VUTRA
ForumZajednicaOfftopicNapusena sam i cudno mi je...
LEGACY

Napusena sam i cudno mi je...

200 odgovora13,164 pregleda

feb 2017.

Znaci ovo mi se po elo dogaati sad zadnjih jedno par mjeseci... kad popuaim vutru uope nisam sretna nego me pukne depra i onda kad se napusim ustvari vidim koliko sam ja jadna pokvarena poremecena osoba... zatripujem si tako da nisam normalna ovo ono... ili pak da sam u~asno ruzna i da ne zaslu~ujem ~ivot zbog toga...onda kad sam jednom se pirsala napusena zatripovala sam dac dobit neku infekciju da e me pojest crvi i tako sli no. Ma pre bolesno, jednom sam uzela papir i crtala dok sam bila napusena prvo se crtala neko cvijee i kasnije kad me pustila pljuga sam skuzila da sam crtala nekog ovjeka kak se vjesa. Sad ne znam u emu je problem, ja pljugu ne ~elim prestat pusit samo kako da se rjesim ovog bolesnog osjeaja i dal ste imali kakva iskustva s ovim :S ?!
rKj420ZMAJ

feb 2017.

Problem je u pogledu na stvari, dogadjaje i okolinu i na kraju na samu sebe.Plus mnogo analiziras svoje postupke u sustini malo si se lose istripovala, promeni strain i sve dodje na mesto.Mozes i pauzu malo da napravis cisto da izbistris mozak :zvizd: nemoj komplikovati sebi zivot bzvz kad je sve tako jednostavno, sama biras o cemu ces misliti itd.

feb 2017.

Nije to tebi od trave, niti e trava srediti tvoje mra ne misli. Mo~e samo da ti poja a negativna oseanja. Razgovaraj sa psihologom.
TriptankLEGENDA

feb 2017.

Ako si ti ovo na slici onda ne bi trebala tripovat da si ru~na :D Barba je dao dobar savjet
kenitENTUZIJASTA

feb 2017.

Manjak seksa... :razvaljen::
H2O888LEGENDA

feb 2017.

ponekad ljudi grijese jer vide svijet u vidu svoje glave,znaci u ta 4 zida se iskuju planovi i daju dijagnoze,vidis ti zidovi u tebe su friski beton,razbij ih dok se ne osuse...nisi jedina koja je pala u okove ovog iskrivljenog svijeta natjecateljskog koji to u sustini nije,usla si na kriva vrata potom si ih zatvorila mjenjaj to:)
UGoriDuhISTRAŽIVAČ

feb 2017.

Ako baa necea da odustanea, onda vari samo u druatvu.. Ti se o igledno, kad si sama zakucavaa u mra ne misli, tako gand~i ukazujea put i bez obzira na vrstu svaka cete tako raditi..Probaj raditi neato kreativno i tako je iskoristiti..
TriptankLEGENDA

feb 2017.

Ako duvaa svaki dan du~e vrijeme bez prestanka onda valja napravit pauzu da se organizam malo o isti. Ja svakih 3-4 mjeseca napravim pauzu od tjedan dana jer nestane veselja kad se naduvam.
-BäR-ZMAJ

feb 2017.

GanjaGirl420,isti takav bad filing sam imao sa 16,17 godina kad sam puaio ganju. Takvo puaenje se svelo na dve opcije;puaiti i patiti se ili prestati dok ne rijeaia svoju nesigurnost :whato:: To sam se jednom nagovorio i otiaao sa namjerom da pri am snjim al kad sam vidio one sjbn ljude u ekaoni,pa kljukanje tableta i ata ja znam ve ne...:plac: Rekao sam si:ne hvala, sam u si rijeaiti problem ionako na kraju krajeva nitko drugi ti ni nemo~e pomoi ako to ne ~elia sam. A ako si ~elia pomoi,to je ve pol obavljenog posla. Pomozi si i bog e ti pomoi,srea prati hrabre itd...:cool: Ja sam se prepao (kad sam se osjeao kao i ti) al ne svojih misli koje me mu e nego da sam zbilja slu aj za psihijatriju i to mi je bio okida da se trgnem i poduzmem neato,da nebudem samo slu aj u nizu nego da ostavim neki trag u ovome kratkom ~ivotu. ;)
DvolicniLEGENDA

feb 2017.

Sestro imas problem sa savjescu, a da to ni neznas, trava to samo pojaca. To se rjesava razgovorom/suocavanjem, ali ne sa psihicima. Problem je i sto pusis ulicarku, pa neznas sta trpas u sebe. Jos uvijek si u razvoju, to sto su ti narasle stidne dlake neznaci da si sazrela. Makni sliku ak te tvoja, nie ovo fejs :) poz
banovan240LEGENDA

feb 2017.

