VUTRA
ForumZajednicaOfftopicMarihuana sleng
LEGACY

Marihuana sleng

54 odgovora17,592 pregleda

jul 2011.

Biljka je esto zvana i kanabis ili marihuana, u slengu: trava, vutra, gana, gras, cd, vulja, grinta, ia, ~i~a, marica, mara, granje, zeleno, blitva, d~ika, munta, haplja, r , butra, mumika, dim, peljivo, hansaplast, mrkva, vrvina, uta, buksna, ~ika, ula gens, frula....znate li joa koji naziv za marihuanu,papirie i "filtere"?

jul 2011.

a aa je sa domaicom? a? a? ;)

jul 2011.

esto duvaa a?pa brojia koliko naziva ima? xDDDDD

jul 2011.

hahahhahahahahhahaha aaa onooo li-la xDD
Bob _MarleyENTUZIJASTA

jul 2011.

Ganja,bilje,zelje,vutra,suka,sensimilla,~u~a,oja,rora,rizla,jufka ... dubioza-domacica :D

jul 2011.

iba :)

jul 2011.

varivo :D
FukmondoAMBASADOR

jul 2011.

tranquila,erbaapanja:icon_mrgreen:
TarkiPOZNAVALAC

jul 2011.

Tarik .............
hazeboyENTUZIJASTA

jul 2011.

Blejb,baps,badulica,johnny,blajburg,nes finoga,ovo-ono,a za rizle:zle,rs,papir,eto to neznam jel su neki strucni nazivi al mi po kvartu tak to zovemo.
HighBadgerPOZNAVALAC

jul 2011.

Dzidza, dzudza, gandza, travka pobrljavka, dzoks, dzokavac, zle (za rizle), mara, marica, marijana, vutra, trava, buxna, 'leba, meri dzejn, gudra, sprava, vuspra, dzora, smesne cigare (kad smo bili mali tako su ih neki zvali)...uuuuuuuuh, ne znam viseee! HEALING OF THE NATION!!! Sad mi je lakse...:icon_lol:
LucidDreamAMBASADOR

jul 2011.

Valjana :)
$DoLaR$POZNAVALAC

jul 2011.

pitura, frc :)
AidmintsISTRAŽIVAČ

jul 2011.

Vuva mi je daleko najbolji naziv, no koristim i vutra, trava, oksa, okint, tu-ru-ru (ili bilo koji drugi zvuk), kad se uzima vecinom ono staro jel bi se mogli nac (najsuptilnije, svaki diler razumije sta mu oces rec i nema sanse da skuzi neko ko slusa razgovor) takoe nekad koristim 420 kad ocu nekog pozvat na okint :D
Dr GrowENTUZIJASTA

jul 2011.

oksa :-)

jul 2011.

HEALING OF THE NATION!!!boom draw mi je Julianova najdra~a pjesma,,,za rizle:list,novine,,, ak sam uo i "pejper"...jel netko zna da se od rizli prave ~vaka e gume???:DDDD :181:

jul 2011.

mi flitere zovemo fio, rizle znamo zvat Stari Zavjet (jer je printan na onom papiru tankom ko rizla), a ovo sve ostalo standardno... :)
Trubica
EtajglechaAMBASADOR

jul 2011.

Film = "ajde da gledamo filmove" :)))
ZeleniISTRAŽIVAČ

jul 2011.

http://www.youtube.com/watch?v=R462SwZmC2M 100 imena za grass tog ima samo kod nas:)
Kreso1988ENTUZIJASTA

jul 2011.

zmadiga , komandos, zan klod van dam, truba, klarens, trubadur
SulundarAMBASADOR

avg 2011.

Dzica faa, giljotina-gilja,komplet kafa....
derataurPOZNAVALAC

avg 2011.

~biks ,

apr 2020.

Tankozica
VinieeENTUZIJASTA

apr 2020.

Mi vamo travu zovemo "Med" ::listomahanje::
420marePOZNAVALAC

jul 2020.

dzejica, ortacima i meni najjaci naziv :sun2:
disko cigareta
bubinhoAMBASADOR

avg 2020.

muma

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se