LEGACY
Paranormalna iskustva
25 odgovora2,349 pregleda
H2O888
LEGENDA13.298 REP83%
→ Zmaj
H2O888LEGENDA
feb 2012.
feb 2012.#1
nekomu smjesno,netko ne vjeruje a netko dozivi...dali je netko od vas dozivi nesto paranormalno,primjerice vidi duha nesto neobjasnjivo i sl.?naravno bistre glave bez utjecaja alkohola i zescih droga to se ne racuna...ako je bilo ovakih tema neka mi ne zamjere moderatori nisam naleti na nesto sl.:icon_lol:
H2O888
LEGENDA13.298 REP83%
→ Zmaj
H2O888LEGENDA
feb 2012.
feb 2012.#2
ocito ni nitko..pa evo da ja podjelim dva iskustva,popodne zimsko doba bi doma s sestrom i cinimo veceru otvorena vrata i uleti mi macak na vrata a mi bezveze do njega dosli ono bezveze di si mali...i neznam zasto al istodobno smo se okrenuli kad ono kraj stola neka gusta smjesa tamno siva al opet nekako prozirna i nestalo to cudo..to je bilo sekundarno i nestalo pogledali se koji ovo k..bi kad ono proslo misec dva i slucajno naleti na jedan dokumentarac o duhovima i jedan lik prica o njihovim pojavama i ljudi koji su svjedocili o svojim iskustvima,i jedan je isto to opisa sto sam ja vidi uglavno je sjedi za komp.radi i isto mu dode da se okrene kad ono ta gusta siva prozirna smjesa i sekundarno nestane..onda su objasnili da je to zapravo duh..koji se formira u odreeni oblik al eto mi se okrenuli prije formacije i bolje..druga stvar ima sam nekih 10g gleda tv isto sa sestrom i ugasili i pocela prica o pokojnom didi tipa kako je bi bobar ovo ono kad jednom preko zida nasuprot postelje proleti crvena crta nesto slicno ko da uzmes laser i prosaras s njim preko zida nismo spali cilu noc..pa ja posli zakljuci kroz zezanciju posto mi dida bi avijaticar u bifsoj jugi to on proleti..eto toliko od mene ako ima sto neko nesto sl nek pise ako nema nema:icon_lol:
Gedža
POZNAVALAC1.303 REP78%
→ Ambasador
GedžaPOZNAVALAC
feb 2012.
feb 2012.#3
E ispricacu i ja vama jednom sta se meni desilo. Jedno vece krenem sa drugom u selo (tu mu zuiveo deda pa zato zove selo, iako je oko 2-3 kilometara od kuce) i povedemo jos jednog druga, da odnesemo nesto i sakrijemo kod njega u podrumu. Bilo je oko 3 sata ujutru i isli smo pesaka kroz sumu jer je blizu. U povratku normalno zezanje, smejanje i provaljivanje raznih gluposti, ali ja i drug malo usporimo da bi videli koju pesmu da pustimo na mobilnom a treci drug normalnim korakom krene ispred nas i nekako je drzao rastojanje od 2-3 metara. U jednom trenutku mi smo udarili nosom u njegov potiljak (jer smo gledali u telefon) i videli ga kako stoi ukocen i prebledeo, nije mogao ni glasa da pusti. To ga je drzalo mozda 5-10 sekundi a posle nam je objasnio da je video nesto crno, dugacko kao dva coveka kako nam prelazi put, kuci smo naravno stigli trceci.
Preporucujem svakom da odgleda dokumentarac "The fourth kind" Mene je ostavio bez daha.
Tropico
LEGENDA12.891 REP79%
→ Zmaj
TropicoLEGENDA
feb 2012.
feb 2012.#4
Pri
ali mi od cure (jedna od) njezini roditelji da su imali iskustva sa "duhovima" u kuci u kojoj su prije zivjeli...tipa: padanje slika, paljenje kamina preko noci, lupanje/akripanje vrata, mjese
arenje itd... koliko god mi netko neato tvrdija i bija mrtav ozbiljan ne vjerujem u sve to....
