LEGACY
Pomagajte ljudi!
10 odgovora1,089 pregleda
Strange Noiz
ISTRAŽIVAČ133 REP55%
→ Entuzijasta
Strange NoizISTRAŽIVAČ
jun 2010.
jun 2010.#1
Pozdrav svima ljudi.
Imam par pitanja pa ako itko sa sli
nim iskustvom mo~e usko
iti bilo bi super.
Naime, evo danas sam "pao" pred starom. Reakciju ne ~elim niti spominjat, znam samo da je spomenula rije
i ovisnost, propast i sli
ne nebuloze. Mislim da sam ve negdje vidio sli
nu temu i savjete u smislu pokuaaj objasniti da nije droga, medicinski u
inci itd. Ali upravo u tome se javlja problem. Stara mi je medicinska sestra i metode alternativne medicine u bilo kojem smislu joj se gade i misli da su gluposti, dakle da joj krenem iata pri
at ili bi ju joa viae razp***** ili bi mi bilo ko da pri
am u zid :/ Punoljetan jesam ali ~ivim pod njenim krovom, financira me i plaat e mi fax itd. Ovo mi je prvo iskustvo ovakve prirode i iskreno ne znam kaj da joj ka~em i kaj da napravim jer prema vutri ima velike predrasude. :ohno:
Krejzy
POZNAVALAC1.139 REP60%
→ Ambasador
Strange Noiz
ISTRAŽIVAČ133 REP55%
→ Entuzijasta
Frula
ENTUZIJASTA481 REP70%
→ Poznavalac
FrulaENTUZIJASTA
jun 2010.
jun 2010.#4
pokazi joj primjere.
nemoj tjerat spiku alternativne medicine, lijeka itd.. nego uzmi sebe kao primjer, dakle koliko dugo uzimas, kako je utjecalo na tebe i slicno.
Spomeni i neke poznatije, malo utjecajnije ljude (doktore, profesore) sto oni misle o tome, tj. njihove poglede na gandje.
takodjer pokoji sexy glumac, slikar, glazbenik nece bit na odmet :P probaj na taj jednostavniji nacin.. ako ti se cini da ce imati ikakvog utjecaja.
zivio! :)
Kreso1988
ENTUZIJASTA383 REP46%
→ Poznavalac
Kreso1988ENTUZIJASTA
jun 2010.
jun 2010.#5
a pitanje je kakve predrasude ima prema tome, da je to samo po sebi stetno ili da vodi ka drugim drogama? svakako ju uputi na forum daj joj da procita nekek clanke, znam da je tesko roditelja natjerat na to, ali probaj joj objasnit ukoliko zeli s tobom razgovarati o tome da deranje na tebe nije nacin vec valjano obrazovani smireni razgovor gdje ce svatko normalnim tonom iznjeti svoje argumente i nekakve cinjenice o tome. znam da vecina rositelja nece ni htijeti pricati o tome vec ce se samo derat i sto god da mu kazes nece poslusat neg ce tjerati svoje, al vrijedi probat. sretno:)
Kurblaj Kan
AMBASADOR4.264 REP79%
→ Legenda
Kurblaj KanAMBASADOR
jun 2010.
jun 2010.#6
Nije sve alternativna medicina, u mnogim dr~avama u svijetu se primjenjuje za lije
enje, nikakva alternativa niata, mo~da nismo sigurno da izlje
uje rak ali sasvim sigurno sni~uje o
ni tlak, otklanja mu
ninu i poma~e pri bolovima i gubitku teka.
Ali ta cijela pri
a s medicinom mislim da nije toliko zna
ajna kod uvjeravanja roditelja.
isto joj daj
injenice, opeprihvaene i to
ne, da ne izaziva fizi
ku ovisnost, da je viae manje jedini atetan efekt jer se udiae vru dim i katran i ata sve ne ali to je loa efekt koji ima bilo ato da se puai. Ako brije na to da ea gore stvari probat objasni i da je to glupost, jer nikad nije pronaena statisti
ki zna
ajna povezanost. Takoer pokuaaj objasnit da ju odgovorno koristia (ako je istina) te da je najvea opasnost koriatenja marihuane njena ilegalnost.
jun 2010.
1 / 6
jun 2010.
jun 2010.