slazem se sa komentarima iznad..nisi ni prva ni poslednja koja ima takve tripove.. :D sve polazi iz glave..marihuana samo pojacava to.. po ovome sto si napisala,imam utisak da se nisi bas jos pronasla..da se malo gubis,istrazujes,oblikujes se.. malo pritiska svet oko tebe i okruzenje pa se izgubis malo i odes u dubiozu.. a gle cuda,jedan moj ortak je govorio sebi..ovo sad nije sala,stvarno je bilo..da ima HIV svaki put kad je naduvan..i stane tako ispred ogledala i gleda se i tripuje da izgleda haos,da ce da umre i to..to je bilo pre jedno godinu dana..presmesno naravno,sad je zdrav i prav i sve tripove sa sobom je resio :) poenta price je sto manje analiziraj,ne ulazi u dubioze..ako ti je lakse stvarno duvaj sa drustvom jer ce ti one skretati taj negativan tok misli..nad kojim ti ocigledno nemas kontrolu kad si sama.. pokusaj da razdvojis stanje kad si naduvana i kad si strejt,probaj da se nasmejs i uhvatis sebe kada lupas tako gluposti i kad ti negativne stvari padaju na pamet..okreni na drugu stranu,moz ti to lagano..samo ti treba praksa :) u jednom trenutku ce ti sve te stvari biti presmesne :) ali treba vremena,kaos to je neko rekao..ako je bas crnjak,pronadji nekog life coucha da te inspirise..malo usmeri i prodrma :) ako si iz bga,dam ti kontakt.. ne znam,ja imam osecaj da svaku normalnu osobu koja pocne tako da duva..pa duuuva i duuuv..pa je sve zanimljivo i smesno pa sve kapiras i razumes.. e i onda od jednom pljas,krene negativa..paranoja..ludilo,ne mozes da progovoris sa najbolkjim ortacima,tripujes od svakakvih gluposti.. mislim da se velikoj vecini sa foruma desilo nesto slicno u blazem ili jacem obliku u nekom trenutku duvanja :) nisi jedina,drz se,.resavas ti to lagano ovo da si pokvarena i losa osoba..jedino ti sama znas ko si i sta si.. imam utisak da i znas gde gresis i sta lose radis i prema kome si losa.. tako da resavaj to,treba malo volje i snage..al lagano :) ne verujem da je bas trip cim ti se toliko javlja.. a to da si ruzna..pa otkud znam..nismo ni mi bas nesto savrseni pa kuliramo i blejimo,sta treba da se poubijamo sad svi.. :D ajde bezi leba ti.. opa,dvadesete koliko vidim..to je to vreme..pa da..tu krece ludilo,narocito sa vutrom..al presaltaces ti to lagano :D tu krece gubljenje..i vadjenje iz govana..zavisi ko kad skonta neke stvari xD jos jednu stvar bih ti samo rekao..da..lepo je sto si se otvorila..pricaj o tome sa drugarima i sa ljudima..ne drzi u sebi,samo ga tako jacas..eto,toliko..poz
hazeriZMAJ

feb 2017.

Ja recimo svaku korizmu ne pusim vutru 40 dana kako bi malo tijelo doveo u drugi level i to pomaze da shvatis bit trave..To da je sve onako kako samo ti zelis,kada zelis i koliko zelis. Ajde samo opusteno..Lagano malo proucavaj forum,tuda iskustva..vidjeti ces kako svi imaju slicne probleme u odredenim stadijima zivota:)

feb 2017.

Ja kad se napusim divim se sam sebi. Kad prestanem da gledam sebe i pogledam okolo; ulice, ljude, vozila, zivotinje, biljke, semafore, izloge.., svemu se divim. Shvatim koliko je zivot lijep, koliko su ljudi dobri, kako je to sve super poslozeno, ma sve mi je fantasticno. Odlutam do udaljenih galaksija, vidim ih kao da su mi pred nosingerom. Vidim tu nevidljivu materiju kako kola, cirkulise, mijenja oblike i divim joj se neizmjerno. Aliiii, to se sve moze posmatrati iz jedne sasvim druge dimenzije - cistokrvnog, prefinjenog besmisla i pesimizma. Znala je mene vutra zatjerati u tri lijepe materine, kad mi se sve cinilo crno, tuzno, nepravedno, bezosjecajno, da ne nabrajam dalje. Dakle, isti svijet, samo sto ga ja drugacije dozivljavam. To me natjeralo da se zamislim, zbog cega sam toliko negativan?! Odgovor sam nasao, neces vjerovati u sebi. Svaki put, kada bi mi nesto lose islo u zivotu, prvenstveno problemi u vezi posla, a ja nagulim u prirodu i smotam jedan da se opustim, dobijem kontra efekat. Svi ti problemi mi postanu tri puta veci no sto jesu. Ne zbog toga sto se tesko rjesavaju, vec zbog toga sto se ni ne trudim da ih rijesim, vec naprotiv, bjezim od njih i jos duvam. Rjesenje sam otkrio u tome da, kada god zelim zapaliti travu, prvo odradim sve sto mogu za neko normalno radno vrijeme. Ima i situacija kada zapalim da bih nesto obavio, isto lijepo sjeda, ali za takvu aktivnost ne moze bas svaka travka da pomogne. Vidi sta ti je ciniti sa zivotom, koji su ti prioriteti, jer svaki zivi stvor ima nekakvih obaveza, ma koliko one monotone bile, koje mora ispostovati da bi bio zadovoljan samim sobom. Kreni polako sa konstruktivnim radom. Pronadji smisao svog postojanja, pa ce ti trava ukazati smisao svega ostalog sto te okruzuje. Ukoliko zanemarujes sebe, kroz neispunjavanje obaveza, trava ce ti to sasvim sigurno nabiti na nos.

feb 2017.