Offtopic:
Volija bi da psotoje vampiri ili zombiji (mada nisu paranormalni). Evo primjerice zombiji...ujutro se probudim odem po kruh i nigdje nikoga i onda naletim na zombija i pobjegnem...dodem doma i pla
em 3 dana onda se u stilu ramba saberem u glavi naoruzam ata dohvatim u stanu i krenem do obliznjeg aopa sa oru~jem...i krenem u pohod....eto baa bi volija da se to desi . Napomena: Zombiji moraju biti spori! Nikako brzi!
derataur
POZNAVALAC684 REP9%
→ Ambasador
derataurPOZNAVALAC
feb 2012.
feb 2012.#5
u ljudskoj psihi je usadjeno vjerovanje u paranormalno,htjeli mi to ili ne...
psiha je zajebana stvar,vidimo sto ne postoji a ne vidimo sto postoji...opet dolazimo do one sve je u glavi!
H2O888
LEGENDA13.298 REP83%
→ Zmaj
H2O888LEGENDA
feb 2012.
feb 2012.#6
je prijateju kad vidi jedna osoba al 2 istodobno neznam bas...tropico zombiji a..i ja bi to voli,onda bi cvaknu stogo lipo uze bi didi oni starinski fugancin(pusku)rodaku eksploziv i onda u pohod a vilica skace cili iskrivljen ludnica u glavi frula u zepu i ajmooooooo...:ridinghorse: uglavnom ne virujem ni ja dok ne vidim al cu sam masu prica a eto i dozivi te neke stvari..jedan covik nedaleko od mog mista se diga ujutro za na bus i prolazi pijacom sam,bi je vidit kcer uglavnom odlaz je doma i ni se vise nikad vrati u to misto do nje...raka joj je cerce ne hodi onom pijacom nesto sam grubo vidi do smrti ni vise bi u tom mistu i ni reka sto je vidi...bolesno al istinito jer zna mi stara tu zenu...
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
feb 2012.
feb 2012.#7
Osobno ne vjerujem da su moji davni preci bili majmuni...pa tako,malo konda onda i vjerujem u paranormalno.Ustvari to je normalno,ali se moralo dodati ovo 'para' jer smo joa uvijek glupi da to shvatimo.
Gand~a je zabranjena a i da ugledamo duhove,ushrali bi se u gae.
}ivjeli Anonymous-i...tu su a nevide se:icon_lol:
10 REP20%
→ Istraživač
mar 2012.
mar 2012.#8
e ljudi ja sam se navukao na gledanje dokumentaraca o paranormalnim stvarima ,doduse zombiji duhovi i to me ne ne zanima nesto posebno ,ja sam se zalepio za NLO/UFO kako ga ko zove ,inace postoji jedna odlicna emisija Na hrvatskoj televiziji a ima je i na You Tubu zove se na rubu znanosti ,obradjuju vecinu tema koje su ovde spomenute pritom i meni naj zanimljiviju nlo ,pored paranormalnog ne znam gde bismo svrstali i sve moguce teorije zavera (od toga da vanzemaljci ne postoje i da smo sami u univerzumu ) do iluminata ,masona i novog svetskog poretka .Iskreno vanzemaljci su meni najdraza tema jer nije moguce da je svaki snimak na Y.T. laziran ,niti u vestima ,pogotovo sto trenutno traje disclosure projekat (razotkrivanje zavera zapocetih jos od 1947. godine u Rozveltu najpoznatiji i najistrazivaniji slucaj UFO ,ubrzo je zatim nastala Area 51 o kojoj skoro niko ne zna nista a oni koji su znali i koji su rekli ista ,cak i kako izgleda iznutra su misteriozno mrtvi ili nestali ) sta vi mislite o tome ? pozdrav :D
0 REP0%
→ Istraživač
mar 2012.
mar 2012.#9
Na "na rubu znanosti" ima sharlatana ipak, kao onaj lik koji koji je objashnjava kako dusha napushta tijelo, sa 4 starca koji je vode kroz neke hodnike i to hahahaha.
