VUTRA
ForumZajednicaOfftopictamijan pušta THC ??? WTF
LEGACY

tamijan pušta THC ??? WTF

50 odgovora8,578 pregleda
mr. GuchoAMBASADOR

apr 2008.

avrljajui po netu i itanjem apsurdnih lanaka dooh do ovde: http://pollitika.com/droga-je-zlo-zlocin-protiv-covjecnosti-je-ok dolje u komentarima pronaaao par zanimljivosti: ??? a i znam za koga u glasat na idue izbore: a i evo beware!!! LOL :family1:
BugiPOZNAVALAC

apr 2008.

mene to podsjeca na 3 dara od 3 mudraca sto su isusu dosla.... Mirisi , tamjan i zlato(nije sve sto sija zlato :P)
choki123POZNAVALAC

apr 2008.

Ohoho,saa vidit kad dileri po nu prodavat tamijan-novi skank....:icon_cool: Ajme koja debilana....:dunce:
Zabljak 1992POZNAVALAC

apr 2008.

ja se cudim zasto su popovima uvijek oci crvene...a oni se puknu od onoga tamjana...
mr. GuchoAMBASADOR

apr 2008.

nema dosta toga po netu, ali na par mjesta (eng siteovi) piae da i tamjan ispuata thc i to ljepo, da je ubiti tamijan ato je po crkvama isto ato hash od trave neki site piae da je to istina da ispuata tamjan i joa neki gum ... neka druga tvar od biljki koja takoer ispuata thc i to ga ispuataju u ljepim koli inama, samo naravno napomena je da je atetan za plu a, "naravno" kao i vutra meuostalim trebalo bi istra~it malo ovu stvar... nikad se nezna tko ata skriva, ako je ko po internacionalnim forumima nek potra~i/napiae da da vidimo komentare globale na tu temu mo~da je netko puaio, neka iskustva??? ajde internacionalci, malo se potrudite budui da nevjerujem da je itko od nas balkanaca to probao
BugiPOZNAVALAC

apr 2008.

evo malo svrljao...i koliko sam razumio tamjan je skupina sastojaka koja je napravljena da sporo gori i ispusta mirise... pise da se suhe kadulje stavlja... sve u svemu tamjan je siroki pojam i moze biti svakakav.... evo gdje sam pronasao te informacije: http://en.wikipedia.org/wiki/Incense ako se varam ispravite me... EDIT: mogli bi mi napraviti jedan tamjan od hashisha :D ima i procedura kako se rade... i osnovati religiju gdje bi nam to bilo dopusteno i to je to...
3ananasa2ENTUZIJASTA

apr 2008.

samo kanabis sadr~i kanabinoide i to je to. a mo~da ovi u slengu grass zovu tamjan , kao ajd doi u 4 i 20 do mene imam nekog tamjana :)
Fools MushroomISTRAŽIVAČ

apr 2008.

Tamjan je biljka, kao i svaka, aromati na Boswellia carteri :sun2:
mr. GuchoAMBASADOR

apr 2008.

nene, tamjan bjela biljka, ima na onom doma em siteu nekom o njemu kako izgleda i to, neato s F se zove, samo da vidim Frankincense or olibanum (Arabic language: D(L'F, lubbn) is an aromatic resin obtained from trees of the genus Boswellia, particularly Boswellia sacra (syn. B. carteri, B. thurifera) (Burseraceae). It is used in incense as well as in perfumes. evo link jedan extra gdje ekipa garant zna, pa ako je ko tamo: http://www.thc-ministry.net/forum/archive/the-green-collar-worker-674_105.htm
Kurblaj KanAMBASADOR

apr 2008.

he ovo me podsjetilo na jednu pri u kad su likovi nki kao ubacili u to za tamjan par kocki haaa...
Ramona_RedENTUZIJASTA

apr 2008.

thc ministry ... da, ovo je to no: "...the ceremonial use of incense in contemporary ritual is most likely a relic of the time when the psychoactive properties of incense brought the ancient worshipper in touch with supernatural forces." In the temples of the ancient world, the main sacrifice was the inhalation of incense. Incense is defined as the perfume or smoke from spices and gums when burned in celebrating religious rites or as an offering to a deity. Bronze and gold incense burners were cast very early in history and their forms were often inspired by cosmological themes representing the harmonious nature of the universe
mr. GuchoAMBASADOR

apr 2008.