:spliff: evo upravo sam zapalio mali joint :eek: aj' uzdravlje ;) ... i to ato ka~ea Triptank, ma vidi je kako je zgouana :watch:ko' naljepai cvit. A ovaj prst srednji djeluje kao poklon-selfi bivaem dragom :lol: E mala,aj' mi budi snaja ... edit; hebooote Papa,kooooliki tekst :respect:
FroggyLEGENDA

feb 2017.

Vutra otvara svijest, i ako zatripujea napuaena da si pokvarena ili poremecena, zapitaj se ato ti to govori? Da li si nekom neao loae napravila ili sama sebi? Ako jesi mjenjaj to i osjecati ces se bolje. Vrlo jednostavno. Ako nisi zadovoljna sobom, pitaj se ato mo~ea napraviti da to promjenia? Dosta esto znam kad se napuaim imati gri~nju savjest za neato loae ato sam uradio. Onda shvatim da sam failo i da to nesmijem viae raditi. To je ono ato vutra radi, ini nas boljim osobama :) makar morali proci kroz bad trip da bi to nau ili. A ato se tice da nisi normalna nitko nije :ajnstajn:

feb 2017.

Ovo meni li i viae na simptome prekomjerog konzumiranja fejsuka :) A i turbo folk isto mo~e loae da utje e na psihu mlade osobe. Pa kad tu nadodaa i malo trave,sve se izmjeaa :popcorn:: Osim ato je lijep avatar i tekst je fino napisan. Tj,fino itko,ali dosta aturo. Napiai nam zaato se ovjek sa slike objesio. (?) prije nego okrivimo gand~u :p Kakvu travu konzumiraa ? Znaa li porijeklo,mo~ea li odabrati sortu koju viae preferiraa ujutro a koju nave er prije spavanja ?
klada1115POZNAVALAC

feb 2017.

Stvarno se trudite savjetima pomoci svaka cast... Neka primjeni sve po malo i stvari ce joj se vratiti na normalu. Ljudi pogotovo mladi koji zalaze u punoljetstvo i nadalje su dosta nesigurni, traze se pa i prolaze neka depresivna razdoblja, zatvaranje u sebe, osjecaji bezpomocnosi...nekog nesnalazenja nisu oblikovani za ovaj mora se reci grub i za vecinu tezak pa i okrutan materijalisticki mentalni sklop, pun laznosti, krivih vrijednosti. Vec je receno i to je istina da vutra tu samo pojaca i zasoli te osjecaje i to stanje koje te osobe nose. Vidim puno toga oko sebe po gradovima, a svijet i dalje grabi, guta ide nekud nigdje u propast... Jesam ga utrovo.

feb 2017.

Napiai nam zaato se ovjek sa slike objesio. (?) prije nego okrivimo gand~u :p Kakvu travu konzumiraa ? Znaa li porijeklo,mo~ea li odabrati sortu koju viae preferiraa ujutro a koju nave er prije spavanja ? ovjek se objesio zbog...ljubavi Hmm porijeklo, ne bih znala.. indica i ful jaka..ful mi se spava i masna je.. ujutro preferiram sativu nave er indicu... ps ne razmijem se bas u sorte Btw sad kako sam itala komentare bolje mi je hahahah I od te vutre kad popuaim neki 0.5 zuji mi u usima, o i bje~e, ko da sam na boni, noge mi se oduzimaju moram sjest...nakon 15 minuta doem u normalnu Al si pocmem tripovat ta sranja hahahah

feb 2017.

hehe,legendo :thumb: nek si ti nama ~iva i zdrava,ned'o bog ~eaeg sranja :) a kako ti je kad ne zapalia ? jel' onda sve ok ?

feb 2017.

Onda se osjecam ko govno

feb 2017.

uhhh,to nije dobro :confused: Ovdje na forumu ljudi sebe lije e uzgajanjem. To opuata totalno :djede: Imaa li mogunost ?

feb 2017.

S obzirom da ~ivim s roditeljima koji ni ne znaju da duvam, ne.. ali planiram..

feb 2017.

Mene tako opere od aljivovice, as sam sretan, as sam lud. Tako da sam batalio aljivu ;) . Nije sve za svakog jbg. Nekom paae neata nekome i ne.

feb 2017.

Oces reci da nije pljuga za mene ? o_O koja uvreda! To mi se nije dogaalo do nedavno xd
changadmtLEGENDA

feb 2017.

"Hey! Don't worry, don't be afraid -ever. because... this is just a ride." a ako si u skorije vreme radila "bone", pa, hoce to...to su droge koje navlace prljavstinu, isisavaju energiju, i ostave ti depresiju, i to ne samo dan posle, kako ljudi vole da veruju, vec mesecima mozak i telo nisu u stanju da se povrate...a to shvatis tek posle duuuge pauze, kad konacno prepoznas u kakvoj si malgi lutao....batali to, i onako nikad nije kao prvi put, samo vijas rad koji nikad vise neces uhvatit...a isisace iz tebe, mnogo.

feb 2017.

Ova na slici nije ru~na ali izgleda bahato, ata je joa gore, jebiga. Mo~da je samo takva poza:D
sbcjeceoLEGENDA

feb 2017.