Paranormalno... teshko ga je definisat danas bojim se.. Podjimo od ovog atlas prshljena ( Na Rubu Znanosti - Atlas - YouTube ), bermudskog trougla, isusa, NLO-a, piramida, na kraju krajeva - vutre, koja je za mnoge, nazhalost u domenu nauchne fantastike:)
0 REP0%
→ Istraživač
avg 2013.
avg 2013.#10
Vjerovali li vi ili ne, ja znam, zna
i znam, sto posto sam uvjeren u to i vidio sam svojim o
ima i proao to i znam da "neato" postoji. Dok sam iaao 4. razred osnovne akole dedu mi je strefio mo~dani udar, hitna ga je odvezla u bolnicu, bio je na apartima i bilo je pitanje vremena. Vratim se kui iz akole jednoga dana dok je on joa le~ao u bolnici. Doma su bili joa buraz i baka. Nia, idem ja gledati kravu i pilia, kad po
ne aou. Prvo se buraz 3 godine mlai od mene spusti s kata dolje da ka~e baki kako neato
uje?! Baki su o
i bile pune suza joa odkad sam stigao kui. ona je znala, javili su iz bolnice da je deda umro, ali nije nam niata rekla. Sjedili smo svi u boravku kad su se otvorila vanjska vrata i odmah zatvorila, kao da je bio propuh samo ata nije imao odkuda vui. A onda vrhunac, svo troje
ujemo bubanj u perilici rublja kako kako tu
e, a nitko je nije uklju
io. }iva istina, ali tu nije kraj. Tu no a joa i par noi poslije te
ulo se nabijanje kontejnera za paenicu koji je stajao na tavanu i joa svakojaka buka, i svi smo to
uli, nas 5. Trnci me sad prolaze. Ugl. baka je razgovarala sa sve
enikom, po
ela se moliti i to je proalo. Sve
enik je to objasnio kao duau koja nije zaslu~ila prolaz.
No tu nije kraj takvim iskustvima. Baka mi je pri
ala kako joj je deda znao doi tokom noi i pokriti je. Ka~e da joj nije baa ugodno i da osjeti laganu studen. To
no osjeti njegovu te~inu na svom krevetu. Tako ona ka~e, a i joa jedna osoba mi je ispri
ala takvo iskustvo.
Mama mi radi u bolnici. ona je isto svaata do~ivjela. Kako imaju kamere u hodnicima jednu no su ona i joa jedna sestra vidjele ~enu koja le~i kod njih kako aee hodnikom a ne smije. Izae ova druga sestra na hdonik, a tamo nikoga. Idu do te pacijentice, sve normalno, le~i na svom krevetu. Kad je sutradan stara iala u no
nu, saznala je tamo da je upravo ta pacijentica preminula ujutro od zatajenja srca. Zanimljivo. Ina
e, ona ka~e da se tamo ubolnici uvijek
uju neki koraci. asna koja tamo boravi tvrdi da su to sve duae koje tra~e svoj neki put.
Imam susjeda koji je nasjlijedio kuu. U kui se stalno
uje neko ru~enje, lupanje vratima,hodanje, ko god je bio tamo
uo je. No susjed ~ivi tamo ve 7 godina i ignorira to,ka~e naviko se.
