VUTRA
ForumZajednicaOfftopicOdjeća od konoplje
LEGACY

Odjeća od konoplje

32 odgovora4,046 pregleda
zlotvorAMBASADOR

jul 2015.

Tra~io sam na forumu pod svaata, ali nema niata vezano baa uz temu. Zna i tra~i se odjea raena od konoplje, majice, koaulje, hla e i sl. Imam jednu majicu od 100% konoplje i zakon je po ljeti - dok je ovako augavo vrue blago hladi, nave e kad malo zahladi grije. I ne usmrdi se kao pamu na. Mana joj je ato je jedina koju imam a i dosta sam je preplatio, pa me zanima znate li vi za neke web shoppove po mogunosti sa normalnim cijenama i unutar EU. Mo~e i Gr ka ;)

jul 2015.

ja sam htio naru iti ruksak od hempa i na hempstor uk je cijena bolesna, 55 funti ato je zapravo prek 500 kuna, malo to much.

jul 2015.

kako bih vam rekao a da puno ne pricam :) majica je trenutno na pranju
zlotvorAMBASADOR

jul 2015.

Za dvije majice (t-shirt), jednu 100%, drugu 50/50 pamuk, platio sam sa carinom skoro 400kn (oderali me poateno). Ali sam vrlo zadovoljan sa ovom 100% i volio bih joa. `toviae, volio bih sve majice imati od tog materijala. Ali gdje god gledam skupo ko sam vrag. Siguran sam da negdje, tamo iza bezbrojnih routera interneta, postoji neki opskurni webshop, dizajniran 90-ih, koji radi dan-danas, i za male pare nudi dobru odjeu od konoplje. Vidio sam neki dan jeans hla e za $79+sh/h, ato je u rangu levisica po cijeni, samo bolje kvalitete. Ali imaju samo hla e. Edit: @PowerSeed je li to markica ili je 100% hemp?

jul 2015.

ajd opet da ne pricam puno :) made in australia, donete '89

jul 2015.

E sad ste me nalo~ili na trava ins. Nadam se da e iza i i koja trgovina na vidjelo.

jul 2015.

ja slinim na ovo ve godinama, a mo~e se samo iz US naru iti. Neznam u em je problem kad kod nas tog nema po njihovim trgovinama . Izgledaju ono amekerski i nepoderivo :drull:;
ShadowstepAMBASADOR

jul 2015.

Ekipa iz Rijeke proizvodi u Los Andjelesu majice, obicno su 55% od konoplje i 45 organski pamuk.

jul 2015.

vidi gringo, nosim ih dan danas a spomenuh godinu, nema greske kod trava dzinsa, veruj mi drug ;) da mogu doci do istih uzeo bih odmah par sve da su u istoj boji :)
zlotvorAMBASADOR

jul 2015.

Errkhm, $25 za blank majicu je tebi normalna cijena? I joa su sve na pre-order sa komentarom "Shipping estimated Q3 2014." @No Joke mo~ea ih naru iti sa US adresom. Samo plaaa duplu poatarinu i uslugu 10-ak dolara. Pogledaj shipito, koristio sam ih prije, dobri su. Mo~ea birati nekoliko US adresa, a nude i assisted shopping.
zlotvorAMBASADOR

jul 2015.

Je li to to? Krepala tema, dva hoe a samo jedan ima? Gdje ste ~ene sa foruma, ne kupujete krpice od konoplje?
t@maraZMAJ

jul 2015.

Meni iskreno nije uope palo na pamet tra~iti,jednostavno se nisam niti sjetila toga dok nisam ovdje vidjela. E sada nikad se nezna,mo~da i bude koja krpica pa vam postam :)
L0oDZMAJ

jul 2015.

Gledaj da bude neka provokativna krpica :ajnstajn::wave::joint2:
t@maraZMAJ

jul 2015.

A nikad se nezna :D
zlotvorAMBASADOR

jul 2015.

Kakva god, bitno da je od konoplje, i da se na kraju skine :ljubav:
mumerENTUZIJASTA

jul 2015.

Imas u rijeci u robnoj kuci trgovina se zove Svijet konoplje .. imas ih na fejsu pa pogledaj ako oces, koliko znam imaju potkosulje pederuae, hlace i te stvari samo nisam siguran ako je 100%hemp :D.. ako je ovo izgledalo ko reklamiranje ja se ispricavam

jul 2015.

pfffhahaha.. dobar si.. palo mi je na pamet naru it si neato ka san vidila kakve lipe gae ima seed.. moran malo pronjuakati..

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se