LEGACY
Studiranje?
30 odgovora1,314 pregleda
raymee
ISTRAŽIVAČ102 REP35%
→ Entuzijasta
raymeeISTRAŽIVAČ
dec 2011.
dec 2011.#1
Dobar dan, novajlija sam :D
Onako interesuje me ata ste studirali, gdje, zaato, ata studirate, gdje i zaato? :D
Da li je biljka pozitivno ili negativno u
estvovala na vas i vaae u
enje, i kreiranje budunosti?
artistic
LEGENDA5.372 REP4%
→ Zmaj
artisticLEGENDA
dec 2011.
dec 2011.#2
ja ne studiram, niti sam studiro...ali u akoli, biljka mi je pozitivno utjecala...samo mi je ~ao ato nisam iaao u umjetni
ku akolu, pa na akademiju...al dobro...ata sad :D
bozga
LEGENDA8.043 REP30%
→ Zmaj
bozgaLEGENDA
dec 2011.
dec 2011.#3
Napisati u samo da sam studirao i zavraio studij i cijelo vrijeme sam puaio ganu tijekom studiranja i najviae mi je od Mandalaseeds Satori pomogla pri u
enju. Kad sam puaio Satori dao sam 6 ispita na jednom roku koliko se sjeam. Ostao mi je jedan ispit nakon toga i onda sam to naknadno rijeaio, a Satori je najbolja gana za u
enje po meni jer se totalno utuvia u ono ato radia zato mislim da u je ponovo growat. :sun2:
Vutragenjo
ZMAJ39.529 REP
VutragenjoZMAJ
dec 2011.
dec 2011.#4
zavrsio politicke nauke i pomoglo je pozitivno pri rijesavanju sukoba na forumu :)
bozga
LEGENDA8.043 REP30%
→ Zmaj
Blade
ZMAJ23.847 REP
BladeZMAJ
dec 2011.
dec 2011.#6
Nisam studirao ali evo puaio sam cijelu srednju akolu,zavraio sam bez problema,nisam imao ni jednu knjigu :-)
raymee
ISTRAŽIVAČ102 REP35%
→ Entuzijasta
raymeeISTRAŽIVAČ
dec 2011.
dec 2011.#7
Hmm ja sam joa srednjoakolac, pa kontam neato da upiaem tipa farmacije, PMF tako neato..
Big L
LEGENDA10.622 REP56%
→ Zmaj
Big LLEGENDA
dec 2011.
dec 2011.#8
Ja studiram informatiku i neznam kako mi vutra utje
e na sve to, puaim ju manje viae svaki dan, ispite sad do sad manje viae sve dobro napisao, neato nisam, to e se ispravit, bo~e moj, nemora sve odmah bit, pa to je ipak studentski ~ivot.
@bozga: ja sam
uo isto pohvale za satori u vezi u
enja... drago mi je da netko iz iskustva govori..... :)
HighBadger
POZNAVALAC693 REP10%
→ Ambasador
HighBadgerPOZNAVALAC
dec 2011.
dec 2011.#9
Obicno dok sam ucila uvek sam bila str8 i retko kad se desavalo da odem napusena u skolu...nikad nisam ucila high, obicno kad pravim pauze u ucenju ili kad zavrsim sve pa tad zapalim... A za fax, videcemo.. Sad ove 2012. planiram da upisem psihologiju pa cemo da vidimo kako ce to sve da funkcionira... (((:
Big L
LEGENDA10.622 REP56%
→ Zmaj
Big LLEGENDA
dec 2011.
dec 2011.#10
UUuu psihologija... jebeno !!!
kako stara poslovica ide:
Study high, take the test high, get high scores!-by Method Man & Redman
xD
raymee
ISTRAŽIVAČ102 REP35%
→ Entuzijasta
raymeeISTRAŽIVAČ
dec 2011.
dec 2011.#11
I mene takoer fascinira psihologija, knji~evnost naroda BiH, ili joa neki pravac na Filozovskom, a farmacija ponajviae, ali dr~ava nam je u qrcu pa u odlu
iti kako ata kad bude vrijeme za to skroz :)
48 REP96%
→ Istraživač
feb 2012.
feb 2012.#12
Baa me se dojmila satori, svi je fale i sad joa ovo pro
itam :D.. ima li ode ikoga u elektrotehnici ili ra
unalstvu, zagreb split? di je bolje
Strijela
ENTUZIJASTA382 REP46%
→ Poznavalac
StrijelaENTUZIJASTA
feb 2012.
feb 2012.#13
FER je naj sto se toga tice. I ne vjeruj vrazima koji kazu da je tesko, cisto se da besposlciarit, samo moras pazit na labose i zadace. Sad su cak i rokovi za ispite moguci, jos lakse.
Jedini problem je sto moras imat talenta za tehnicke stvari, matematiku i sl. No ako imas, stvarno super :)
nenash
POZNAVALAC665 REP7%
→ Ambasador
nenashPOZNAVALAC
feb 2012.
feb 2012.#14
Zavraio ekonomiju, puaio
itavo vrijeme... Ustvari, kompletna ova pri
a, kao i teme o atetnim uticajima vutre su u stvari posljedica gri~e savjesti sviju nas. Interesantno je to...Svi znamo da nam prija zbog ovog ili onog razloga, a veina se stalno preispituje i tra~i opravdanja. Javno mnjenje i kolektivna savjest, eh...
Strijela
ENTUZIJASTA382 REP46%
→ Poznavalac
StrijelaENTUZIJASTA
feb 2012.
feb 2012.#15
Eh, i jos nesto imam frenda koji dosta cesto ide zapalit kada uci nesto (ekonomija). No tipa kad ima situaciju da full treba ucit, onda bez problema odmori koji tjedan bez vutre, pa kad rijesi ispite..
maverick
AMBASADOR2.512 REP29%
→ Legenda
maverickAMBASADOR
feb 2012.
feb 2012.#16
Agronom ovde, brojim sitno do master of science. Po meni sposobnost ucenja ovisi i o tvojoj volji i o sorti, tj. njihovoj interakciji, tak se nemoze previse generalizirati i to je subjektivno. Neko na forumu je stavil link za ovu str. (Marijuana Strain Effects - Leafly) gde sorte mozes razvrstati po efektima i raznim drugim stvarima, pa evo za "focused":Focused effects of marijuana - Leafly. Od svih tih probal sam Shaman i Orange Bud i definitivno nisu zabijali ili te radili neproduktivnim. Osobno smatram da je bolje prvo uciti, pa dok ispunis svoju kvotu za dan - mozak na pasu i savjest cista.
I usput, ovo mi je potpis: What they say is true, many people who smoke marijuana move on to harder things, graduate school, for example. Na zadnjem postu se nije pojavil, pa evo, ima veze s temom :) Inace to je poster od NORML-a.
dec 2011.
1 / 16
dec 2011.
feb 2012.