Pojacaj proteine, vitamine, minerale, posebno kalcijum, i onda kad porastes bice drugacije :popcorn::
StipeZMAJ

feb 2017.

zato sto si u depri tak i tak al nisi svijesna ganja ce ti pokazati tvoje lose i dobre strane i podsjecat ce te na to da ne zaboravis :) biti normalan je relativan pojam u danasnjem drustvu ;) normalna si, bez brige. ljepota je takodjer relativna :) osim ako ju ne gledas po zlatnom rezu :D i da si najruznija, nekome ces biti najljepsa. a da li se ti svidjas samoj sebi..... to samo ti znas :) iako to nije bas bitno. For real? :) malo vise zahvalnosti, pa ce ljepota pasti u drugi plan...ako ne i zadnji. ne vjerujem u ovu pricu niti malo. osim ako nisi konzumirala nesto drugo, osim trave :) al ok.... naravno da jesmo. thc se poigra sa centrom za raspolozenje izmedju ostalog :) zato se nekada smijes, a nekada si u bedu. Bez thc-a, mozak ce odbaciti nebitne informacije i misli. Kad se thc prikaci na kanabinoidne receptore onda je on gazda i on odredjuje koliko ces dugo o necemu razmisljat, iako te informacije i misli nisu toliko bitne za tebe. Ne bas u doslovnom smislu :D al kuzis sta ocu rec. Zato su neke sorte dobre za fokusiranje i kreativnost. Ako imas probleme, i konstantno si fokusirana na te probleme....to moze bit malo ruzno. Iz iste price dolazi i paranoja od ganje ;) Mozak na thc-u se zakaci na neku stvar koja ti je primarna u tom trenutku i pusti te da razmisljas samo o tome jedno duze vrijeme :D hehehe. Ko i ja sad naduvan tu tipkam ko manijak. Imas vise opcija. Naucit se da se nasilis prebacit iz negativnog u pozitivno i fokusirat se na to. Smanjit duvanje kad si u bedovima. Promijenit sortu i probat sa CBD sortama posto cbd radi otprilike suprotno od thc-a, laicki receno. Ili ces pocet mijenjat samu sebe i probleme koje imas i bez ganje. U oba slucaja se osjcecas ko govno. To ti hocu rec :P Nije ganja kriva, ona ti samo sve baci "in your face" pa se snalazi kako znas :P Za pocetak stavi neki vedriji avatar :D Ovak te dozivaljavam ko neku nadrkanu bahatu curu s kvarta :D :D :D nhf

feb 2017.

Hahah ma nije bilo to tako kako mislia... nego se postepeno svelo na ovjeka koji se objesio a da o toke sta crtam uope nisam razmialjala... `to se tice avatara ja sam samo dobra cura xd:crazyd:

feb 2017.

Ne brini, proi e sve to kad odrastea.

feb 2017.

Stipe care,al' ga pogaaa u sridu. Jedino se ne bi slo~io oko avatara smiley9934 Pa vidi je kako je cakana :)
hazeriZMAJ

feb 2017.

Moje misljenje je kako od tuda polaze svi problemi i pogled na vutru u krivom smjeru:djede: A i taj fejzbuk je zlo za mlade djecke i djevojcice:D Malo sale curo...pusti se udaranja "ne slazem se"..budi malo vedrija,vidis kako te nasmijao kolega iznad..malo priroda,druzenje..ne tupilo kompa.. Samo pozitiva:sun2::let::)
StepaTHCPOZNAVALAC

feb 2017.

Men se cini da samo imas visak slobodnog vremena, a ne koristis ga da se okupiras necim sto te zanima. A da nije vec vesanje ljudi, jel. Nadji hobi, budi konstruktivna, ucini nesto za sebe ili druge zbog cega ces se osecati bolje... Svi imamo down faze, samo je na tebi kako ces da se izboris sa tim.

feb 2017.

Prestani se usporedjivat s drugima,prihvati sebe kao takvu kakva jesi,dobro ovo za cvijee i vjeaanje neu komentirat jer mogue da te jebe shizofrenija,svatko od nas je druga iji i kako se odnosis u zivotu tako e ti se vra at,ugl razmisli ato je stipa iznad napiso..Ako mo~ea pokuaaj da te sitnice ine sretnom,osjeaa se tako jer gledaa televiziju,gledaa slavne li nosti tamo i usporeujea svoj ~ivot s njima,definitly ti treba okupacija....

feb 2017.

sa godina koliko

feb 2017.

25
StipaZMAJ

feb 2017.

Evo ti jedna izreka u kojoj lezi odgovor na tvoje pitanje. "Ono ato jesmo rezultat je onoga ato smo mislili. Um je sve. `to mislimo to i postanemo." - Siddhrtha Gautama Buddha-

feb 2017.

Jbt! 5 godina citam ovaj post, moram na te aj brzog itanja! Simpaticna si, nadi si decka i s njim djeli probleme i poglede na svijet, ganju i jos nesto :joint:
sbcjeceoLEGENDA

feb 2017.

Ne vidim kako se mozes neslagati sa zdravom ishranom, naravno i vlakna su jako bitna zbog metabolizma, jbg moraju i ugljeni hidrati ali nemoj preterivati. :djede: I nemoj da se ljutis ja bi ovo i svom detetu preporucio :)

feb 2017.

