VUTRA
ForumZajednicaOfftopicUmjetnost?
LEGACY

Umjetnost?

88 odgovora4,582 pregleda
elephant0rAMBASADOR

apr 2008.

Jel ovo smatrate umjetnoscu? Necu imenovati autora dok ne vidim rezultate.. Slobodno komentirajte.. mozda neki shvate o cemu se radi :)
Kurblaj KanAMBASADOR

apr 2008.

Izgleda ko zumirana slika nekog spaljenog oka ili kola a ili tako ne eg A uj u 21. stoljeu umjetnost viae nema granica tak da ata god bilo mo~e se smatrati umjetnoau, a sad koliko dobrom to je individualno
BeyondLEGENDA

apr 2008.

ja brijem da je to sjemenka cannabisa :)
Ramona_RedENTUZIJASTA

apr 2008.

hehe sloniu, a koja je to biljka? (aa tako je - sjema pod dobrim uveanjem .. ovo je ko one nagradne igre 'pogodi ato je na slici' ;))
TarkiPOZNAVALAC

apr 2008.

Jab isto reko da je sjemenka pod odredjenim filterima. I neb reko da je umjetnost jer nije crtano rukom vec je s kompom napravljeno..
Ramona_RedENTUZIJASTA

apr 2008.

pa ato ima veze ime se radi umjetnost: kistom, olovkom il kriakama tosta? va~no da radia umjetni ko djelo - pa nismo viae u 19tom stoljeu (a bogami ni u 20tom) :) ... zna i niata od onog ato je na kompu napravljeno tebi ne spada u umjetnost? what about digital art?

apr 2008.

da nije supernova?
TarkiPOZNAVALAC

apr 2008.

Mozda sam se lose izrazio... Naravno da priznajem digital art (uostalom ko sam ja da bi reko da nekaj nije umjetnost?), ali ako se vidi (i zna) da je nesto radjeno ciljano da izgleda tako kako izgleda.. A neke stvari u photoshopu napravis tako da uzmes 3-4 boje, izmjesas ih, puknes par filtera i onda to izgleda woooowww!!!! A u biti ni ne znas sto si htio napravit, a dobio si nesto sto na oko izgleda predobro... A tako mi se cini i ovo (slon ne se uvrijedit il mislit da ja kenjuckam nekaj bezveze) Iako, da kazem - vise cijenim "obicnu" nego digitalnu umjetnost... Premda je danas pojam umjetnosti uzasno relativan tak da su sve diskusije na tu temu nepotrebne i uzaludne.. Tak da se sve moze smatrat umjetnoscu - modne kreacije, slike, dig slike, neboderi, umjetnost uzgajanja biljki, umjetnost slaganja papira... sve
Ramona_RedENTUZIJASTA

apr 2008.

e, tako je ;)
elephant0rAMBASADOR

apr 2008.

Weedran je pogodio.. :thumb: Dakle autor je priroda, a ja jucer dok sam gledo ovu sliku koju mi je poslo balcan.. onako upusen gledam u sjemenke i vidim sve i svasta.. i onda se sjetio da to odrezem, promjenim kontrast da se to malo zakamuflira i vidim sto vi mislite i jel nesto vidite u tim slikama. Dakle na sve sam potrosio mozda 5min najvise.. Jasno se vidi odakle su slike izrezane..
elephant0rAMBASADOR

apr 2008.

Vidim da je vecina glasala ne.. Meni osobno je ovo kreativnije i zanimljivije nego 90% takozvanih umjetnickih djela koja nastaju danas gdje lik povuce 3 crvene crte preko plavog platna i proda to za milju eura jer se zove Pablo, a ako on to moze nazvat umjetnoscu.. mogu i ja teksture na sjemenkama cannabisa.. pogotovo kad sam :hippy:

apr 2008.

Odlicna slika!

apr 2008.

imas pravo,ja sam davno na zidu (Dioklecijanovi podrumi)gleda slike u stilu H.Bosch-a,i kasnije u Amsterdamu u muzeju vostanih figura vidija originale na meskalinu,a sad sam upa u makrokozmos
RedShAMBASADOR

apr 2008.

umjetnost je danas tako relativna stvar da mi se prosto sere sta se danas naziva umjetnost. posto dolazim iz "tog ljigavog snobovskog smjera" imam neka svoja misljenja i stajalista koja su pomalo rigorozna tako da me stvarno rijetko sto odusevi i da bi nazvala umjetnickim djelom. traume sa faxa i kreteni koji se nazivaju umjetnicima, odjebala sam sve to... djelim to na 3 faze: -Qovno (tu spadaju svi debili koji sami sebe nazivaju velikim umjetnicima i naslikaju/naprave/nacrtaju nista, apstraktno sranje---> bila sam pristuna jednom stvaranju "umjetnickog djela", apstraktnog i doslovno mi se bljuvalo kada sam vidjela kako se tako nesto stvara...nikako. bez duse, samo se drka po papiru/platnu, skoro... - Igra ( ee to je vec zanimljiva igra i kreativna dusa u covjeku, igra se bojama, igra se oblicima, i ispadnu cuda) - Umjetnicko djelo ( kada ono gledas i nemas rijeci vec izlazi samo WOW iz tebe..eee to je umjetnost :)))) mislim nije ali razumijete sta hocu reci.... ovo je slone Igra koja je odlicna :) i mislia sam da je neki makro ludi..imam i ja jednu za vas :P nije obradena niti nista ali je zanimljivi makro...sto je to?? :P
gloss_zelenkyAMBASADOR

apr 2008.

Bubina bradavica :P :maryjane:
RedShAMBASADOR

apr 2008.

