VUTRA
ForumZajednicaOfftopicGalerija fotografija svih biljaka koje ste uzgajali na Vutra.org
LEGACY

Galerija fotografija svih biljaka koje ste uzgajali na Vutra.org

23 odgovora2,577 pregleda

feb 2017.

Pozdrav Vutraai! :):respect: Sinu meni napuaenom joa jedna ideja, da na jednom mestu vidim po sliku ili dve svih biljaka koje sam uzgajao otkad sam na forumu pa do sada. Pa onda za neke dve godine padne update, kad se nakupi materijala...:makaze: Ali suatina je da deli i rezultat onoga ato si radio sve vreme na Vutri uvek mo~e biti na jednom mestu, dostupno u svom najsa~etijem obliku. Pa ko ima vremena, ~elje i volje neka podeli sa svima "ukratko" slike vrhova sorti koje je uzgajao do sada. }ivi bili!:):razvaljen:::vutra: Ja prila~em svoju skromnu kolekciju skoro svih biljaka, vrhova, pred berbu.:D Tu su: Og Kush auto, Super Skunk, Sin Trabajo, Fresh Candy, Durban Poison, Mazar auto, Jackpot auto, + Speed auto, Blue Cheese auto, auto Anubis, auto Bublegum, domaice, big bomb auto, ak 48 auto, high density, auto Blue, auto Pink Grapefruit, Purple Ryder...i joa par ijih imena ne mogu da se setim.
1310ZMAJ

feb 2017.

Fenomenalno, u statistiku, pod osobne podatke, povijest lanstva... Dobra kolekcija Barba :)
hazeriZMAJ

feb 2017.

Barba..znaci tu mozemo svi sudjelovati?

feb 2017.

Hvala @1310 :) Naravno @hazeri :popcorn:::)

feb 2017.

Uu kad bih sad imo malo starih slika a nists napravicemo nove pa sudjelovat
209LEGENDA

feb 2017.

Ne growam toliko dugo ali zato cuvam sve slike... Ak 47, Domacica prozorusa prvi grow ikada, Auto Mazar, Auto WW, Critical kush, Early skunk, Super skunk..
-BäR-ZMAJ

feb 2017.

Prvo sam krenuo sa doma icom... Pa neki automat koji je ispao gubljenje vremena... Pa joa jedan automat koji mi nije uspio kako treba... Pa sam odlu io promjeniti pristup uzgoju i malo hrabrije to odraditi-silver haze I nakon relativno uspjeanog silver hejza sam krenuo po isprobanom receptu sa white widowom I to je moja prva godina na forumu a i u svijetu unutraanjeg uzgajanja :bocni::
hazeriZMAJ

feb 2017.

Automati; Hubbabubasmeloscope; Chem city blues Ripleys og Triangle kush White train Chemdogging White widow Blubbery kush NL Sour diesel orange kush Blubbery kush no.2 Ripleys og No.2 Moby dick Chemdogging 1 i 2 Chemdogging 3 Blue dream foto; Svi na okupu; Jedna umjetnicka;
d@niZMAJ

feb 2017.

Barba odlicna tema :thumb: samo treba iskopat sve fotke... :cool23: Moj prvijenac je bio ispod cfl-a, auto Northern Lights i auto White Widow Auto Mazar e onda smo presli na hps :cool23: Dance World Amnesia Haze Automatic Pa out auto Purple Purple #1 Shaman Blue Widow Purple Afghan Kush CBD Critical Mass Cream Caramel auto Dark Devil auto White Widow Frisian Duck Chocolate Mint OG Grand Daddy Purp Bay 11 Cookies Kush :vutra:
pecurkoPOZNAVALAC

feb 2017.

Kako je dobra D@ni ova kombinacija Morning glory-a i frisian duck-a. Bravo za temu Barba.

feb 2017.

Ovaj Frisian Duck izgleda ludilo, ladno moze da se uzgaja kao ograda ne moze se provaliti da je canabis.:clap:::joint2:

feb 2017.

Auto Tutankhamon..Pyramid seeds Euforia Dutch Passion

pre 2h

Ovo je fina tema treba je ozivjeti...jedina prezivjela od galerija.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se