To se skuzi par desetljea poslije, sad sve moze
-BäR-ZMAJ

feb 2017.

Sve je to lijepo,dama u nevolji,vutraai ska u upomo :p ali ja sam stekao dojam da je doti na doala ovdje samo pokupiti malo pa~nje od ekipe :)... Netko tko se smatra ru~nim i nedostojnim ~ivljenja nee svoju sliku stavljat kao avatar,pogotovo na ovaj forum,meni tu sve neato smrdi :rolleyes:

feb 2017.

Pa normalno da ih neko zajebava citavo vrijeme Decki se napalili na sliku s profila pa udri sa savjetima hahaha
AhillPOZNAVALAC

feb 2017.

Ganja sve je to u glavi, nemoj preanalizirati stvari, jer najcesce ce te jebat neka stvar koju nitko drugi ne vidi niti razmislja o njoj, a ti otisla deep na tu neku temu, just relax and enjoy!!! i ne zaboravi - ako si za sebe u kurcu onda ces i bit u kurcu, a ako si za sebe kraljica, onda ces i bit kraljica, to ti je toliko jednostavno, samo ljude ocito to i jebe... kaj je jednostavno... :/

feb 2017.

Kad ti bude teako a zapalila si,npr ... doi na Vutru :banana_rasta:https://vutraorg.fastcast4u.com/ i opusti se. Tako i ja radim,star sam i ru~an :D Uglavnom,kako je da je Barbarossa ... noas silazia sa trona :respect:
CorleonevLEGENDA

feb 2017.

Ahah kakva tema brate mili...psiholozi, humor, turbo folk,dama u nevolji ...Aj ti nama GanjaGirl420 ili momci koji stoje iza profila,posto se ekipa tako lijepo postavila sa savjetima na pocetku prema sisam..ovaj djevojci*( :D) ,bar budite iskreni i recite ako ste se zafrkavali sve ovo..po meni je ocito al ako sam u krivu...moje isprike..Luda nisi...A i da jesi tko nije? Kad se sljedeci put zbediraa doi na vutru itat malo druga iskustva i kaj im je pomoglo..ofarbaj svjetlim bojama covjeka koji se vjeaa :) ..No meni iskreno sve ovo previse sci-fi izgleda da bude real..
TriptankLEGENDA

feb 2017.

Sve je real.. Sutra u novinama na naslovnoj strani : vutra org spasila joa jedan mladi ~ivot :sesir:
markoniusISTRAŽIVAČ

feb 2017.

Ja baa htedoh da ka~em: "pa pusti neki smeaan klip na jutjubu i sigurno e ti biti lakae"! :)
GafPOZNAVALAC

feb 2017.

Lutko, ako je na avataru tvoja slika(a nije), sa srednjim prstom u ustima, to mi se ne cini kao dobra curica.Godine brzo prolaze, ko zna kolko si ti crnjaka pokupila tokom godina, mozda je doslo vrijeme, ili si ih ti necime poterala van iz glave, ako je tako, ma pusi ljubavi i dalje, sve bu doslo na svoje, samo i dalje ostani dobra curica :wave:
AhillPOZNAVALAC

feb 2017.

Ja bi se samo htio nadovezat na to kak smo svi uletili curi jer smo napaljeni il ne znam kaj... Jedan moj jako drag prijatelj je volio radit analize u glavi, na zalost kasno je, to vise nije isti decko i ostao sam jedini koji ode s njim na pice, vise je tesko pricat s njim i treba mu strucna pomoc, zao mi je kaj nidam prije primjetio ili kaj se on mozda nije javio ovak na nekom forumu, mozda bi mu neko objasnio da to kaj ga je "joza" prije tri godine steral u kurac, da to "joza" nije iskreno mislil i da se "joza" nit ne sjeca da mu je to rekao, dok se moj prijatelj gubi u analizama i razmislja o "jozi".. (ako ste me razumijeli.) Ovo mozda je necija fora, no ja sam lik koji ce rae probat pomoc, pa ispast naivan nego ne poduzet nista pa mozda na kraju ispast sumnjicav lik koji mjesto da pomogao je ignorirao necije probleme... A druga stvar je da imam prekrasnu curu koju volim najvise na svijetu i pred koju cu ubrzo kleknut (ona ne zna )... Tak da... Vjerovali ili ne, na ovom svijetu ima jos ljudi koji zele nekom pomoc a da pritom ne razmisljaju o nekakvoj svojoj koristi.... Peace!!!!
CorleonevLEGENDA

feb 2017.

Tako je al bio covjek muako ili zensko, lazni profil ili ne, dobri ljudi s vutre ce uvijek uletit s dobrim i iskrenim savjetima.. kako se vec dugo dogaa ovdje i siguran sam da svi ti savjeti ljudima zna e vise nego kaj bi im "realno okuzrenje" moglo pruziti , o problemima povezanim s vutrom i psihom ili bilo cim kaj obicno drustvo sudi i ne razumije plitkim mozgom.. Sumnjam da je itko nesto savjetovao ovoj curi jer kako ti kazes je napaljen hah ima stranica za takvo okruzenje..Ja sam se aalio malo gore..Mislim da je tu bila samo situaciija pomoc dami u nevolji ali da se javio neko muskog lica na profilu znam da bi i on takoder dobio dobre savjete kako to i inace biva na Vutri.. Peace :)
TriptankLEGENDA

feb 2017.