Ti si bradavica....:vb_whip: bubina je ali nije bradavica :)))

apr 2008.

jel to mozda sapa od macke ili psa??onaj dio ko "jastucici"....ne znam kak da se drugacije izrazim:icon_redface:
LedoENTUZIJASTA

apr 2008.

gljivice izmeu nogu, koje nisu neko vrijeme odrzavane:-)
Fools MushroomISTRAŽIVAČ

apr 2008.

..............

apr 2008.

Red meni bas lici na sape ako nije onda jos bolje :) I ja nedavno uslikah jednu za pogadjanje. Mada ja mislim da nije tesko:
BugiPOZNAVALAC

apr 2008.

red slika = dno macije sape, tj jastucic... :D a genjiva slika izgledao kao svinja... a nije to umjetnost sto se mene tice...umjetnost je smislit nesto nevidjeno...i jako je rijetka..
elephant0rAMBASADOR

apr 2008.

Redishicina se odmah skuzi.. bar za nas koji stalno imamo neke zivine sta trce oko kuce.. Eh sad za genjinu mi se cini da je podvozje psa :))
gloss_zelenkyAMBASADOR

apr 2008.

Jel bilo dobro prasee pe enje Genjo? :D Stru no zaklano, ist ubod i manji rez... :maryjane:
RedShAMBASADOR

apr 2008.

moja je jasna stvar, naravno, nisam ni zeljela biti misterijozna samo eto fora izgleda, to je jastucic od psa, a genjina.... analni otvor tvog dragog psa:hehe: jos jedna---->
elephant0rAMBASADOR

apr 2008.

Nannanana znaaam sta je lallala :))

apr 2008.

ono je kravin analac...jebote pa sto mislite da mi je pas kad ima toliki otvor
RedShAMBASADOR

apr 2008.

a oprosti genjo...zgresili smo...:P a sta je moja, ha ha? ne izvlaci se na analni otvor sada:nana:
BugiPOZNAVALAC

apr 2008.

nekakvi korjeni neke biljke??..ili mozda opticka vlakna?? wtf.. xD khm, ne zelis biti misteriozna HA? to ti samo prvi put nije uspijelo... :D

apr 2008.

umjetnost je preverzna. ja sam najveci umjetnik ruka me boli koliko mastrubiram na dan. oslikavam sivi wece papir poput bijele tempere, ispustam sebe na slobodu.... ovisi...umijetnost nikom nije bitna, funkcionirali bi i bez nje, umjetnost je izazvati reakciju bilo kakvu, sto vise reakcije izazvali kvalitetnije umjtnost. ak me ko konta?
RedShAMBASADOR

apr 2008.

ma bravo Vrabac...samo nastavi da se kreativno izrazavas pute sperme... Bugi....hehehe pa jastucic je bio jasan, nista cudnovato, ali sjetila se ove pa sto da ne zacinim, kada sam vec bila ocita prvi put :D
TarkiPOZNAVALAC

apr 2008.

A micelij na kuruzi Iliti buduce gljive :D

apr 2008.

Ne znam majke mi...svrsio punoglavac?
RedShAMBASADOR

apr 2008.

Brus BINGO! :))) e genjo genjo....ajmo dalje na pogadanje, ovo je uber fun :P daj neko novi makro!
elephant0rAMBASADOR

apr 2008.

Trichom love.. autor neki tip sa icmaga..
wu-traENTUZIJASTA

apr 2008.

su to neki pokemoni? :D
THC mindISTRAŽIVAČ

maj 2008.

nekakve gljivice na drvetu nakon kise :) a ne znam da li se njisu :) umjetnost je sve ono sto svaka infuvida za sebe smatra ljepim, nesto sto izaziva emocije, ili pak nesto sto odskace od svega,..meni je umjetnost uslikat sjenu 2 lista na drugom drvetu ...relativan pojam...sve moze bit ali ne mora i da znaci :)
RedShAMBASADOR

maj 2008.

sta mislite o ovome? :cool44:
elephant0rAMBASADOR

maj 2008.

wow! ovo je ona sta govori tisucu rijeci a? hehe.. :thumb:
TarkiPOZNAVALAC

maj 2008.

E ova slika je odlicna... Moze se nazvat "Jutro nakon sto sam pijan mazno pregadnu trebu" :D

maj 2008.

Red jeli to tvoje? Super je svidja mi se :) Je li to krvav zenski organ ili samo mnogo crvenih dlaka?
Kurblaj KanAMBASADOR

maj 2008.

Dobar je bome slika E predlo~io bi kome se da da malo prou i futurizam u umjetnosti slikarstvu najviae meni se jako svia slike su pune dinamike i prezanimljive Eo pogledajte ovje imaju dvije predobre slike i jedna skulptura http://en.wikipedia.org/wiki/Futurism
RedShAMBASADOR

maj 2008.

jeste genjo moj uradak. prva slika u zivotu inace sam ti ja zavrsila grafiku. no eto imam inspiracije nesto pa cu jos nesto napraviti uskoro :) jeste to je krvava vulva...namjerno...naglasak na vulvu :))
wu-traENTUZIJASTA

maj 2008.

bravo repa ;) lijepo je, svidja mi se...
RedShAMBASADOR

maj 2008.

meni je ovo bas predobro.... http://www.dwbowen.com/growthmovie.html zamislite zakaciti svoju najdrazu biljku da ostavlja trag za sobom po zidovima...ma predobra ideja :))
Zabljak 1992POZNAVALAC

maj 2008.

ovo je ludilo...biljka stvara umjetnost:icon_biggrin:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se