2015.

Filteri duau dali... kako puaim manje, a eae ode sav karton iz kue na fitere. :rolleyes: ak su i napravili ureze za zapo et izradu filtera - harmonika shema

nov 2015.

To su klasik smoking neizbjeljene rizle pa je papir prirodne boje. Imam i njih, nisu loae. Bez filtera viae niata, frendovi mi kupili za poklon apil karata za uno proale godine, vele aj ve kad doemo u goste pa da razbacimo koju, jbg meni se desilo da nebi filter naaao u kui pa lagano rezao kartu po kartu od apila i eto ode apil :upiii:. Od tada kupujem samo sa fikretom :thumb:.
funky weedLEGENDA

feb 2016.

ziggy su zakon ! samo sta imaju 4 metra a vecina ostalih ima 5 :)
avalancheISTRAŽIVAČ

mar 2016.

smoking smea majka i otac svih papira :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se