Onaj ko je napaljen i tra~i curu na vutra org, njega e prije do ekat:murija: nego cura, u slu aju da se dogovore za neko dru~enje ;)
UGoriDuhISTRAŽIVAČ

feb 2017.

Najmanje je bitno da li je ovo la~an profil ili ne, da li nas lo~i ili joj se ovo ato je opisala zaista deaava.. Neko sa ovakvim i sli nim problemima ce pro itati i savjeti ce mu koristiti..
Minja3LEGENDA

feb 2017.

misterija avatara Nao are - akcenat na intelektu - crtica- pametna sam !!!! vidite koooliko sam samo pametna!!..nao are kao akcesories se esto koristi na erotskim fotografjama , ali uvek deluju folirantski i iritantno .. smetajui objekat - slu~i samo da odvu e pa~nju. O Igledno nisu za vid jer su predimenzionirane i preteake za svaki dan... mo~da i bez staklia . Izraz lica 1 . Napuene usne , duck face - tekovina fejsbuk selfija - zaklju ak - mlaa osoba u pitanju - nedefinisanih godina i pola - jer se i muakarci esto tako slikaju . Izraz lica 2 . naborano elo - mrzim ovaj glupi, dosadni svet i ata mi mo~ete ? buntovnik bez razloga , razma~eni buntovnik kome nisu objasnili kako da zarauje pare i osamostali se i ne bude viae blentavi buntovnik protiv sebe samog na kraju svih krajeva . Ipak , posedujea bogatstvo koje se ne izra~va nominalno u parama . Ruka sa srednjim prstom - slovensko poreklo .. samo se na ovim prostorima tako pokazuje sredji prst . D~ins jaknica - tragovi normalne svesti i intelektualnog kapaciteta pogreano usmerenog i napadnutog aetetnim i zagaujuim impulsima .... Nisi izgubljen slu aj . Ta jakna je ono ato te otkriva i svedo i da si normalna osoba ... ak i da nisi ti na fotografiji - d~ins je ono ato nas spaja , ato svi imamo u ormanima i svedo i da smo normalna ljudska bia u nenormalnim uslovima. Bezli nost d~insa ostavlja prostor li nosti da se eksponira nasuprot aetajuim predstavama nakinurenih, naaminkanih i u firmirane krpice obu enih izgubljenih duaa kojima je sve u izgledu. za FB se slikaju da im se istovremeno vidi i anfas i pozadi . .. hahhaa poyyy , probaj da se pre~derea okolade hahhahaha
High AboveAMBASADOR

feb 2017.

@Matrona Covek se toliko prepusio da je postao Avatar skener... hahaha :razvaljen::
AhillPOZNAVALAC

feb 2017.

kaj moj avatar veli? xD

feb 2017.

ma, najruzniji si od svih musketira. a star nisi, ne zaebavaj ;) ovo skoro da je na yardu al nije :)

feb 2017.

neki dan mi roendan proe u tiaini al' zato nagodinu ima da 'grmi' :)
Joe1234LEGENDA

feb 2017.

Meni se cini da tu nekom fali malo paznje , a mozda grijesim al u svakom slucaju mladost ludost hahahhahao_O:thumb::D
-BäR-ZMAJ

feb 2017.

Zar takve zovea muakarcima,eventualno ako pokazuju ~uljeve na usnama :confused:...
changadmtLEGENDA

feb 2017.

haha, najpopularnija tema u poslednjih 7 dana! :) dokaz da se ovde previse duva, a premalo seksa :banana_rasta:

feb 2017.

Jbt led. Ovo predje u analizu ko koga zajebava i zasto zajebava, ako zajebava. Smisao sale, posalice, doskocice, vica i sprdacine lezi u tome da to ljudi prepoznaju i da se vidi, odnosno, cuje efekt tog prepoznavanja - glasan smijeh. Ukoliko se, na ovaj nacin, pokusava zajebavati s nekim, onda ne prepoznaje situaciju u kojoj zajebava samu sebe. Bila ovo zajebancija ili ne, poruka je jasna - ovde ima spremnih i voljnih clanova da izdvoje dio vremena i truda ne bi li nekom u nevolji pomogli, bez obzira na cinjenicu da uspjeh u tom pomaganju nije zagarantovan.

feb 2017.