Jedan roak ka~e da dok su iali u lov po zimi u noi, vjerojatnije krivolov, on i prijatel vidli su
ovjeka kako se aee po aumi. I oni za njim, deru mu se stani, daj bume skupa iali, ovaj samo hoda. Uspjeli su ga stii, i kad su mu se obratili iz blizine ovaj se okrenuo i samo pretvorio u dim. Mogu si zamisliti kako je njima bilo. Bio mi je prio deda, ovaj drugi, koji je joa ~iv, isto lovac da dok su prije iali tak po noi u lov da se mogo
uti lave~ pasa i nabijanje bi
a. Pri
e su da to neka mala stvorenja, nemrem se sad sjetiti kak se zovu,
ovjekolika, imaju kola i pse zapregnute za kola i tra~e nevolje.
Frend mi je prizivao duhove sa svojim druatvom. nekaj su prizvali i niko od njih nije viae mogo mirno spavati. On ka~e da mu je nekaj lupalo po sobi, palilo gasilo svijetla, nije mogo viae jesti, tra~ili su svi pomo i otiali su do sve
enika, priznali kaj su napravili i ovaj im je napravio neki obred i sve je prestalo. Jedan drugi frend ka~e kako su mu se baa nedavno po
ele dogaati
udne stvari u kui. Svijetla mu se sama upale, Tv mu se sam izagsi, vrata mu se otvaraju...
Joa puno toga bih mogao napisati,ali mi se viae neda. A i lakae mi je ispri
ati jer ima tu joa puno bitnih detalja koje sam mo~da zaboravio rei. Poanta je da neato postoji, neato ato je iznad ljudi. Vjeujem da postoje i vanzemaljci i da se o njima zna dosta toga samo gamad ne ~eli niata rei. Ali neato je iznad nas i vanzemaljaca. Kako je ekipa sagradila piramide, i kako su imale tako savraene rezove na tim kockama. Puno je toga nerazjaanjeno na ovome svijetu a neki aupci sve znaju i ne dijele to s javnoau. Treba biti strpljiv i
ekati. Neato e ve izai na vidjelo.
SoStoned
ENTUZIJASTA457 REP64%
→ Poznavalac
SoStonedENTUZIJASTA
avg 2013.
avg 2013.#11
Kad vec pricamo o paranormalnom...
Sinoc sam vidio brata kako razmislja :dada
BoRaiCho
AMBASADOR1.686 REP5%
→ Legenda
BoRaiChoAMBASADOR
avg 2013.
avg 2013.#12
Imao sam slucajeva tog puckanja, krckanja u kuci, osjecaja kao da te neko gleda dok lezis u krevetu...Doduse nije bilo otvaranja vrata ili prozora...Ali sam navikao na to vremenom pa i ne primjecujem toliko, ali sigurno nikad necu saznati da li je stvarno nest bilo ili sam ja tripovao (posto sam u 90% slucajeva lijegao ili pijan, ili napusen ili oboje)... Da je svejedno, NIJE, ali jednostavno sam prihvatio to tako i jebiga
A tih starih prica ima oduvijek...Jedan poznanik mi je pricao kako je njegov djed sa svojim ocem (dakle 1900-te godine su u pitanju) isao u sumu naravno ujutru u 3-4h i prolazili su pored nekog jezera u kojem se nekada utopila neka mlada djevojka, i kako su prolazili cuo je zenski glas kako ga zove...Kaze da je glas bio strasno privlacan, ali na svu srecu djed je znao za tu pricu pa mu je govorio stalno da ne slusa njen glas, vec da slusa njegov i da se odupre njoj... Ne vjerujem da bi se sprdao sa takvim stvarima
Sve u svemu, ja sam ubijedjen da postoje te neke "paranormalne sile", odnosno paralelni svjetovi fazno pomaknuti pa se desava nekad da ta "bica" zalutaju kod nas, prosto mi je logicno to (jer ja na smrt ne gledam kao na kraj, vec na pocetak drugog vremena ili zivota)...Sreca pa nisam dunuo prije pisanja ovog teksta
PinkFrojd
ENTUZIJASTA458 REP65%
→ Poznavalac
0 REP0%
→ Istraživač
feb 2012.
1 / 14
feb 2012.
avg 2013.