VUTRA
ForumZajednicaOfftopicopalaaaaaaa
LEGACY

opalaaaaaaa

50 odgovora3,375 pregleda

nov 2006.

sobzirom na okolnosti parapsiholoske nenormalnosti bio sam kod slagorane sljive i trafike na tregere prekoputa je stajalo postakleno bure iz kojeg su visili konci na bretele zabostahor pretrci jezero i padne snijeg dok je pomrcina sunca udarala po basu i pogledam u vis vidim vedro sivo drhtim kao jeff mills i padam pored snjeznih pahuljica koje su mi zaokupile misli pod uticajem dezoksiribonukleinskih rekcija djelovanja anatomske psihologije na polju botanike agrarne transplatacije i psihologije uma

nov 2006.

ako nisi naduvan onda si ishumijao!
unknowerAMBASADOR

nov 2006.

veoma lep pokusaj vozanja ...al cica ima rucnu :wink: :D
Ras TafariPOZNAVALAC

nov 2006.

Ovo je paranoidna shizofrenija, znam par takvih ljudi, totalno puknuti, znaju cijeli rijecnik, a svaka recenica bez ikakvog smisla
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

nov 2006.

Totalne gluposti... Oni kojima se ovakve ne_logiènosti dogaðaju, bolje da uopæe ne puše. :idea:
unknowerAMBASADOR

nov 2006.

hahahahahah ma ne bre...lik se igra recima i vasim slikama koje stvarate dok citate...(sto je sasvim normalno da covek stvara sliku onog o cemu mu pricate) hahahahhahaaaa to je meni i jednom mom drugu bilo zezanje kada se napusimo....tripovali smo se tako do iznemoglosti stvarajuci jedan drugome razne tripove putem reci... :D
GreenManAMBASADOR

nov 2006.

Ovako govore politicari samo koriste druge reci.Pricaju i pricaju...i niko ih nista ne razume ali vecina misli da su rekli nesto pametno zbog silnih "strucnih" izraza :wink:
TripcoPOZNAVALAC

nov 2006.

Ovo je nuzefekat prekomerne upotrebe Ecstasy-a.

nov 2006.

Ma meni je skroz ok za prvi post. Nadam se da ce Njaaaak spustiti se malo nize i ostaviti normalan slijedeci post...

nov 2006.

:shock:

nov 2006.

kako da ne neznam ljudi shvatite kako ocete ove rijeci al to je moja furka i meni je dobro hahahaha a za vas neznam :D
imported_Petar PanISTRAŽIVAČ

nov 2006.

ha, ha, a meni je super ono "drhtim kao jeff mills". bas sam se dobro nasmija, hvala Njaaaaaak! :dj_zhurka: :banana_jea:
kanehbosemAMBASADOR

nov 2006.

ma brate mili ništ te ne kontam a dvaput sam proèitao post. :P
unknowerAMBASADOR

nov 2006.

:rofl:

nov 2006.

ej ba raja meni je to furka sad ako kome smeta sta ja mogu tuzte se upravi vodovoda i kanalizacije haprlll brusobusilica hem te brusi hem te busi hem te mljeeeeeeeeeee

nov 2006.

kad normalan citas, nema smisla. kad naduvan citas, svaka ti se jebena slika stvori u glavi !
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

nov 2006.

Wow...ova tema je ispunila cijelu sranicu, pa i viae...woooow... :shock: :D

nov 2006.

... "Mjeme" = Toèka gdje se spajaju mjesto i vrijeme ...
P.P.POZNAVALAC

nov 2006.

:mrgreen: TIOSK- tisak & kiosk
richsmokeAMBASADOR

nov 2006.

Sve je to zbog Jeffa Millsa. PLUR! BTW....evo vam link na njegov novi uradak: ARTiST: Jeff Mills TiTLE: One Man Spaceship DATE: Oct-12-2006 LABEL:Axis CATALOG: AX CD 003 GENRE: Techno / Minimal SOURCE: CDDA ENCODER: Lame MP3 3.97 QUALiTY: VBR kbps / 44,1kHz TRACKLiST 01 One Man Spaceship 63:57 TOTAL PLAYTiME..: 63:57 min RELEASE NOTES TRACKLiST: 01 Departure 02 Into The Cosmos 03 Micro Terra 04 Decompression 05 The Watchful Eye 06 Cloak 07 14 Dreams 08 The Art Of Barrier Breaking 09 Above Waiting Worlds 10 Life Timed Device 11 The Unknown Force 12 Infinite Effect 13 The Fifth Beginning 14 The Myth, The Mistake 15 A Great Chase 16 Self-Portrait 17 Final Night Of Ambient Light 18 A New Time In Space http://www.sendspace.com/file/8mc8rv http://rapidshare.de/files/36900851/J_M-O_M_S-06.rar.html pass: technomuzik
GreenManAMBASADOR

nov 2006.

RODNJACA = ukrsteni roda i kornjaca KOVA = ukrsteni konj i sova :beba:

nov 2006.

ljudi me od malih nogu veoma cudno gledaju i mame sinovima samnom druziti se nedaju odo ja raja koju flasu zderat dosadno meni ovako :D
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

nov 2006.

To je tekst nekog narodnjaka? 8) :D :D

nov 2006.

fcpcpcpfcpcp jeff mills , uros umek, valentino canciani, www.partyjaneri.tk
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

nov 2006.

Uporan si ti, a? :roll: :shock: :shock: :lol: :lol:

nov 2006.

aaaaaaaaaaaaaaa ubi me covjece pricom aaaaaaaaaaaaaa joj jesam se nalozio njaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak mhm hahahahah opalaaaaaaaaa dobrote d joooooooooj opalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa idemo ludiloooooooooo ,kudowikaefijop[ !@#$%^&*()_+}}|"{P:?>

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se