Najja i post definitivno je ova analiza avatara :D

feb 2017.

svejedno mi je ko je i ata je iza profilke... imao sam period jedno 6 mjeseci, mo~da i viae, da sam po eo jako tripati loae nadimljen, a stariji sam od tebe dosta.. naime, kad mi se to deaavalo imao ssam manje od 30 malo... negativa je bila prisutna jako, pogotovo kad sam bio sam, a kad mi je dolazilo druatvo, nije mi pasalo pa sam glumio.. u to vrijeme je moj problem bio nemir svakodnevni, nisam ~ivio kako sam ~elio, i najgore od svega, nisam imao sa starcima dugo kontakt.. koliko sam se inatio, i ja i stari, tako nas je i tuklo iznutra... pred novu godinu sam okrenuo sve naopako, otkazo stan, malo po eo sa starcima spikat.. doselio doma, otvorio caffe, i moji problemi su iz glupih preali u ozbiljne, imao sam radnike, posla preko glave...uglavnom, i u tom sam periodu od 3 godine pretjerivao, sa poslom, zapostavljao opet sebe i bitne stvari.. kad sam zatvorio, i shvatio da mi nema te love na svijetu kao ato je aetnja psa bez sata, mobitela....ponovno sam imao vremena za biljke svoje...uglavnom, balans ti je najbitniji... ti ustvari u sebi is ekujea neato jako, pri~eljkujea, ali to neizgovaraa, ne razmialjaa naglas... im rijeaia to ato potiskujea, ide sve i dalje kao prije... ako nisi stabilna trenutno, najbitnije je da po nea sa boljim unosom hrane, ako mo~ea puai, no shvatiea sama kad po nea sama sebi ponovno vjerovati... ato se ti e izgleda, ljepote...ona ti je jako malo bitna zapravo... ja sam nekad bio aminka ko ~enskica, markiro se, dotjerivo...pa sam na kraju zavraio ko mojsije, i sooper mi je ovako probaj malo sa terens mekenom, sadhguru-om i sli na predavanja...ja sam po eo ii u gljive, sluaati i pratiti paul stemsa...sve imaa na utubu... znam da ovo mjesto nije za to no ja sam dosta stvari u ~ivotu zapravo u glavi rijeaio tek kad sam odsjedio sam iznad svoje ku e, uz vatru, mnogo vode i dosta pe urkica... mogao bih rei da su gljivice po meni najmonija stvar na svijetu... ako ~elia istra~iti sebe, psihodelija je najbr~a i najopipljivija... kad ka~m psihodelija, nemislim na krkanje u druatvu po diska ima, featama... ja sam svoje spoznaje dobio sam, na visokom, u mraku, okru~en stotinama ptica koje pjevuae ve ernji pozdrav... neznam samo dali si dovoljno u glavi sposobna da si sama neke stvari objasnia...

feb 2017.

ma ljudi,da se razumijemo ... zajebane su to godine :D
hazeriZMAJ

feb 2017.

Treba "djecku" pomoci,a ovde se svi zahebavaju;) I da....jesu,zajebane godine..:smoke:
Minja3LEGENDA

feb 2017.

Ja sam ~ensog roda :) BRAVO ZA SVE TRAVARE KOJI SU SE JAVILI DOBRODU`NIM SAVETOM . Retko je to danas , imati takvu duau i biti spreman da prisko ia u pomo , mada je ceo ovaj forum pro~et takvom energijom eto ..ne pade sneg da pokrije breg ..nego da zverke poka~u svoje tragove :)

feb 2017.

Ne vi i, ujemo te :D ~enska glavo :rolleyes:
hazeriZMAJ

feb 2017.

Ma cekaj malo...pa di je ganja nestala?Sta sam propustio:whato::.................:smoke:
banovan240LEGENDA

feb 2017.

ja bih jos da je muvam..steta

feb 2017.

:popcorn::

feb 2017.

Pou no ativo :D :spliff:
Kad mi loae radi spirit vutre me uva i ka~e daj joa jednu za adi!
basloLEGENDA

feb 2017.

spam z-RN-zAEZb4
High AboveAMBASADOR

feb 2017.

@Matrona Malo vise potenciraj na tome i obavezno fotku koju postavi. Da vidis kako ce odmah momcine da priskacu. :D Ako bi ti analize bile zanimljive kao i ova opusteno bi mogla da otvoris temu da se malo zabavimo. :let:
Minja3LEGENDA

feb 2017.

hhahaahaha pa vidia kako sam vas sve provalila ...ali vam to nije lako da prihvatite kad ka~em DOBRICE TRAVARI ... vidi se da sam se registrovala na forum ihahaha .. ali sam jako malo pisala iskreno bilo me je zort malo ... svako malo banovan neko ... piso u pogreanu kockicu .. neato pogreano reko ... :confused: ... i najvea fama pisati post za postom :murija: i kako sam pokuaavala da sadim biljke , tako sam svraala na forum pa se i za itam .. a onda sam posle du~eg vremena skapirala kakva ste vi dru~ina travara :) i kakvih nesebi nih gurua ovde ima ... imala sam pehove da dobijem na poklon muake biljke par puta ..pa sam posle odgajila neke mraavice i joa sam na nivou po etnika ato se sadnje ti e . a evo ispri au vam svoj najvei blam , onda kad se to desilo nisam ni znala da je blam .. elem , pre foruma...mozda 2006,7 .... isto dobijem na poklon semenku .. i ja to posadim u saksiju ..fino je porasla nekih pola metra i ja se obradujem .. uuuu fino ... odse em i obesim da se suai ... hahahhahaha :lol: i meni su onda bile udne neke stvari ... ko je tad znao da biljka treba da cveta i ata se radi od semenke do buksne ...

feb 2017.

kako pre foruma, pa vidi kad nam je admin uclanjen: 23.10.2004. i jedan i drugi ;) pa recimo SLO-Era lan od: 24.10.2004
UGoriDuhISTRAŽIVAČ

feb 2017.

