LEGACY
Fantasy Role Playing
44 odgovora3,099 pregleda
Inq
AMBASADOR2.606 REP32%
→ Legenda
InqAMBASADOR
nov 2006.
nov 2006.#1
Hej ljudi!
Da li neko frp-uje sa ovog foruma?
Ja da!
Trip je kada smo svi napuseni pa ispadne vrlo kreativna prica i intuitivno odigrana... ali ponekad ispadne nebulozno i smesno...
kobasicat0r
LEGENDA6.919 REP19%
→ Zmaj
15 REP30%
→ Istraživač
nov 2006.
nov 2006.#3
par puta sam bio tu kad se frpovalo...nista posebno, mislim da znam da iskoristim vreme na kreativniji nacin, mada ako ste toliko drogirani onda kontam da ti je sve jedno da li frpujes jer si u svakom slucaju u gadnom tripu
Inq
AMBASADOR2.606 REP32%
→ Legenda
InqAMBASADOR
nov 2006.
nov 2006.#4
Ja se ne drogiram! Ja pusim cannabis. Meni su to dve razlicite stvari.
Dok frpujemo pola ljudi crta, pola prati pricu a Game master na licu mesta smislja pricu sto kreativnije. I uz sve to ide muzika iz heroes 3 ili gospodara prstena. Drugari dok su igrali dosli su na ideju da urade strip koji ima pricu koja bi se i tolkinu svidela. Mislim da je to vrlo kreativno...
TrTveT
ISTRAŽIVAČ75 REP17%
→ Entuzijasta
TrTveTISTRAŽIVAČ
nov 2006.
nov 2006.#5
Zbog bivše mi se fakat gadi fantasy i veæina stvari kaj ima veze s time. Prevarila me s likom s kojim se igrala toga na nekom forumu.
A i inaæe mi je to više ogranièavajuæe nego kreativno, ne volim se striktno držati jedne tematike, što svi ti prenabrijani, ogranièeni fanatici rade.
(Danas sam fakat prezloèest)
15 REP30%
→ Istraživač
nov 2006.
nov 2006.#6
pa da dobro, ima i toga, slicna prica samo sto se desilo mom ortaku, nesto se pokacio sa ribom i ona se smuva sa nekim retardom frpovcem....
ma kul je bitit mastovi nego nebitno da li si navaren ili pijan, fakat je dasu to uglavnom priche za malu decu- trolovi tripovi , dzinovi, magionicari ma mislim gledaj harry pottera ako volis to...
nobody
ENTUZIJASTA386 REP47%
→ Poznavalac
Beyond
LEGENDA5.330 REP3%
→ Zmaj
nobody
ENTUZIJASTA386 REP47%
→ Poznavalac
nobodyENTUZIJASTA
nov 2006.
nov 2006.#9
Ne mo~e Gugl da objasni to, kao ato mogu Vutra orgovci. :)
ps
Weed ran, Jel ti ovo Mejnard na avataru.
Beyond
LEGENDA5.330 REP3%
→ Zmaj
BeyondLEGENDA
nov 2006.
nov 2006.#10
Ne, to sam ja :D , aalim se, da, to je Maynard James Keenan, legenda tool-a :wink:
TrTveT
ISTRAŽIVAČ75 REP17%
→ Entuzijasta
TrTveTISTRAŽIVAČ
dec 2006.
dec 2006.#11
I FUCKING LOVE TOOL!!!
Tražim vašu pomoè da uvijerite našeg dragog kolegu k174-u kakao je tool jedan od najjebenijih bendova ikad!
Prety please?!?!
nobody
ENTUZIJASTA386 REP47%
→ Poznavalac
kobasicat0r
LEGENDA6.919 REP19%
→ Zmaj
nobody
ENTUZIJASTA386 REP47%
→ Poznavalac
nobodyENTUZIJASTA
dec 2006.
dec 2006.#15
Kao prvo, nisam ja sa tobom èuvao ovce da bi mi se tako obraæao.