onda??? ata je sad to no, a ata ne, ima li ili ne thc-a? ako ne thc-a onda neko novo (za forum) udo :) mra svi u crkvu
mr. GuchoAMBASADOR

apr 2008.

evo ovako, malo sam istra~ivao, i izgleda da oslobaa prihoaktivnu substancu, THC !!! :) ali ne tetra :) nego tra (trahydrocannabinole) koja proairuje poimanje, baca te u razmialjanje, shva anja svijeta i sl. kao isus se s time pucao i u enici, i s time su prali ljute, koji su mislili da im se proairivanje svijesti dogaa zbog molitava i sl. a to se dogaalo zbog trahydrocannabinole :) tako da je isus bio samo jedan diler koji je rado davao ze test piza :) naru io sam 56 grama iz amerike pa vam reem za 7 dana ata i kako je sve to :)

apr 2008.

Zanimljivo....... Gledo sam jedan dokumentarac o nekoj zemlji i sad na pijaci pun ***** zacina, mirisa...... Neki lik prodaje tamjan pa malo objasne kakav je kvalitetan tamjan a vidis pokraj lik stavi komadic na cigaretu i pusi.

apr 2008.

Mo~e i Hmelj sadr~avati jakoooo malu kolicinu(u tragovima).
mr. GuchoAMBASADOR

apr 2008.

a sluaaj, poato vidim da nitko se nije dirao tamjana joa, a vidim da se piae da je paktivan, onda u se ja "~rtvovati" s tamijanom, ti se pucaj hmeljom eto da nisi sam puknut u se i ja, i to ve danas, im odem do nekog kafia i drmnem par piva, pa napiaem report :D inae u BBBotanicles sam naruio, imaju oni dosta stvari o kojima se ovde nije prialo, a ako neki admin mo~e prebacit temu u biljke, jer tamo je odgovaraju a sekcija za nju, i promjenit naziv u: Tamjan (eng.Frankincense;lat. Boswellia carteri) i malo pro istit spam ovde, tako da tema sli i na neato hvala mod/smod/admin-u ako se to napravi
3ananasa2ENTUZIJASTA

apr 2008.

a zikia me :) mislio sam da samo kanabis sadr~i kanabinoide zato ato sam to jednom negdje pro ito. zanimljivo. kakvo bi bilo pivo od toga ;) :drink:

maj 2009.

i kako je bilo?
naturaPOZNAVALAC

maj 2009.

i mene zanima
DžidžadžojacPOZNAVALAC

maj 2009.

Si ~iv matori ? :D
crosbyISTRAŽIVAČ

maj 2009.

hahahaha:sun2: jedva cekam report :lock:

jun 2009.

izgleda da se predoziro XD...ima ja ovih dana da izmrvim tamjan,pomesam sa duvanom i popusim pa sta bude bude.nego jel mislite da oni u crkvi prodaju tamjan il neki sit koj potseca na njega?
DžidžadžojacPOZNAVALAC

jun 2009.

Bo~e mili kakvo glupo pitanje :/
crosbyISTRAŽIVAČ

jun 2009.

ljudi,cita li neko odavde dnevne novine,jel pisalo gde "umro od tamjana"?
crosbyISTRAŽIVAČ

jul 2009.

probali smo, preko nargile cist tamjan, uzeli ona mala tri "kamencica" tamjana stavili ono crno pored njega sto pomaze da se lakse upali, zatrokiro sam ne mogu se setiti kako se zove. to uvek i stavlja pop ;) zanimljivo je, onako zvekne te malo, al nista prejako... e da ukus je cudan, kako se kome svidi, nama je bio dobar
mr. GuchoAMBASADOR

jul 2009.

nisu o meni pisale novine, fratri i avore me skrili da im nebi tamijan zabranili, kako bi druga ije mogli u celibatu bit da nisu cijeli dan uniateni ugl. prolazno, a ono crno ata fratri stavljaju bude ~erava, ali bolje koristit bezdimni ugljen...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se