2004. sam bio nedje pred kraj Pravnog, a tek 2008. bivam vaspostavljen za Po asnog Prijedsjednika odje..Od tad je forum procvjetao.
Minja3LEGENDA

feb 2017.

pre foruma - mislila sam pre nego sam ja otkrila forum :)

feb 2017.

Sudei po napisanom do sada,dogodio se izgleda 'klik' naaoj GanjaGirl420 pa ne ~eli viae da divani ovdje :spliff::) Dosadni smo,nemoj ovo,nemoj ono,uzmi ovo,pazi na ono,bla,bla,bla :respect: za sve sudionike teme. Imal' tko joa kakvu ideju kako si samo-pomoi u slu aju da te uhvati dugoro ni crnjak ? Bog'me,dobar ovaj z8 ;) Ja igram petkom euro jack pot i nadam se da u se jednog dana preseliti negdje daleko u neku pripizdinu ato dalje od civilizacije u neku tehnoloako naprednu drvenu kuu.Sretan sam jer mi je zrak koji udiaem,besplatan.I te sheme :djede: Mo~da nasu GG420 pritiae okru~enje njeno pa se to manifestira kroz dim. Mo~da je doalo vrijeme za promjene :)
hazeriZMAJ

feb 2017.

Igranje tombole subotom u domu penzionera.Nema te depresije koju ne moze rijesiti..A tek bingo ako upadne...glavna si baja u cosku..he,he..:D Ven:thumb:
FeltLEGENDA

feb 2017.

Sve ti je to relativno,samo si uala u tu fazu crnjaka-pro i e,vjeruj mi Po ni se bavit viae normalnim stvarima,a ono ato te tjera na razmialjanja te~eg sadr~aja mozak e izbaciti ubrzo.Nai si u ne em smisao,neki hobi,mijenjaj ekipu koja te mo~da indirektno navodi na crne primisli. Svi smo u ve ini bili na tom mjestu u jednom stadiju svog ~ivota no kao ato vidia,joa smo tu,joa smo u kolote ini.:D Ti sama mo~ea prihvatiti ono ato je ovdje na nekolicini strana re eno te prihvatiti to ili ne.To ostaje na tebi,a ako ni to nije dovoljno tko ti brani da odea kod nekog sa nekoliko titula ispred svog imena.Ne ea biti jedina
StepaTHCPOZNAVALAC

feb 2017.

E ljudi, evo i ja se napusio i sve mi nesto cudno. smiley9934

feb 2017.

A imaa li ti sise? :razvaljen:::D
StepaTHCPOZNAVALAC

feb 2017.

Ako treba, menjam avatar! :)

feb 2017.

Ako nema sisa onda niata, produ~i dalje :vozdra::lol: :thumb:

feb 2017.

Gandzom unosis kanabidole koje inace tvoj mozak sam proizvodi. Redovnom konzumacijom , mozak prestane da ih proizvodi i onda se "osecas kao govno" kad ne pusis. Al to prodje posle par dana. Misli su tvoje kakve god da su. Trava ti samo pojacava osecaj! Svet je sranje , a gandza ti pomaze da to primetis. Trudi se da budes dobra prema sebi i drugima i to je dovoljno. A ko trazi ljubav preko ekrana i popularne muzike , taj ce se od iste i obesiti.

feb 2017.

feb 2017.

Odma~ea Barba :lol: poma~i :spliff: Kad ~elim tiaine malo,nabijem sluaalice i odvrnim neke muzike malo. Zapalim i zaboravim na sve drugo. Malo odmoria od preae smiley9934 :banana_rasta:

feb 2017.

Samsara Blues Experiment, Blind Dog, Stoned Jesus nose nevolje u drugu dimenziju

feb 2017.

ovde spama 300 kila. ja nisam napusen a cudno mi... mozda bolje da zapalim ;)
Joe1234LEGENDA

feb 2017.

Da ,da ova tema me podsjeca na ovak nesto:D:fuck::respect::lol:
sbcjeceoLEGENDA

feb 2017.

Lako je vama zezati se, devojka je nasla resenje svojih problema i vec moze da savetuje drugima a vi se tu sprdate :D

feb 2017.

Moguce da je pljesnjiva ganja.bacaj to... Evo nesto da te digne iz depre... https://m.soundcloud.com/aliya-yerzhanova/dont-worry-be-happy-summer
MeskalitoLEGENDA

feb 2017.

Sve mi nesto nista nije Napusena sam i cudno mi je

feb 2017.

Meni je sve udno kad nisam napuaena :makaze:

feb 2017.

e taj rad,malo zadaj posla ita ima avatara ;) ovo je trenutak prije crnjaka :) sasvim opuatena mlada duva ica eyessss: :banana_rasta: dont hepi bi vori edit: na tvoj zahtjev GG42o,ako su slike preosobne netko od modova e ih obrisati. Samo javi. A do tada ... neka je dim sa vama :spliff:
sbcjeceoLEGENDA

feb 2017.

Ja volim opustene mlade duvacice :sun2:

feb 2017.

:popcorn:::spliff::joint2:
Ig0rLEGENDA

feb 2017.

De ki daj da je pitamo iz koje je zupanije pa da se onda dogovorimo ko ce je savjetovat :) hahahhahahahhaha

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se