Kao drugo,ništa nisam video u topiku. Dobro, skontao sam da je to nešto tipa Dendžens & Dregons, ali zanimaju me pravila i i ostalo.
sinsemila_smajl
POZNAVALAC656 REP6%
→ Ambasador
sinsemila_smajlPOZNAVALAC
dec 2006.
dec 2006.#16
izi skenkin, pipl :roll: izi...
bilo je nekih blijedih pokušaja slobodnostilskog frpovanja, no kako skontah da je ril lajf jedan premaštoviti f odluèih tu da igram svoju ulogu :wink:
a inaèe voljeh i fantasy literaturu(sf opæenito, naravno meðu ostalim mnogobrojnim pravcima 8)), jerbo ima jebenih teorija postavki sveta i svemira, koje su me, naposljetku, dijelom i izgradile :D
luv
Inq
AMBASADOR2.606 REP32%
→ Legenda
InqAMBASADOR
dec 2006.
dec 2006.#17
Frp iliti fantasy role playing... Prevedeno znaci uzivljavanje u ulogu lika u svetu fantazije.
Znaci ti vodis lika (kao u Morrowind-u, Ice Wind dale-u...) a Game Master vodi pricu, ima statistike, oruzja, monstera...
Ljudi najbolje shvate kada im kazem za gospodara prstenova.. e pa zamisli da si ti Legolas, tvoj drug frodo... A Game Master ti govori sta se dogadja i ako imas mozga i maste ti stvaras sliku u glavi i pricas sta radis...
Nekima je to odbojno (svako ima pravo na svoje misljenje).
Ja igram Dungeons&Dragons 3.5 edition... Postoji i midle earth i jos dosta frp-a.
Moze da se igra i staw wars frp. Vrlo je zanimljiv (light saber, jedi-i, tripozne planete, space ships).
Sve u svemu nema granica sta ti padne na pamet mozes da igras...
a... da... mozes da igras i real life frp. ili cyber punk frp (post apokalipticni(mad max 3)).
Ja sam igrao dosta rpg-frp igrice na kompu i onda su me drugari terali da probam na papiru. I svidelo mi se, mnogo je bolje od kompa: interakcija sa pravim ljudima, mastovitije, kreativnije, jos ako si napusen wooow to dobija skroz drugu dimenziju...
unknower
AMBASADOR2.158 REP19%
→ Legenda
unknowerAMBASADOR
dec 2006.
dec 2006.#18
Uh bre ljudi pa to mi zvuci kao gubljenje vremena ili trosenje viska vremena na prazne stvari... :?
Samo napred ako vas to ispunajva... :D
15 REP30%
→ Istraživač
dec 2006.
dec 2006.#19
ma jeste bre neznalice, tako je... zar nije kreativno svirati? crtati? vajati? gajiti? frp- za one koji ili nemaju pametnije ili nece...
Inq
AMBASADOR2.606 REP32%
→ Legenda
InqAMBASADOR
dec 2006.
dec 2006.#20
Da... Trazi mnogo vremena. Jedna seansa traje i 3-4 sata. Ja nisam igrao vec 2-3 meseca (nemam vremena).
Recimo da ljudi koji igraju sa mnom su: 2 na likovnoj akademiji, jedan slobodni umetnik (crta, vaja, pise, gaji ustvari znate ga on je zivot_i_napusenije na ovom forumu) i jedan drug koji svira u metal bendu...
Ja sam vise komp i gaming freak...
Da bi bio dobar game master moras da znas da pises(mislim na knjizevno pisanje), da crtas, da glumis, da budes mastovit i kreativan...
Ma sta se ja mucim. Ako se nekome ne svidja taj trip nema mu pomoci. Svako ima pravo na svoje misljenje...
Kao sto rece neznalica ako te to ispunjava... (ovo ispunjavanje zvuci malo gay :D ali ako niste homofobi ispunjavanje je gay mislim OK hahaha :D )
21 REP42%
→ Istraživač
5 REP10%
→ Istraživač
jan 2007.
jan 2007.#22
Konacno neko zna igru Ice Wind Dale, super igra. evo ja sam iskreno jedan freek sto se tice toga
RPG igrica i tako to mada vise igram MMORPG nego ovako morrorwind takodje super luda prostrana igra a evo sada dolazi jedna nova SUN Online prejebena igra pokusajte naci ja sam izbrisao link.
15 REP30%
→ Istraživač
avg 2007.
avg 2007.#23
ma manite se bre tjorava posla, mislim ok kontam ja sve to fantazija, beg od realnosti kad si high itd, jos ako ti je zivot sjeban na ovaj ili pnaj nacin onda te progutaju celog takve zanimacije, muvaj ribe , vise se isplatiod 100 golda
nov 2006.
1 / 23
nov 2006.
avg 2007.